Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Σοφουλάκι είπε:

Α, και όσο για την όρεξη, τον προηγούμενο μήνα είχα τρελή όρεξη, αυτόν όχι και τόσο. Αυτό που έχω στο μυαλό μου και μου έχει γίνει κόλλημα είναι μπας και πιάσουμε δεύτερο... Να προλάβουμε το εξάμηνο γονιμότητας που δίνει η γέννα...! 

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οσο θηλαζεις εχεις πολυ μειωμενες πιθανοτητες. Βεβαια εχεις περιοδο οποτε δεν αποκλειεται.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφουλακι: Χαλια μαυρα..τη μερα η μικρη κοιμαται μισαωρα η καμια ωρα οποτε κανω καμια δουλεια ,φαγητο κλπ κ το βραδυ που κοιμαται κλεινουν τα ματια μου ουτε καταλαβαινω τι διαβαζω..κ το κακο ειναι οτι εχω πλεον μνημη χρυσοψαρου...δεν ξερω τι θα γινει..ελπιζω να πεσει κανενα σος...

πρίν από 40 λεπτά , rainbow είπε:

Σοφουλακι: Χαλια μαυρα..τη μερα η μικρη κοιμαται μισαωρα η καμια ωρα οποτε κανω καμια δουλεια ,φαγητο κλπ κ το βραδυ που κοιμαται κλεινουν τα ματια μου ουτε καταλαβαινω τι διαβαζω..κ το κακο ειναι οτι εχω πλεον μνημη χρυσοψαρου...δεν ξερω τι θα γινει..ελπιζω να πεσει κανενα σος...

Κι εγω δεν μπορω να συγκεντρωθω καθολου! Δεν εχω και ορεξη, πινω μονο εναν καφε την ημερα λογω θηλασμου και δεν ξερω πως να συμμαζευτω!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κορίτσια ψυχραιμία! 

Βάλτε μικρούς στόχους αρχικά. 

CMES άσε τον πρόλογο και τον επίλογο που είναι εύκολα και φτιάξε τα βασικά σημεία της ομιλίας. Και τα αναπτυσσεις σιγά σιγά. Εγώ όταν θηλάζω και έχει πια φάει και απλώς πιπιλαει έχω ένα μπλοκ δίπλα και σημειώνω όσα θέλω. Και εσύ rainbow θα σου έλεγα να κατέβεις μόνο με τα SOS. Σωτηρία δε βλέπω να υπάρχει άλλη για σένα. Με τόσα που έχεις στο μυαλό σου πως να απομνημονευσεις το οτιδήποτε.. 

Βρε κοριτσια πως καταφερνετε να διαβαζετε ενω εχετε ενα η δυο μωρα κ ενα σπιτι κ να θηλαζετε;εγω ενα βιβλιο προσπαθω να τελειωσω που διαβαζα πριν γεννησω κ δεν τα καταφερνω.πηγαμε για το εμβολιο σημερα οι τρεις μας(επιτελους!!!).ο μπεμπακος μια χαρα 7350 γρ 67 εκ.μας ειπε οτι εχει ξεφυγει λιγο πηρε 1050 γρ σε κ οτι ανεβηκε λιγο το οριο του αλλα ειναι ψηλος γι αυτο τρωει κ τοσο.θα πηγαιναμε κ βολτα αν δεν εβρεχε κατσαμε ομως για σουβλακια!

@CMESτου πνευμονιοκοκου το καναμε την προηγουμενη φορα κ ο γιατρος μου ειπε για γκρινια αλλα ο μπεμπακος ηταν σαν λυπημενος.δεν ειχε ορεξη ουτε να γκρινιαξει.κ κοιμοταν πολυ.

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν αντεχω αλλο με τον υπνο! Αντι να φτιαχνει χαλαει! Απο εκει που ξυπνουσε μια φορα γυρω στις 6-6.30 εχει αρχισει να ξυπναει 4-4.30 και μετα να μην ξανακοιμαται με τιππτα! Χθες ξυπνησε 4, καταφερα να τον ξανακοιμησω στις 6 και ξυπνησε παλι 7.30!! Χθες το βραδυ του εκανα και παραπανω γαλα μηπως και κοιμηθει καμια ωρα αλλα δεν το επινε με κανεναν τροπο, μονο 70ml ηπιε. Τωρα ξυπνησε παλι 4.30. Το μεσημερι τα εβαλα και τα 2 για υπνο αφου ειχαν φαει και λεω θα ξαπλωσω κι εγω μια ωριτσα. Σε 20 λεπτα ξυπνησε με κλαματα!!!! Τι να κανω; νυσταζω!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 5 λεπτά , CMES είπε:

Κοριτσια δεν αντεχω αλλο με τον υπνο! Αντι να φτιαχνει χαλαει! Απο εκει που ξυπνουσε μια φορα γυρω στις 6-6.30 εχει αρχισει να ξυπναει 4-4.30 και μετα να μην ξανακοιμαται με τιππτα! Χθες ξυπνησε 4, καταφερα να τον ξανακοιμησω στις 6 και ξυπνησε παλι 7.30!! Χθες το βραδυ του εκανα και παραπανω γαλα μηπως και κοιμηθει καμια ωρα αλλα δεν το επινε με κανεναν τροπο, μονο 70ml ηπιε. Τωρα ξυπνησε παλι 4.30. Το μεσημερι τα εβαλα και τα 2 για υπνο αφου ειχαν φαει και λεω θα ξαπλωσω κι εγω μια ωριτσα. Σε 20 λεπτα ξυπνησε με κλαματα!!!! Τι να κανω; νυσταζω!!!

Υπομονή CMES! Εμένα μου ξύπνησε και στις 2 και στις 4. Ελπίζω να μη μου ξύπνησει και στις 6! Αλλά δεν την έκανα μπάνιο το βράδυ να χαλαρώσει γιατί είναι λίγο κρυωμένη. 

Μήπως σου ζεσταίνεται και κλαίει;; 

πρίν από 21 λεπτά , Σοφουλάκι είπε:

Υπομονή CMES! Εμένα μου ξύπνησε και στις 2 και στις 4. Ελπίζω να μη μου ξύπνησει και στις 6! Αλλά δεν την έκανα μπάνιο το βράδυ να χαλαρώσει γιατί είναι λίγο κρυωμένη. 

Μήπως σου ζεσταίνεται και κλαίει;; 

Δεν κλαιει οταν ξυπναει, τρωει τα χερια του σαν τρελος και κανει παραξενους ηχους. Προσπαθω να του δωσω λιγο πιπιλα μηπως κοιμηθει κι αλλο αλλα τη φτυνει και τρωει τα χερια του. Τωρα θηλασε 35 λεπτα και μετα εφαγε 100ml μονο. Τον πηρε ο υπνος πανω μου, θα τον βαλω στο λικνο να δουμε τι ωρα θα ξυπνησει τωρα!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημερα!!! Κ εγω σημερα ειμαι αυπνη.ο μπεμπακος κοιμηθηκε στις 12:30 αλλα ενω κοιμοταν γκρινιαζε κατα τις 4 καταφερα να κοιμηθω.κ στις 6 παλι γκρινιαζε ξυπνιος αυτη τη φορα.ειχε πυρετο 38,6.ατιμο εμβολιο.ε δεν ξανακοιμηθηκε ουτε κ εγω.του εδωσα ντεπον κ τον ταισα αλλα ουτε λογος για υπνο.τωρα ο πυρετος εχει πεσει λιγο αλλα οχι τελειως.

καλημερα!!

cmes: Απελπισια θα με επιανε εμενα ..καλο κουραγιο! Κ αυτο που εσυ περιμενεις να κοιμηθουν κ αυτα ειναι μεσα στο χαμογελο..

μανιταρι μαγικι: Πω πω ολοκληρος αντρας εγινε ο μπεμπακος!!! Καλη υπομονη..εμεις ειχαμε μαρτυρισει...καντου κ κανενα χλιαρο μπανιο για τον πυρετο

σαν σημερα ειχαμε κανει την εμβρυομεταφορα...ενα χρονο μετα εχω τη μπεμπουλα..πως περναει ο καιρος...

Διαφημίσεις

@Μανιταρι Μαγικο υπομονη με τον μπεμπουλη! Ευτυχως δεν ειναι κατι σοβαρο, θα πεσει ο πυρετος και σημερα το βραδυ θα κοιμηθειτε ολοι!

@rainbow εγω περσι εμαθα οτι ειμαι εγκυος την ημερα των γενεθλιων της κορης μου! Γινεται 2 σε λιγες μερες, στις 22!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@rainbow του εκανα κομπρεσες στο μετωπο κ ευτυχως τωρα εχει ενα 37 που ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι οκ.ναι το σπορακι μου μεγαλωσε!! 

@CMESκοιμηθηκε κατα τις 9 το πρωι κ κοιμηθηκα κ εγω μεχρι τις 12 το μεσιμερι.αυτο με το χερι μου το κανει κ εμενα κ βγαζει ηχους αλλα το κανει συνεχεια οχι οταν πειναει.

Εγω κοριτσια εμαθα οτι ειμαι οτι ειμαι εγκυος περσι την πρωτομαγια αλλα ηξερα κ ποτε εγινε η συληψη.ειχε γεννησει η γατα μας τοτε θυμαμαι.

Κι εμείς σαν σήμερα κάναμε την εμβρυομεταφορα. Αλλά θα θυμάμαι την μέρα της ωοληψιας που έγινε και η γονιμοποίηση στις 6 Μαΐου δηλαδη. Αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια του παιδιου! 

Περαστικά εύχομαι στα μωρουλακια σας! 

Κοριτσια μου καλησπερα!! Το οτι βρισκεται χρονο να μιλατε με ξεπερνα!! Εγω με τηδουλεια με το να αρμεγομαι ολη μερα με τις δουλειες στο σπιτι κ το μωρο που θελει τα δικα του δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω!! Θα καθισω να διαβασω τα νεα σας !!

HBNJp3.png

πρίν από 41 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Κοριτσια μου καλησπερα!! Το οτι βρισκεται χρονο να μιλατε με ξεπερνα!! Εγω με τηδουλεια με το να αρμεγομαι ολη μερα με τις δουλειες στο σπιτι κ το μωρο που θελει τα δικα του δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω!! Θα καθισω να διαβασω τα νεα σας !!

Κοριτσακι μην ξεχνας οτι εμεις δεν δουλευουμε!! Πες μας τα νεα σου!! Τι κανει το μπεμπακι σου;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...