Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Γειά σου geo! 

Rainbow τι διάβασμα έχεις; 

Εμένα μου έχει έρθει περίοδος τέσσερις φορές ήδη. Εσάς όχι; 

Στον άντρα μου δεν κάνω τέτοιου είδους αντίποινα. Θέλω και δεύτερο! 

CMES θα μπορούσες να μου πεις που το βρήκες το πάρκο;; Θα ήθελα ένα μεγάλο να περναμε. Αλλιώς θα πάρω παρκοκρεββατο αλλά μια φίλη μου είπε πως δεν τη βόλεψε. Δεν έχω ούτε ρηλαξ. Μου φαίνεται πως πέρασε πια ο καιρός για αυτό. 

Καληνύχτα σε όλες σας! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις δεν εχουμε ακομα γυμναστηριο λεγαμε να του παρουμε αυτο το μηνα αλλα ηρθε το ρευμα 200€ κ επρεπε να το πληρωσουμε οποτε τον αλλο μηνα που θα μπει το επιδομα.κ μου εδωσε κ ωραια ιδεα η @CMES με το παρκο γτ εδω στο χωριο κυκλοφορουνε διαφορα ζωηφια κ σκορπιοι.δυο εχω βρει στην κουζινα μεχρι στιγμης κ τρεμω για το μωρο.

@Σοφουλάκιεγω δεν θελω δευτερο γι αυτο τα κανω αυτα.βασικα θελω αλλα δεν μπορω για οικονομικους λογους.κ εμενα 4 φορες μου εχει ερθει περιοδος αλλα δεν θηλαζω.

• Μου αρέσει 1

cmes: Τι καλα που τονπαιρνει μονος του ο υπνος εμενα μονο δυο φορες το εχει κανει αλλα πλεο γκρινιαζει να την παρω αγκαλια να κοιμηθει.

Σοφουλακι: Χαμενα λεφτα το ριλαξ.εμας μας εδωσαν ενα αλλα η μικρη δεν βολευεται κ πολυ δεν μπορει να απλωθει κ εκνευριζεται οποτε τη βαζω για να παω τουαλετα η για να κανω καμια δουλεια στα γρηγορα.μεταπτυχιακο κανω .αν καταφερω να διαβασω να περασω κανενα μαθημα.εμενα σημερα μου ηρθε πρωτη φορα που απο την τριτη ξεκινησα να της μειωνω τα γευματα για να αποθηλασω.

σημερα καναμε τον πρωτο μας πυρετο..ξυπνησε η καημενη κ εκλεγε απαρηγορητα..εγω μεσα στον υπνο μου ουτε καταλαβα τι ωρα ηταν νομισα ξημερωσε.ελπιζω να ειναι απο το εμβολιο που καναμε την τεταρτη και να μη μου αρρωστησε...

@Σοφουλάκι εχω το παρκο lorelli play station. Το παρηγγειλα απο το ιντερνετ απο τα irokids και ηρθε στο σπιτι. Ειναι μεγαλο και τετραγωνο και δεν θυμιζει φυλακη. Βαζω μεσα το γυμναστηριο και διαφορα παιχνιδια και καθεται πολλη ωρα. Εχω παρει και στρωματακι εξτρα βεβαια. Εμενα καθεται και στο ριλαξ αλλα προτιμω το παρκο για την πλατουλα του. Το παρκοκρεβατο δεν θα σε βολεψει. Ειναι πολυ στενο και ειναι ουσιαστικα μονο για τις διακοπες.

@rainbow εμενα απο πιο μικρος κανει το αντιθετο: αν τον εχεις αγκαλια και νυσταζει, γκρινιαζει να τον αφησεις κατω να κοιμηθει!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

17 ώρες πρίν, Geo81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !!! Σας διαβάζω από τον Μάιο του 2017 όλες τις 302 σελίδες και αισθάνομαι σαν να σας ξερω εδώ κ ένα χρόνο παρόλο που εσείς δεν με γνωρίζετε. Συμπάσχω από την αρχή μαζί σας με τις αγωνιες της εγκυμοσύνης όλο αυτό το άγχος οι εξετάσεις η γεννα. Ο λόγος που ποτέ δεν έγραψα είναι ο φόβος μου.... μετά από μια παλλινδρομη κύηση στις 12 εβδομάδες , κ στο καπάκι μια διακοπή κύησης στις 25 εβδομάδες λόγω σπάνιου συνδρόμου (ήμουν κ η πρώτη στην Ελλάδα και η 16η στο κόσμο ) δεν πίστευα ότι και η Τρίτη μου εγκυμοσύνη θα είχε αισια έκβαση. Και να που πήγαν όλα καλά τελικά κ στις 6 Γενάρη γέννησα τον πρίγκιπα μου στις 37 εβδομάδες 3475 κιλά και 53 εκατοστά ! Η χαρά μου απίστευτη ακόμα κ τώρα δεν πιστεύω πως κρατάω ένα θαύμα στα χέρια μου . Πέρασα πολλά μέχρι να ξανά αποφασίσω με τον άντρα μου να κάνουμε παιδί. Παρόλο που με την πρώτη προσπάθεια κάθε φορά πετύχαιναμε την εγκυμοσύνη αυτή τη φορά λόγω κακής ψυχολογίας , κατάθλιψης , τρομερού άγχους αρρωστοφοβίας , δεν έκανα το βήμα για καιρό να προσπαθήσω. Και να που έγινε !!!κ το ίδιο εύκολα όπως τις άλλες δυο φορές !!!είχα την τέλεια γεννα φυσιολογική χωρίς πόνους με διάρκεια 2 ωρών κ 3 σπρωξιές. Τις πρώτες 30 μέρες όλα κυλούσαν τέλεια!! Εγώ παλαβή με το μωρό περασα τα πάνδεινα με το θηλασμό ματωμένες θηλές φρικτούς πόνους αλλά παρόλα αυτά κατάφερα να τον εδραίωσω κ να θηλασω αποκλειστικά. Λίγο πριν 40ισω άρχισαν οι άσχημες σκέψεις κ οι φοβίες... ότι θα κάνω κακό στο παιδί ότι θα πεθανω εγώ από κάποια σπάνια ασθένεια (σημειωτέον είχα κ όλα τα συμπτώματα )ότι το μέλλον θα είναι μαύρο... ότι όλα είναι μάταια ... πέρασαν 2 εβδομάδες κ κατάφερα να ηρεμήσω λίγο , να προσθέσω ότι έχω ένα σύζυγο μάλαμα!!!! Δίπλα μου πάντα να με στηρίζει να με σηκώνει όταν εγώ πέφτω να είναι εκει για το παιδί ακόμα κ όταν θηλαζα μέσα στη νύχτα ξυπνούσε για να είναι δίπλα μου κ απλά να με βλέπει.

δυστυχως εδώ και 2 εβδομάδες χειροτέρεψε η αρρωστοφοβια μου παρα πολύ. Και όλη αυτή η μαυρίλα η θλίψη μεγάλωσε μέσα μου. Επισκέφτηκα τον ψυχίατρο μου με τον οποίο κάνω ψυχανάλυση πολλά χρόνια τώρα κ αυτός με ενθάρρυνε να συνεχίσω με τον θηλασμό του παιδιού να μην πάρω κάποιο φάρμακο κ με συνεδρίες να το ξεπεράσω σιγά σιγά. Φυσικά μιλάει για επιλόχεια κατάθλιψη. Ύστερα από δίκη του προτροπή άρχισα να ξανά γράφω εδώ για να μοιράζομαι τα άγχη και τις αγωνιες των μαμάδων !! Συγγνώμη για το μακροσκελή κείμενο. Είμαι 37 ετών μένω στην Αθήνα και σας χαιρετώ :)

Γεια σου geo :) Να σου ζήσει ο γιος! Είναι λογικό πιστεύω με όσα έχεις περάσει να φοβάσαι. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη για τα μωράκια μας που φοβόμαστε να μην αρρωστήσουν και να μην πάθουμε τιποτα. Κι εγώ κάνω τέτοιες σκέψεις, να φανταστείς έχω πει στον άντρα μου άμα χτύπα ξύλο μου συμβεί το ανεπανόρθωτο, πως να μεγαλώσει το παιδί...επίσης δεν θέλω να μου το πιάνουν πολυ το παιδί γιατί φοβάμαι ότι μπορεί κάτι να το κολλήσουν η να σκονταψουν η να να τους πεσει κατά λάθος. Απλά προσπαθώ να μην καλλιεργώ πολύ αυτές τις σκέψεις και μόλις μου έρχονται προσπαθώ να σκέφτομαι κάτι ευχάριστο, κι ότι ο Θεός θα μας φυλάξει. :). Κι εγώ είχα μέχρι να σαραντισω δυσκολία με το θηλασμό, αλλά τώρα μου αρέσει πολύ και νιώθω ότι είμαστε ένα με το μωρό ! Εσύ πως νιώθεις όταν θηλάζεις? Πιστεύω πάντως ότι θα σου κάνει καλό όσο το συνεχίζεις, έχεις άλλο δέσιμο και με τον κούκλο σου! Εύχομαι γρήγορα να απουιναξεις τις άσχημες σκέψεις και να τις αντικαταστήσεις με όμορφες κ φωτεινες εικόνες με το μπεμπακι σου κι εσένα να κάνετε διαφορά πράγματα μαζί, όπως μπάνιο στη θάλασσα, βόλτες, εξόδους σε ταβερνούλες κτλ..

10 ώρες πρίν, Σοφουλάκι είπε:

Γειά σου geo! 

Rainbow τι διάβασμα έχεις; 

Εμένα μου έχει έρθει περίοδος τέσσερις φορές ήδη. Εσάς 

Σοφουλακι εμένα μου έχει έρθει 2 φορές, αλλά ήταν απλά καφέ υγρά που κράτησαν 1-2 μέρες. Κ θηλάζω αποκλειστικά να φανταστείς. Εσάς σας ήρθε κανονικά σε χρώμα και διάρκεια?

10 ώρες πρίν, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Εμεις δεν εχουμε ακομα γυμναστηριο λεγαμε να του παρουμε αυτο το μηνα αλλα ηρθε το ρευμα 200€ κ επρεπε να το πληρωσουμε οποτε τον αλλο μηνα που θα μπει το επιδομα.κ μου εδωσε κ ωραια ιδεα η @CMES με το παρκο γτ εδω στο χωριο κυκλοφορουνε διαφορα ζωηφια κ σκορπιοι.δυο εχω βρει στην κουζινα μεχρι στιγμης κ τρεμω για το μωρο.

@Σοφουλάκι

Μανιταρακι νομίζω έχει γυμναστήριο της fischerprice με 25€, εκτός αν θέλεις να πάρεις κάτι πιο ιδιαίτερο.. 

5 ώρες πρίν, CMES είπε:

@Σοφουλάκι εχω το παρκο lorelli play station. Το παρηγγειλα απο το ιντερνετ απο τα irokids και ηρθε στο σπιτι. Ειναι μεγαλο και τετραγωνο και δεν θυμιζει φυλακη. Βαζω μεσα το γυμναστηριο και διαφορα παιχνιδια και καθεται πολλη ωρα. Εχω παρει και στρωματακι εξτρα βεβαια. Εμενα καθεται και στο ριλαξ αλλα προτιμω το παρκο για την πλατουλα του. Το παρκοκρεβατο δεν θα σε βολεψει. Ειναι πολυ στενο και ειναι ουσιαστικα μονο για τις διακοπες.

@rainbow εμενα απο πιο μικρος κανει το αντιθετο: αν τον εχεις αγκαλια και νυσταζει, γκρινιαζει να τον αφησεις κατω να κοιμηθει!

Καλά είσαι πολύ τυχερή με το παιδάκι σου που προτιμάει το κρεβάτι από την αγκαλιά για να κοιμηθεί! Υποκλίνομαι :)

Καλημέρα κορίτσια! Έχω καιρό να σας γράψω αλλά έχω πολύ τρέξιμο! Το μπεμπακι μου μεγαλωνει, άρχισε να απλώνει τα χέρια για να πιάσει πράγματα, έχει αρχίσει να θηλάζει ανά 3-4 ώρες συνήθως και είμαστε σε πολύ ωραία φάση! Έχει και πολλή ζέστη τελευταία κι έχουμε ευχαριστηθεί μπρατσακια και μπουτακια που τα βγαλαμε έξω ;) Με τον ύπνο λίγο δυσκολεύεται σε σχέση με πριν, γιατί δεν τον πιάνει όταν τρώει, αλλά αργότερα. Έχουμε κάνει κι ένα εμβόλιο και σε δύο βδομάδες θα κάνουμε τα επόμενα. 

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας. Πιπίλα δεν του έδωσα μέχρι να κλείσει 2μηνες και από τότε δεν την έχει δεχτεί. Έχω πάρει διαφορες, απλές, από καουτσούκ, από σιλικόνη, chicco και nuk αλλά τη φτύνει και κάνει σαν να του έρχεται εμετός. Γενικά είναι ήσυχος και δεν γκρινιάζει πολύ, οπότε δεν καίγομαι για την πιπίλα, αλλά σκέφτομαι ότι θα τον βοηθήσει όταν νυστάζει για να τον παίρνει ο ύπνος πιο εύκολα και να μην ταλαιπωρείται. Έχετε καμία ιδέα πως να την δεχτεί? 

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!! Να είστε καλά και χαίρεστε τα μωράκια σας! 

302qp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το καλωσόρισμα όλες !!!

@elenakith η αλήθεια είναι επειδή κατάφερα και θηλασα αποκλειστικά,  στις αρχές του δεύτερου μήνα άρχισα να απολαμβάνω το θηλασμό κ να με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα από θέμα διάθεσης κ ως μητέρα και δέθηκα με τον μικρό μου ακόμα πιο πολύ .για να μην πω για την ευκολία όποτε ήθελε φαγητό το μωρό το είχε άμεσα.  Και τώρα που είμαι μέσα στο παθολογικό άγχος είναι το μόνο που με ευχαριστεί να κάνω. Είναι και ο δευτεροσ λόγος που δεν θέλω να τον διακόψω . Ο πρώτος είναι ο προφανής το ποσό καλό κάνει στο μωρό. Όσον αφορά την πιπίλα ο δικός μου αν πάρει η μόνη που δέχεται είναι η mam σιλικόνης. Κ του την έδωσα λίγο πριν σαραντίσει δεν την θέλει πάντα τώρα τελευταία προτιμάει τα χέρια του . 

15 ώρες πρίν, rainbow είπε:

Geo81:καλως ηρθες στην παρεα! Το μυαλο παιζει ασχημα παιχνιδια!!, εγω παντως αν ημουν στηθεση σου θα ηθελα και μια φαρμακευτικη αγωγη εστω στην ελαχιστη δυνατη δοση.ξερω δεν ειναι λυση τα φαρμακα αλλα οι ορμονες τωρα κανουν παρτυ οποτε αυξανονται και οι φοβιες σου χωρις να το θελεις .πιστευω οτι οταν αποφασισεις να σταματισεις το θηλασμο κ περασει κ λιγις καιρος θα εισαι ακομα καλυτερα!!

Ξέρω ότι με αυτό το τρόπο θα ξεμπέρδεψω πιο εύκολα, το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου σαν δεύτερη λύση , είμαι της άποψης πως πρέπει να είναι καλά η μαμά για να είναι κ το μωρό, κ συμφωνώ σε αυτό που λες! Αν δεν ήταν ο θηλασμός στη μέση θα το είχα ήδη κάνει. Είναι άσχημο να βλέπεις το παιδί σου να σε κοιτάει στα μάτια κ εσυ να τρέμεις επειδή το μυαλό σου αναπτύσσει συμπτώματα θανατηφόρας ασθένειας , τα βλέπεις όλα μαύρα κ χωρίς νόημα κ Μάταια :( να με λούζει κρύος ιδρώτας κ να με κυριεύει ο φόβος.

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Cme ειδα το παρκο που εχεις στο σκρουτζ κ λεει για 6μηνων κ πανω..επειδη ειμαι σε φαση να παρω κ εγω ειδα οτι λεει 6μηνων κ πανω υπαρχει καποιος λογος λες;;;αληθεια κοριτσια σε καροτσι τα εχετε βαλει εμεις μονο στο πορτ μπεμπε κ το καθισματακι γιατι προσαρμοζονται στον σκελετο του καροτσιου..το καροτσι εοναι για πιο μετα ;,εμεις εχουμε της peg perego..

Καλημερα κοριτσια!!

@rainbowκ εμενα την ημερα θελει αγκαλια για να κοιμηθει.κ οσο για το ριλαξ απο 2 μηνων μεχρι τωρα το εχουμε λιωσει.ειδικα στην αρχη ηταν η καλυτερη του.αλλα κ τωρα αλλα οχι παντα γκρινιαζει λιγο καποιες φορες επειδη θελει αγκαλια αλλα μετα απο λιγο ξεχνιεται εχει κατι κρεμαστα απο πανω κ κανει κ περα δωθε σαν κουνια κ αραζει.για τον πυρετο παρε τον παιδιατρο ο δικος μου εχει πει πως πυρετο απο το εμβολιο μονο στο επομενο 24 ωρο μπορει να κανει.

@elenakithαυτο το γυμναστηριο θελω να του παρω αλλα απο τα 350 τα δωσαμε για ρευμα τα 200 κ τα υπολοιπα πανες κ γαλατα.δεν παιζει σαλιο τωρα κ την δευτερα εχουμε εμβολιο οποτε παμε τον επομενο μηνα.αφου δεν του εδωσες πιπιλα μεχρι δυο μηνων μαλον δεν την θελει ισως γτ δεν την εχει συνηθισει.

@ZinaLoveκ εγω ετσι στο καθισματακι που εφαρμοζει στο καροτσι τον βαζω.στο αλλο φοβαμαι να τον βαλω απο τωρα.δεν ξερω αν θα ειναι βολικο η αν πρεπει να τον βαλω οποτε δεν το εχω επιχειρησει καν.

μανιταρι μαγικο:κανουν κ πιο μετα πυρετο απο το εμβολιο ευτυχως ηταν μια φορα αλλασημερα ειναι μεσα στη γκρινια κ λυπημενη..την καημενουλα την λυπαμαι .που τη βλεπω ετσι ολο αγκαλια θελει κ να κοιμαται ..τι να σας πω την τριτη περασαμε απο τα πεθερικα κ ο πεθερος ηταν κρυωμενος λιγω καιρου.τωρα τι να πω...

3 ώρες πρίν, ZinaLove είπε:

Cme ειδα το παρκο που εχεις στο σκρουτζ κ λεει για 6μηνων κ πανω..επειδη ειμαι σε φαση να παρω κ εγω ειδα οτι λεει 6μηνων κ πανω υπαρχει καποιος λογος λες;;;αληθεια κοριτσια σε καροτσι τα εχετε βαλει εμεις μονο στο πορτ μπεμπε κ το καθισματακι γιατι προσαρμοζονται στον σκελετο του καροτσιου..το καροτσι εοναι για πιο μετα ;,εμεις εχουμε της peg perego..

Εμείς τον βάζουμε σε καρότσι το οποίο όμως ξαπλώνει εντελώς και είναι από νεογέννητο, είναι το inglesina espresso. Μια χαρά είναι το μπεμπακι, το δένεις για ασφάλεια, ξαπλώνει τεντωνεται ρίχνει και κάτι υπνακους :) εμένα πάλι δεν κάθεται εύκολα στο καθισματακι αυτοκινήτου, με το που τον δένω αρχίζει να γκρινιάζει! 

@Μανιταρι Μαγικο το ξέρω ότι φταίει αυτό για την πιπίλα, αλλα τώρα πως του τη δίνουμε είναι το θέμα...

Όσο για το γυμναστήριο, δεν πειράζει, μπορείς να το αντικαταστήσεις εσύ κουνοντας διαφορά πράγματα από πάνω του κ περιμένοντας να προσπαθήσει να τα πιάσει.. :) είναι και πιο διαδραστικό έτσι! 

302qp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εσας στο εμβολιο του πνευμονιοκοκου ειχαν γκρινια κ πυρετο; πολυ παραπονο σημερα εκανε κ ενα 37 της ξαναεδωσα ντεπον οχι για τα δεκατα αλλα μπας κ ηρεμισει λιγο .

cmes: Το παρκο δεν ειναι αρκετα χαμηλο; πως τον βαζεις μεσα να κατσει;εγω φοβαμαι οτι δεν θα μπορω να την ακουμπισω σωστα

@elenakithαυτο κανω προς το παρον κ βολευομαστε.θα δοκιμασω κ εγω το καροτσι γτ στο καθισματακι δεν χωραει καλα ειναι λιγο στενο κ δεν βολευεται.

@rainbowκαλα εκανες κ της εδωσες ντεπον.εμενα αυτο μου το εκανε στο προηγουμενο εμβολιο( δεν θυμαμαι πιο εμβολιο ειχαμε κανει θα το κοιταξω) το βραδυ ηταν ησυχος κ γενικα δεν ηταν καθολου ζωηρος κ πολυ σιωπηλος κ ειχε μια λυπημενη εκφραση αλλα δεν μου ειχε κανει πυρετο.την αλλη μερα ηταν μια χαρα.

1 hour ago, rainbow είπε:

βρε κοριτσια εσας στο εμβολιο του πνευμονιοκοκου ειχαν γκρινια κ πυρετο; πολυ παραπονο σημερα εκανε κ ενα 37 της ξαναεδωσα ντεπον οχι για τα δεκατα αλλα μπας κ ηρεμισει λιγο .

cmes: Το παρκο δεν ειναι αρκετα χαμηλο; πως τον βαζεις μεσα να κατσει;εγω φοβαμαι οτι δεν θα μπορω να την ακουμπισω σωστα

Το παρκο λεει 6+ γιατι πρακτικα δεν εχεις ιδιαιτερο λογο να τον βαζεις μεσα πριν, αφου δεν πολυκουνιεται μπορεις να τον βαζεις και στο πατωμα. Εγω ξαπλα τον βαζω, οχι καθιστο! Εχω το γυμναστηριο μεσα στο παρκο αντι να το εχω στο πατωμα. Εμας η παιδιατρος μας ειπε μεχρι και μια βδομαδα μετα το εμβολιο μπορει να κανει πυρετο. Και φερνει πααααρα πολυ γκρινια!

@Geo81 κι εμενα παρολο που του δινω πιπιλα απο νωρις δεν την θελει. Ενω η κορη μου δεν την εβγαζε με τιποτα! Νομιζω ειναι στο παιδι.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

εγω στην αρχη δοκιμασα τη mam αλλα δεν την ηθελε μετα του εδωσα της chico απο καουτσουκ αλλα ουτε αυτη την ηθελε κ μετα την nuk σιλικονη κ εκει καταληξαμε.οπως κ στο μπιμπερο με σιλικονη εχουμε.εδω κ ενα μηνα βαζει τα χερια του στο στομα κ εδω κ κατι μερες βαζει τον αριστερο αντιχειρα κ ενω του βαζω πιπιλα αυτος την βγαζει κ βαζει το δαχτυλο.χτες το βραδυ αφου τον εβαλα στο κρεβατι κ ενω εχει την πιπιλα στο στομα τσουπ..την πεταει βαζει τον αντιχειρα κ κοιμηθηκε.εχω την εντυπωση πως δεν θα αγοραζω πιπιλες για πολυ καιρο.

3 ώρες πρίν, rainbow είπε:

Ακριβώς τα ίδια περάσαμε και εμείς στις 13 Απριλίου που κάναμε το εμβόλιο αυτό. Τρομερή γκρίνια και την επόμενη μέρα του εμβολίου κ ένα 37,3 . Το παιδί κακαρωνε στο κλάμα δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω δεν κοιμήθηκε καθόλου όλη την ημέρα κ από το πολύ κλάμα έκλεισε κ η φωνή του. Όταν τελικά του έδωσα ντεπόν κ τον έπιασε κομηθηκε για 7 ώρες συνεχόμενες. Ποτέ δεν έχει κοιμηθεί πάνω από 4 ώρες σερί.

1 ώρα πρίν, CMES είπε:

Το παρκο λεει 6+ γιατι πρακτικα δεν εχεις ιδιαιτερο λογο να τον βαζεις μεσα πριν, αφου δεν πολυκουνιεται μπορεις να τον βαζεις και στο πατωμα. Εγω ξαπλα τον βαζω, οχι καθιστο! Εχω το γυμναστηριο μεσα στο παρκο αντι να το εχω στο πατωμα. Εμας η παιδιατρος μας ειπε μεχρι και μια βδομαδα μετα το εμβολιο μπορει να κανει πυρετο. Και φερνει πααααρα πολυ γκρινια!

@Geo81 κι εμενα παρολο που του δινω πιπιλα απο νωρις δεν την θελει. Ενω η κορη μου δεν την εβγαζε με τιποτα! Νομιζω ειναι στο παιδι.

Ακριβώς είναι στο κάθε παιδί, εμείς δυσκολευόμαστε να βρούμε μπουκάλι για να πίνει γάλα όταν βγάζω με το θηλαστρο μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε. 

Εμείς με το ριλαξ ενώ στην αρχή καθόμασταν άνετα κ παίζαμε πλέον εδώ κ ένα μήνα τίποτα ... αντίθετα στο γυμναστήριο της fisher price καθόμαστε αρκετά !!! Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να είμαι δίπλα του συνεχώς να τον επιβλέπω γιατί έχω κ ένα μικρό σκυλάκι κ φοβάμαι τις συγκρούσεις αν κ τα πάνε καλά οι δυο τους!! Το πάρκο @CMESείναι τέλεια λύση !!! Θα πάρω κ γω έτσι κ αλλιώς θα το χρειαστούμε και για μετά!

vWRfp2.png
r1qtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...