Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , november rain είπε:

Κι εγώ έχω πόνους στην κοιλιά χαμηλά, σαν πόνους περιόδου, σαν πόνους ωορρηξίας, ένα μπαχαλο από πόνους.συνηθως είναι πόνοι φυσιολογικοί γιατί αρχίζει η μήτρα να ανοίγει και να μεγαλώνει.μπορει να είναι και πόνοι εντέρου, πού αντανακλούν χαμηλά στην κοιλιά.οτι και να ναι μακάρι να μην είναι κάτι ανησυχητικό....

Ωχ βρε κορίτσι μου γλυκό...να κάνεις τις εξετάσεις να βγάλεις μια άκρη επιτέλους.... πόσο λυπάμαι

Θέλει πολύ δύναμη όλο αυτό 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , rafaela.va είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα!

Γύρισα από το γιατρό κ δυστυχώς δεν έχω καλά νέα.ειχε σταματήσει η καρδούλα πριν λίγες μέρες.

Είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα πήγαιναν όλα καλά.ο γιατρός είπε αφού είναι το δεύτερο που χάνω θα πρέπει να κάνουμε στο έμβρυο εξέταση καρυοτυπου.κ στην πορεία να κάνω εγώ μια σειρά από εξετάσεις.

Ραφαελα μου πολυ στεναχωρεθηκα...οτι κ να σ πουμε θα ναι λιγο..αλλα μην το βαζεις κατω..σε λιγο καιρο θα προσπαθησεις παλι κ θα δεις θα ειναι η τυχερη...να την κανεις την εξεταση για να δεις τι συνεβη..η προληψη φερνει την επιτυχια...σου ευχομαι συντομα σε καινουριο φορουμ κ να σου πανε ολα καλα...εμεις θα ειμαστε εδω για σενα...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Floraki είπε:

November μου Εχω παθει πλακα...ειναι σα να περιγραφεις την αδελφη μου...νιωθω συνεχεια σα να ζει απο τη δικη μ ζωη λες κ δεν εχει δικη της.δεν ειναι κριμα ομως εαν δεν περνανε καλα στη ζωη τους να προσπαθουν να χαλασουν κ τη δικη μας?αντι να ασχοληθουν με τη δικη τους κ να προσπαθησουν να την κανουν καλυτερη..κ εννοειται οτι τα κανει εκει που την παιρνει δυστυχως...σε μας κ στον υπεροχο συζυγο της...εσεις ειχατε αισιο τελος μακαρι κ γω...

Ο γιατρος πιλαλης ειναι που θα μου κανει την αυχενικη στην αθηνα..δεν τον ξερω καθολου..τον γκουγκλαρα ομως κ τον ειδα για να χω μια ιδεα..καμια δεν τον εχει ακουστα?

Τι ειναι οι αφθες?πρωτη φορα το ακουω..συγχωρεστε με..

Συμφωνω με την οντετ...μαλλον θα κρυωσες...παντως κ γω ειχα πονακια κ μου ειπε ο γιατρος μου οτι μεγαλωνει η μητρα μου κ ειναι φυσιολογικο..θυμαμαι ενα βραδυ φοβηθηκα αλλα ευτυχως δεν ηταν κατι...μην ανησυχείς..

Κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση? Ισως λιγο χαζη...αλλα την εχω απορια..μπορειτε να κοιμαστε μπρούμυτα?γιατι εγω εχω αρχισει κ ζοριζομαι...

Εμείς είχαμε αίσιο τέλος,η αδερφή μου δεν είχε στην προσωπική ζωή της γι'αυτό και χώρισε....

Αφθες είναι οι πληγές που βγάζεις καμιά φορά μέσα στο στόμα από στεναχώρια ή από βρωμιες...

Τον γιατρό σου δεν τον ξέρω αγάπη.

Μπρούμυτα κοιμάμαι ακόμα, δεν ξέρω για πόσο βέβαια αλλά έχω αρχίσει κορίτσια να δυσανασχετω από τώρα για όλα, μου πονάνε τα κόκαλα, δεν μπορώ να ανασαίνω καλά, πονάει η κοιλιά μου, κουράζομαι γρήγορα,έχω ταχυκαρδίες... και είμαι μόνο 2 μηνών...

πρίν από 12 λεπτά , rafaela.va είπε:

Θέλει πολύ δύναμη όλο αυτό 

Τό ξέρω αλλά έτσι αποφάσισε ο Κύριος.κατι είδε σε σένα και πρέπει να το δεις και σύ.θα ήταν καλύτερα να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να μεγαλώνει ένα άρρωστο μωράκι;θα συεναχωριοσουν πιο πολύ μετά

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πρίν από 17 λεπτά , november rain είπε:

Εμείς είχαμε αίσιο τέλος,η αδερφή μου δεν είχε στην προσωπική ζωή της γι'αυτό και χώρισε....

Αφθες είναι οι πληγές που βγάζεις καμιά φορά μέσα στο στόμα από στεναχώρια ή από βρωμιες...

Μπρούμυτα κοιμάμαι ακόμα, δεν ξέρω για πόσο βέβαια αλλά έχω αρχίσει κορίτσια να δυσανασχετω από τώρα για όλα, μου πονάνε τα κόκαλα, δεν μπορώ να ανασαίνω καλά, πονάει η κοιλιά μου, κουράζομαι γρήγορα,έχω ταχυκαρδίες... και είμαι μόνο 2 μηνών...

πρίν από 18 λεπτά , november rain είπε:

Τον γιατρό σου δεν τον ξέρω αγάπη.

Τό ξέρω αλλά έτσι αποφάσισε ο Κύριος.κατι είδε σε σένα και πρέπει να το δεις και σύ.θα ήταν καλύτερα να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να μεγαλώνει ένα άρρωστο μωράκι;θα συεναχωριοσουν πιο πολύ μετά

Οταν παραπονιεμαι στο γιατρο μου οτι μου βρωμανε ολα κ κανω εμετο... μου λεει χαιρομαι παρα πολυ...στην αρχη ηθελα να του ριξω μπουνια χαχαχαχα...τωρα πια δεν του παραπονιεμαι γιατι ξερω την απαντηση του..αργησα αλλα καταλαβα τι εννοουσε...θα σ ακουστει κ σενα περιεργο (μη σκεφτεις ομως να μ ριξεις μπουνια χαχαχα)αλλα να χαιρεσαι για οτιδηποτε συμπτωμα κ να εχεις...οσο κ να μην αντεχεται...του ειπα προχθες που πηγα κ μου εκανε τεστ παπ γιατρε μου πριν λιγο εκανα εμετο..μου λεει χαιρομαι παρα πολυ βγαζει μαλλακια... κ χαμογελας...οποτε υπομονη....στην ογδοη περιπου μου ξεκινησαν...

Απο τι τις εβγαλες?απο στεναχώρια?κ πονανε? Περαστικα να ειναι...ευχομαι να σ φυγουν γρηγορα...

πρίν από 12 λεπτά , Floraki είπε:

Οταν παραπονιεμαι στο γιατρο μου οτι μου βρωμανε ολα κ κανω εμετο... μου λεει χαιρομαι παρα πολυ...στην αρχη ηθελα να του ριξω μπουνια χαχαχαχα...τωρα πια δεν του παραπονιεμαι γιατι ξερω την απαντηση του..αργησα αλλα καταλαβα τι εννοουσε...θα σ ακουστει κ σενα περιεργο (μη σκεφτεις ομως να μ ριξεις μπουνια χαχαχα)αλλα να χαιρεσαι για οτιδηποτε συμπτωμα κ να εχεις...οσο κ να μην αντεχεται...του ειπα προχθες που πηγα κ μου εκανε τεστ παπ γιατρε μου πριν λιγο εκανα εμετο..μου λεει χαιρομαι παρα πολυ βγαζει μαλλακια... κ χαμογελας...οποτε υπομονη....στην ογδοη περιπου μου ξεκινησαν...

Απο τι τις εβγαλες?απο στεναχώρια?κ πονανε? Περαστικα να ειναι...ευχομαι να σ φυγουν γρηγορα...

Στεναχώρια δεν έχω αυτή την περίοδο (πρωτότυπο) μάλλον από το άγχος μου πιο πολύ πως θα ανταπεξέλθω εγκυμοσύνη και τρία παιδιά αλλά και άγχος να πάνε όλα καλά.ειμαι αρκετά αγχωδης άνθρωπος δυστυχώς:-(

Κορίτσια νύχια βάφεται; ημιμόνιμο; Απλό βερνίκι;

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, rainbow είπε:

dimitroula30: Εγω δεν νοιωθω φουσκωμα αλλα ειμαι πρησμενη πολυ στην κοιλια ηδη.μοιαζω 4 μηνων και εχω βγαλει και κατι"σπιθουρακια" στην κοιλια αλλα μου ειπε η μαμα μου οτι ειχε και αυτη.

εγωεχω αγχωθει με κατι αλλο..χθες ηρθε ενα τεχνικος να φαλει φρεον στο ψυγειο τον ρωτησα αν κατα την διαδικασια εχει διαρροη γιατι ειμαι εγκυος και μου ειπε οχι και εγω η χαζη εκατσα μεσα.απο τοτε εχω κατι σαν καψιμο στην γλωσσα και με εχει πιασει τρομος...βεβαια ακομα και ο αντρας μου μου λεει οτι αποκλειεται να εγινε κατι γιατι αυτη η αλλαγη γινεται σε "κλειστο κυκλωμα".λετε να ειναι κανενα συμπτωμα και τζαμπα να τρελενομαι; γιατι ολα τα χαζα εγω τα εχω..

Νομίζω άδικα ανησυχείς. Στην εγκυμοσύνη τρώμε κάτι τέτοια υπερβολικά...Εγώ ήπια νερό από ποτήρι που δεν είχε ξεπλυθεί καλά κ νόμισα ότι χρειάζομαι πλύση στομάχου....:shock:

7 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

αχ κοριτσακια μπυ εγω στο κρεβατι. πηγα εκανα μια ενεσουλα και νου πε ξεκουραση σημερα και μέχρι τουλαχιστον την κυριακη.  και μου διευκρινισε οτι οταν λεμε ξεκουραση εννοουμε ταβλα. μονο τουαλετα και για φαγητο. ο λογος παλι κατι σταγονες αίμα. εχω κατατρομαξει. επηρεαζομαι και εύκολα δεν το κρύβω, σκεφτομαι ποσο μεγάλη παρεα ημασταν και ποσες κοπελες αποχωρισαν γιατι ετσι απλα η καρδουλα σταματησε. και φοβαμαι, φοβαμαι πολυ :(  προσπαθω να μην κλαιω, μονο κακο θα μου εκανε στην προκείμενη περίπτωση, ταβλα λοιπον και αγιος ο Θεός :(

Οντέτ μου μού θυμισες τα της πρώτης μου εγκυμοσύνης..το πρώτο τρίμηνο ταβλα και μετά την αυχενική πήρα το οκ μέχρι κ για γυμναστήριο. Ελπίζω το ίδιο και για σένα :)

@Anna z άλλη καούρες άλλη αναγούλες...τι είναι καλύτερο δεν ξέρω :confused:

tt1d8aec

9 ώρες πρίν, rainbow είπε:

dimitroula30: Εγω δεν νοιωθω φουσκωμα αλλα ειμαι πρησμενη πολυ στην κοιλια ηδη.μοιαζω 4 μηνων και εχω βγαλει και κατι"σπιθουρακια" στην κοιλια αλλα μου ειπε η μαμα μου οτι ειχε και αυτη.

εγωεχω αγχωθει με κατι αλλο..χθες ηρθε ενα τεχνικος να φαλει φρεον στο ψυγειο τον ρωτησα αν κατα την διαδικασια εχει διαρροη γιατι ειμαι εγκυος και μου ειπε οχι και εγω η χαζη εκατσα μεσα.απο τοτε εχω κατι σαν καψιμο στην γλωσσα και με εχει πιασει τρομος...βεβαια ακομα και ο αντρας μου μου λεει οτι αποκλειεται να εγινε κατι γιατι αυτη η αλλαγη γινεται σε "κλειστο κυκλωμα".λετε να ειναι κανενα συμπτωμα και τζαμπα να τρελενομαι; γιατι ολα τα χαζα εγω τα εχω..

Νομίζω άδικα ανησυχείς. Στην εγκυμοσύνη τρώμε κάτι τέτοια υπερβολικά...Εγώ ήπια νερό από ποτήρι που δεν είχε ξεπλυθεί καλά κ νόμισα ότι χρειάζομαι πλύση στομάχου....:shock:

7 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

αχ κοριτσακια μπυ εγω στο κρεβατι. πηγα εκανα μια ενεσουλα και νου πε ξεκουραση σημερα και μέχρι τουλαχιστον την κυριακη.  και μου διευκρινισε οτι οταν λεμε ξεκουραση εννοουμε ταβλα. μονο τουαλετα και για φαγητο. ο λογος παλι κατι σταγονες αίμα. εχω κατατρομαξει. επηρεαζομαι και εύκολα δεν το κρύβω, σκεφτομαι ποσο μεγάλη παρεα ημασταν και ποσες κοπελες αποχωρισαν γιατι ετσι απλα η καρδουλα σταματησε. και φοβαμαι, φοβαμαι πολυ :(  προσπαθω να μην κλαιω, μονο κακο θα μου εκανε στην προκείμενη περίπτωση, ταβλα λοιπον και αγιος ο Θεός :(

Οντέτ μου μού θυμισες τα της πρώτης μου εγκυμοσύνης..το πρώτο τρίμηνο ταβλα και μετά την αυχενική πήρα το οκ μέχρι κ για γυμναστήριο. Ελπίζω το ίδιο και για σένα :)

@Anna z άλλη καούρες άλλη αναγούλες...τι είναι καλύτερο δεν ξέρω :confused:

tt1d8aec

Κοριτσακια μου να μαι κι εγω!! Σημερα ειδαμε την πρωη ταινια μικρου μηκους του ζουζουνιου μας. Μας παρουσιασε το προγραμμα του. Ηταν οτι πιο ωραιο εχω δει κ εγω κ ο αντρας μου!! Ολα πηγαν καλα δοξα τω θεω. 

@rafaela.vaa μου λυπαμαι κοριτσι μου μην το βαζεις κατω ομως.αξιζει την προσπαθεια σου και την υπομονη σου ολο αυτο. 

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Κοριτσακια μου να μαι κι εγω!! Σημερα ειδαμε την πρωη ταινια μικρου μηκους του ζουζουνιου μας. Μας παρουσιασε το προγραμμα του. Ηταν οτι πιο ωραιο εχω δει κ εγω κ ο αντρας μου!! Ολα πηγαν καλα δοξα τω θεω. 

@rafaela.vaa μου λυπαμαι κοριτσι μου μην το βαζεις κατω ομως.αξιζει την προσπαθεια σου και την υπομονη σου ολο αυτο. 

Οοοοο τέλεια! Κάνατε αυχενική; Άντε και στη β' επιπέδου σύντομα :)

tt1d8aec

Κοριτσάκια μου καλημέρα, η ξάπλα συνεχίζεται, αλλά και στα πρωινά τσισα η σταγόνα συνεχίζεται επίσης. Έχω απελπιστει, πλεον ι φόβος μου έχει αρχίσει να με ξεπερνάει και να κυριευομαι απο άσχημες σκέψεις. Ο άντρας μου λειεπει ατο εξωτερικό 4 μέρες τώρα. Μαζεύω απο το πρωι οτι μπορεί να χρειαστω μέσα στην ημερα δίπλα μου και σηκώνομαι μονο για τις αναγκες μου. Διαβάζω τα χειρότερα όπως καταλαβαίνετε στις σελίδες που ψάχνω και είμαι να με κλαιν οι ρέγγες. Κι απο που να πιαστω να αναθαρρεψω. Οτι δεν έχω πόνους; Οτι συνεχίσω να έχω τα δέκατα μου; Οτι συνεχιζω να έχω πανω απο 90 παλμούς; Οτι συνεχιζω να εχω συχνοουρια; Είναι ατέλειωτες οι ώρες που είμαι μόνη και μοιραία σκεφτομαι τα πάντα. 

Τέλος πάντων μην σας μαυριζω την ψυχή πρωινιατικα, καλη μέρα σε όλες μας!!! 

@rafaela.va κορίτσι πραγματικά λυπάμαι πολύ. Κουράγιο γλυκιά μου. Και μην το βάζεις κάτω. Θα ρθει μια μέρα που όλα θα ειναι αλλιως 

@Mariachi να και ενα ευχάριστο! Μπράβο κοπελα. Βουρ για  β επιπέδου τώρα

november rain εμένα μου πέ τα μποτε μου τα συνεχίσω κανονικά. Φυτικές βαφές αν θέλω η χενα και τα νυχακια οτι θέλω. Βέβαια με αυτά και με αυτά δεν πρόλαβα να ασχοληθω αλλά αν πάνε όλα καλά θα τα φτιαξω λίγο 

tt1d8a73

@Synnefaki μου δεν καναμε αυχενικη ακομη σε λιγες ημερες θα παμε, αλλα πρωτη φορα ειδαμε στον υπερηχο το νινι να κανει κωλοτουμπες, να στριφογυρναει και να κουναει τα ακρα του. Το πιο ομορφο θεαμα που εχουμε δει μεχρι στιγμης. 

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

10 ώρες πρίν, november rain είπε:

Στεναχώρια δεν έχω αυτή την περίοδο (πρωτότυπο) μάλλον από το άγχος μου πιο πολύ πως θα ανταπεξέλθω εγκυμοσύνη και τρία παιδιά αλλά και άγχος να πάνε όλα καλά.ειμαι αρκετά αγχωδης άνθρωπος δυστυχώς:-(

Κορίτσια νύχια βάφεται; ημιμόνιμο; Απλό βερνίκι;

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες...μετα απο μια δυσκολη νυχτα με παλιοονειρα κ ανακατοσουρες επιτέλους ξυπνησα..

November mou εγω τα βαφω τα νυχακια μου ημιμονιμο καθε δυο εβδομαδες. Τα μαλλια μ δεν εχω βαψει αλλα μολις γυρίσω απο την αυχενικη με το καλο θα τα βαψω με φυτικη βαφη.

Κ δυστυχως αυτο το αγχος θα μας φαει...το ιδιο αγχωδης ειμαι κ γω. Μας κανει πολυ κακο..εγω βγαζω ερπη στα χειλια από το αγχος κ μου ξεσπαει κ στο στομαχι...πρεπει να το καταπολεμαμε...αλλα δυστυχως τον τροπο δεν ξερω..προσπαθησε το...

7 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Δημητρουλα μου μπραβο...ειδες τι ομορφο συναισθημα έιναι? Την πρωτη φορα που κουνιοταν μου λεει ο γιατρος μου κοιτα σου κανει γεια..συγκινηθηκα...σα να χορευει...συγχαρητήρια χαρηκα πολυ...με το καλο η αυχενικη...

10 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Κορίτσια γυρίσαμε και εμείς . Έχουμε μεγαλώσει και όλα πάνε μια χαρά ! Επόμενο ραντεβού για αυχενική στις 6/7 . 

Μπραβο μαριανθη...με το καλο η συχενικη να πανε ολα καλα...

1 hour ago, Οντετ είπε:

Κοριτσάκια μου καλημέρα, η ξάπλα συνεχίζεται, αλλά και στα πρωινά τσισα η σταγόνα συνεχίζεται επίσης. Έχω απελπιστει, πλεον ι φόβος μου έχει αρχίσει να με ξεπερνάει και να κυριευομαι απο άσχημες σκέψεις. Ο άντρας μου λειεπει ατο εξωτερικό 4 μέρες τώρα. Μαζεύω απο το πρωι οτι μπορεί να χρειαστω μέσα στην ημερα δίπλα μου και σηκώνομαι μονο για τις αναγκες μου. Διαβάζω τα χειρότερα όπως καταλαβαίνετε στις σελίδες που ψάχνω και είμαι να με κλαιν οι ρέγγες. Κι απο που να πιαστω να αναθαρρεψω. Οτι δεν έχω πόνους; Οτι συνεχίσω να έχω τα δέκατα μου; Οτι συνεχιζω να έχω πανω απο 90 παλμούς; Οτι συνεχιζω να εχω συχνοουρια; Είναι ατέλειωτες οι ώρες που είμαι μόνη και μοιραία σκεφτομαι τα πάντα. 

Τέλος πάντων μην σας μαυριζω την ψυχή πρωινιατικα, καλη μέρα σε όλες μας!!! 

@rafaela.va κορίτσι πραγματικά λυπάμαι πολύ. Κουράγιο γλυκιά μου. Και μην το βάζεις κάτω. Θα ρθει μια μέρα που όλα θα ειναι αλλιως 

@Mariachi να και ενα ευχάριστο! Μπράβο κοπελα. Βουρ για  β επιπέδου τώρα

november rain εμένα μου πέ τα μποτε μου τα συνεχίσω κανονικά. Φυτικές βαφές αν θέλω η χενα και τα νυχακια οτι θέλω. Βέβαια με αυτά και με αυτά δεν πρόλαβα να ασχοληθω αλλά αν πάνε όλα καλά θα τα φτιαξω λίγο 

Κοριτσι μη σκέφτεσαι αρνητικα...η μοναξια βεβαια καταλαβαινω οτι σε επηρεαζει χωρις να το θες...αλλα μη διαβαζεις αυτα που σ μαυριζουν τη ψυχη..διαβασε πως να εξελίσσεται το μωρο στην κοιλιτσα..η πως θα ειναι οι πρωτες μερες με το μωρο στο σπιτι...η δες βιντεακια με μωρακια..μονο ευχαριστα να διαβαζεις κ θα σε βοηθησει...εκεινες τις μερες τις δυσκολες αυτο εκανα.πηρα κ μια μεγαλη εγκυκλοπαιδεια κ την διαβαζω ακομα...ποτε πρωτα ο θεος εχεις γιατρο?

πρίν από 45 λεπτά , Floraki είπε:

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες...μετα απο μια δυσκολη νυχτα με παλιοονειρα κ ανακατοσουρες επιτέλους ξυπνησα..

November mou εγω τα βαφω τα νυχακια μου ημιμονιμο καθε δυο εβδομαδες. Τα μαλλια μ δεν εχω βαψει αλλα μολις γυρίσω απο την αυχενικη με το καλο θα τα βαψω με φυτικη βαφη.

Κ δυστυχως αυτο το αγχος θα μας φαει...το ιδιο αγχωδης ειμαι κ γω. Μας κανει πολυ κακο..εγω βγαζω ερπη στα χειλια από το αγχος κ μου ξεσπαει κ στο στομαχι...πρεπει να το καταπολεμαμε...αλλα δυστυχως τον τροπο δεν ξερω..προσπαθησε το...

Δημητρουλα μου μπραβο...ειδες τι ομορφο συναισθημα έιναι? Την πρωτη φορα που κουνιοταν μου λεει ο γιατρος μου κοιτα σου κανει γεια..συγκινηθηκα...σα να χορευει...συγχαρητήρια χαρηκα πολυ...με το καλο η αυχενικη...

Μπραβο μαριανθη...με το καλο η συχενικη να πανε ολα καλα...

Κοριτσι μη σκέφτεσαι αρνητικα...η μοναξια βεβαια καταλαβαινω οτι σε επηρεαζει χωρις να το θες...αλλα μη διαβαζεις αυτα που σ μαυριζουν τη ψυχη..διαβασε πως να εξελίσσεται το μωρο στην κοιλιτσα..η πως θα ειναι οι πρωτες μερες με το μωρο στο σπιτι...η δες βιντεακια με μωρακια..μονο ευχαριστα να διαβαζεις κ θα σε βοηθησει...εκεινες τις μερες τις δυσκολες αυτο εκανα.πηρα κ μια μεγαλη εγκυκλοπαιδεια κ την διαβαζω ακομα...ποτε πρωτα ο θεος εχεις γιατρο?

Καλημέρα @Floraki μου, ναι ήταν πολύ συγκινητικό. Εμένα μου είπε κοίτα τι χαρές σας κάνει που το βλέπετε!! χιχι Δεν το περίμενα ότι θα δω κάτι τέτοιο!! 

Φοβερό!! 

@Mariachi μου που έκλεισες για αυχενική, γιατί κι εγώ Θεσσαλονίκη θα πάω.

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...