Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

Και σε μένα ήρθε η εμβρυολογος μιλήσαμε για πολλά μας έδειξε και την εξέλιξη της βλαστοκυστης που βάλαμε όλα ήταν μια χαρά, απλά το έχω απορία, τους έχω εμπιστοσύνη, αλλά μια ερωτησουλα δεν βλάπτει 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@Μαιρουλι Ρωτά τον . Μπορεί αυτο να εννοούσε . 

Ορίστε κ το πινακακι ανανεωμένο 

Mit2009...............ΤΕΡ 05/04

Katerinakiii...........ΤΕΡ 06/04

Synnefaki..............ΤΕΡ 23/04

Wellb4...................ΤΕΡ 23/04

Elena37.................ΤΕΡ 23/04

Maria21.................ΤΕΡ 01/05

Annaz...................ΠΗΤ 29/12/2017

Floraki..................ΠΗΤ 11/01/2018

Dimitroula30 .......ΠΗΤ 18/01/2018

Μαιρουλι..............ΠΗΤ 19/01/2018

Mariachi..... .........ΠΗΤ 21/01/2018

Pontiagr................ΠΗΤ 28/01/2018

Rainbow................ΠΗΤ 29/01/2018

November rain......ΠΗΤ 30/01/2018

Ekrs.......................ΠΗΤ 04/02/2018

Οντετ ...................ΠΗΤ  10/02/2018

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Μαιρουλι είπε:

@Mariachi εχω ΠΗΤ  19/1 !!!!

Εμεις κοριτσια ακουσαμε καρδουλα στην 7η εβδομαδα! Τωρα ειναι 10w +3d εχω επομενη επισκεψη 3 ιουλιου και δεν περνανε οι μερες ανυπομονώ!! Γενικα το εχετε ανακοινωσει περα απ την οικογενεια σας?

Είμαι περιπτωσαρα. Σε κανέναν! Ο άντρας μου η κολλητή μου και η ψυχαναλύτρια μου. Ουτε καν  γονείς ακόμη! Επειδή τις προηγούμενες δυο φορες εφτασα σε σημείο μέχρι και να παρηγορώ εγώ που δεν αξιώθηκα να τους κάνω παππούδες, επεσα σε κλινική κατάθλιψη ( έτσι προέκυψε καθ η ψυχοθεραπεία τα τελευταια χρόνια). Επομένως πρώτα θα αρχίσω να φουσκωνω και μετά. Δεν πιστεύω στο μάτι και όλα αυτά. Απλα δεν μπορω να επικοινωνησω την απώλεια με τρόπο τέτοιο που να με προφυλασσω οπότε θέλω να ειμαι σίγουρη οτι διαφυγαμε του επικίνδυνου τριμήνου και όλα δρομολογήθηκαν σωστα 

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

3 ώρες πρίν, if82 είπε:

Δεν χρειαζόταν να σας στεναχωρήσω και να σας αγχώσω τώρα. Απλά το είπα γιατί θα φύγω απ την παρέα και για να με διαγράψετε απο το πινακάκι. Εσείς θα σκέφτεστε μόνο τα καλά που έρχονται, τίποτα άλλο!

If82 μου πόσο στεναχωρέθηκα κορίτσι μου! Κι αν θυμάμαι καλά είναι η 2η φορά; Η δεύτερη είναι πάντα πιο δύσκολη το χω περάσει...σου εύχομαι γρήγορα ένα rainbow baby. Μεγάλη αγκαλιά από μένα .

πρίν από 18 λεπτά , Οντετ είπε:

Είμαι περιπτωσαρα. Σε κανέναν! Ο άντρας μου η κολλητή μου και η ψυχαναλύτρια μου. Ουτε καν  γονείς ακόμη! Επειδή τις προηγούμενες δυο φορες εφτασα σε σημείο μέχρι και να παρηγορώ εγώ που δεν αξιώθηκα να τους κάνω παππούδες, επεσα σε κλινική κατάθλιψη ( έτσι προέκυψε καθ η ψυχοθεραπεία τα τελευταια χρόνια). Επομένως πρώτα θα αρχίσω να φουσκωνω και μετά. Δεν πιστεύω στο μάτι και όλα αυτά. Απλα δεν μπορω να επικοινωνησω την απώλεια με τρόπο τέτοιο που να με προφυλασσω οπότε θέλω να ειμαι σίγουρη οτι διαφυγαμε του επικίνδυνου τριμήνου και όλα δρομολογήθηκαν σωστα 

Οντέτ κάτι αντίστοιχο έγραψα λίγες σελίδες νωρίτερα...δεν φοβάμαι το μάτι εννοείται αλλά δεν είναι εύκολη μια "κακή συνέχεια". Οπότε έτσι κι εμείς ακόμη κ τώρα που είναι 2ο το χουμε πει σε ελάχιστους-όχι οικογένεια-κι εννοείται στη θεραπεύτριά μου(κι εγώ fan χωρίς κλινική εικόνα :))

tt1d8aec

Εμείς αυτή τη φορά είπαμε να είμαστε πιο μαζεμένοι... Την άλλη φορά ο καλός μου το είχε πει σε όλους τους φίλους του. Και από μένα το ήξεραν πολλοί. Κ λόγω ενός επαγγελματικού ταξιδιού που θα έκανα έπρεπε να το πω στη δουλειά από την 8η εβδομάδα... Δεν πιστεύω στις προκαταλήψεις αλλά θέλω να περάσει λίγο διάστημα.. Τώρα έχω σταματήσει την δουλειά και δεν έχω το φόβο ότι μπορεί να το καταλάβει κάποιος. Το κακό είναι ότι οι δύο εγκυμοσύνες είναι κοντά και η κοιλιά μου μεγαλώνει πιο γρήγορα οπότε είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να φαίνεται πολύ.. Φανταστείτε ότι κ πριν μείνω ξανά έγκυος όταν έτρωγα πολύ πρηζόμουν και φαινόταν σαν να είμαι έγκυος. Χαχαχα! Αλλά αυτά ευχάριστα είναι..

tt1d93c4

Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.Έχω διατυπώσει κι εγω την αποψή μου σε προηγούμενα ποστ.Κι εμεις στην αρχή δεν είπαμε τίποτα.Τώρα το έχουμε πει στους κοντινούς μας γιατι αφενός η κοιλίτσα μου φαίνεται και αφετέρου παρατηρούν απο μόνοι τους διαφορές.

Όλοι το σεβάστηκαν απόλυτα 

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ στην δουλειά το έχω πει διαφορετικά δεν θα έπαιρνα άδεια, στους συγγενείς όχι, στους γονείς ναι,και στους μισούς φίλους ναι.παντως μετά από τέτοιες αναγγελίες βλέπεις ποιος χαίρεται πραγματικά και ποιος όχι...

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

7 ώρες πρίν, november rain είπε:

Εγώ στην δουλειά το έχω πει διαφορετικά δεν θα έπαιρνα άδεια, στους συγγενείς όχι, στους γονείς ναι,και στους μισούς φίλους ναι.παντως μετά από τέτοιες αναγγελίες βλέπεις ποιος χαίρεται πραγματικά και ποιος όχι...

Φαντάζομαι όλοι προσπαθουν να δείξουν χαρά αλλά η πραγματική χαρά δεν κρύβεται! Και γιατί να μην χαρεί κάποιος; Ποσά κιλά παλιάνθρωπος θα πρέπει να είναι κανείς για να ακούσει οτι θα έρθει στον κόσμο νέα ζωή και αντί να χαρεί να λυπάται; Κι όμως δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιοι :(

• Μου αρέσει 2

tt1d8a73

Καλημέρα εγκυουλες... σήμερα η πρώτη σημαντική εξέταση για μένα.... καρδούλα!έχω ραντεβού στις 10.30...αγωνια μεγάλη για άλλη μια φορά.

Οντέτ έχεις δίκιο σαυτο που λες,αν και πιστεύω πως δε λυπούνται ακριβώς με τα ξένα Παιδια αλλά ζηλεύουν που δεν είναι στην θέση αυτής που τα κάνει.η ζήλια είναι αυτή που μας έχει φάει σ'αυτη τη κοινωνία.θα μου πεις άμα ζηλεύουν γιατί δεν κάνουν και αυτοί παιδιά;το θεωρείς εύκολο πράγμα να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί και να το μεγαλώσεις; θέλει αγώνα μεγάλο....

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

8 ώρες πρίν, november rain είπε:

@Οντετ Αυτό ισχύει κορίτσια μου! Υποτίθεται με το που το μάθαμε το είπαμε στους κουμπάρους μας, όπου και η κουμπάρα μου είναι έγκυος στο δεύτερο και γεννάει σε 20 μέρες, νομίζοντας ότι θα χαρούν. Το τι μίσος και κακία μας έχουν  βγάλει τον τελευταίο μήνα δεν λέγεται. Ζηλεύουν που έρχομαι στη δουλειά μου , ζηλεύουν που οδηγώ το αυτοκίνητό μου, ζηλεύουν που δεν έχω συμπτώματα λέγοντας μου ότι θα τα περάσεις όλα στη δεύτερη εγκυμοσύνη, ασχέτως τα τραγικά περιστατικά με κοπέλες εγκύους που έχασαν τα μωρά τους ή πέθαναν οι ίδιες !! Πραγματικά είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Φυσικά ήταν ένας λόγος να απομακρυνθώ απ αυτούς κι εγώ και ο άντρας μου. Αναρωτιέμαι πολλές φορές αν εκτός από τους γονείς μας αγαπάει άλλος τόσο πολύ, και φυσικά η απάντηση είναι όχι. Κορίτσια μου κανείς μα κανείς δεν χαίρεται με τη χαρά σου, πάντα θα υπάρχει μια δόση ζήλειας που θα τους τρώει μέσα τους!! Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά.....:roll:

@november rain με το καλό κοριτσάκι μου!! :wub:

@if82 λυπάμαι παααααρα πολύ. Δεν έχω λόγια να σου πω, παρά μην απογοητεύεσαι, κάθε εγκυμοσύνη που σταματάει , υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Εύχομαι να ακούσουμε σύντομα πάλι για σένα ευχάριστα, θα είμαστε εδώ να σε περιμένουμε :-(

Κορίτσια μου, αύριο έχω ραντεβού για τον υπέρηχο . Κλείνω την 10η εβδομάδα και μου είπε η γιατρός μου ότι θα μου κάνει και τεστ παπ-λόγω ότι πριν 2 χρόνια είχα κάνει loop τραχήλου και πρέπει οπωσδήποτε να κάνω ένα τεστ παπ το χρόνο. Πέρσι το είχα κάνει Ιούλιο γι αυτό και το έιχα αφήσει. Πιστεύετε είναι επικίνδυνο?

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

@dimitroula30 γλυνουλα μου αν η γιατρος ειναι σιγουρη οτι δεν θα υπαρξει πρόβλημα, ξερει τι κανει.  Δεκαδες εγκυουλες έχουν περάσει απο το ιατρειο της. Αν τελικά το κανεις λατα ασα πιθανότητα θα δεις λιγο αιματακι. μην φοβηθείς!

@november rain με το καλο με το καλο! εδω θα μαστε να μοιραστεις τα σχαρικια!

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Διαφημίσεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 

Mit2009.....................ΤΕΡ 05/04:wub:

Katerinakiii............... ΤΕΡ 06/04:wub:

Synnefaki..................ΤΕΡ 23/04:wub:

Wellb4........................ΤΕΡ 23/04:wub:

Elena37......................ΤΕΡ 23/04:wub:

Maria21......................ΤΕΡ 01/05:wub:

Annaz.........................ΠΗΤ 29/12/2017:wub:

Floraki........................ΠΗΤ 11/01/2018.:wub:

Dimitroula30 ............ΠΗΤ 18/01/2018:wub:

Μαιρουλι...................ΠΗΤ 19/01/2018:wub:

Mariachi....................ΠΗΤ 21/01/2018:wub:

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018:wub:

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018:wub:

November rain...........ΠΗΤ 30/01/2018:wub:

Ekrs...........................ΠΗΤ 04/02/2018:wub:

Οντετ ........................ΠΗΤ  10/02/2018:wub:

πρίν από 8 λεπτά , dimitroula30 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 

Mit2009.....................ΤΕΡ 05/04:wub:

Katerinakiii............... ΤΕΡ 06/04:wub:

Synnefaki..................ΤΕΡ 23/04:wub:

Wellb4........................ΤΕΡ 23/04:wub:

Elena37......................ΤΕΡ 23/04:wub:

Maria21......................ΤΕΡ 01/05:wub:

Annaz.........................ΠΗΤ 29/12/2017:wub:

Floraki........................ΠΗΤ 11/01/2018.:wub:

Dimitroula30 ............ΠΗΤ 18/01/2018:wub:

Μαιρουλι...................ΠΗΤ 19/01/2018:wub:

Mariachi....................ΠΗΤ 21/01/2018:wub:

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018:wub:

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018:wub:

November rain...........ΠΗΤ 30/01/2018:wub:

Ekrs...........................ΠΗΤ 04/02/2018:wub:

Οντετ ........................ΠΗΤ  10/02/2018:wub:

Μας έβαλα λίγο χρωματάκι!!!!

• Μου αρέσει 6

HBNJp3.png

Καλημέρα  στις όμορφες εγκυουλες ! Για την χαρά των ανθρώπων γύρω μας η αλήθεια να λέγεται σαν την χαρά των γονιών μας δεν υπάρχει ! Είναι κ λογικό ! Παππούδες είναι ! Χαχαχα 

@dimitroula30 ωραίο το χρωματάκι!

Όσο για το τεστ παπ μου έκανε κ εμένα την προηγούμενη φορά γτ δεν είχα κάνει περίπου δυο χρόνια . Μου είχε πει πως μπορεί να δω λίγο αιματακι κ να μν ανησυχήσω αλλά δεν είδα Τπτ . Κ δεν είχα πάει γτ είχα μετακομίσει από Αθήνα - Θεσσαλονίκη κ δεν μπορούσα να βρω γυναικολόγο που να μ αρέσει . 

@november rain καλή επιτυχία ! Περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Καλημέρα σας κορίτσια εδώ κ μέρες διαβάζω τα μηνύματα σας!

Εγώ είμαι περίπου στην 8η εβδομάδα κ αύριο είναι να πάω στον γιατρό κ έχω λίγο άγχος  ο λόγος είναι γτ είχα 2 αποτυχιμενες εγκυμοσύνες. Κ σε αυτήν τώρα η χοριακες μου δεν ήταν κ πολύ ανεβασμένες εκτός από την πρώτη που είχαν δυπλασιαστει.πριν 1 εβδομάδα είχα λίγο καφέ κ ταυτόχρονα η χοριακη μου δεν ήταν καλή,πήρα άμεσος τον γιατρό κ μου είπε να είμαι ξάπλα να πάρω τα χάπια προγεστερονης κ να περιμένουμε λίγο.μετα από 4 μέρες πάω στο ιατρείο με την σκέψη ότι πάω για το χειρότερο ξαφνικά άλλαξαν όλα κ ήταν όλα καλά το έμβρυο αναπτύξετε κ το ακούσαμε.ο γιατρός μου δεν ήθελε να κάνω χοριακη άλλη αφού όλα πάνε καλά ειπε να μην κουραζομαι να παραμεινω ξαπλα κ να μην πηγαινω στη δουλεια μεχρι τον τριτο μήνα μέχρι να δέσει.ο γιατρός είναι πολύ εισιοδοξος ενω εγώ όχι κ τόσο.από το άγχος μου Πήγα κ έκανα μόνη μου β χοριακη όπου απόγοητευτικά γτ δεν  δυπλασιαζονται η τιμές.προσπαθω πάρα πολύ να είμαι ψύχραιμη να μην σκέφτομαι διάφορα.

Ήθελα πάρα πολύ να το μοιραστώ μαζί σας!

Καλημέρα @rafaela.va καλωσόρισες στο παρεάκι μας! Καταλαβαίνω τον λόγο που αγχώνεσαι , αλλά θα πρέπει να ηρεμήσεις . Αφού είδες το μωράκι σου κ ο γιατρός σου σου είπε να ηρεμήσεις πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του. Αύριο που θα πας θα το ξαναδείς και ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο ! Όλα καλά θα πάνε μν αγχώνεσαι γτ δεν κάνει ! 

S4bRp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Mariachi είπε:

Καλημέρα @rafaela.va καλωσόρισες στο παρεάκι μας! Καταλαβαίνω τον λόγο που αγχώνεσαι , αλλά θα πρέπει να ηρεμήσεις . Αφού είδες το μωράκι σου κ ο γιατρός σου σου είπε να ηρεμήσεις πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του. Αύριο που θα πας θα το ξαναδείς και ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο ! Όλα καλά θα πάνε μν αγχώνεσαι γτ δεν κάνει ! 

Το ξέρω ότι δεν κάνει καλό αλλά....Κ γενικά έχω πολλά νεύρα κ εκνευρίζομαι για το παραμικρό κ για το πιο ασήμαντο.ο γιατρός με μαλωσε όταν έμαθε ότι έκανα από μόνη μου χοριακη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...