Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Anna z είπε:

@Floraki χρόνια σου πολλά να είσαι γερή να μεγαλώσεις το μπεμπάκι σου και να χαμογελας! 

Η αυχενική είναι σαν υπέρηχος και γίνεται κολπικά.Για το πόσο διαρκεί θα σε γελάσω γιατί είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου.ολα να σου πάνε καλα:-)

7 ώρες πρίν, Anna z είπε:

@Floraki χρόνια σου πολλά να είσαι γερή να μεγαλώσεις το μπεμπάκι σου και να χαμογελας! 

Η αυχενική είναι σαν υπέρηχος και γίνεται κολπικά.Για το πόσο διαρκεί θα σε γελάσω γιατί είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου.ολα να σου πάνε καλα:-)

Εμένα καμιά εξέταση δεν μου κάνει κολπικά, ποτέ και σε καμία εγκυμοσύνη, πάντα πάνω από την κοιλιά... εννοείται και την αυχενική...

3 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Καλημέρα ζουζούνα μου!! Έχω ραντεβού στις 8 το απόγευμα!!! Έχω πολλή αγωνία!! Εσύ?

Επίσης βρε κορίτσια νιώθω ένα φούσκωμα και μια δυσφορία μόλις φάω κάτι, ή ακόμη και νερό να πιω. Τι συμβαίνει? Το έχει κάποια άλλη κοπέλα αυτό?

@november rain που είσαι εσύ καλέ και δεν εμφανίστηκες σήμερα?

Εδώ είμαι καλέ σας διαβάζω ,θέλω να γράψω τόσα πολλά άλλα όλο αποκοιμιεμαι στο τέλος.και τώρα έτοιμη είμαι... άσε έχω θέμα με το στομάχι μου, ναυτία και πόνος όλη μέρα και νύχτα... δεν μπορώ να σταθώ όρθια

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , november rain είπε:

Εμένα καμιά εξέταση δεν μου κάνει κολπικά, ποτέ και σε καμία εγκυμοσύνη, πάντα πάνω από την κοιλιά... εννοείται και την αυχενική...

Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα πανω απο την κοιλια...γιατι ειναι αλλος γιατρος που θα μ κανει την αυχενικη ο οποιος συνεργαζεται με τον δικο μ κ φυσικα θα ντρεπομαι κολπικα...ο δικος μ παντα κολπικα μου εκανε τις εξετασεις μεχρι τωρα..το επιθετο του ειναι πιλαλης...μηπως τον έχετε ακουστά?

3 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

στις 7. Και εγώ έχω πολύ αγωνία! Θέλω να το δω κ να το ακούσω ! 

Το έχω και εγώ μόνο που εμένα συνοδεύεται κ από ξινιλες. Ελπίζω όσο θα περνάει ο καιρός να ηρεμουμε! 

Χαχα καλό ε;;

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

dimitroula30: Εγω δεν νοιωθω φουσκωμα αλλα ειμαι πρησμενη πολυ στην κοιλια ηδη.μοιαζω 4 μηνων και εχω βγαλει και κατι"σπιθουρακια" στην κοιλια αλλα μου ειπε η μαμα μου οτι ειχε και αυτη.

εγωεχω αγχωθει με κατι αλλο..χθες ηρθε ενα τεχνικος να φαλει φρεον στο ψυγειο τον ρωτησα αν κατα την διαδικασια εχει διαρροη γιατι ειμαι εγκυος και μου ειπε οχι και εγω η χαζη εκατσα μεσα.απο τοτε εχω κατι σαν καψιμο στην γλωσσα και με εχει πιασει τρομος...βεβαια ακομα και ο αντρας μου μου λεει οτι αποκλειεται να εγινε κατι γιατι αυτη η αλλαγη γινεται σε "κλειστο κυκλωμα".λετε να ειναι κανενα συμπτωμα η καμια στοματιτιδα και τζαμπα να τρελενομαι; γιατι ολα τα χαζα εγω τα εχω..

πρίν από 37 λεπτά , Οντετ είπε:

αχ κοριτσακια μπυ εγω στο κρεβατι. πηγα εκανα μια ενεσουλα και νου πε ξεκουραση σημερα και μέχρι τουλαχιστον την κυριακη.  και μου διευκρινισε οτι οταν λεμε ξεκουραση εννοουμε ταβλα. μονο τουαλετα και για φαγητο. ο λογος παλι κατι σταγονες αίμα. εχω κατατρομαξει. επηρεαζομαι και εύκολα δεν το κρύβω, σκεφτομαι ποσο μεγάλη παρεα ημασταν και ποσες κοπελες αποχωρισαν γιατι ετσι απλα η καρδουλα σταματησε. και φοβαμαι, φοβαμαι πολυ :(  προσπαθω να μην κλαιω, μονο κακο θα μου εκανε στην προκείμενη περίπτωση, ταβλα λοιπον και αγιος ο Θεός :(

Κουράγιο βρε κορίτσι μου, είναι για καλό σκοπό αυτό να σκέφτεσαι...

Mariachi +dimitroula καλά αποτελέσματα να έχετε...

Αγαπημένη μου floraki στην δεύτερη εγκυμοσύνη μόλις ήμουνα 2 μηνών και το είπα στους δικούς μου, δέχτηκα μια επίθεση πρωτόγνωρη απτην αδερφή μου.μεγαλυτερη 2 χρόνια και έχει 2 παιδιά...το παιζε ξερωλας και επέμενε ότι βιαστηκα και θα το μετανιώσω.. Και τρίχες κατσαρες που όλα όσα έλεγε ήτανε αδικαιολόγητα:confused:

Εν ολίγοις δεν έκανα πίσω γιατί είχε άδικο, κάναμε να μιλήσουμε 2-3 μήνες, πέρασε η γιορτή μου, τηλέφωνο δεν με πήρε, και γενικά έχασε κάποια σημαντικά κεφάλαια της ζωής μου.μετα με παρέμβαση της μάνας μου νομίζω μου τηλεφώνησε να τα βρούμε... τώρα λοιπόν μετά από  6 χρόνια και περιγράφοντας την δική σου ιστορία, μου έρχονται μνήμες στο μυαλό και νομίζω ότι το πρόβλημα της αδελφής μου αλλά και αυτό της δικής σου είναι ότι δεν περνάνε καλά στην ζωή τους, στον γάμο τους, με αποτέλεσμα να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, να μαλώνουν τους άλλους αφού δεν μπορούν να μαλώσουν τους εαυτούς τους ή τους άντρες τους,να χώνονται αδιάκριτα στις ζωές των τρίτων αφού κλείνουν τα μάτια στα δικά τους προβλήματα,να ξεσπούν στα πιο οικεία πρόσωπα που έχουν γιατί ξέρουν ότι θα τους συγχωρέσουν, ενώ ο φίλος, το αφεντικό,ο σύζυγος δεν είναι υποχρεωμένος να σε ανέχεται και να σε δικαιολογεί... έτσι κρύβουν τα δικά τους προβλήματα πίσω από την σκιά την δική σου, την δική μου, της μάνας μας...

πρίν από 31 λεπτά , Floraki είπε:

Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα πανω απο την κοιλια...γιατι ειναι αλλος γιατρος που θα μ κανει την αυχενικη ο οποιος συνεργαζεται με τον δικο μ κ φυσικα θα ντρεπομαι κολπικα...ο δικος μ παντα κολπικα μου εκανε τις εξετασεις μεχρι τωρα..το επιθετο του ειναι πιλαλης...μηπως τον έχετε ακουστά?

Που βρίσκεται ο γιατρός σου; Στην πόλη που μένω;

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , rainbow είπε:

dimitroula30: Εγω δεν νοιωθω φουσκωμα αλλα ειμαι πρησμενη πολυ στην κοιλια ηδη.μοιαζω 4 μηνων και εχω βγαλει και κατι"σπιθουρακια" στην κοιλια αλλα μου ειπε η μαμα μου οτι ειχε και αυτη.

εγωεχω αγχωθει με κατι αλλο..χθες ηρθε ενα τεχνικος να φαλει φρεον στο ψυγειο τον ρωτησα αν κατα την διαδικασια εχει διαρροη γιατι ειμαι εγκυος και μου ειπε οχι και εγω η χαζη εκατσα μεσα.απο τοτε εχω κατι σαν καψιμο στην γλωσσα και με εχει πιασει τρομος...βεβαια ακομα και ο αντρας μου μου λεει οτι αποκλειεται να εγινε κατι γιατι αυτη η αλλαγη γινεται σε "κλειστο κυκλωμα".λετε να ειναι κανενα συμπτωμα η καμια στοματιτιδα και τζαμπα να τρελενομαι; γιατι ολα τα χαζα εγω τα εχω..

Μπα μην το λες, εγώ έχω βγάλει αφθες στο στόμα και πετάγομαι μέχρι πάνω...το φρεον δεν έχει διαρροή καλά σου είπε ο άντρας σου... ψάξε για τίποτα άλλο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσακια!!! Με το καλο οσες εχετε επισκεψη να δείτε τα μωρακια σας! Εγω παλι εχω πόνους στην κοιλια κατι σαν περιοδο να πω.... Βασικα πονο σαν να εχει κρυωσει η κοιλια μου. Κυρίως το βραδυ. Αλλα χτες ρε κοριτσια δεν μπορουσα να βολευτω πουθενα απ την ενοχληση στις 3 κοιμηθηκα

• Μου αρέσει 1

dimitroula30: Που να της ελεγες δηλαδη να ερθει αυτη να σε βοηθησει...αντι να χαιρεται που δεν κουραζεσαι..

ontet: Κανε υπομονη και διωξε ολες τις κακες σκεψεις...οσο μπορεις τουλαχιστον.να σκεφτεσαι το αποτελεσμα ενα ζουμπουρλουδικο μωρακι...και ολα θα πανε καλα...τα utrogestan τα περνεις κολπικα;

1 hour ago, rainbow είπε:

dimitroula30: Που να της ελεγες δηλαδη να ερθει αυτη να σε βοηθησει...αντι να χαιρεται που δεν κουραζεσαι..

ontet: Κανε υπομονη και διωξε ολες τις κακες σκεψεις...οσο μπορεις τουλαχιστον.να σκεφτεσαι το αποτελεσμα ενα ζουμπουρλουδικο μωρακι...και ολα θα πανε καλα...τα utrogestan τα περνεις κολπικα;

Θα τρελαινοταν απο τη χαρα της που δεν θα ελεγα στη μανα μου. Χαχαχχα θα νομιζε την αγαπω περισσοτερο. Ασε που νομιζει οτι οταν ριναι μεσα στο σπιτι μου κανει εκεινη κουμαντο. Οτι να ναι σας λεω . επισης δεν θελει να μαγειρευει η μαμα μοθ γιατι δεν θελει να φαινεται εκεινη το out σαιντερ. Ασχετα που δε μου εφερε τιποτε μεχρι στιγμης. Ασχολειται με αλλα πραγματα πιο εποικοδομητικα .

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, rainbow είπε:

Τα παιρνα δια στόματος και τώρα για αλλαγή κολπικά, μήπως με πιάσουν καλυτερα. Τι δίακο είναι αυτο παλι :(

tt1d8a73

1 hour ago, Μαιρουλι είπε:

Γεια σας κοριτσακια!!! Με το καλο οσες εχετε επισκεψη να δείτε τα μωρακια σας! Εγω παλι εχω πόνους στην κοιλια κατι σαν περιοδο να πω.... Βασικα πονο σαν να εχει κρυωσει η κοιλια μου. Κυρίως το βραδυ. Αλλα χτες ρε κοριτσια δεν μπορουσα να βολευτω πουθενα απ την ενοχληση στις 3 κοιμηθηκα

Θα κρυωσες βρε! Μην φοβάσαι 

tt1d8a73

3 ώρες πρίν, november rain είπε:

Κουράγιο βρε κορίτσι μου, είναι για καλό σκοπό αυτό να σκέφτεσαι...

Mariachi +dimitroula καλά αποτελέσματα να έχετε...

Αγαπημένη μου floraki στην δεύτερη εγκυμοσύνη μόλις ήμουνα 2 μηνών και το είπα στους δικούς μου, δέχτηκα μια επίθεση πρωτόγνωρη απτην αδερφή μου.μεγαλυτερη 2 χρόνια και έχει 2 παιδιά...το παιζε ξερωλας και επέμενε ότι βιαστηκα και θα το μετανιώσω.. Και τρίχες κατσαρες που όλα όσα έλεγε ήτανε αδικαιολόγητα:confused:

Εν ολίγοις δεν έκανα πίσω γιατί είχε άδικο, κάναμε να μιλήσουμε 2-3 μήνες, πέρασε η γιορτή μου, τηλέφωνο δεν με πήρε, και γενικά έχασε κάποια σημαντικά κεφάλαια της ζωής μου.μετα με παρέμβαση της μάνας μου νομίζω μου τηλεφώνησε να τα βρούμε... τώρα λοιπόν μετά από  6 χρόνια και περιγράφοντας την δική σου ιστορία, μου έρχονται μνήμες στο μυαλό και νομίζω ότι το πρόβλημα της αδελφής μου αλλά και αυτό της δικής σου είναι ότι δεν περνάνε καλά στην ζωή τους, στον γάμο τους, με αποτέλεσμα να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, να μαλώνουν τους άλλους αφού δεν μπορούν να μαλώσουν τους εαυτούς τους ή τους άντρες τους,να χώνονται αδιάκριτα στις ζωές των τρίτων αφού κλείνουν τα μάτια στα δικά τους προβλήματα,να ξεσπούν στα πιο οικεία πρόσωπα που έχουν γιατί ξέρουν ότι θα τους συγχωρέσουν, ενώ ο φίλος, το αφεντικό,ο σύζυγος δεν είναι υποχρεωμένος να σε ανέχεται και να σε δικαιολογεί... έτσι κρύβουν τα δικά τους προβλήματα πίσω από την σκιά την δική σου, την δική μου, της μάνας μας...

Που βρίσκεται ο γιατρός σου; Στην πόλη που μένω;

November μου Εχω παθει πλακα...ειναι σα να περιγραφεις την αδελφη μου...νιωθω συνεχεια σα να ζει απο τη δικη μ ζωη λες κ δεν εχει δικη της.δεν ειναι κριμα ομως εαν δεν περνανε καλα στη ζωη τους να προσπαθουν να χαλασουν κ τη δικη μας?αντι να ασχοληθουν με τη δικη τους κ να προσπαθησουν να την κανουν καλυτερη..κ εννοειται οτι τα κανει εκει που την παιρνει δυστυχως...σε μας κ στον υπεροχο συζυγο της...εσεις ειχατε αισιο τελος μακαρι κ γω...

Ο γιατρος πιλαλης ειναι που θα μου κανει την αυχενικη στην αθηνα..δεν τον ξερω καθολου..τον γκουγκλαρα ομως κ τον ειδα για να χω μια ιδεα..καμια δεν τον εχει ακουστα?

3 ώρες πρίν, november rain είπε:

Μπα μην το λες, εγώ έχω βγάλει αφθες στο στόμα και πετάγομαι μέχρι πάνω...το φρεον δεν έχει διαρροή καλά σου είπε ο άντρας σου... ψάξε για τίποτα άλλο.

Τι ειναι οι αφθες?πρωτη φορα το ακουω..συγχωρεστε με..

2 ώρες πρίν, Μαιρουλι είπε:

Συμφωνω με την οντετ...μαλλον θα κρυωσες...παντως κ γω ειχα πονακια κ μου ειπε ο γιατρος μου οτι μεγαλωνει η μητρα μου κ ειναι φυσιολογικο..θυμαμαι ενα βραδυ φοβηθηκα αλλα ευτυχως δεν ηταν κατι...μην ανησυχείς..

Κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση? Ισως λιγο χαζη...αλλα την εχω απορια..μπορειτε να κοιμαστε μπρούμυτα?γιατι εγω εχω αρχισει κ ζοριζομαι...

Κορίτσια Καλησπέρα!

Γύρισα από το γιατρό κ δυστυχώς δεν έχω καλά νέα.ειχε σταματήσει η καρδούλα πριν λίγες μέρες.

Είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα πήγαιναν όλα καλά.ο γιατρός είπε αφού είναι το δεύτερο που χάνω θα πρέπει να κάνουμε στο έμβρυο εξέταση καρυοτυπου.κ στην πορεία να κάνω εγώ μια σειρά από εξετάσεις.

3 ώρες πρίν, Μαιρουλι είπε:

Κι εγώ έχω πόνους στην κοιλιά χαμηλά, σαν πόνους περιόδου, σαν πόνους ωορρηξίας, ένα μπαχαλο από πόνους.συνηθως είναι πόνοι φυσιολογικοί γιατί αρχίζει η μήτρα να ανοίγει και να μεγαλώνει.μπορει να είναι και πόνοι εντέρου, πού αντανακλούν χαμηλά στην κοιλιά.οτι και να ναι μακάρι να μην είναι κάτι ανησυχητικό....

πρίν από 7 λεπτά , rafaela.va είπε:

Κορίτσια Καλησπέρα!

Γύρισα από το γιατρό κ δυστυχώς δεν έχω καλά νέα.ειχε σταματήσει η καρδούλα πριν λίγες μέρες.

Είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα πήγαιναν όλα καλά.ο γιατρός είπε αφού είναι το δεύτερο που χάνω θα πρέπει να κάνουμε στο έμβρυο εξέταση καρυοτυπου.κ στην πορεία να κάνω εγώ μια σειρά από εξετάσεις.

Ωχ βρε κορίτσι μου γλυκό...να κάνεις τις εξετάσεις να βγάλεις μια άκρη επιτέλους.... πόσο λυπάμαι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...