Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@CMES δεν είναι θέμα προγράμματος του στυλ να του καθορισεις τις ώρες που θα κοιμηθεί. Απλως τα παιδιά μας έχουν κάποιο πρόβλημα ύπνου. Ξυπνάνε ενω δεν έχουν χορτάσει υπνο και δεν μπορούν να ξανακοιμηθουν απο μόνα τους και τα πιάνει υστερία. 

Εγώ στην αρχή δεν καταλάβαινα τι έφταιγε που η Μπέμπα έκλαιγε υστερικά και δεν ηρεμουσε με τίποτα. Αργότερα κατάλαβα οτι χρειαζεται συγκεκριμένες ώρες ύπνου για να είναι οκ.

Επίσης εμένα αν κοιμηθεί ωρα που συνήθως δεν κοιμάται έχει παλι θέμα για κάποιο λογο και ξυπνάει με κλαματα. 

εννοειται οτι δεν μπορούμε να βγούμε σε ωρα που θέλει να κοιμηθεί γιατί θα κλαίει και δε θα μπορεί να κοιμηθεί οπουδήποτε και θα ταλαιπωρηθει απίστευτα. Τι να κάνουμε όμως αναγκαστικά κανονιζουμε το πρόγραμμα μας ανάλογα με το ποτε κοιμαται , τρώει κτλ η Μπέμπα. 

• Μου αρέσει 1

R2E1.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!! Τι κανετε;κ εγω αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα με τον υπνο στον 3-4 μηνα την ημερα.δεν κοιμοταν με το φως της ημερας η με φασαρια.εγω σωνει κ ντε ηθελα να τον αφηνω να κοιμαται με φως.τι αγκαλιες τι κουνημα εριξα δεν λεγεται.κοιμοταν αλλα μετα απο πολυ τσαντιλα κ νευρα λογικα κουραζοταν.προσπαθουσα μια ωρα να τον κοιμησω κ κοιμοταν 20 λεπτα.καποια στιγμη τον πηγα στο δωματιο με ανοιχτα παραθυρα παλι τα ιδια κ χειροτερα.μια μερα ο αερας εκλεισε τα πατζουρια κοιμηθηκε αμεσως ηταν λες κ τον εβγαλα απο την πριζα.απο τοτε οταν ειμαστε στο σπιτι κοιμαται στην κουνια του κ με κλειστο παραθυρο.οταν βγαινουμε εξω δεν εχουμε προβλημα ουτε ειχαμε κ ποτε.αλλες φορες κοιμαται μισαωρα αλλες δυωρα αναλογα.

@Kalfeliκοριτσακι εχεις δοκιμασει να ειστε βολτα σε ωρα που πρεπει να κοιμηθει κ δεν κοιμηθηκε;εγω ειχα αγχος αλλα τελικα οταν ειμαστε εξω δεν εχουμε κανενα προβλημα

Ναι το έχω δοκιμάσει. Υπηρχαν καποιες φορες που κοιμήθηκε ενω μασουλουσε το μάρσιπο (ηταν στο μάρσιπο). Αλλά αν δε συμβαίνει αυτό δύσκολα. Η δικιά μου όταν βλέπει καινούργια πραγματα είναι σε υπερένταση και δεν μπορεί να κοιμηθεί.

Ασε που μέσα στο καρότσι δεν μπορεί να κοιμηθεί πολύ ωρα γιατί θέλει να στριφογυρναει. Πιάνεται στην ίδια θέση.

Γενικά έχει δυσκολια να κοιμηθεί, αλλά κι εγώ το ίδιο. Μπορεί να είναι και κληρονομικό εν μέρει.

R2E1.png]

καλημερα κοριτσια!!! Πως ειστε..εμεις ειμαστε διακοπες γι'αυτο χαθηκα!! Ειναι πολυ ωραια..η μικρη στη μαμα μου μας εχει γραμμενους απ'οτι μ;θαινω οποτε ειμαι κ εγω πιο ηρεμη να χαλαρωσω..

παντως ο κοσμος τελικα ειναι πολυ χαζος...οι παραλιες ειναι γεματες με μωρα 4-5 μηνων και τα εχουν στον ηλιο απο το πρωι μεχρι τις 5 το μεσημερι.δηλαδη ελεος νταλα ο ηλιος κ το μωρο εξω ή το βραδυ 12 και τα εχουν εξω κ προσπαθουν να τα κιμησουν κ τα μωρα ειναι μεσα στο κλαμα..ενταξει η θα πας διακοπες κ θα συμβιβαστεις με την ιδεα οτι εχεις μωρο κ περιοριζεσαι η μη το περνεις καθολου...

Διαφημίσεις

Ο,τι να ναι. Εντάξει αν θες η ζωή σου να είναι όπως πριν το μωρο τοτε τι το κανεις;

Εμείς είμαστε χειρότερα πάλι με τον ύπνο.. Όταν κοιμάται απόγευμα ξυπνάει μετα απο καμια ωρα και ουρλιάζει.. Δεν ανταποκρίνεται ουτε σε αγκαλιες ουτε σε τίποτα. Δεν έχει επαφη με το περιβαλλον όταν γίνεται αυτό. Μοιάζουν σαν νυχτερινοί τρόμοι.. Αλλά τόσο μικρη;

R2E1.png]

kalfeli: Μηπως την ενοχλει κατι πχ ζεστενεται κρυωνει; ισως βλεπει κανενα ονειρο..εγω οταν ξυπναει ετσι ενδιαμεσα αν την παρω αγκαλια στο πλαι(οπως την κοιμιζω συνηθως)κοιμαται.αν προσπαθησω στο ορθιο δεν κοιμαται

Ξέρω γω έχει ζέστη αλλά μονο ανεμιστήρα έχω στο δωμάτιο. Όμως αν είναι κάτι απο αυτά γιατί γίνεται την ίδια ωρα κάθε φορά; Το θέμα είναι οτι δεν ηρεμεί , κανει σαν να τη σφαζουν επι 5-10 λεπτα και δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα.

R2E1.png]

Καλημερα κοριτσια!!! Χαθηκα λιγι γιατι επιτελους μετακομισαμε!! Το σπιτι ειναι πολυ ωραιο αλλα ακομα ειμαστε ανακατεμενοι! Παντως παλι καλα, μετακομισαμε την κυριακη και ηδη εχω τακτοποιησει το 80% παρολο που δουλευω και μετα εχω τα παιδια. Το μωρο σηκωνεται στα 4!! Νομιζω θα μπουσουλησει σε λιγο!

@Kalfeli αν ηταν νυχτερινοι τρομοι θα στο εκανε το βραδυ και μετα απο 3-4 ωρες υπνου. Μπορει να ειναι δοντια. Εχω ακουσει οτι αισθανονται σουβλιες ξαφνικα σαν να τους χτυπαει ρευμα την ωρα που κοιμουνται! Κι εμενα μου το εκανε τις μερες που εβγαζε δοντια αλλα οταν εσκασαν και τα 2 σταματησε!

@rainbow ποσο συμφωνω με αυτα που λες!! Κι εμεις θα φυγουμε δευτερα που εχω αδεια για μια βδομαδουλα με τα παιδια, ανυπομονω!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ποτε σταθεροποιηθηκε η περιοδος; εγω ειχα παντα πολυ σταθερο κυκλο 28 ημερες και μετα την πρωτη εγκυμοσυνη σταθεροποιηθηκε αμεσως. Τωρα ειχα μια φορα στις 22/6 και κανονικα επρεπε να μου ξαναερθει 20/7 αλλα ακομα τιποτα. Εχω σταματησει τελειως τον θηλασμο εδω και μια εβδομαδα.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

cmes: Καλοριζικο το νεο σπιτι..!! Της μικρης πως της φανηκε; εμενα ο κυκλος μου απο την πρωτη φορα ηταν σταθερος + - 1-2 μερες.νομιζω φυσικο ειναι να κανει λιγο καιρο να ρυθμιστει εκτος αν εχεις κανει τιποτα πονηρο και εχουμε ευχαριστα!!!

εμεις γυρισαμε ..η μικρη οταν μας ειδε μετα απο τοσες μερες δεν ξετρελαθηκε κ ολας στην αρχη αλλα χαρηκε..!! Εμενα παλι μου φανηκε σαν να εβλεπα αλλο παιδι και οτι την ειχα αφησει κανενα μηνα..αλλα ενταξει δεν ειχαμε εντασεις...

Σιγουρα δεν παιζει τιποτα περιεργο γιατι τις γονιμες μερες ειχα την κολπιτιδα και δεν καναμε τιποτα. Με το σπιτι ολα καλα, προσαρμοστηκαν και τα 2 αμεσως. Σημερα ηρθαμε διακοπες!! Κουραστηκαμε πολυ, μεγαλη διαδρομη με το αυτοκινητο και εδω εχει 20 βαθμους και βρεχει! Μα ποση γκαντεμια πια!! Εδω νομιζω παντως οτι θα παιξει προβλημα με την προσαρμογη, ειμαστε ολοι σε ενα δωματιο, το μωρο κλαιει συνεχεια και η μικρη δε λεει να κοιμηθει!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...