Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Ωραία @Anna z ! Μπράβο ! Φύλο δεν είδατε ε; αντε με το καλό κ οι αιματολογικές ! 

Οριστε κ το πινακακι με την ημερομηνία της ΠΗΤ σου 

Mit2009...............ΤΕΡ 05/04

Katerinakiii...........ΤΕΡ 06/04

Synnefaki..............ΤΕΡ 23/04

Wellb4...................ΤΕΡ 23/04

Elena37.................ΤΕΡ 23/04

Maria21.................ΤΕΡ 01/05

Οντετ ...................ΤΕΡ 02/05

Annaz...................ΠΗΤ 29/12/2017

Floraki..................ΠΗΤ 11/01/2018

Dimitroula30 .......ΠΗΤ 18/01/2018

Mariachi..... .........ΠΗΤ 21/01/2018

If82.......................ΠΗΤ 27/01/2018

Pontiagr................ΠΗΤ 28/01/2018

Rainbow................ΠΗΤ 29/01/2018

November rain......ΠΗΤ 30/01/2018

Ekrs.......................ΠΗΤ 04/02/2018

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

@ekrs Καλως όρισες γλυκιά μου, να εδώ θα τα λέμε  

@Synnefaki ,μου όλα καλά, τρεις και δεκατρεις και οσες χρειαστεί! Η καρδουλα να χτυπαει και όλα τα άλλα τα χουμε!

@Anna z Aντε και στην β'επιπέδου θα γινει χαμος! μπραβο κοπέλα!

• Μου αρέσει 2

tt1d8a73

πρίν από 53 λεπτά , Mariachi είπε:

Ωραία @Anna z ! Μπράβο ! Φύλο δεν είδατε ε; αντε με το καλό κ οι αιματολογικές ! 

Οριστε κ το πινακακι με την ημερομηνία της ΠΗΤ σου 

Mit2009...............ΤΕΡ 05/04

Katerinakiii...........ΤΕΡ 06/04

Synnefaki..............ΤΕΡ 23/04

Wellb4...................ΤΕΡ 23/04

Elena37.................ΤΕΡ 23/04

Maria21.................ΤΕΡ 01/05

Annaz...................ΠΗΤ 29/12/2017

Floraki..................ΠΗΤ 11/01/2018

Dimitroula30 .......ΠΗΤ 18/01/2018

Mariachi..... .........ΠΗΤ 21/01/2018

If82.......................ΠΗΤ 27/01/2018

Pontiagr................ΠΗΤ 28/01/2018

Rainbow................ΠΗΤ 29/01/2018

November rain......ΠΗΤ 30/01/2018

Ekrs.......................ΠΗΤ 04/02/2018

Οντετ ................... ΠΗΤ 10/02/2018

ξέχασα να σας πω χτες πανω στον ενθουσιασμο μου! μου δωσε και πητ 10/2/2018 μου πε το θεμα της καισαρικης θα το ξανασυζητησουμε αν χρειαστει, ειναι υπερ του φ.τ αλλα το γεγονος οτι αφαιρεσα 7 ινομυωματα και τωρα μαζι με το μπεμπεκι μεγαλωνει μαζι του και αλλο είναι είναι λόγος να το σκεφτουμε και για καισαρικη αλλα αυτο λεει θα φανει στην πορεια.

πρίν από 25 λεπτά , if82 είπε:

Κορίτσια μου τελείωσε...Καλή συνέχεια σε όλες σας. Να χαίρεστε κάθε λεπτό και κάθε "δύσκολο" σύμπτωμα. Αλήθεια σας στέλνω όση θετική ενέργεια μου έχει απομείνει.

γιατι ρε κοριτσι; τι συνεβη ; :( εδω ειμαστε σε οτι χρειαστείς, σε ότι θελεις να μοιραστείς

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Δεν χρειαζόταν να σας στεναχωρήσω και να σας αγχώσω τώρα. Απλά το είπα γιατί θα φύγω απ την παρέα και για να με διαγράψετε απο το πινακάκι. Εσείς θα σκέφτεστε μόνο τα καλά που έρχονται, τίποτα άλλο!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , if82 είπε:

Δεν χρειαζόταν να σας στεναχωρήσω και να σας αγχώσω τώρα. Απλά το είπα γιατί θα φύγω απ την παρέα και για να με διαγράψετε απο το πινακάκι. Εσείς θα σκέφτεστε μόνο τα καλά που έρχονται, τίποτα άλλο!

γλυκουλα μου εχουμε γινει εδω μια παρεα, φυσικα και σε ποναμε φυσικα και στενοχωριομαστε αλλα ειμαστε εδω για να σου δωσουμε κουραγιο και ολη μας την θετικη ενεργεια να ξαναρθει συντομα ενα μωρακι, υγιες και τυχερο. Και θα ναι πραγματι πολυ τυχερο γιατι θα εχει μια υπεροχη μανουλα. 

tt1d8a73

Γεια σας κορίτσια μου.εξαφανιστηκα λίγες μέρες γιατί με έχει πιάσει φοβερή υπνηλία και όταν μένει χρόνος να σας γράψω με παίρνει ο ύπνος... διαφορετικά ασχολούμαι με τα παιδιά και ο χρόνος δεν φτάνει...

Καταρχας if82 και Μαράκι λυπάμαι πολύ για την απροσμενη εξέλιξη...Τι να πεις τωρα να παρηγορήσει τα κορίτσια μας;;;

Ekrs καλωσόρισες και συ στο καφενέ μας.ευχομαι να φτάσουμε όλες ως το τέλος....αν και αγχωμενη και γω με αυτά που διαβάζω... αύριο έχω ραντεβού για καρδούλα κάντε μια προσευχή όλες μαζί να την ακούσω....:)

Κορίτσια το στομάχι μου είναι χάλια μαύρα... αναγουλα αναγουλα αναγουλα.... τρώω και νιώθω ότι δεν χορταινω και μετά πάλι αναγουλα....

Anna z συγχαρητήρια για τα καλά σου νέα... άντε τώρα πάμε προς ολοταχώς για β' επιπέδου...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

@Mariachi εχω ΠΗΤ  19/1 !!!!

Εμεις κοριτσια ακουσαμε καρδουλα στην 7η εβδομαδα! Τωρα ειναι 10w +3d εχω επομενη επισκεψη 3 ιουλιου και δεν περνανε οι μερες ανυπομονώ!! Γενικα το εχετε ανακοινωσει περα απ την οικογενεια σας?

Μια χαρά @Οντετ . εφόσον ο γιατρός σου είναι υπέρ του φ.τ τότε θα σε πάει για καισαρική μόνο αν χρειάζεται . 

@Μαιρουλι αυχενική δεν θα έπρεπε να έχετε εκεί γύρω ; 

εμεις το έχουμε πει 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...