Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Τότε βρε κορίτσια όλες οι celebrities που δεν έχουν αφήσει μαλλί για μαλλί και νύχι για νύχι θα βγάζανε τερατακια και όχι παιδιά... εγώ κάνω ημιμόνιμο,η λάμπα που στα στεγνώνει δεν έχει ακτινοβολία; μαλλί έκανα μία βδομάδα πριν να έχω καθυστέρηση, τώρα περιμένω μετά την αυχενική πρώτα ο Θεός, σήμερα έκανα λέιζερ στο άνω χείλος.και σαυτο ο γιατρός μου είπε ότι δεν πειράζει:shock:η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα που χτυπάει το λέιζερ είναι έγκυος στον μήνα της, δηλαδή 8 μήνες εκεί τους έχει φάει.

Τα γεμιστά μου αρέσουν πολύ κιεμενα

Εγώ είχα φασολάκια λαδερο και αύριο αγόρασε ο άντρας μου σαρδέλες να κάνει στα κάρβουνα.... αύριο έχουμε και μια βάφτιση το απόγευμα, να δούμε τι θα βάλω:confused: όλα έχουν τσιτωσει ήδη και ακόμα είμαι στην αρχή... έλεος

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@november rain εγω εχω κανει ηδη 2 μπανακια!! Μονο καθε φορα που βγαινεις να αλλαζεις το κατω μαγιο. Εμενα αυτο μου τόνισε ο γιατρος.

Κοριτσια οσο για τα νυχια εμενα δεν με αφηνει να κανω ημιμονιμο μετα τη 13η μου ειπε. Αλλα δεν πειραζει και το μανο καλο ειναι :)

@november rain χαχαχαχαχσ τι ειπες τωρα! Και εγω εχω 2 γαμους το σκ και αυτες τις μερες ψαχνω να δω τι θα βαλω.ειμαι αδυνατη και φαινεται λιγο κοιλιτσα και προσπαθω να βρω κατι πιο αναλαφρο αλλα να μιυ κανει κιολας. Γιατι δεν το εχουμε πει ακομα περιμενω να παω στο γιατρο και μετα.

2 ώρες πρίν, Synnefaki είπε:

Εγώ θεωρώ πιο βλαβερό να τρώω junk food από το να βάφομαι πάντως...:-P

Συννεφακι μου δεν εχω ιδεα...αλλα νομιζω κ γω οτι αυτα που τρωμε γενικοτερα ειναι χειροτερα...πλεον κ η ντουματα του κηπου μου ειναι επικινδυνη..ολα με φαρμακα ειναι..

2 ώρες πρίν, november rain είπε:

Τότε βρε κορίτσια όλες οι celebrities που δεν έχουν αφήσει μαλλί για μαλλί και νύχι για νύχι θα βγάζανε τερατακια και όχι παιδιά... εγώ κάνω ημιμόνιμο,η λάμπα που στα στεγνώνει δεν έχει ακτινοβολία; μαλλί έκανα μία βδομάδα πριν να έχω καθυστέρηση, τώρα περιμένω μετά την αυχενική πρώτα ο Θεός, σήμερα έκανα λέιζερ στο άνω χείλος.και σαυτο ο γιατρός μου είπε ότι δεν πειράζει:shock:η αλήθεια είναι ότι η κοπέλα που χτυπάει το λέιζερ είναι έγκυος στον μήνα της, δηλαδή 8 μήνες εκεί τους έχει φάει.

Τα γεμιστά μου αρέσουν πολύ κιεμενα

Εγώ είχα φασολάκια λαδερο και αύριο αγόρασε ο άντρας μου σαρδέλες να κάνει στα κάρβουνα.... αύριο έχουμε και μια βάφτιση το απόγευμα, να δούμε τι θα βάλω:confused: όλα έχουν τσιτωσει ήδη και ακόμα είμαι στην αρχή... έλεος

Δεν έχεις αδικο για τους διασημους...κοριτσια μου οσο τα ψαχνουμε δεν κανει να κανουμε τιποτα..παντως αν ειχαν ερευνες οτι κανουν κακο δε θα μας τα απαγόρευε ο γιατρος κατηγορηματικα?

Να βαλεις το πιο φαρδυ ανετο φορεματακι σου κ θα εισαι σουπερ...:)

Αχ κ εγώ νιώθω πως δεν μου κάνουν τα ρούχα μου. Δεν μ αρέσει να με πιέζουν κιόλας στην κοιλιά . Επίσης δεν μου κάνουν τα σουτιέν μου. Νιώθω πως έχω γίνει βαρέλι κ πως δεν μου χωράει τίποτα κ ας έβαλα μόνο ένα κιλό . Δεν ξέρω αν έχω κάνει κοιλιτσα γτ τα έχω τα κιλάκια μου αλλά εμένα μου φαίνεται πως έχω μια μικρή κοιλιτσα 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Κοριτσια μου να σας εξομολογηθώ κατι?σημερα απο το πρωι που εχω ξυπνησει ανακατευομαι συνεχεια εχω κ παρα πολλα σαλια ομως δεν σας κρυβω οτι εχω ανησυχησει λιγο γιατι απο το πρωι εχω κ πονακια που μια με αφηνουν κ μια με ξαναπιανουν..εχω φοβηθει λιγο κ ειμαι ξαπλα.

πρίν από 7 λεπτά , Mariachi είπε:

Αχ κ εγώ νιώθω πως δεν μου κάνουν τα ρούχα μου. Δεν μ αρέσει να με πιέζουν κιόλας στην κοιλιά . Επίσης δεν μου κάνουν τα σουτιέν μου. Νιώθω πως έχω γίνει βαρέλι κ πως δεν μου χωράει τίποτα κ ας έβαλα μόνο ένα κιλό . Δεν ξέρω αν έχω κάνει κοιλιτσα γτ τα έχω τα κιλάκια μου αλλά εμένα μου φαίνεται πως έχω μια μικρή κοιλιτσα 

Σιγουρα θα έχεις μια μικρη κοιλιτσα κ ειναι χαρα...εγω δεν εχω μεγαλο στηθος αλλα δε βλεπω κ να έχει μεγαλωσει σε νουμερο,ισως να εχει πρηστει λιγο..παντως τα ρουχα μ δε μου κανουν..:-(

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

τι να σας πω ρε κοριτσια εγω τα θεωρω πολυ καρκινογονα τα μανο και προσπαθω γενικα να μην τα πολυ βαφω..τωρα αν εχεις καπου να πας σε γαμο πχ αλλο..αλλα δεν νομιζω να με παρεξηγησει κανενας που δεν εχω βαμενο νυχι(οχι οτι με νοιαζει και ολας.)σιγουρα παντου υπαρχουν βλαβερες ουσιες και καποιες δεν τις ξερουμε αλλα απ'οπου μπορεις φυλαχτεις καλο ειναι..και απο τα junk food εννοηται..(οσο μπορει η καθεμια βεβαια)

γενικα εγω εχω θεμα οταν βλεπω μικρα κοριτσακια με βαμενο νυχι παθαινω εγκεφαλικο ...

οσο για τα ρουχα ευτυχως ειναι καλοκαιρι και ειναι λιγο πιο φαρδια τα φουστανακια...το χειμωνα τι θα κανουμε που δεν θα μπαινουμε ουτε σ μπουφαν...

• Μου αρέσει 1

κοριτσακια μου και τα βυχια μας εποτρεπεται και τα μαλλακια μας επιτρεπεται και ολα μας τα μποντε! να μην ξεχναμε οτι είμαστε και γυναίκες ε. 

τα ρουχαλακια ηδη τσιτωνουν αλλα πραγματι το καλοκαιρι το χουμε με φορεματακια αερινα και παντελόνες. Τον χειμωνα θα χουμε πλακα :)

• Μου αρέσει 4

tt1d8a73

4 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Κοριτσια μου να σας εξομολογηθώ κατι?σημερα απο το πρωι που εχω ξυπνησει ανακατευομαι συνεχεια εχω κ παρα πολλα σαλια ομως δεν σας κρυβω οτι εχω ανησυχησει λιγο γιατι απο το πρωι εχω κ πονακια που μια με αφηνουν κ μια με ξαναπιανουν..εχω φοβηθει λιγο κ ειμαι ξαπλα.

Και εγώ έχω όλο πονακια, σαν να έχει βαρύνει η μήτρα, σαν ναχει μπουκωσει....αν δεν υπάρχει αιμορραγία ή οξύς πόνος χαμηλά, τότε είναι φυσιολογικοί οι πόνοι.υπαρχει και μια ψυχούλα εκεί μέσα που θέλει τον χώρο της να βολευτει κιαυτη.

2 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

κοριτσακια μου και τα βυχια μας εποτρεπεται και τα μαλλακια μας επιτρεπεται και ολα μας τα μποντε! να μην ξεχναμε οτι είμαστε και γυναίκες ε. 

τα ρουχαλακια ηδη τσιτωνουν αλλα πραγματι το καλοκαιρι το χουμε με φορεματακια αερινα και παντελόνες. Τον χειμωνα θα χουμε πλακα :)

Τον χειμώνα εγώ και ο χιονάνθρωπος παρέα θα κάνουμε...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα σε ολες, στο ποδι παλι απο τα αξημερωτα σημερα!! Εχει πρηστει η κοιλια μου κοριτσια απο τη δυσκοιλιοτητα. Τι φρουτα τρωω τι λαχανικα τι λαδερα φασολακια μπαμιες κτλ. Τι φυτικες ινες παιρνω, τι δημητριακα με βρωμη τιποτα ρε κοριτσια. Τι θα κανω? Τρωω λιγοτερο απο πριν μεινω εγκυος και εχω βαλει 2κιλα και κατι. Δηλαδη εχω εκνευριστει πολυ. Τι να κανω πειτε μου :-( με την τουαλετα μαλωσα απο την δευτερα.

HBNJp3.png

Κοριτσια μου να εχετε μια υπεροχη μερα...ελπιζω να εχω κ γω σημερα γιατι χθες το βραδυ ηταν η δυσκολοτερη μου νυχτα..τρεις φορες εκανα εμετο..ημουν παρα πολυ χαλια..ειχα κ τα πονακια...σημερα ευτυχως δεν ποναω...

Δημητρουλα μου αφου τα εχεις δοκιμασει ολα η λυση ειναι στο γιατρο σου μηπως σ δωσει κατι να σε ηρεμησει..εγω πηγαινω καθε μερα αλλα παρολα αυτα εβγαλα αιμορροΐδες...δε με φτανανε οι εμετοι εχω τωρα κ αυτο..εμενα με βοηθαει πολυ το ξερο συκο,το καρπουζι αλλα το κανω εμετο αμεσως κ η ντοματα...δοκιμασε συκο μηπως κοριτσι μου σε βοηθησει...κ το δαμασκηνο λενε βοηθαει πολυ...

November μου δικιο εχεις μαλλον απο την ανακατοσουρα μου αγχωθηκα κ μου φανηκε πολυς ο πονος..τι να πω?ισως μου φταιγανε ολα..φοβηθηκα πολυ παντως αφου πηρα το γιατρο μου...κ με καθησυχασε ευτυχως...

Κοριτσια Το εχω κ γω απορια τι θα φοραμε το χειμωνα? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλημερα εγκυουλες μου ομορφες. ολα τα χα μου κοπηκε και το ιντερνετ απο εβα σημειο και μετα χτες χαχαχαα. Γυρισε ο αντρας μου και ολα τωρα ειναι καλυτερα :)

@dimitroula30 γλυκούλα μου ορμινες ειναι αυτες δσν μπορεις να κανεις φοβερα πραγματα περα απο το να πινεις πολυ πολυ νερακι να τρως δαμασκηνα, ντοματουλα, κουακερ, λαδερα και ολα αυτα που αναφερει η @Floraki

@Floraki μου θα αγορασουμε τζιν και κολλαν για εγκυες και θα φοραμε η τα σχετικα ελαστικα φορεματα και μπλουζες μας η θα αρχίσουμε τα σχετικα ψωνια 

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

2 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

καλημερα εγκυουλες μου ομορφες. ολα τα χα μου κοπηκε και το ιντερνετ απο εβα σημειο και μετα χτες χαχαχαα. Γυρισε ο αντρας μου και ολα τωρα ειναι καλυτερα :)

@dimitroula30 γλυκούλα μου ορμινες ειναι αυτες δσν μπορεις να κανεις φοβερα πραγματα περα απο το να πινεις πολυ πολυ νερακι να τρως δαμασκηνα, ντοματουλα, κουακερ, λαδερα και ολα αυτα που αναφερει η @Floraki

@Floraki μου θα αγορασουμε τζιν και κολλαν για εγκυες και θα φοραμε η τα σχετικα ελαστικα φορεματα και μπλουζες μας η θα αρχίσουμε τα σχετικα ψωνια 

Οντετ μου το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να κανουμε ψωνια...σημερα μου ελεγε μια φιλη μου που εχει παραπανω κιλακια απο μενα οτι θα μου δωσει ρουχα της να φοραω...δε μου φανηκε ασχημη η ιδεα της..χαιρομαι που γυρισε ο αντρας σου..απο δω κ περα θα πανε ολα καλύτερα..

Κοριτσια μου να σας ρωτησω κατι? Εσεις απο ποτε θα αρχισετε να ψωνιζετε πρωτα ο θεος για το νινι σας?εστω κατι μικρο για να μπαινετε στο κλίμα... το θεωρειτε γρουσουζια? Θα ηθελα τις αποψεις σας για να με βοηθησετε κ μενα...:confused:

@Floraki & @Οντετ μου υποφερω. Απ ολα οσα ειπατε τρωω . και η γιατρος μου μου εδωσε φυτικες ινες αλλα τιποτε. Εχω απογοητευτει. Επισης μου μυριζει το τζακι απαισια μαλλον απο την καμιναδα του. Αυτη τη στιγμη μου μυριζει και το υγρο που σφουγγαριζει η μανα μου. Ειναι ολα τοσο απαισια μεσα στο σπιτι μου. Θα βαλω τα κλαματα 

HBNJp3.png

πρίν από 1 λεπτό , dimitroula30 είπε:

@Floraki & @Οντετ μου υποφερω. Απ ολα οσα ειπατε τρωω . και η γιατρος μου μου εδωσε φυτικες ινες αλλα τιποτε. Εχω απογοητευτει. Επισης μου μυριζει το τζακι απαισια μαλλον απο την καμιναδα του. Αυτη τη στιγμη μου μυριζει και το υγρο που σφουγγαριζει η μανα μου. Ειναι ολα τοσο απαισια μεσα στο σπιτι μου. Θα βαλω τα κλαματα 

Δημητρουλα μου υπομονη μονο...το ιδιο εχω κ γω ακριβως...μου βρωμανε τα παντα ακομα κ το αφρολουτρο μ...βγηκα το πρωι να παω στη δουλειά μου κ μου βρωμουσε η σφουγγαριστρα της διπλανης μου που σφουγγαριζε την αυλη της..πηγα στη δουλεια μ μου μυριζαν τα παντα ακομα κ ο ιδρωτας του πελατη,το αρωμα του αντρα μ..αρχισα τις αναγουλες κ εφυγα..στο δρομο μου μυριζαν τα φαγητα των σπιτιων...μεχρι να μπω σπιτι μ κ να ξαπλωσω παραλιγο να κανω δεκα φορες εμετο απο την αηδία...κ φυσικα πολλες φορες παιρνω τη μαμα μ τηλεφωνο κ κλαιω..γιατι μου βρωμανε ολα...δε μπορω να φαω κ τιποτα αστα...μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο...σκεψου οτι μεγαλωνει το νινι...μηπως χαμογελασεις λιγο...αχ ποσο σε καταλαβαινω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Floraki είπε:

Δημητρουλα μου υπομονη μονο...το ιδιο εχω κ γω ακριβως...μου βρωμανε τα παντα ακομα κ το αφρολουτρο μ...βγηκα το πρωι να παω στη δουλειά μου κ μου βρωμουσε η σφουγγαριστρα της διπλανης μου που σφουγγαριζε την αυλη της..πηγα στη δουλεια μ μου μυριζαν τα παντα ακομα κ ο ιδρωτας του πελατη,το αρωμα του αντρα μ..αρχισα τις αναγουλες κ εφυγα..στο δρομο μου μυριζαν τα φαγητα των σπιτιων...μεχρι να μπω σπιτι μ κ να ξαπλωσω παραλιγο να κανω δεκα φορες εμετο απο την αηδία...κ φυσικα πολλες φορες παιρνω τη μαμα μ τηλεφωνο κ κλαιω..γιατι μου βρωμανε ολα...δε μπορω να φαω κ τιποτα αστα...μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο...σκεψου οτι μεγαλωνει το νινι...μηπως χαμογελασεις λιγο...αχ ποσο σε καταλαβαινω..

Εχεις δικιο σκεφτομαι τον τελευταιο υπερηχο και χαμογελαω. Αχ αυτες οι σφουγγαριστρες. Και το αφρολουτρο μου βρωμαει κι εμενα. Απο σημερα πηρα πρασινο σαπουνακι !! Οσο για τοτι θα φοραμε το χειμωνα το εχω κ εγω μια απορια!! Τι νουμερο μπουφαν δηλ θα παρουμε για να κουμπωνει μπροστα? Χριστε μου!!! Πως θα γινω απο τα κιλα που θα εχω παρει????

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...