Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

καλημερα κοριτσιαεμας οσο αει κ φτιαχνςιε κ αλλο ο υπνος κοιμηθηκε 10.30 και ξυπνησε 8.30 χωρις να κλαιει την κοιταξα να δω τι κανει κ αρχισε τα χαμογελα..εμεις στα παθερικα θα παμε την κυριακη κ δευτερα στους γονεις μου.

νομιζω οτι ακομα εχω μια μικρη επιλοχεια καταθλιψη.δεν εχω διαθεση ,ουτε για σεξ και αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο ειναι που δεν νιωθω αυτο το πολυ δεσιμο της υπερβολης με το μωρο χαλια οι ορμονες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@rainbowτι αλλο θες;κοιμηθηκε δεκαωρο ολοκληρο.εσυ;ξεκουραστηκες καθολου;αυτο με το χαμογελο το εχουμε κ εμεις καθε πρωι.ακομα κ οταν γκρινιαζει γτ πειναει οταν με βλεπει σταματαει την γκρινια χαμογελαει κ μετα συνεχιζει να γκρινιαζει.εγω παλι δεν ειχα επιλοχια καταθλιψη αλλα ορεξη για σεξ δεν εχω γτ συνηθως ειμαι πολυ κουρασμενη.οκ κατι κανουμε αλλα ο αντρας μου κανει την πρωτη κινηση κ παλι νιωθω πολυ κουρασμενη κ για να εχω ορεξη για σεξ.

@CMESεγω δεν εκανα τπτ πασχαλινο.πηρα τσουρεκι κ κουλουρακια απο την μαμα μου.ουτε το σπιτι δεν εχω καθαρισει καλα καλα.εμεις καθε χρονο καναμε στα πεθερικα μου πασχα εκει στην αυλη εχουν κ ψησταρια αλλα φετος ο αντρας μου θελει να ψησουμε κ να μαζευτουμε σε εμας.εγω βεβαια δεν θελω γτ μετα θα μαζευω ενα μηνα αλλα τι να πω;κανω τον σταυρο μου να κανει παλιοκαιρο κ να μην μπορουμε να ψησουμε εξω.

Εγω ακομα εχω τα νευρα μου με την πεθερα μου απο τοτε που πηγαμε παιδιατρο.πριν κατι μερες ειχε ερθει σπιτι καθοταν στο κρεβατι μαζι με το μωρο το ταιζε κ πηρε ενας θειος της κ του λεει "εδω ταιζω το μικρουλι" κ ακουω τον αλλον μεσα απο το τηλ λεει" γτ η δημητρα δεν ξερει;;;" με βαρεσε τριπλο εγκεφαλικο.μια αλλη μερα παλι ακριβως το ιδιο σκηνικο καθοταν κ επαιζε με το μωρο στο κρεβατι κ παιρνει μια φιλη της κ οπως μιλουσε στο τηλ μου λεει " φευγω με χρειαζεσαι κατι αλλο;"σκεφτομαι τι αλλο την εβαλα κανει για να την χρειαζομαι κ για κατι ακομα.ερχεται ξαπλωνει στο κρεβατι παιζει με το μωρο σωνει κ ντε τον κοιμηζει ασχετα αν εγω της εχω πει οχι τωρα θα φαμε σε λιγο κ αυτο για μιση ωρα ετσι.οταν λειπει ο αντρας μου που ειμαι μονη πολλες ωρες δεν ερχεται ποτε μην χρειαστω κατι.τα εχω παρει ασχημα κ περιμενω την επομενη επισκεψη στον παιδιατρο.αν μου πει ο αντρας μου οτι θα ερθει μαζι μας θα τους αφησω να το πανε μονοι τους.παντου κομπαρσα με βγαζει η ρουφιανα κ δεν θα κρατηθω.

1 ώρα πρίν, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Εγω ακομα εχω τα νευρα μου με την πεθερα μου απο τοτε που πηγαμε παιδιατρο.πριν κατι μερες ειχε ερθει σπιτι καθοταν στο κρεβατι μαζι με το μωρο το ταιζε κ πηρε ενας θειος της κ του λεει "εδω ταιζω το μικρουλι" κ ακουω τον αλλον μεσα απο το τηλ λεει" γτ η δημητρα δεν ξερει;;;" με βαρεσε τριπλο εγκεφαλικο.μια αλλη μερα παλι ακριβως το ιδιο σκηνικο καθοταν κ επαιζε με το μωρο στο κρεβατι κ παιρνει μια φιλη της κ οπως μιλουσε στο τηλ μου λεει " φευγω με χρειαζεσαι κατι αλλο;"σκεφτομαι τι αλλο την εβαλα κανει για να την χρειαζομαι κ για κατι ακομα.ερχεται ξαπλωνει στο κρεβατι παιζει με το μωρο σωνει κ ντε τον κοιμηζει ασχετα αν εγω της εχω πει οχι τωρα θα φαμε σε λιγο κ αυτο για μιση ωρα ετσι.οταν λειπει ο αντρας μου που ειμαι μονη πολλες ωρες δεν ερχεται ποτε μην χρειαστω κατι.τα εχω παρει ασχημα κ περιμενω την επομενη επισκεψη στον παιδιατρο.αν μου πει ο αντρας μου οτι θα ερθει μαζι μας θα τους αφησω να το πανε μονοι τους.παντου κομπαρσα με βγαζει η ρουφιανα κ δεν θα κρατηθω.

Το αντιθετο να κανεις. Πριν καν σου πει ο αντρας σου κατι ξεκαθαρισε πως την επομενη φορα που θα πατε στον παιδιατρο δεν θελεις κανεναν αλλον μαζι σας. Αν τους αφησεις να πανε μονοι τους ο μονος ζημειωμενος θα ειναι το μωρο που δεν θα εχει τη μαμα του σε στιγμη που τη χρειαζεται. Και θα εισαι μεσα στα νευρα και θα εχουν να λενε οτι δεν σε ενδιαφερει μετα.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

μανιταρι μαγικο: Και εγω συμφωνω με τη cmes να επιβαλεις να πατε οι δυο σας.και εγω ηρθα στα πεθερικα και γενικα η ψυχολογια μου δεν ειναι καλη δεν μπορω να βγω κ εξω γιατι ο αντρας μο δεν συνηλθε ακομα η μαμα μου θελει να παει εκκλησια στα πεθεεικα δεν το αφηνω ,γενικα δεν εχω καταλαβει καθολου πασχα φετος

Διαφημίσεις

Κ προχτες που πηγαιναμε στον παιδιατρο οταν μου ειπε οτι πηρε την μανα του για να με βοηθησει του ειπα γτ δεν πατε οι τρεις σας να κανω καμια δουλεια;κ στραβωσε λεγοντας μου οτι οκ θα της πω να μην ερθει εγω για να σε βοηθησει το ειπα.καταλαβε οτι στραβωσα αλλα δεν ειχα ουτε χρονο ουτε ορεξη να προσπαθησω να του εξηγησω γτ δεν θα καταλαβει.για να μας βοηθησει το κανει λεει κ ναι ειναι αληθεια αλλα η βοηθεια ειναι στο κραταω μια ωρα να κανεις κατι η αντε να κανει κατι για να με βοηθησει οχι να μπαινει παντου μπροστα λες κ ειναι δικο της.κ σημερα ηρθε ο μικρος νυσταζε προσπαθησε να τον βαλει για υπνο αυτος ειχε υπερενταση εφυγε κ κοιμηθηκε το παιδακι μου.κ αυτο που με τρελενει ειναι το μην τον παιρνετε συνεχεια αγκαλια.κτης απαντησα κιολας αν δεν τον παρω τωρα αγκαλια ποτε θα τον παρω οταν θα παει 18 χρονων κ θα ναι δυο μετρα;ελεος δλδ.

@rainbowγτ κοριτσακι μου ειναι χαλια η ψυχολογια σου;;;παρε τα πανω σου πασχα κ εγω δεν εχω καταλαβει αλλα οκ θα ερθει κ του χρονου που τα μικρα μας θα περπατανε κ θα παμε κ εκκλησια κ ολα.στην εκκλησια φοβασαι  να την παρεις μηπως γκρινιαζει η μη παρει καμια ιωση;

Κι εγω εκκλησια δεν τον παω γιατι αυτες τις μερες εχει πολυ κοσμο και φοβαμαι τις ιωσεις. Κι εμενα χαλια η ψυχολογια. Τωρα πηρε ο αντρας μου τη μικρη και πηγαν στον αδερφο του που του εχει βαφτισει το παιδι να δωσουν τα πασχαλιατικα δωρα. Εγω με το μωρο δεν πηγαμε γιατι φοβαμαι σε κλειστο χωρο με τα μικρα παιδια. Μετα θα πανε και επιταφιο. 

@Μανιταρι Μαγικο προσπαθησε να εισαι σαφης και απολυτη με αυτα που θες. Οι γυναικες της παλαιοτερης γενιας εχουν μεγαλωσει παιδια με αλλα προτυπα και δεδομενα. Μπορεις να πεις πχ: τωρα πια εχουν αλλαξει τα πραγματα. Οι ερευνες δειχνουν πως οσο πιο πολυ παιρνεις το παιδι αγκαλια τοσο πιο καλο του κανεις. Εγω πχ με την πεθερα μου ειμαι πολυ σαφης. Της λεω αν μπορει να ερθει 1 ωρα να κρατησει το παιδι γιατι θελω πχ να κανω μπανιο. Ή αντιστοιχα της λεω οτι σημερα δεν χρειαζομαι καποια βοηθεια. Αν θελετε να ερθετε για παρεα. Νομιζω πως η καλη συνεννοηση θα ηρεμησει τα πραγματα γιατι με αυτον τον τροπο η ιδια νομιζει οτι προσφερει ενω εσυ εκνευριζεσαι.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

μανιταρι μαγικο: Εγω ηθελα να την παρω μονο σημερα που μ'αρεσει η λειτουργια και να παμε σε ενα μοναστηρι εδω κοντα αλλα ο αντρας μου δε ηθελε με τιποτα γιατι λεει που θα το παμε με τοσο κοσμο κ αλλα τετοια..κ τελικα αρρωστησε κ αυτος ευτυχως ελαφρια αλλα δεν μπορω να του αφησω τη μικρη.δεν ξερ γιατι δεν ειμαι καλα νιωθω και τυψεις που δεν νιωθω τοσο δεμενη με τη μικρη και σκεφτομαι τι μανα ειμαι εγω..κ στεναχωριεμαι ακομα περισσοτετερο.διαβασα οτι επιλοχειο μπορεις να παθεις μεχρι και εξι μηνες μετα.ειναι σαν να μην εχω ορεξη να κανω τιποτα..ελπιζω να φτιαξει ο καιρος αυτες τις μερες να ανεβω και εγω λιγο...

α δεν σας ειπα..λεει η πεθςρα σημερα οποτε θελετε σας την κραταω..μονο να μην κλαιει..και αν κλαιει της κανω ;θα σας παρω να γυρισετε...ωραιο κρατημα μου ηρθε να της πω..

@rainbowσε καταλαβαινω κοριτσακι μου κ εγω τετοια μερα πηγαινα εκκλησια αλλα φετος ουτε καν νηστεψα.δεν τρωω κρεας αλλα τρωω ολα τα υπολοιπα.μεχρι πριν ενα χρονο νηστευα ολη τη σαρακοστη το κρεας αλλα φετος δεν προλαβαινω να φαω καποιες φορες αν νηστευα κιολας θα ειχα ρεψει.πλακα εχει η πεθερα ωραια αστεια λεει.κοριτσακι τωρα που θα μπει η ανοιξη θα αλλαξει η διαθεση σου θα πας κ καμια βολτα μας εχει φαει κ η κλεισουρα.ισχυει αυτο που λες για την επιλοχια καταθλιψη μπορει κ μετα απο εξι μηνες να εμφανιστει αλλα μην σκεφτεσαι ετσι.ειμαστε πιεσμενες κ ο καθε οργανισμος αντιδρα κ ξεσπα διαφορετικα.

τελικα βγηκα μια βολτα με μια ξαδερφη που ειναι τωρα εγκυος και ελειψα για δυο ωρες το μωρο το αφησα σπιτι με τον αντρα μοτ κ τους γονεις μου οταν εφυγα η μικρη ενω ηθελε να κοιμηθει απο την υπερενταση ολης της μερας(αφου στα πεθερικα δεν μπορει ποτε να κοιμιθει) εκλαιγε παρα πολυ ε δεν εκατσα εγω να την ηρεμισω και οταν γυρισα μου ειπε ο αντρας μου οτι ο πατερας μου ελεγε διαφορα του τυπου εφυγε κ δεν την εβαλε για υπνο κ τη μανα ειναι αυτη κ τετοια.φυσικα ο αντρας μου τον εβαλε στη θεση του λεγοντας την αφησε στον πατερα της ,εγω τη βαζω για υπνο αλλα ρε κοριτσια με πειραξε ολο αυτο.μια βολτα ξινη μου την εβγαλε αν δεν του τη ξαναφερω μετα θ φταιω εγω .ενταξει ολοι ταχα να την κρατισουν αλλα μολις κλαιει παρτην.μονο η μανα μ δεν εχει προβλημα αλλα δεν τα βγαζει περα με τον πτερα μου κ τη λυμπαμαι

Διαφημίσεις

Αχ ολοι εχουν αποψη! Ευτυχως που εχεις τον αντρα σου να σε υποστηριζει γιατι εγω δεν εχω ουτε αυτο. Ολο παρατηρησεις και υποδειξεις για το τι δεν κανω καλα. Για το θηλασμο δε να μην τα συζητησω. Το παιδι εχει φτασει 7 κιλα και ακομα μου λεει δωσε μπουκαλι στο παιδι πειναει!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@rainbow σε καταλαβαινω ψυχη μου.μην μου στεναχωριεσαι μεγαλι ανθρωποι ειναι αλλιως μεγαλωμενοι.κ εμενα θα με πειραζε οπως τοτε που το παιδι ειχε πνιγει στον υπνο του ο πεθερος μπυ φωναζε εσυ να κατσεις διπλα του γτ το αφηνεις η μανα πρεπει να καθετε διπλα του λες κ το ειχα κλειδωσει εξω απο το σπιτι.

@CMESβρε κοροτσακι μου δεν μπορω να καταλαβω γτ ο αντρας σου επιμενει για μπουκαλι.λογο της δουλειας του θα επρεπε να ειναι υπερ του μητρικου θηλασμου.

@Μανιταρι Μαγικο δεν ειναι κατα του θηλασμου αλλα πιστευει πως δεν εγινε και τιποτα αν δεν θηλασει. Η μανα του δεν θηλασε ουτε αυτον ουτε τον αδερφο του, νομιζω πως αυτο παιζει ρολο. Οι παρατηρησεις ομως δεν αφορουν μονο τον θηλασμο αλλα τα παντα. Το σπιτι δεν ειναι καθαρο, ή μαλλον για την ακριβεια ειναι καθαρο αλλα δεν "λαμπει" οπως θα επρεπε, το φαγητο δεν ειναι πρωτοτυπο (παλι το ιδιο θα φαμε;), δεν ασχολουμαι αρκετα με το μωρο, δηλαδη να του μιλαω και να το δραστηριοποιω και οτι αλλο σκεφτει.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CMESεγω τετοια προβληματα δεν εχω ισα-ισα που ο δικος μου πειραχτηκε που τελικα δεν θηλασα.μην αγχωνεσαι κοριτσακι οποιος ειναι εξω απ το χορο πολλα τραγουδια ξερει.εγω παντως θαυμαζω τις αντοχες σου.μονη σου ολη μερα καθε μερα με δυο παιδια ποσα κοματια να γινεις πια; 

Εγω εχω αλλο προβλημα.σε δυο εβδομαδες παντρευεται ο αδερφος μου.το παιδι ενοειται οτι θα το παρω αλλα εχει αρχισει η πεθερα μου μηπως ειναι καλυτερα να μην το παρουμε.κυκλοφορουν ιωσεις πολυς κοσμος κ ο αντρας μου ακριβως τα ιδια.εμενα οι συγγενεις μου ειναι απο πολυυυυ μακρια κ θα ηθελα να δουν το μπεμπακο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...