Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@Floraki χρόνια σου πολλά να είσαι γερή να μεγαλώσεις το μπεμπάκι σου και να χαμογελας! 

Η αυχενική είναι σαν υπέρηχος και γίνεται κολπικά.Για το πόσο διαρκεί θα σε γελάσω γιατί είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου.ολα να σου πάνε καλα:-)

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , Floraki είπε:

Καλημερα κοριτσια σε ολεεεεςςς...πως ειστε σημερα?εγω παλι απο τις πεντε ξυπνια κ ετοιμαζομαι να παω δουλιτσα..

Δημητρουλα μου σε ευχαριστω παρα πολυ να εχεις υγεια ευτυχια κ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. είσαι τυχερη που εχεις πνευματικο...σου δειχνει παντα το σωστο δρομο...ολα τα προηγουμενα χρονια ομως αυτο εκανα της εδειχνα αγαπη κ μου εδειχνε μονο οταν ηθελε κατι..δεν εχω κατι μαζι της ουτε της εχω κανει κατι..ειμαι σιγουρη οτι αν την πλησιασω θα με διωξει..να σου πω κ ενα τελευταιο?την πρωτη εβδομαδα που ηξερε για την εγκυμοσυνη μου με συγχύζε καθημερινα..δε σεβοταν ουτε την κατασταση μ που ειχα καφε αιμα κ ημουν στο κρεβατι...οποτε ισως πρεπει να αφησω να περασει λιγος χρονος...λετε να μην ερθει στη γεννα μου πρωτα ο θεος?ουτε να το σκεφτω δε θελω...

Δε θελω να σας προβληματιζω με τα δικα μου...θελω ολες να ειστε καλα κ με το καλο γερα μωρακια στις αγκαλιες σας...προσευχομαι κ για σας κοριτσια..θετικες σκεψεις κ ομορφα ονειρα πρεπει να κανουμε..

Αχ βρε κοριτσάκι μου, καταλαβαίνω την επιθυμία σου να έχεις μια υγιή σχέση με την αδερφούλα σου. Ίσως να την βασανίζει κάτι άλλο και να της βγαίνει σε ζήλεια απέναντί σου. Η μητέρα σας ή ο πατέρας σας τι θέση παίρνει όσον αφορά τη σχέση σας? Πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατί αυτή η συμπεριφορά μου θυμίζει έφηβη.Μήπως περνάει την εφηβεία ? 

Όσον αφορά τη μέρα της γέννησης του παιδιού σου, μην κάθεσαι από τώρα και σκέφτεσαι αν θα έρθει ή όχι. Ας κάνει ότι εκείνη θέλει. Για σένα είναι επιθυμητή, εσύ θα βιώνεις την μεγαλύτερη χαρά της ζωής σου μην αναλώνεσαι σε κάτι ίσως λιγότερο σημαντικό. Να σκέφτεσαι το μωράκι σου και τίποτε άλλο.

Περνάω κι εγώ δύσκολες στιγμές με την μάνα του άντρα μου , έχει λυσάξει που με βοηθάει η μητέρα μου στις δουλειές του σπιτιού, καταλαβαίνω ότι του μουρμουρίζει όποτε μιλάνε στο τηλ-γκρίνια του τύπου γιατί δεν μαγειρεύω εγώ, γιατί δεν σιδερώνω γιατί δεν σφουγγαρίζω- αλλά ξέρεις κάτι προσπαθώ να κάνω ότι δεν υπάρχει.... Όσο το κάνω αυτό τόσο τσατίζεται. Βέβαια εμείς έχουμε κι άλλα. Η πεθερά μου έχει γκόμενο , και ξέρει ότι εγώ το γνωρίζω οπότε με έχει και λίγο στην μπούκα :-D 

Αλλά φυσικά όταν βρισκόμαστε είμαι πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη χιχιχιιχιχιχ ασχέτως που θέλω να την πνίξω.:twisted:

Και φυσικά δεν μας προβληματίζεις καθόλου. Είμαστε όλες εδώ για να ακούμε και να ρωτάμε , να συμπαραστεκόμαστε αλλά και να λέμε τις εμπειρίες μας! Αυτή είναι η έννοια του cafe αυτού.  Κι εγώ τις προάλλες που δνε ήμουν καλά, με βοηθήσατε να ξεπεράσω το σκαμπανέβασμά μου!!

HBNJp3.png

1 hour ago, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! @dimitroula30τι ώρα εχεις γιατρό σήμερα ; και εσύ @rafaela.va

Επισης @Floraki θα συμφωνήσω με την προλαλήσαντα Δήμητρα και θα τονίσω δεν μας προβληματίζεις! 

Καλημέρα ζουζούνα μου!! Έχω ραντεβού στις 8 το απόγευμα!!! Έχω πολλή αγωνία!! Εσύ?

Επίσης βρε κορίτσια νιώθω ένα φούσκωμα και μια δυσφορία μόλις φάω κάτι, ή ακόμη και νερό να πιω. Τι συμβαίνει? Το έχει κάποια άλλη κοπέλα αυτό?

@november rain που είσαι εσύ καλέ και δεν εμφανίστηκες σήμερα?

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

dimitroula30: Εγω δεν νοιωθω φουσκωμα αλλα ειμαι πρησμενη πολυ στην κοιλια ηδη.μοιαζω 4 μηνων και εχω βγαλει και κατι"σπιθουρακια" στην κοιλια αλλα μου ειπε η μαμα μου οτι ειχε και αυτη.

εγωεχω αγχωθει με κατι αλλο..χθες ηρθε ενα τεχνικος να φαλει φρεον στο ψυγειο τον ρωτησα αν κατα την διαδικασια εχει διαρροη γιατι ειμαι εγκυος και μου ειπε οχι και εγω η χαζη εκατσα μεσα.απο τοτε εχω κατι σαν καψιμο στην γλωσσα και με εχει πιασει τρομος...βεβαια ακομα και ο αντρας μου μου λεει οτι αποκλειεται να εγινε κατι γιατι αυτη η αλλαγη γινεται σε "κλειστο κυκλωμα".λετε να ειναι κανενα συμπτωμα και τζαμπα να τρελενομαι; γιατι ολα τα χαζα εγω τα εχω..

πρίν από 47 λεπτά , Mariachi είπε:

στις 7. Και εγώ έχω πολύ αγωνία! Θέλω να το δω κ να το ακούσω ! 

Το έχω και εγώ μόνο που εμένα συνοδεύεται κ από ξινιλες. Ελπίζω όσο θα περνάει ο καιρός να ηρεμουμε! 

Ουφ έχει και ζέστη, εγώ δεν μπορώ να πάρω αναπνοή. Νιώθω ότι έχω φάει πάρα πολύ που στην ουσία δεν έχω φάει σχεδόν τίποτε.  

Εγώ να δεις τι αγωνία έχω που έχω να πάω τρεις εβδομάδες.!!!!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

@dimitroula30 συνέχεια το παθαίνω!όλα μου κάθονται στο στομάχι σαν πέτρες..Ειδικά μια μέρα που έφαγα ελιές ήταν αφόρητα!!Απο τότε δεν ξανά έφαγα ελιές μολονότι μου αρέσουν πολυ

Με το καλό να δείτε τα μωράκια σας!! @Mariachi

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Anna z είπε:

@dimitroula30 συνέχεια το παθαίνω!όλα μου κάθονται στο στομάχι σαν πέτρες..Ειδικά μια μέρα που έφαγα ελιές ήταν αφόρητα!!Απο τότε δεν ξανά έφαγα ελιές μολονότι μου αρέσουν πολυ

Με το καλό να δείτε τα μωράκια σας!! @Mariachi

Μακάρι να είναι αυτό και όχι τίποτε άλλο. Φοβάμαι μην έπαθε τίποτε το ζουζούνι και νιώθω έτσι :(

HBNJp3.png

πρίν από 19 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Μακάρι να είναι αυτό και όχι τίποτε άλλο. Φοβάμαι μην έπαθε τίποτε το ζουζούνι και νιώθω έτσι :(

Μην ανησυχείς!!Η δυσπεψία είναι πολυ συχνό σύμπτωμα.

όταν με το καλο το δεις θα σου φύγουν ολα και θα σπυ μείνει μονο το χαμόγελο :)

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Anna z είπε:

@Floraki χρόνια σου πολλά να είσαι γερή να μεγαλώσεις το μπεμπάκι σου και να χαμογελας! 

Η αυχενική είναι σαν υπέρηχος και γίνεται κολπικά.Για το πόσο διαρκεί θα σε γελάσω γιατί είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου.ολα να σου πάνε καλα:-)

Σευχαριστω πολυ αννα μ να εχεις υγεια ευτυχια κ ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σ..

Σευχαριστω κ για τις πληροφοριες..να εχω μια ιδεα...

6 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι μου, καταλαβαίνω την επιθυμία σου να έχεις μια υγιή σχέση με την αδερφούλα σου. Ίσως να την βασανίζει κάτι άλλο και να της βγαίνει σε ζήλεια απέναντί σου. Η μητέρα σας ή ο πατέρας σας τι θέση παίρνει όσον αφορά τη σχέση σας? Πόσο χρονών είναι η αδερφή σου, γιατί αυτή η συμπεριφορά μου θυμίζει έφηβη.Μήπως περνάει την εφηβεία ? 

Όσον αφορά τη μέρα της γέννησης του παιδιού σου, μην κάθεσαι από τώρα και σκέφτεσαι αν θα έρθει ή όχι. Ας κάνει ότι εκείνη θέλει. Για σένα είναι επιθυμητή, εσύ θα βιώνεις την μεγαλύτερη χαρά της ζωής σου μην αναλώνεσαι σε κάτι ίσως λιγότερο σημαντικό. Να σκέφτεσαι το μωράκι σου και τίποτε άλλο.

Περνάω κι εγώ δύσκολες στιγμές με την μάνα του άντρα μου , έχει λυσάξει που με βοηθάει η μητέρα μου στις δουλειές του σπιτιού, καταλαβαίνω ότι του μουρμουρίζει όποτε μιλάνε στο τηλ-γκρίνια του τύπου γιατί δεν μαγειρεύω εγώ, γιατί δεν σιδερώνω γιατί δεν σφουγγαρίζω- αλλά ξέρεις κάτι προσπαθώ να κάνω ότι δεν υπάρχει.... Όσο το κάνω αυτό τόσο τσατίζεται. Βέβαια εμείς έχουμε κι άλλα. Η πεθερά μου έχει γκόμενο , και ξέρει ότι εγώ το γνωρίζω οπότε με έχει και λίγο στην μπούκα :-D 

Αλλά φυσικά όταν βρισκόμαστε είμαι πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη χιχιχιιχιχιχ ασχέτως που θέλω να την πνίξω.:twisted:

Και φυσικά δεν μας προβληματίζεις καθόλου. Είμαστε όλες εδώ για να ακούμε και να ρωτάμε , να συμπαραστεκόμαστε αλλά και να λέμε τις εμπειρίες μας! Αυτή είναι η έννοια του cafe αυτού.  Κι εγώ τις προάλλες που δνε ήμουν καλά, με βοηθήσατε να ξεπεράσω το σκαμπανέβασμά μου!!

Δημητρα μου δε θελω να στεναχωρω τη μαμα μου ειναι οτι πολυτιμοτερο εχω...την παρηγορω οτι θα της περασει της αδελφης μου..την ξερει ομως κ φυσικα παντα ειναι με το μερος μου...δε μπορει να της πει κουβεντα η καημενη η μανουλα μου γιατι δε θα της μιλαει ουτε εκεινης...οποτε δυσκολη κατασταση..ο γαμπρος μ ειναι με το μερος μ κ δεν του το συγχωρει..οποιος παει να της μιλησει για μενα γίνεται εχθρος της..ειναι 36 χρονων....δεν ξερω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα..παντως ορκιζομαι δεν της εχω κανει ποτε κακο ουτε καν να τη βρισω δε μ βγαινει οσο κ να μ επιτίθεται λεκτικα..κ δυστυχως εδω μικρη η κοινωνια την βλεπω σχεδόν καθημερινα.κ φυσικα γυρναει το κεφάλι. ..

Παντως θα προτιμουσα να έχω το θεμα με την πεθερα κ οχι με την αδελφη μου...μαρεσει ομως οπως το χειρίζεσαι πολυ εξυπνα κ με υπομονη...κ ας την εχεις στο χερι...μπραβο δημητρα..ισως καποια στιγμη δανειστω κ γω τη στρατηγική σου...χιχιχιχι.

Κ φυσικα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με ακουτε κ με βοηθατε...ευχαριστω δημητρα μου πολυ.

• Μου αρέσει 2

αχ κοριτσακια μπυ εγω στο κρεβατι. πηγα εκανα μια ενεσουλα και νου πε ξεκουραση σημερα και μέχρι τουλαχιστον την κυριακη.  και μου διευκρινισε οτι οταν λεμε ξεκουραση εννοουμε ταβλα. μονο τουαλετα και για φαγητο. ο λογος παλι κατι σταγονες αίμα. εχω κατατρομαξει. επηρεαζομαι και εύκολα δεν το κρύβω, σκεφτομαι ποσο μεγάλη παρεα ημασταν και ποσες κοπελες αποχωρισαν γιατι ετσι απλα η καρδουλα σταματησε. και φοβαμαι, φοβαμαι πολυ :(  προσπαθω να μην κλαιω, μονο κακο θα μου εκανε στην προκείμενη περίπτωση, ταβλα λοιπον και αγιος ο Θεός :(

tt1d8a73

4 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! @dimitroula30τι ώρα εχεις γιατρό σήμερα ; και εσύ @rafaela.va

Επισης @Floraki θα συμφωνήσω με την προλαλήσαντα Δήμητρα και θα τονίσω δεν μας προβληματίζεις! 

Ευχαριστώ μαριανθη...με το καλο να ακουσεις το μωρακι σημερα...θα περιμενουμε νεα..

1 hour ago, dimitroula30 είπε:

Θα δεις ολα καλα θα ειναι...κ θα περιμενουμε τα ευχάριστα νέα σου με ανυπομονησία. ..

πρίν από 28 λεπτά , Floraki είπε:

Σευχαριστω πολυ αννα μ να εχεις υγεια ευτυχια κ ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σ..

Σευχαριστω κ για τις πληροφοριες..να εχω μια ιδεα...

Δημητρα μου δε θελω να στεναχωρω τη μαμα μου ειναι οτι πολυτιμοτερο εχω...την παρηγορω οτι θα της περασει της αδελφης μου..την ξερει ομως κ φυσικα παντα ειναι με το μερος μου...δε μπορει να της πει κουβεντα η καημενη η μανουλα μου γιατι δε θα της μιλαει ουτε εκεινης...οποτε δυσκολη κατασταση..ο γαμπρος μ ειναι με το μερος μ κ δεν του το συγχωρει..οποιος παει να της μιλησει για μενα γίνεται εχθρος της..ειναι 36 χρονων....δεν ξερω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα..παντως ορκιζομαι δεν της εχω κανει ποτε κακο ουτε καν να τη βρισω δε μ βγαινει οσο κ να μ επιτίθεται λεκτικα..κ δυστυχως εδω μικρη η κοινωνια την βλεπω σχεδόν καθημερινα.κ φυσικα γυρναει το κεφάλι. ..

Παντως θα προτιμουσα να έχω το θεμα με την πεθερα κ οχι με την αδελφη μου...μαρεσει ομως οπως το χειρίζεσαι πολυ εξυπνα κ με υπομονη...κ ας την εχεις στο χερι...μπραβο δημητρα..ισως καποια στιγμη δανειστω κ γω τη στρατηγική σου...χιχιχιχι.

Κ φυσικα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με ακουτε κ με βοηθατε...ευχαριστω δημητρα μου πολυ.

Κοριτσι μου γλυκο, μ εκανες και δακρυσα. Εχεις γυρω σου ανθρωπους που σε αγαπουν και που αναγνωριζουν την αρνητικη σταση της αδερφης σου. Αποψη μου ειναι να της ζητουσε ο αντρας της να πανε μαζι σε καποιον ψυψαναλητη-ψυχολογο γιατι μαλλον αυτη της η συμπεριφορα - χωρις να ειμαι ειδικη στα θεματα της ψυχης- οφειλεται σε καποιο παιδικο της τραυμα. Σε κατι που την εκανε να αρχισει να σε ζηλευει. Εσυ βρε χαζουλα μου , αντι να χαρεις το δωρο που σου χαρισε ο θεος καθεσαι και χαλιεσαι για μια κατασταση που υπαρχει χρονια. Αλλαξε σελιδα καιζησε το ονειρο που αναζητα καθε γυναικα κ που το εχεις μεσα σου!! Μην δινεις σημασια. Οσο της δινεις σημασια τοσο θα αντιδραει. Φτανει που εχεις τη μανουλα σου . οι μανες μας ειναι ο θησαυρος μας!!! 

Ελα μην μου στεναχωριεσαι, στεναχωριεται και ο νινακι σου . οταν με το καλο γεννησεις θα μετανιωσεις που δεν χαιρεσαι οσο θα επρεπς τωρα!!

HBNJp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Οντετ είπε:

αχ κοριτσακια μπυ εγω στο κρεβατι. πηγα εκανα μια ενεσουλα και νου πε ξεκουραση σημερα και μέχρι τουλαχιστον την κυριακη.  και μου διευκρινισε οτι οταν λεμε ξεκουραση εννοουμε ταβλα. μονο τουαλετα και για φαγητο. ο λογος παλι κατι σταγονες αίμα. εχω κατατρομαξει. επηρεαζομαι και εύκολα δεν το κρύβω, σκεφτομαι ποσο μεγάλη παρεα ημασταν και ποσες κοπελες αποχωρισαν γιατι ετσι απλα η καρδουλα σταματησε. και φοβαμαι, φοβαμαι πολυ :(  προσπαθω να μην κλαιω, μονο κακο θα μου εκανε στην προκείμενη περίπτωση, ταβλα λοιπον και αγιος ο Θεός :(

Σε καταλαβαινω απολυτα...το περασα..ξερεις τι με βοηθησε πολυ? Η σκεψη οτι το μωρο ειναι καλα κ απλα εχει αναγκη απο ξεκουραση..το κλαμα δε βοηθαει δυστυχως κ γω εκλαιγα γιαυτο να μην το κανεις...εκμεταλευσου λοιπον την ξεκουραση κ σκεψου οτι ειναι καλα κ χαμογελα...δες τη θετικη πλευρα...ολα θα πανε καλα...

Just now, dimitroula30 είπε:

Κοριτσι μου γλυκο, μ εκανες και δακρυσα. Εχεις γυρω σου ανθρωπους που σε αγαπουν και που αναγνωριζουν την αρνητικη σταση της αδερφης σου. Αποψη μου ειναι να της ζητουσε ο αντρας της να πανε μαζι σε καποιον ψυψαναλητη-ψυχολογο γιατι μαλλον αυτη της η συμπεριφορα - χωρις να ειμαι ειδικη στα θεματα της ψυχης- οφειλεται σε καποιο παιδικο της τραυμα. Σε κατι που την εκανε να αρχισει να σε ζηλευει. Εσυ βρε χαζουλα μου , αντι να χαρεις το δωρο που σου χαρισε ο θεος καθεσαι και χαλιεσαι για μια κατασταση που υπαρχει χρονια. Αλλαξε σελιδα καιζησε το ονειρο που αναζητα καθε γυναικα κ που το εχεις μεσα σου!! Μην δινεις σημασια. Οσο της δινεις σημασια τοσο θα αντιδραει. Φτανει που εχεις τη μανουλα σου . οι μανες μας ειναι ο θησαυρος μας!!! 

Ελα μην μου στεναχωριεσαι, στεναχωριεται και ο νινακι σου . οταν με το καλο γεννησεις θα μετανιωσεις που δεν χαιρεσαι οσο θα επρεπς τωρα!!

Το εχω συζητησει με τη μαμα μου οτι ισως χρειαζεται βοηθεια...αλλα καταβαθος δε θελουμε να το παραδεχτουμε...μας ποναει η σκέψη..προσπαθει να κανει κ μωρο εδω κ κατι μηνες κ εχει αγχωθει κ με αυτο ποιος να τολμησει να της πει να παει σε ειδικο..πολυ δυσκολο..προσπαθω να αποβαλλω ολες τις αρνητικες σκεψεις κ πολλες φορες το καταφερνω για το μωρο μου κ μονο..αν εμενα αλλου θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα..κ να μη δακρυζεις γιατι δεν κανει .κ με στεναχωρεις κ μενα κ θα αρχισω να κλαιω κ γω που οι ορμονες μου ειναι ευαίσθητες. Χαχαχα..πρωτεραιοτητα τα μπεμπακια μας....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...