Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Εχεις δικιο σκεφτομαι τον τελευταιο υπερηχο και χαμογελαω. Αχ αυτες οι σφουγγαριστρες. Και το αφρολουτρο μου βρωμαει κι εμενα. Απο σημερα πηρα πρασινο σαπουνακι !! Οσο για τοτι θα φοραμε το χειμωνα το εχω κ εγω μια απορια!! Τι νουμερο μπουφαν δηλ θα παρουμε για να κουμπωνει μπροστα? Χριστε μου!!! Πως θα γινω απο τα κιλα που θα εχω παρει????

Χαχαχα πλακα θα εχουμε...στην αρχη με απασχολουσαν τα κιλα αλλα πλεον οχι..ας μας πανε ολα καλα κ ας φοραμε μπουφαν τρια x large.. θα τα χάσουμε...γιατι με το νινι δε θα εχουμε χρονο για μασες..θα παμε κ λιγο περπατημα η γυμναστηριο κ μια χαρα θα ειμαστε...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια υπομονή ! Εμένα δεν μου βρομάνε τα πάντα αλλά η σφουγγαρίστρα ναι , το τζάκι μας μόνιμα γτ θέλει καθάρισμα κ αλλαγή το καπάκι στην καμινάδα κ τέτοια μικροπράγματα αλλά που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου κ σου σπάνε τα νεύρα . Το χειμώνα θα ξεχωρίζει η κοιλιτσα μας κ τότε δεν θα με νοιάζει , τώρα δεν ξεχωρίζει κ με νοιάζει 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Οντετ είπε:

κουκλες θα μαστε ♡

Χαχα σας αγαπω!!!! :mad:

Οντετ μου εισαι καλυτερα σημερα ετσι??? Ευχομαι ετσι να εισαι και καλυτερα ακομη!!!

• Μου αρέσει 3

HBNJp3.png

πρίν από 42 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Χαχα σας αγαπω!!!! :mad:

Οντετ μου εισαι καλυτερα σημερα ετσι??? Ευχομαι ετσι να εισαι και καλυτερα ακομη!!!

προσπαθω να σκέφτομαι θετικα και οτι ολα θα πανε καλα :)

• Μου αρέσει 3

tt1d8a73

Διαφημίσεις

κοριτσια υγρα εχετε; σημερα που σηκωθηκα ενιωσα κατι να τρεχει και ηταν ενα διαυγες υγρο ,στις αρχες ειχα τετοια υγρα αλλα σταματησαν.και σκεφτηκα μηπως ηταν απο τον σακο; η ειναι φυσιολογικο λογω ορμονων;

Καλησπέρα Κορίτσια. Πολύ ζεστη σήμερα ...Είχαμε κ μία βάπτιση στις 12 κι έβραζε ο τόπος. Έλιωσε το candy bar. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη προμηθευτηκα ρούχα εγκυμοσύνης από το h&m. Όμορφα και φθηνά. Πανοφώρι φορούσα από αυτά που είναι κ τώρα της μόδας τα φαρδιά με τη ζώνη στη μέση.Απλά στο τελος δεν έφτανε η ζώνη και φορούσα ένα κασκόλ μπροστά να μη κρυώνω. (Ίδια εποχή γέννησα). Η κοιλιά ειδικά την πρώτη φορά ξεχωρίζει στον τέταρτο μήνα οπότε το καλοκαίρι με τα φορεματάκια σας μια χαρά θα είστε. 

Για τη δυσκοιλιότητα μου χε δωσει η γυναικολόγος κτ φακελάκια σκόνη με γευση γκρειπφρουτ. Αν θυμηθώ την εταιρία θα σας τη γραψω. Επιτρεπονται σε εγκυμοσύνη/θηλασμό.

@rainbow κι εγώ έχω κτ διάφανα υγρά (σαν ωορρηξίας) αλλά νομίζω είναι φυσιολογικά. 

Tanilas με γευση πορτοκάλι-γκρέιπφρουτ(ρωτήστε κ το γιατρό σας) 

tt1d8aec

5 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Οντετ μου το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να κανουμε ψωνια...σημερα μου ελεγε μια φιλη μου που εχει παραπανω κιλακια απο μενα οτι θα μου δωσει ρουχα της να φοραω...δε μου φανηκε ασχημη η ιδεα της..χαιρομαι που γυρισε ο αντρας σου..απο δω κ περα θα πανε ολα καλύτερα..

Κοριτσια μου να σας ρωτησω κατι? Εσεις απο ποτε θα αρχισετε να ψωνιζετε πρωτα ο θεος για το νινι σας?εστω κατι μικρο για να μπαινετε στο κλίμα... το θεωρειτε γρουσουζια? Θα ηθελα τις αποψεις σας για να με βοηθησετε κ μενα...:confused:

Εγώ σε όλα τα παιδιά μου έπαιρνα ένα ρουχακι μετά την αυχενική, έτσι για το καλό και μετά επίσημα ξεκίναγα μετά την β επιπέδου...

5 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

@Floraki & @Οντετ μου υποφερω. Απ ολα οσα ειπατε τρωω . και η γιατρος μου μου εδωσε φυτικες ινες αλλα τιποτε. Εχω απογοητευτει. Επισης μου μυριζει το τζακι απαισια μαλλον απο την καμιναδα του. Αυτη τη στιγμη μου μυριζει και το υγρο που σφουγγαριζει η μανα μου. Ειναι ολα τοσο απαισια μεσα στο σπιτι μου. Θα βαλω τα κλαματα 

Και μένα μου μυρίζει απαίσια το τζάκι αν και τοχει καθαρίσει ο άντρας μου συνεχίζει και μου μυρίζει άσχημα.ολα μου μυρίζουν και μένα,το μπάνιο κλεισούρα:shock: τα δωμάτια επίσης και να φανταστείς περνω γυναίκα κάθε 15 μέρες και μου κάνει γενική καθαριότητα

2 ώρες πρίν, rainbow είπε:

κοριτσια υγρα εχετε; σημερα που σηκωθηκα ενιωσα κατι να τρεχει και ηταν ενα διαυγες υγρο ,στις αρχες ειχα τετοια υγρα αλλα σταματησαν.και σκεφτηκα μηπως ηταν απο τον σακο; η ειναι φυσιολογικο λογω ορμονων;

Είναι φυσιολογικά υγρά, υποκίτρινο χρώμα, ημιδιαφανές.... όχι δεν είναι αμνιακό υγρό.ολες έχουμε...

4 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Κορίτσια υπομονή ! Εμένα δεν μου βρομάνε τα πάντα αλλά η σφουγγαρίστρα ναι , το τζάκι μας μόνιμα γτ θέλει καθάρισμα κ αλλαγή το καπάκι στην καμινάδα κ τέτοια μικροπράγματα αλλά που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου κ σου σπάνε τα νεύρα . Το χειμώνα θα ξεχωρίζει η κοιλιτσα μας κ τότε δεν θα με νοιάζει , τώρα δεν ξεχωρίζει κ με νοιάζει 

Για τον χειμώνα δεν θέλω να το σχολιάσω, ευτυχώς θα την περνάω τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι, δεν είναι μόνο τα ρούχα κορίτσια θέλουμε και παπούτσια, εμένα πρήζονται τα πόδια και δεν μπαίνει ούτε μπότα ούτε τίποτα, μόνο σπορτεξ...

Όσο για την κοιλίτσα; εμένα σαν να είμαι 4 -5 μηνών είναι...

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια μου καλημερα σε ολες....ελπιζω ολες να ειστε καλα κ χαμογελαστες παρολο  τα συμπτωματα....αυτες τις μερες τα περναω δυσκολα..στο κρεβατι τη βγαζω με φρυγανιες να μου τραβαει τα υγρα να μην κανω εμετο...να ξερατε ποσο πολυ πειναω....εχω κ ταξιδι μπροστα μου πως θα την παλεψω?δεν πρεπει να παραπονιεμαι το ξερω ομως καποιες φορες δεν αντεχω...

17 ώρες πρίν, november rain είπε:

Εγώ σε όλα τα παιδιά μου έπαιρνα ένα ρουχακι μετά την αυχενική, έτσι για το καλό και μετά επίσημα ξεκίναγα μετά την β επιπέδου...

Και μένα μου μυρίζει απαίσια το τζάκι αν και τοχει καθαρίσει ο άντρας μου συνεχίζει και μου μυρίζει άσχημα.ολα μου μυρίζουν και μένα,το μπάνιο κλεισούρα:shock: τα δωμάτια επίσης και να φανταστείς περνω γυναίκα κάθε 15 μέρες και μου κάνει γενική καθαριότητα

Είναι φυσιολογικά υγρά, υποκίτρινο χρώμα, ημιδιαφανές.... όχι δεν είναι αμνιακό υγρό.ολες έχουμε...

Για τον χειμώνα δεν θέλω να το σχολιάσω, ευτυχώς θα την περνάω τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι, δεν είναι μόνο τα ρούχα κορίτσια θέλουμε και παπούτσια, εμένα πρήζονται τα πόδια και δεν μπαίνει ούτε μπότα ούτε τίποτα, μόνο σπορτεξ...

Όσο για την κοιλίτσα; εμένα σαν να είμαι 4 -5 μηνών είναι...

November μου θελω παρα πολυ να παρω κατι για το καλο αλλα η μαμα μ κ η πεθερα μου το θεωρουν γρουσουζια..και με εχουν επηρεάσει λιγακι...παντως μια βολτα στα μαγαζια θα την κανω...κ το σιγουρο να μην κρατηθω...

Εγω παντως δεν εχω μεγαλη κοιλιτσα αλλα νομιζω οτι αρχισε να φαινεται.οσο για τα παπουτσια ηδη φοραω ενα μεγαλυτερο...ελπιζω να μη πρηστουν αλλο...

Χαιρομαι που η κοιλιτσα σου φαινεται...ανυπομονω κ μενα....

Καλημέρα παρεακι...που δροσίζεστε;;; 

@Floraki υπομονή κορίτσι μου... αν νιώσεις ότι θέλεις να πάρεις κάτι να το πάρεις. Εγώ στην πρώτη βέβαια κ μετά από τις αποβολές πήρα πρώτη φορά την ημέρα του β επιπέδου σεντονάκια. Όποιος καεί στο χυλό.. :-(

Τώρα θα πάρω στην αυχενική!!!

tt1d8aec

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες !! Εμεις δεν πηγΑμε θαλασσα γιατι εχει πολλη ζεστη και δεν θελω να κυκλοφορω με τον καυσωνα. Θα παμε ομως σε ενα ταβερνακι για φαγητο. Να περασετε ομορφα οτι κ αν κανετε!! @Floraki μου υπομονη!!!φαε και καμια μπανανιτσαη κανενα μηλαρακι!!

HBNJp3.png

Καλημέρα σε όλες τις εγκυουλες ! Χάθηκα λίγο εχθές γτ κατέβασα τον τελευταίο κύκλο του greys anatomy κ άρχισα να το βλέπω . Ε δεν θέλει κ πολύ ! Κόλλησα κ πήγα για ύπνο στις 2.... έτσι ξύπνησα σήμερα στις 11:30. Δεν θα πάμε για μπάνιο γτ θα γίνεται πανικός στην Χαλκιδική . Το άλλο ΣΚ ελπίζω ! 

Οσο για πράγματα για το μωρό ακόμα δεν σκέφτομαι να πάρω Τπτ . Η γιαγιά μου έχει ξεκινήσει όμως να φτιάχνει σεντονάκι Α , κουβερτουλες, μαξιλάρια και τα σχετικά . Μόνο το δωμάτιο ανυπομονώ ποτέ να αρχίσω να φτιάχνω !!!! 

S4bRp3.png

εμας το σπιτι δεν ειναι αρκετα για οικογένεια αλλα δεν ειμαστε τωρα για ανοιγματα (ειναι του αντρα μου). έχει ενα δωματιακι που για χρόνια ηταν γραφειο με υπολογιστη (το πλεηρουμ του αντρα μου οπως το λεω) και με άδειασμα βαψιμο θα γινει παιδικο κουκλιστικο, αλλα για 2-3 χρονια χωραμε. αν ερθει με το καλο και αδερφάκι θα πρεπει να βρουμε λυση 

tt1d8a73

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...