Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

1 hour ago, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Εγω εχω αλλο προβλημα.σε δυο εβδομαδες παντρευεται ο αδερφος μου.το παιδι ενοειται οτι θα το παρω αλλα εχει αρχισει η πεθερα μου μηπως ειναι καλυτερα να μην το παρουμε.κυκλοφορουν ιωσεις πολυς κοσμος κ ο αντρας μου ακριβως τα ιδια.εμενα οι συγγενεις μου ειναι απο πολυυυυ μακρια κ θα ηθελα να δουν το μπεμπακο.

Εχεις δικιο να θες να τον παρεις αλλα θα συμφωνησω νε την πεθερα σου. Την κορη μου την βαφτισαμε 4 μηνων και μετα τη βαφτιση αρρωστησε πολυ. Σκεψου οτι ο καθενας θα πηγαινει κοντα στο παιδι συν οτι θα εχει πολλα παιδια που δυσκολα θα μπορεις να τα εμποδισεις να το πιανουν χωρις να παρεξηγηθεις με τους γονεις.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@CMESδεν εχουμε πολλα παιδακια μονο της κουμπαρας μου θα ειναι κ ισως κ της κουμπαρας του αδερφου μου.ο γαμος θα γινει σε εκκλησακι μικρο στη θαλασσα κ εκτος αυτου δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω στη πεθερα μου για δυο μερες.

πρίν από 30 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

@CMESδεν εχουμε πολλα παιδακια μονο της κουμπαρας μου θα ειναι κ ισως κ της κουμπαρας του αδερφου μου.ο γαμος θα γινει σε εκκλησακι μικρο στη θαλασσα κ εκτος αυτου δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω στη πεθερα μου για δυο μερες.

Αν παιζει τετοιο σεναριο τοτε ενταξει! Ομως μην ντραπεις να αρνηθεις αν σου ζητησουν να τον παρουν αγκαλια και δεν θες. Γενικα σε αυτες τις περιπτωσεις βολευει το καροτσι γιατι κανενας δεν θα παει να τον σηκωσει αν ειναι ξαπλωμενος, αν ομως τον εχειε αγκαλια θα ερχεται η καθε θεια και θα θελει να τον παρει. Βεβαια εσυ μπορει να μην εχεις προβλημα με αυτο, απλα εγω ειμαι λιγο παραξενη!! Και φυσικα προσπαθησε να τον εχεις σε ανοιχτο χωρο οσο γινεται. Με το καλο ο γαμος!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Μανιταρι μαγικοι: Και εγω θα τον επερνα σιγα μην τον αφηνα δυο μερες στην πεθερα.απλα θα πρεπει να οργανωθεις καλα με μπουκαλια κ τα συναφη θα τον εχεις στο καροτσι κ ας τον κοιτανε απο πανω..

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσια ηρθε η παιδιατρος για κοινωνικη επισκεψη και ειπε πως ο λογος που ο μικρος κλαιει στο στηθος σε συνδυασμο με το οτι δεν κανει κακα ειναι επειδη δεν του φτανει το γαλα.... την τεταρτη εκανε κακα με υποθετο και ηταν πρασινα και απο τοτε τιποτα... επισης σε 3 εβδομαδες πηρε μονο250 γραμμαρια. Μου ειπε να αρχισω να δινω παλι κανενα μπουκαλι μεσα στη μερα. Στενοχωρηθηκα πολυ!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CMESδυσκοιλιοτητα ειχε απο την αρχη η αφοτου σταματησες να του δινεις μπουκαλι μετα το θηλασμο;;γι αυτο δεν ειχε κ τσισακια τις προαλλες;μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου.τωρα κανονικα θα επρεπε να σου πω να σταματησεις να θηλαζεις αλλα ξερω οτι προσπαθεις πολυ.δωσε του κ μπουκαλι κ οσο αντεξεις.υπομονη!!! 

πρίν από 11 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

@CMESδυσκοιλιοτητα ειχε απο την αρχη η αφοτου σταματησες να του δινεις μπουκαλι μετα το θηλασμο;;γι αυτο δεν ειχε κ τσισακια τις προαλλες;μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου.τωρα κανονικα θα επρεπε να σου πω να σταματησεις να θηλαζεις αλλα ξερω οτι προσπαθεις πολυ.δωσε του κ μπουκαλι κ οσο αντεξεις.υπομονη!!! 

Συνηθως εκανε μια ή δύο φορες την ημερα ή μέρα παρα μερα το αργοτερο. Τωρα κανει μια στις 4 μερες και αυτο με θερμομετρο στον ποπο ή υποθετο. Συνδυασα και αυτο με τα τσισα. Το ξερω πως ειναι χαζο να στενοχωριεμαι αλλα εχω κανει τετοια προσπαθεια που λεω πως ειναι αδικο! Ειχα γνωρισει καποτε μια κοπελα που ηταν πολυ χαζη. Ειχε ενα μωρο 2 μηνων και το θηλαζε αποκλειστικα. Ηταν τοσο χαζη που ειχε δωσει στο μωρο μερεντα για να δει τι θα κανει!! Και την ειχα δει με τα ματια μου την ωρα που θηλαζει να πινει ποτο. Σκεφτομαι λοιπον αυτη τα καταφερε να θηλασει ενω εγω οχι!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Χρονια πολλα κοριτσια!χριστος ανεστη!!υγεια κ αγαπη στις οικογενειες σας.

@CMESκοριτσακι οταν λες θερμομετρο στον ποπο τι ενοεις;του βαζεις θερμομετρο κ μετα κανει κακα του;τωρα για την αλλη κοπελα δεν εχω λογια.ναι ειναι αδικο απο αυτη την αποψη αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι.δεν κανεις εσυ κατι λαθος απλα συμβαινει.ειναι θεμα οργανισμου.το ξερω οτι αυτο δεν αρκει στην  προσπαθεια σου για να τα καταφερεις αλλα μην σε παιρνει απο κατω.τοσο καιρο προσπαθεις καποιες σιγουρα θα τα ειχαν παρατησει.ερωτηση το μωρακι που δοκιμασε μερεντα ηταν 2 μηνων;;ολα καλα πηγανε;;τωρα για το αλκοολ κ το θηλασμο τι να πω;το μωρακι ειναι καλα;

5 ώρες πρίν, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Χρονια πολλα κοριτσια!χριστος ανεστη!!υγεια κ αγαπη στις οικογενειες σας.

@CMESκοριτσακι οταν λες θερμομετρο στον ποπο τι ενοεις;του βαζεις θερμομετρο κ μετα κανει κακα του;τωρα για την αλλη κοπελα δεν εχω λογια.ναι ειναι αδικο απο αυτη την αποψη αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι.δεν κανεις εσυ κατι λαθος απλα συμβαινει.ειναι θεμα οργανισμου.το ξερω οτι αυτο δεν αρκει στην  προσπαθεια σου για να τα καταφερεις αλλα μην σε παιρνει απο κατω.τοσο καιρο προσπαθεις καποιες σιγουρα θα τα ειχαν παρατησει.ερωτηση το μωρακι που δοκιμασε μερεντα ηταν 2 μηνων;;ολα καλα πηγανε;;τωρα για το αλκοολ κ το θηλασμο τι να πω;το μωρακι ειναι καλα;

Να του βαζεις για λιγα δευτερολεπτα τ θερμομετροστ ποπο και μετα κανει κακα. Ουσιαστικα τον κανεις να σφιχτει. Το μωρο της χαζης δεν ξερω τι απεγινε, την ειχα συναντησει τυχαια σε μια παρεα καποιες φορες αλλα δεν την ξερω προσωπικα. Αυτο με τη μερεντα το ελεγε μονη της και καμαρωνε! Αγιο ειχε το παιδι που δεν επαθε τιποτα!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

@CMESσαν τον πεθερο μου που θα φτιαξει κοντοσουβλι σημερα λεει αχ ρε μπεμπακο χανεις πκυ δεν τρως κ μετα ρωταγε τον αντρα μου αν του βαλουν με το δαχτυλο λογο ισα που για μυρωδια( φανταζομαι για πλακα το ειπε).δεν το ηξερα αυτο με το θερμομετρο.η κουμπαρα μου σε ενα κοριτσακι που κραταγε καποτε κ εχε δυσκοιλιοτητα θυμαμαι του εβαζε μπατονετα στο ποπουδακι του με λιγο ελαιολαδο

πρίν από 10 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

@CMESσαν τον πεθερο μου που θα φτιαξει κοντοσουβλι σημερα λεει αχ ρε μπεμπακο χανεις πκυ δεν τρως κ μετα ρωταγε τον αντρα μου αν του βαλουν με το δαχτυλο λογο ισα που για μυρωδια( φανταζομαι για πλακα το ειπε).δεν το ηξερα αυτο με το θερμομετρο.η κουμπαρα μου σε ενα κοριτσακι που κραταγε καποτε κ εχε δυσκοιλιοτητα θυμαμαι του εβαζε μπατονετα στο ποπουδακι του με λιγο ελαιολαδο

Η ιδια λογικη ειναι και η μπατονετα. Μην το λες οτι το ελεγε για αστειο. Μιας φιλης της μαμας μου το εγγονι γεννηθηκε το Δεκεμβρη και πριν ενα μηνα περιπου αποφασισαν να του δωσουν λιγο ζουμι απο κατι αποξηραμενα φρουτα, σαν γλυκο του κουταλιου, ισα ισα να γλειψει λενε δεν θα παθει τιποτα. Μετα τους ξεχεσε η παιδιατρος.

Σκεφτηκα και το αλλο: σε 10 μερες θα παμε για εμβολιο. Αν ο μπεμπης εχει πεσει καμπυλη στο βαρος ποιος τον ακουει τον αντρα μου!! Θα αποδειχθει πως τοσο καιρο ειχε δικιο!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

χρονια πολλα!! Χριστος ανεστη!πως περασατε;; εγω ηρεμησα λιγο σημερα φαγαμε κ στα πεθερικα λιγο ξενερωτα αλλα τελως παντων η μικρη εφαγε απο μενα κ μετα αλλα 180 γρ. Επαθα πλακα..ευτυχως εμεις κοκορετσι ακομα δεν της εδωσαν..

cmes:ε δεν νομιζω να επεσε καμπυλη τοσο συντομα.ε καλα δεν το αφηνες και νηστικο..λιγο διαιτα εκανε..δεν επαθε τιποτα μη στεναχωριεσαι.και αν σου πει τιποτα ο αντρας σου να βγεις απο πανω να του πεις δεν φτανει που προσπαθω να κανω το καλυτερο για το παιδι να του δωσω κ αντοσωματα μιλας κ ολας.

Χριστος Ανεστη κοριτσια μου!! Να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!

Κι εμεις πριν λιγο γυρισαμε. Ειχαμε παει στην πεθερα μου που εχει αυλη και εψησαν. Ωραια ηταν αλλα κουραστηκα πολυ. Απο τη μια κυνηγουσα τη μικρη που ετρεχε παντου και απο την αλλη να βοηθησω με στρωσιμο-μαζεμα τραπεζιου λογω του σπασμενου χεριου της πεθερας, τα εφτυσα! Εκατσα σε καρεκλα μονο μιση ωρα να φαω κι αυτο με τη μικρη στα ποδια μου να την ταιζω!

@Μανιταρι Μαγικο σημερα στο τραπεζι ενας θειος του αντρα μου προτεινε να δωσουμε στο μωρο να γλυψει λιγο την πετσα απο το αρνι!!!!! Και μαλιστα ελεγε κι εμεις ετσι μεγαλωσαμε, δεν παθαμε τιποτα!! Οποτε η ιδεα αυτη κυκλοφορει γενικα τελικα....

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CMESαυτη τη λογικη με τα φρουτα κ τα λαχανικα ζωμο τον εχουν κ στη γερμανια.πριν γεννησω μου ελεγε η πεθερα μου οτι θα το εκανε στο παιδι κ οτι οι γερμανοι το κανουν απο τον δευτερο η τριτο μηνα.το εκανε κ στον αντρα μου η ζουμι απο κρεας.εβγαλα φλυκταινες.τωρα βεβαια μετα το προβλημα στο στομαχι του ουτε λογος.ναι καλα λεει η rainbow αν σου πει κατι να βγεις απο πανω.δεν νομιζω να εχει πεσει η καμπυλη αλλα μην αγχωνεσαι ο μπεμπης σου ειναι μεγαλο παιδι δεν νομιζω οτι θα υπαρχει καποιο θεμα.

Κ εμεις ψησαμε στα πεθερικα μου  ηταν κ κατι συγγενεις του αντρα μου.απλα πραγματα.εγω δεν βοηθησα πουθενα γυρω στις μια το μεσιμερι πηγα ολα ετοιμα ηταν εφαγα κ μετα ταισα τον μικρο κοιμηθηκε κ εφυγα με το μωρο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...