Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   13 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Expand  

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπέρα,

χάθηκα κι εγω αυτές τις μέρες γιατι πήγαμε στο εξοχικό της μαμάς μου και δεν είχα ιντερνετ!!Είχα ομως πολλή δροσιά, φροντίδα και νόστιμα φαγάκια.ξεκουραστηκα αρκετά!εκανα και το πρώτο μου μπανιο!!δεν κολύμπησα ιδιαίτερα αλλα δροσίστηκα.Πήγαμε νωρίς το πρωι κατα τις 9:30 -μιας και ξυπνάω απο το χάραμα- και το απολαύσαμε.11:30 είχαμε φύγει κι ετσι δεν ταλαιπωρήθηκα με τη ζέστη και τον ήλιο.

Σχετικά με τα πραγματα και τις αγορές για το μωρό,εγώ ειμαι απο τις τυχερές που η νύφη μου μου εχει κρατήσει όλα τα μωρουδιακά ( αγορίστικα και κοριτσίστικα) και έτσι δεν χρειάζομαι σχεδον τιποτα!Η μόνη προετοιμασία που θα κανουμε είναι να βάψουμε το δωμάτιο κατα τον Αύγουστο,να πάρουμε μια συρταριερα και να αναδιοργανώσουμε τις ντουλάπες.

• Μου αρέσει 3

x7gyp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 25/6/2017 at 7:31 ΠΜ, Floraki είπε:

Κοριτσια μου καλημερα σε ολες....ελπιζω ολες να ειστε καλα κ χαμογελαστες παρολο  τα συμπτωματα....αυτες τις μερες τα περναω δυσκολα..στο κρεβατι τη βγαζω με φρυγανιες να μου τραβαει τα υγρα να μην κανω εμετο...να ξερατε ποσο πολυ πειναω....εχω κ ταξιδι μπροστα μου πως θα την παλεψω?δεν πρεπει να παραπονιεμαι το ξερω ομως καποιες φορες δεν αντεχω...

November μου θελω παρα πολυ να παρω κατι για το καλο αλλα η μαμα μ κ η πεθερα μου το θεωρουν γρουσουζια..και με εχουν επηρεάσει λιγακι...παντως μια βολτα στα μαγαζια θα την κανω...κ το σιγουρο να μην κρατηθω...

Εγω παντως δεν εχω μεγαλη κοιλιτσα αλλα νομιζω οτι αρχισε να φαινεται.οσο για τα παπουτσια ηδη φοραω ενα μεγαλυτερο...ελπιζω να μη πρηστουν αλλο...

Χαιρομαι που η κοιλιτσα σου φαινεται...ανυπομονω κ μενα....

Expand  

Εμένα αγάπη η κοιλιά μου φαίνεται γιατί είναι τέταρτη εγκυμοσύνη, στις δύο πρώτες ήμουνα πλάκα μέχρι τον 4ο μήνα, τώρα με τον αέρα και φουσκώνω αμέσως...

Και μένα η μαμά μου είναι πιο επιφυλακτική σε όλα, αλλά εγώ συνήθως ακολουθώ το ένστικτο μου.καλα για την πεθερά δεν το συζητώ, σημασία δεν δίνω.

Και γω στον καναπέ την βγάζω τώρα floraki δεν μπορώ να ακολουθήσω την οικογένεια στην παιδική χαρά γιατί έχω πόνους στην μέση και ναυτία τρελή... κάθομαι και σκέφτομαι την ώρα που θα πάρω στην αγκαλιά μου το παιδί μου και κλαίω σαν χαζή... οι ορμόνες μου βαρεσανε κόκκινο πάλι.

Ας ελαφρυνω λίγο το κλίμα .... τρεις μέρες σερί πήγαμε για μπάνιο,τις δύο βουτηξα κιόλας είχε τόση ζέστη που η θάλασσα ήταν τέλεια.λιγο μεν έκατσα μέσα αλλά ήταν καταπληκτική.εσεις κάνατε μπανάκια κορίτσια;

On 25/6/2017 at 4:06 ΜΜ, Anna z είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα,

χάθηκα κι εγω αυτές τις μέρες γιατι πήγαμε στο εξοχικό της μαμάς μου και δεν είχα ιντερνετ!!Είχα ομως πολλή δροσιά, φροντίδα και νόστιμα φαγάκια.ξεκουραστηκα αρκετά!εκανα και το πρώτο μου μπανιο!!δεν κολύμπησα ιδιαίτερα αλλα δροσίστηκα.Πήγαμε νωρίς το πρωι κατα τις 9:30 -μιας και ξυπνάω απο το χάραμα- και το απολαύσαμε.11:30 είχαμε φύγει κι ετσι δεν ταλαιπωρήθηκα με τη ζέστη και τον ήλιο.

Σχετικά με τα πραγματα και τις αγορές για το μωρό,εγώ ειμαι απο τις τυχερές που η νύφη μου μου εχει κρατήσει όλα τα μωρουδιακά ( αγορίστικα και κοριτσίστικα) και έτσι δεν χρειάζομαι σχεδον τιποτα!Η μόνη προετοιμασία που θα κανουμε είναι να βάψουμε το δωμάτιο κατα τον Αύγουστο,να πάρουμε μια συρταριερα και να αναδιοργανώσουμε τις ντουλάπες.

Expand  

Βρε και γω έχω ρούχα από τρία παιδιά αλλά περνουμε ένα πραγματακι εικονικα για το καλό... δεν το έχετε εσείς αυτό το έθιμο;

On 25/6/2017 at 4:06 ΜΜ, Anna z είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα,

Expand  

Βρε και γω έχω ρούχα από τρία παιδιά αλλά περνουμε ένα πραγματακι εικονικα για το καλό... δεν το έχετε εσείς αυτό το έθιμο;

Επανάληψη..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

@november rain  εμενα ειπναι το πρώτο μου,δεν αναφερόμουν σε ρουχαλάκια αλλα στα χοντρά και ακριβά έξοδα όπως κρεβάτια,καρότσια μ, καθίσματα αυτοκινήτου κτλ..

προς το παρόν δεν εχω αγοράσει κατι αλλα ρουχαλάκια σιγουρα θα του παρω :mad:

Αα εχει πάρει η μαμά μου ενα λούτρινο αρκουδάκι λευκό  για το εθιμο! @november rain

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

On 25/6/2017 at 5:35 ΜΜ, Anna z είπε:

@november rain  εμενα ειπναι το πρώτο μου,δεν αναφερόμουν σε ρουχαλάκια αλλα στα χοντρά και ακριβά έξοδα όπως κρεβάτια,καρότσια μ, καθίσματα αυτοκινήτου κτλ..

προς το παρόν δεν εχω αγοράσει κατι αλλα ρουχαλάκια σιγουρα θα του παρω :mad:

Αα εχει πάρει η μαμά μου ενα λούτρινο αρκουδάκι λευκό  για το εθιμο! @november rain

Expand  

Και πάλι τα χοντρά πράγματα που λες,αν δεν είχες συγγενη που θα σου τα δώσει μετά την β επιπέδου αρχίζεις να ψάχνεις.εγω τουλάχιστον έτσι έκανα.εισαι τυχερή που θα σε βοηθήσει η νύφη σου.μεγαλο ξεπαραδιασμα είναι... βέβαια βοηθούν και οι παππούδογιαγιαδες 

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!

οτι μπορουμε να αποφυγουμε σαν αγορα καλο θα ειναι! κι εμεις εχουμε αρκετούς φιλους με μικρα παιδιά ελπιζω καποια πραγματάκια να μπορουν να μας τα δανεισουν. αν όχι, καλη καρδιά :)

πως ειστε κοριτσια σημερα; 

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Καλημέρα κορίτσια!! Εύχομαι να είμαστε όλες καλά και αυτή την εβδομάδα!!

Εγώ σήμερα αν και ξύπνησα από τις 6 γιατί νόμιζα δεν ήθελα να κοιμηθώ άλλο, με το που ήρθα στο γραφείο κοιμάμαι όρθια . 

Ελπίζω να ξυπνήσω γρήγορα γιατί δεν μπορώ να ακούω την γκρίνια του αφεντικού μου.....:confused:

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

On 26/6/2017 at 3:31 ΠΜ, Οντετ είπε:

καλημερα καλημερα!

οτι μπορουμε να αποφυγουμε σαν αγορα καλο θα ειναι! κι εμεις εχουμε αρκετούς φιλους με μικρα παιδιά ελπιζω καποια πραγματάκια να μπορουν να μας τα δανεισουν. αν όχι, καλη καρδιά :)

πως ειστε κοριτσια σημερα; 

Expand  

Καλημέρα μας εγκυουλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Ακόμα στο κρεββάτι κάθομαι, τα παιδιά κοιμούνται ακόμα:shock: πρωτότυπο....

Συνήθως η μικρή έρχεται και με ξυπνάει από τα άγρια χαράματα, αλλά σήμερα με ξύπνησε το τηλεφώνημα της αδελφής μου.με πήρε για πρωινό κουτσομπολιό και τρελάθηκα... από αύριο στο αθόρυβο και το τηλέφωνο.

Κάθε πρωί βρε κορίτσια έχω μπουκωμενη μύτη και λίγη μυξα, έχει καμία σας κάτι τέτοιο;

On 26/6/2017 at 6:01 ΠΜ, dimitroula30 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Εύχομαι να είμαστε όλες καλά και αυτή την εβδομάδα!!

Εγώ σήμερα αν και ξύπνησα από τις 6 γιατί νόμιζα δεν ήθελα να κοιμηθώ άλλο, με το που ήρθα στο γραφείο κοιμάμαι όρθια . 

Ελπίζω να ξυπνήσω γρήγορα γιατί δεν μπορώ να ακούω την γκρίνια του αφεντικού μου.....:confused:

Expand  

Σε τί γραφείο δουλεύεις;

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

On 26/6/2017 at 6:05 ΠΜ, november rain είπε:

Καλημέρα μας εγκυουλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Ακόμα στο κρεββάτι κάθομαι, τα παιδιά κοιμούνται ακόμα:shock: πρωτότυπο....

Συνήθως η μικρή έρχεται και με ξυπνάει από τα άγρια χαράματα, αλλά σήμερα με ξύπνησε το τηλεφώνημα της αδελφής μου.με πήρε για πρωινό κουτσομπολιό και τρελάθηκα... από αύριο στο αθόρυβο και το τηλέφωνο.

Κάθε πρωί βρε κορίτσια έχω μπουκωμενη μύτη και λίγη μυξα, έχει καμία σας κάτι τέτοιο;

Σε τί γραφείο δουλεύεις;

Expand  

καλημέρα κούκλα! είμαι πολιτικός μηχανικός και συνεργάζομαι με κάποιον μεγαλύτερο. όσον αφορά την μπουκωμένη μύτη, ανάσα δεν μπορώ να πάρω το πρωι !!!!

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

On 26/6/2017 at 6:23 ΠΜ, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Εμένα από εχθές με πονάει το στομάχι μου. Κάτι έφαγα κ με πείραξε . Είχα άσχημο ύπνο , ελπίζω σήμερα να ηρεμήσει λίγο . 

Expand  

πιες ενα χαμομηλάκι κ θα περάσει!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Καλημέρα στις μπουκωμένες μύτες:-P

Κι εγώ στο κλαμπ σας..:-P 

Κορίτσια δεχτείτε ότι σας προσφέρουν γιατί έρχονται μεγάλα έξοδα. Καρότσι-καθισματάκι-στρώμα κρεβατιού τα μεγαλύτερα αλλά κι από τα μικρά μικρα μαζεύονται...Καλά δε μιλάω για τη γέννα σε ιδιωτικό που κοστίζει όσο μία εβδομάδα σε εξωτικό νησί. Και μετά κάθε μήνα 50ρικο στον παιδίατρο κ μέχρι να χαλαρώσουμε τσουπ να τη κ η βάπτιση... :-P Καλημέρα σας είπα? 

tt1d8aec

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...