Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Ρούλα87 είπε:

Καλά κάνεις κ τους εμπιστεύεσαι αν δεν τους εμπιστευόσουν δεν νομίζω να έκανες κάτι.καλα είναι να κάνεις μια ερώτηση κ αυτοί μετά θα σου απαντήσουν κ θα δεις γιατί έβαλαν την άλλη.οτι κ να σου πουν εγώ σου εύχομαι καλη επιτυχία.

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@rafaela.va τα νεύρα είναι από τις ορμόνες κ ο γιατρός σε μάλωσε γτ τον παρακουσες κ για το καλό σου. Να σκεφτεσαι θετικά ! Το άγχος δεν βοηθάει ! Ξέρω πως φοβάσαι αλλά προσπάθησε να απασχολεί το μυαλό σου. Διάβασε βιβλία , δες τηλεόραση οτιδήποτε για να μν σκεφτεσαι αρνητικά . Δεν έμεινε πολύ ! 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσουδια μου όλα καλά πήγανε.. είδα το βλαστάρι μου:confused: σαν ρώγα από σταφύλι σε μέγεθος... χαχαχα και χτύπαγε η καρδούλα του τικ τακ τικ τακ και κλάμα η κυρία...... σας ευχαριστώ για την θετική ενέργεια όλες σας.

Rafaela κορίτσι μου μακάρι να εξελιχθεί καλά η δική σου ιστορία και αύριο να δεις το μωράκι σου να μεγαλώνει.κατα την γνώμη μου ότι αποφασίζει ο Θεός γίνεται πάντα, Αυτός δίνει την ζωή και Αυτός την παίρνει.σε Αυτόν εναποθετουμε όλοι τις ελπίδες μας.καλα νέα εύχομαι να μας πεις αύριο...

• Μου αρέσει 4

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

3 ώρες πρίν, rafaela.va είπε:

Το ξέρω ότι δεν κάνει καλό αλλά....Κ γενικά έχω πολλά νεύρα κ εκνευρίζομαι για το παραμικρό κ για το πιο ασήμαντο.ο γιατρός με μαλωσε όταν έμαθε ότι έκανα από μόνη μου χοριακη

@rafaela.va σου εύχομαι να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Η χοριακή δεν αυξάνεται με τον ίδιο ρυθμό στις μέρες που είσαι τώρα. Μόνο ο γιατρός μπορεί να την αξιολογήσει!

@november rain όλα καλά λοιπόν!

@Anna z τρελαίνομαι γι αμερικανιές...πές μου ότι φάγατε κ το death by chocolate να πάρω ταξί....:-P

Καλησπέρα κορίτσια, ξεκίνησαν οι ζέστες, δύσκολα μας βλέπω.

• Μου αρέσει 2

tt1d8aec

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα,τι κανετε?? Λιγες μερες δε μπηκα κ αλλαξαν πολλα...

Λυπαμαι  παρα πολυ για τη μαιρουλα κ την of82 ...ευχομαι να ηταν η τελευταια φορα.πολυ στεναχωρηθηκα...οτι κ να πεις τετοιες στιγμες ειναι λιγο.

Ταυτοχρονα χαρηκα πολυ για ολες τις υπολοιπες που παει καλα το μωρακι σας...ευχομαι σε ολες να πάρετε στην αγκαλια σας υγιη μωρακια πανω απο ολα...

Αννα μου η αυχενικη ειναι σαν υπερηχος?ποση ωρα σου κρατησε? Ενδοκολπικα γινεται η εξεταση? (Εχω την αλλη εβδομαδα κ δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω).

Ραφαελα κ εκρς καλωσηρθατε...σας ευχομαι να πανε ολα καλα...

Δημητρουλα πολυ ωραιο το χρωματιστο πινακακι σευχαριστω που με εβαλες.

Κοριτσια μου ποσο αληθεια ειναι οτι σαν τους γονεις δε χαιρεται κανεις...το βιωνω καθημερινα.απο την ιδια μ την αδελφη..μολις της ανακοινωσα την εγκυμοσυνη μ αλλαξε ριζικα τσακωθηκαμε ενα μεσημερι κ μ επιτεθηκε λεκτικα κ βριζοντας με.απο τοτε δε μου μιλαει...κ ο λογος που της εκανα παρατηρηση να μη με κατηγορει στον κοσμο.εδω μικρή κοινωνια μαθαινεις τα παντα...δυστυχως...να ξερατε ποσο στεναχωρηθηκα...νιωθω την απορριψη της κ το μισος οταν τη συναντω τυχαια στο δρομο...συγνωμη για το ξεσπασμα μου δε θελω να σας μιλαω για στεναχωρα πραγματα γιατι φυσικα ο καθενας εχει τα δικα του....

Κ για να αλλαξω θεμα...πως τα περνατε κοριτσια? Εγω δουλιτσα πρωι απογευμα κ μετά ξεκουραση οσο μπορω. Εχω ακομα τα συμπτωματα κανενα εμετο που κ που να μ δειχνει την παρουσια του το μωρο...εδω στο νησι εχουμε δροσια ακομα..δε λεει να φτιαξει ο καιρος φετος κοριτσια μου...σημερα ανεβηκε λιγο η θερμοκρασια αλλα με λιγο αερακι...μας κανει κακο στον τουρισμο γιατι απο αυτο ζουμε...αυτα κοριτσια μου απο μενα ελπιζω να μη σας κουρασα...

εγω κοριτσακια μου σήμερα πολυ καφε βλεννη. πονο δεν εχω, τα συμπτωματακια μου κανονικα αλλα οτι δεν εχω φοβηθει, εχω καταφοβηθει, δεν σας το κρυβω

εγω κοριτσακια μου σήμερα πολυ καφε βλεννη. πονο δεν εχω, τα συμπτωματακια μου κανονικα αλλα οτι δεν εχω φοβηθει, εχω καταφοβηθει, δεν σας το κρυβω

tt1d8a73

πρίν από 44 λεπτά , Floraki είπε:

Κοριτσια καλησπερα,τι κανετε?? Λιγες μερες δε μπηκα κ αλλαξαν πολλα...

Λυπαμαι  παρα πολυ για τη μαιρουλα κ την of82 ...ευχομαι να ηταν η τελευταια φορα.πολυ στεναχωρηθηκα...οτι κ να πεις τετοιες στιγμες ειναι λιγο.

Ταυτοχρονα χαρηκα πολυ για ολες τις υπολοιπες που παει καλα το μωρακι σας...ευχομαι σε ολες να πάρετε στην αγκαλια σας υγιη μωρακια πανω απο ολα...

Αννα μου η αυχενικη ειναι σαν υπερηχος?ποση ωρα σου κρατησε? Ενδοκολπικα γινεται η εξεταση? (Εχω την αλλη εβδομαδα κ δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω).

Ραφαελα κ εκρς καλωσηρθατε...σας ευχομαι να πανε ολα καλα...

Δημητρουλα πολυ ωραιο το χρωματιστο πινακακι σευχαριστω που με εβαλες.

Κοριτσια μου ποσο αληθεια ειναι οτι σαν τους γονεις δε χαιρεται κανεις...το βιωνω καθημερινα.απο την ιδια μ την αδελφη..μολις της ανακοινωσα την εγκυμοσυνη μ αλλαξε ριζικα τσακωθηκαμε ενα μεσημερι κ μ επιτεθηκε λεκτικα κ βριζοντας με.απο τοτε δε μου μιλαει...κ ο λογος που της εκανα παρατηρηση να μη με κατηγορει στον κοσμο.εδω μικρή κοινωνια μαθαινεις τα παντα...δυστυχως...να ξερατε ποσο στεναχωρηθηκα...νιωθω την απορριψη της κ το μισος οταν τη συναντω τυχαια στο δρομο...συγνωμη για το ξεσπασμα μου δε θελω να σας μιλαω για στεναχωρα πραγματα γιατι φυσικα ο καθενας εχει τα δικα του....

Κ για να αλλαξω θεμα...πως τα περνατε κοριτσια? Εγω δουλιτσα πρωι απογευμα κ μετά ξεκουραση οσο μπορω. Εχω ακομα τα συμπτωματα κανενα εμετο που κ που να μ δειχνει την παρουσια του το μωρο...εδω στο νησι εχουμε δροσια ακομα..δε λεει να φτιαξει ο καιρος φετος κοριτσια μου...σημερα ανεβηκε λιγο η θερμοκρασια αλλα με λιγο αερακι...μας κανει κακο στον τουρισμο γιατι απο αυτο ζουμε...αυτα κοριτσια μου απο μενα ελπιζω να μη σας κουρασα...

Αχ βρε κοριτσακι μου πολυ στεναχωρεθηκα που διαβασα οτι μαλωσες με την αδερφουλα σου. Θελω να σου πω κατι... Πριν 8χρονια εχασα την αδερφουλα μου. Δεν θα συγχωρησω ποτε τον εαυτο μου που καποια στιγμη ειχαμρ μαλωσει για χαζο λογο φυσικα και εχω μετανθωσει την ωρα κ τη στιγμη που δεν μιλιομασταν. Δεν νομιζω οτι ζηλευει η αδερφουλα σου το μωρακι σου. Ισως ζηλευει που δεν ειναι κ αυτη στη θεση σου και της βγαινρι ετσι. Ειναι κριμα προαπαθησρ να την πλησιασεις κ να μιλησετε !! Γιατι δεν της προτεινεις να σου το βαφτισει κιολας ?? 

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Και εγώ με τον αδερφό όταν είμαστε κοντά συνέχεια τρωγόμαστε , τώρα που μας έχει φάει η απόσταση (Αθήνα -Θεσσαλονίκη ) δεν μαλώνουμε . Είναι περίεργες οι αδελφικές σχέσεις αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται και η αδερφή σου αποκλείεται να μν σε αγαπάει . Μιλήστε κ ξεκαθαρίστε τα πράγματα . 

@Οντετ ξεκούραση και πάλι ξεκούραση . Αφού ο γιατρός δεν ανησυχεί δεν πρέπει να ανησυχείς και εσύ . Θα μου πεις πως το κανείς ; με αισιοδοξία κ θετική σκέψη ! Όλα καλά θα μας πάνε ! 

S4bRp3.png

Εγώ  κορίτσια έχω παρά πολύ καλή σχέση με τον αδερφό μου η αλήθεια είναι ότι ήμαστε πάρα πολύ δεμένη και αν τσακωνομαστε είναι για βλακιες κ δεν μπορώ να του κρατάω μούτρα.

@Floraki να τα ξαναβρεις με την αδερφή σου γτ σαν την αδερφικη αγάπη δεν υπάρχει!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Αχ βρε κοριτσακι μου πολυ στεναχωρεθηκα που διαβασα οτι μαλωσες με την αδερφουλα σου. Θελω να σου πω κατι... Πριν 8χρονια εχασα την αδερφουλα μου. Δεν θα συγχωρησω ποτε τον εαυτο μου που καποια στιγμη ειχαμρ μαλωσει για χαζο λογο φυσικα και εχω μετανθωσει την ωρα κ τη στιγμη που δεν μιλιομασταν. Δεν νομιζω οτι ζηλευει η αδερφουλα σου το μωρακι σου. Ισως ζηλευει που δεν ειναι κ αυτη στη θεση σου και της βγαινρι ετσι. Ειναι κριμα προαπαθησρ να την πλησιασεις κ να μιλησετε !! Γιατι δεν της προτεινεις να σου το βαφτισει κιολας ?? 

Έιναι παρα πολυ λυπηρο να χασεις ανθρωπο απο την οικογενεια σου...κ λυπαμαι παρα πολυ γιαυτο που σου συνεβη πραγματικα..να ξερεις ομως οτι οσο υπαρχει στις αναμνησεις σου δεν πεθαινει ποτε...στεναχωρεθηκα τωρα..παντως κοριτσακι μ παρολο που δε μιλαμε δε θα ηθελα να παθει κατι..ομως εχω κουραστει να προσπαθω...παντα πηγαινα με τα νερα της μην την στεναχωρησω...με εδερνε κ πολυ οταν ημασταν μικρες.ουτε αδελφικη συμβουλη δε δεχεται επειδη ειμαι μικροτερη.την προηγουμενη εβδομαδα της πηγα ενα χαρτι στη δουλεια της κ με κοιταξε με ενα υφος...ενιωσα οτι με μισει..χθες ειχα γενεθλια κ ουτε μου ευχηθηκε...γιαυτο λεω κοριτσακι μου τι να προσπαθησω?αν δεν καταλαγιασει ο θυμος της δε μπορω να κανω τιποτα...ειναι απο τους χαρακτηρες που δε δεχονται κ κουβεντα..δυστυχως...

1 ώρα πρίν, rafaela.va είπε:

Εγώ  κορίτσια έχω παρά πολύ καλή σχέση με τον αδερφό μου η αλήθεια είναι ότι ήμαστε πάρα πολύ δεμένη και αν τσακωνομαστε είναι για βλακιες κ δεν μπορώ να του κρατάω μούτρα.

@Floraki να τα ξαναβρεις με την αδερφή σου γτ σαν την αδερφικη αγάπη δεν υπάρχει!

Καποια στιγμη σιγουρα θα τα ξαναβρω...ισως χρειαζεται χρονος...τι να πω? Χαιρομαι που ειστε αγαπημενοι κ ευχομαι να ειστε παντα...κ που δεν του κρατας μουτρα..ετσι ειμαι κ γω σε λιγο μου περνανε ολα...

3 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Οντετ μου μην αγχωνεσαι ειχα κ γω παλι μετα απο μια εβδομαδα αφου μου ειχε σταματησει...κ δεν ηταν τιποτα..θα δεις ολα καλα θα πανε...

2 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Και εγώ με τον αδερφό όταν είμαστε κοντά συνέχεια τρωγόμαστε , τώρα που μας έχει φάει η απόσταση (Αθήνα -Θεσσαλονίκη ) δεν μαλώνουμε . Είναι περίεργες οι αδελφικές σχέσεις αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται και η αδερφή σου αποκλείεται να μν σε αγαπάει . Μιλήστε κ ξεκαθαρίστε τα πράγματα . 

@Οντετ ξεκούραση και πάλι ξεκούραση . Αφού ο γιατρός δεν ανησυχεί δεν πρέπει να ανησυχείς και εσύ . Θα μου πεις πως το κανείς ; με αισιοδοξία κ θετική σκέψη ! Όλα καλά θα μας πάνε ! 

Ειναι παρα πολυ σωστο αυτο...το αιμα νερο δε γινεται...αλλα δυστυχως ετσι νιωθω οτι δε με αγαπαει...αλλες αδελφες ειναι κολλητες κ γω με εκεινη δε μπορω να κατσω ουτε λεπτο μαζι της..με κατακρίνει με υποτιμαει αλλες φορες με προσβάλλει μπροστα σε κοσμο..ενω εγω παντα στηριζω τις επιλογες της χωρις να την κρινω...δεν ειναι αδικο?

• Μου αρέσει 1

@Floraki η αλήθεια να λέγεται είναι άδικο και ακούγονται σκληρά όσα κάνει. Μίλησε της όμως για να μάθεις την αιτία όταν ηρεμήσετε. Θέλετε χρόνο σίγουρα  .

Επισης Χρόνια πολλά για εχθές ! Ευτυχισμένη να είσαι με ένα μπεμπακι στην αγκαλιά τον γενναρη ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Just now, Mariachi είπε:

@Floraki θα τα βρείτε . Θέλετε χρόνο . Χρόνια πολλά για εχθές ! Ευτυχισμένη να είσαι με ένα μπεμπακι στην αγκαλιά τον γενναρη ! 

Σευχαριστω παρα παρα πολυ...σου ευχομαι κ σε σενα ενα υγιες μπεμπε στην αγκαλια σου..απο καρδιας...

πρίν από 4 λεπτά , Mariachi είπε:

@Floraki η αλήθεια να λέγεται είναι άδικο και ακούγονται σκληρά όσα κάνει. Μίλησε της όμως για να μάθεις την αιτία όταν ηρεμήσετε. Θέλετε χρόνο σίγουρα  .

Επισης Χρόνια πολλά για εχθές ! Ευτυχισμένη να είσαι με ένα μπεμπακι στην αγκαλιά τον γενναρη ! 

Ελπιζω οτι καποια στιγμη θα με αφησει να της μιλησω...αλλα μεχρι τοτε μαριανθη μου δε θα την εχω διπλα μου σαυτην την περιοδο της ζωης μου. Κ λογικο να με πιανει το παραπονο κ να στεναχωριεμαι...τα κραταω κ μεσα μ μη στεναχωρω τους γυρω μου...το παιζω σκληρη αλλα η αληθεια ειναι οτι την ηθελα διπλα μ αλλα σαν πραγματικη αδελφη..τελος παντων ισως καποια μερα να φτιαξουν τα πραγματα..μακαρι..

• Μου αρέσει 1

@Floraki αγαπη μου χρονια σου πολλα για χθες να τα εκατοστησεις!! Σιγουρα ειναι ενας δυσκολος ανθρωπος η αδερφουλα σου. Θα σου πω τι μου ειπε καποτε ο πνευματικος μου. : Ακομη και στον πιο δυσπιστο-δυσκολο και εγωιστη ανθρωπο πρεπει να δειχνουμε αγαπη. Επειδη κ εγω αντιμετωπιζω εναν τετοιον ανθρωπο στην καθημερινοτητα μου απο το περιβαλλον του αντρα μου, ξερω ποσο δυσκολο ειναι. Γ αυτο δειξτης αγαπη , μην της πας κοντρα. Αφησε την να ξεσπαει το θυμο της καποιαστιγμη θα καταλαγιασει... Θα το δεις.... Πιανει....

HBNJp3.png

πρίν από 34 λεπτά , dimitroula30 είπε:

@Floraki αγαπη μου χρονια σου πολλα για χθες να τα εκατοστησεις!! Σιγουρα ειναι ενας δυσκολος ανθρωπος η αδερφουλα σου. Θα σου πω τι μου ειπε καποτε ο πνευματικος μου. : Ακομη και στον πιο δυσπιστο-δυσκολο και εγωιστη ανθρωπο πρεπει να δειχνουμε αγαπη. Επειδη κ εγω αντιμετωπιζω εναν τετοιον ανθρωπο στην καθημερινοτητα μου απο το περιβαλλον του αντρα μου, ξερω ποσο δυσκολο ειναι. Γ αυτο δειξτης αγαπη , μην της πας κοντρα. Αφησε την να ξεσπαει το θυμο της καποιαστιγμη θα καταλαγιασει... Θα το δεις.... Πιανει....

Καλημερα κοριτσια σε ολεεεεςςς...πως ειστε σημερα?εγω παλι απο τις πεντε ξυπνια κ ετοιμαζομαι να παω δουλιτσα..

Δημητρουλα μου σε ευχαριστω παρα πολυ να εχεις υγεια ευτυχια κ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. είσαι τυχερη που εχεις πνευματικο...σου δειχνει παντα το σωστο δρομο...ολα τα προηγουμενα χρονια ομως αυτο εκανα της εδειχνα αγαπη κ μου εδειχνε μονο οταν ηθελε κατι..δεν εχω κατι μαζι της ουτε της εχω κανει κατι..ειμαι σιγουρη οτι αν την πλησιασω θα με διωξει..να σου πω κ ενα τελευταιο?την πρωτη εβδομαδα που ηξερε για την εγκυμοσυνη μου με συγχύζε καθημερινα..δε σεβοταν ουτε την κατασταση μ που ειχα καφε αιμα κ ημουν στο κρεβατι...οποτε ισως πρεπει να αφησω να περασει λιγος χρονος...λετε να μην ερθει στη γεννα μου πρωτα ο θεος?ουτε να το σκεφτω δε θελω...

Δε θελω να σας προβληματιζω με τα δικα μου...θελω ολες να ειστε καλα κ με το καλο γερα μωρακια στις αγκαλιες σας...προσευχομαι κ για σας κοριτσια..θετικες σκεψεις κ ομορφα ονειρα πρεπει να κανουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...