Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!

@Οντετ μου υπομονή καλή μου!απόφυγε να διαβάζεις διάφορα στο Ίντερνετ δε σε βοηθάνε.Να κάνεις όμορφες σκέψεις μόνο.Πότε επιστρέφει ο άντρας σου;Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να σπυ κανει παρέα;

@dimitroula30 πανέμορφη εικόνα ε; δε χορταίνατε να το βλέπετε; με το καλό στην επόμενη επίσκεψη πάλι!

κι εμείς κάθε φορά ανυπομονούμε να το ξαναδούμε:mad:

Εγω Κοριτσια δε τα έχω βάψει τα νυχάκια ακόμα.Αλλα με απλό βερνίκι - όζα θα τα κάνω!

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.Μπραβο στα ευχάριστα νέα σε dimitroula και mariachi ,παντα τέτοια ρε κορίτσια γιατί έχουμε ανάγκη από ευχάριστα νέα.οντετ μου είσαι μόνη σου γι'αυτό έχεις απογοητευτεί,η μοναξιά τα κάνει αυτά, είναι κακό πράγμα.πρεπει να μιλάς συνέχεια κιας μην είναι ο άντρας σου, φίλες, γονείς,κλπ ακόμα και σε κάποιον ειδικό για ψυχική υποστήριξη, για να αναπτερώνει το ηθικό σου.οχι ότι έχεις πρόβλημα, απλά ο διάλογος μαλακώνει τις σκέψεις μας...

Νύχια και γω κάνω ημιμόνιμο δεν υπάρχει πρόβλημα ε;

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα σε όλες στην παρέα ! 

Για νύχια εμένα μου είπε καντα ότι θες ! Για τα μαλλιά που την ρώτησα μου είπε κλείσε το πρώτο τρίμηνο και μετά επίσης καντα ότι θες . Γενικά δεν μου απαγορεύει σχεδόν τίποτα . 

@dimitroula30 εμάς δεν κουνιόταν γαμωτο ! Κολπικο κάνατε; λες να κοιμόταν ; αλλά ακούσαμε καρδούλα κ η την μια χαρά . Στον Σωτηριάδη Αλέξανδρο . Στο κέντρο έχει κλινική . 

@Οντετ υπομονή κορίτσι μου ! Είναι πολύ δύσκολο χωρίς παρέα κ όλη την ημέρα ξάπλα , αλλά μν διαβάζεις στο Ίντερνετ τι μπορεί να εχεις ή άλλες περιπτώσεις . Βασισου μόνο στον γιατρό σου κ διάβασε κάτι για να σου αποσπάσει την προσοχή ! Όλα καλά θα πάνε ! 

S4bRp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες στην παρέα ! 

Για νύχια εμένα μου είπε καντα ότι θες ! Για τα μαλλιά που την ρώτησα μου είπε κλείσε το πρώτο τρίμηνο και μετά επίσης καντα ότι θες . Γενικά δεν μου απαγορεύει σχεδόν τίποτα . 

@dimitroula30 εμάς δεν κουνιόταν γαμωτο ! Κολπικο κάνατε; λες να κοιμόταν ; αλλά ακούσαμε καρδούλα κ η την μια χαρά . Στον Σωτηριάδη Αλέξανδρο . Στο κέντρο έχει κλινική . 

@Οντετ υπομονή κορίτσι μου ! Είναι πολύ δύσκολο χωρίς παρέα κ όλη την ημέρα ξάπλα , αλλά μν διαβάζεις στο Ίντερνετ τι μπορεί να εχεις ή άλλες περιπτώσεις . Βασισου μόνο στον γιατρό σου κ διάβασε κάτι για να σου αποσπάσει την προσοχή ! Όλα καλά θα πάνε ! 

Καλημέρα !!Εμάς σου λέω κωλοτούμπες!! Κάποια στιγμή τεντώθηκε κιόλας μάλλον νύσταζε είχε πολύ πλάκα! Αυχενική εγώ έκλεισα στις 11/7 . Εσύ θα πας νωρίτερα από εμένα , θα το δεις εκεί πέρα!!!! 

@Οντετ μου, κοριτσάκι μου θα σου πω ότι η κολλητή μου είχε 5 μήνες αιμορραγία κανονική την έβγαλε ξάπλα και τώρα έχει ένα γιο κούκλο και υγιέστατο!! Να προσεύχεσαι και πιστεύω όλα θα πάνε καλά!! Και αυτό που σου είπε και η προλαλήσασα, μην διαβάζεις στο ίντερνετ τίποτε γιατί σε επηρεάζει!!!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Mariachi είπε:

@dimitroula30 ωραία θα ήταν! Τελικά που θα κανείς; επίσης Θεσσαλονίκη θα γεννήσεις  με το καλό ; σε ποιο σκεφτεσαι; 

Στον Αρναούτογλου και θα γεννήσω στο Γένεσις με το καλό. Εσένα που ξεγεννάει ο γιατρός σου? 

HBNJp3.png

Just now, Mariachi είπε:

@dimitroula30 και στο Γενεσις κ στο διαβαλκανικό , αλλά λέμε να επιλέξουμε το γενεσις . Και γεννάμε σε κοντινή ημερομηνία  κ μάλλον στην ίδια κλινική ! 

Τι ωραία!!! Σίγουρα θα συναντηθούμε τότε!!!! :-P:-D

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Καλημέρα. Κορίτσια μόλις έφαγα το μεσημεριανο μου. Γεμιστά :-D Καλά πιστεύω τα 20 κιλά τα χω στο τσεπάκι. Χαχα

@Οντετ γνώμη μου, ίσως το μόνο που σε βοηθήσει είναι να πάς στο γιατρό να δεις το σποράκι σου. Καλά τα προγραμματισμένα ραντεβού αλλά δεν θα σε φάει κ το άγχος βρε κορίτσι μου. Εγώ σου ξαναείπα τα πέρασα κι όχι με σταγόνες, με αιμορραγία. Στη θέση σου θα έπαιρνα το γιατρό κ θα ζητούσα να με δει άμεσα.

@Mariachi αχ μπραβο μπραβο, με το καλό και στον μεγάλο υπέρηχο τώρα.

@dimitroula30 κωλοτούμπες;;; θέλω κι εγώωωωωω

Καλημέρα παρεάκι.

• Μου αρέσει 2

tt1d8aec

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα λέμε να πάμε θάλασσα για το πρώτο μας μπανάκι.εγω δεν ξέρω αν θα μπω τα παιδιά όμως έχουν καταχαρει.εσεις ξεκινήσατε ή δεν σας πιάσανε οι ζέστες ακόμα;

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

5 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

@Floraki σε ευχαριστώ τόσο πολύ. Θα ερθει σήμερα ο καλός μου και θα την δω αλλιως την δουλειά :)

Στο γιατρο πρωτα ο θεος έχω να πάω την πέμπτη το βράδυ.  

Τέλεια που θα εχεις τον καλο σου απο σημερα θα αλλαξει η ψυχολογια σου..μου φαινεται μακρια κ μενα μεχρι την πεμπτη...γιατι δεν του ζητας ενα γρηγορο τσεκ εστω πανω απο την κοιλιτσα να ακουσετε καρδουλα να ηρεμησεις? Δυο λεπτα υποθεση θα ειναι..εμενα ο γιατρος απο μονος του μου το λεει για μην εχω αγχος..αν κ θα ειναι ολα καλα θα δεις...:)

5 ώρες πρίν, november rain είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.Μπραβο στα ευχάριστα νέα σε dimitroula και mariachi ,παντα τέτοια ρε κορίτσια γιατί έχουμε ανάγκη από ευχάριστα νέα.οντετ μου είσαι μόνη σου γι'αυτό έχεις απογοητευτεί,η μοναξιά τα κάνει αυτά, είναι κακό πράγμα.πρεπει να μιλάς συνέχεια κιας μην είναι ο άντρας σου, φίλες, γονείς,κλπ ακόμα και σε κάποιον ειδικό για ψυχική υποστήριξη, για να αναπτερώνει το ηθικό σου.οχι ότι έχεις πρόβλημα, απλά ο διάλογος μαλακώνει τις σκέψεις μας...

Νύχια και γω κάνω ημιμόνιμο δεν υπάρχει πρόβλημα ε;

Απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου ειναι οτι δεν υπαρχει αποδεδειγμενη ερευνα οτι το βαψιμο νυχιων κ μαλλιων βλάπτουν το εμβρυο..γιαυτο κ οι περισσοτεροι γιατροι αφηνουν..τα νυχια εγω κανονικα με ημιμονιμο τα βαφω αλλα τα μαλλια περιμενω να περασει η 13η εβδομαδα κ μετα..

3 ώρες πρίν, Synnefaki είπε:

Καλημέρα. Κορίτσια μόλις έφαγα το μεσημεριανο μου. Γεμιστά :-D Καλά πιστεύω τα 20 κιλά τα χω στο τσεπάκι. Χαχα

@Οντετ γνώμη μου, ίσως το μόνο που σε βοηθήσει είναι να πάς στο γιατρό να δεις το σποράκι σου. Καλά τα προγραμματισμένα ραντεβού αλλά δεν θα σε φάει κ το άγχος βρε κορίτσι μου. Εγώ σου ξαναείπα τα πέρασα κι όχι με σταγόνες, με αιμορραγία. Στη θέση σου θα έπαιρνα το γιατρό κ θα ζητούσα να με δει άμεσα.

@Mariachi αχ μπραβο μπραβο, με το καλό και στον μεγάλο υπέρηχο τώρα.

@dimitroula30 κωλοτούμπες;;; θέλω κι εγώωωωωω

Καλημέρα παρεάκι.

Γεμιστα ε? Εισαι τυχερη ...θελωωω κ γωωω...Το αγαπημενο μου ηταν..  αλλα με την εγκυμοσύνη δε μπορω να φαω λαδερα μου προκαλουν εμετο..με μια κουρου ειμαι κ ενα φυσικο πορτοκαλι....παντως παχαινω κ ας μην τρωω πολυ...

• Μου αρέσει 1

εγω κοριτσια δεν ρωτησα τον γιατρο μου αλλα εχω διαβασει οτι απο τις οζες και τα κραγιον περναν τα πιο πολλα τοξικα γι'αυτο και δεν κανει στην εγκυμοσυνη.για το ημιμονιμο δεν ξερω.αλλα αν σκεφτεις ποσο εντονα μυριζουν δεν νομιζω οτι ειναι και οτι καλυτερο.

πρίν από 1 λεπτό , rainbow είπε:

εγω κοριτσια δεν ρωτησα τον γιατρο μου αλλα εχω διαβασει οτι απο τις οζες και τα κραγιον περναν τα πιο πολλα τοξικα γι'αυτο και δεν κανει στην εγκυμοσυνη.για το ημιμονιμο δεν ξερω.αλλα αν σκεφτεις ποσο εντονα μυριζουν δεν νομιζω οτι ειναι και οτι καλυτερο.

Η μονη σκανταλια που κανω τωρα στην εγκυμοσύνη ειναι να βαφομαι να νιωθω λιγο γυναικα κ να ανεβαινει η ψυχολογια μου κ να κανω ημιμονιμο..λες να προκαλει κατι κακο??με βαζεις σε σκεψεις..

πρίν από 15 λεπτά , Floraki είπε:

Η μονη σκανταλια που κανω τωρα στην εγκυμοσύνη ειναι να βαφομαι να νιωθω λιγο γυναικα κ να ανεβαινει η ψυχολογια μου κ να κανω ημιμονιμο..λες να προκαλει κατι κακο??με βαζεις σε σκεψεις..

Εγώ θεωρώ πιο βλαβερό να τρώω junk food από το να βάφομαι πάντως...:-P

tt1d8aec

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...