Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Είναι όντως πανάκριβο. Είναι ο λόγος που έκανα καπνό τόσο καιρό. 

Και εγώ από καπνό το γύρισα πρώτα στο iqos για μια εβδομάδα και μετά παρήγγειλα το glo μέχρι σήμερα αυτό κάνω δεν είναι τσιγάρο αλλά από το τίποτα 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ήρθα και εγώ στην παρέα σας!! Η ΠΗΤ μου είναι 4/2 αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι το μπεμπάκι θα έρθει Ιανουάριο. Οπότε θα το παίζω σε διπλό ταμπλό... Χιχιχι!

Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου, το Νοέμβριο είχα μία παλλίνδρομη 15 εβδομάδων. Έχω αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο που μου προκάλεσε θρόμβωση στις φλέβες του εγκεφάλου (πολύ σπάνιο φαινόμενο 0,03% για μία γυναίκα του προφίλ μου - 30 χρόνων, όχι υπέρβαρη, όχι με υπέρταση κλπ.) κ έπαθα ένα μίνι εγκεφαλικό (ακούγεται τρομακτικό αλλά ευτυχώς ο Άγιος μου με προστάτεψε και δεν έπαθα τίποτα - χρειάστηκε να νοσηλευτώ 2 εβδομάδες όπου την δεύτερη εβδομάδα έχασα την μπέμπα μου). Μετά ακολούθησα 6 μήνες θεραπεία μέχρι να φύγει ο θρόμβος και με το που πήραμε το πράσινο φως βάλαμε μπροστά κ οι προσευχές μας απαντήθηκαν αμέσως!!

Χθες ακούσαμε καρδούλα και την άλλη εβδομάδα θα πάω και στην αιματολόγο που με παρακολουθεί για να δούμε πλάνο από εδώ και πέρα... Αυχενική 30/7 πρώτα ο Θεός... Μετά από τις διακοπές μας στην Ηρακλειά!! Ναι, θα πάμε διακοπές Ηρακλειά! Το είχαμε κλείσει από πριν και δεν ήθελα να το ακυρώσουμε... Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά... Ζήσαμε πολλές καταιγίδες τους τελευταίους 8 μήνες και πιστεύω πως αυτό είναι το ουράνιο τόξο μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στην Αμερική τα μωρά που έρχονται μετά το χαμό ενός μωρού τα ονομάζουν rainbow babies!!

Αυτά από εμένα.. Χαίρομαι που θα τα λέμε και τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας!!

• Μου αρέσει 3

tt1d93c4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλωσόρισες @ekrs και συγχαρητήρια !!! Όλα θα σου πάνε τέλεια σε αυτή την εγκυμοσύνη !!!περασες δύσκολα την πρώτη φορά . Ειδικά όπως τα ακούω , ακούγονται όντως τρομακτικά ! 

Ηρακλεια ε; δεν έχω πάει ! Καλά να περάσετε ! Εμείς πρώτα θα κάνουμε αυχενική και μετά θα πάμε στους δικούς μου , Κατερίνη . 

S4bRp3.png

Καλημέρα κορίτσια...εχθές πήγα είδα το σποράκι κι όλα βαίνουν καλά. Κορίτσια στο γιό μου  άκουσα καρδούλα στην 8η...3 φορές πήγα μέχρι να την ακούσουμε...

@ekrs καλώς ήρθες στο καφέ μας... το rainbow baby θ αλλάξει τη ζωή σας. Έτσι κι εμείς μετά από 2 αποβολές κ άκαρπες προσπάθειες όταν εξελισσόταν καλά το δικό μας rainbow baby ήταν η καλύτερη φάση στη ζωή μου. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Όπως κ τις μέρες στο μαιευτήριο που ερχόταν οι γιατροί κ μου λεγαν ότι είμαι από τις πιο χαρούμενες κ ξεκούραστες μανούλες. Είχα τόση δύναμη που δε μ ένοιαζε τίποτε...Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου...και ναι σε ζηλεύω πολύ που θα πας στην Ηρακλειά...λατρεύω Κυκλάδες :)

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

Ενημερώθηκε και το πινακακι μας ! Αν κάποια έχει μάθει την ΠΗΤ της και δεν την έχουμε βάλει ακόμα ας μας ειδοποιήσει ! 

Annaz...................ΤΕΡ 25/03

Mit2009...............ΤΕΡ 05/04

Katerinakiii...........ΤΕΡ 06/04

Synnefaki..............ΤΕΡ 23/04

Wellb4...................ΤΕΡ 23/04

Elena37.................ΤΕΡ 23/04

Maria21.................ΤΕΡ 01/05

Οντετ ...................ΤΕΡ 02/05

Floraki..................ΠΗΤ 11/01/2018

Dimitroula30 .......ΠΗΤ 18/01/2018

Mariachi..... .........ΠΗΤ 21/01/2018

If82.......................ΠΗΤ 27/01/2018

Pontiagr................ΠΗΤ 28/01/2018

Rainbow................ΠΗΤ 29/01/2018

November rain......ΠΗΤ 30/01/2018

Ekrs.......................ΠΗΤ 04/02

εύκολες και τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας εύχομαι !!! 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Όντως περάσαμε δύσκολα... Αλλά όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο... Και το μωρό μάλλον είχε κάποιο θέμα από ότι μας είπε ο γιατρός... Είχε δει κάτι στην αυχενική και μας είχε παραπέμψει σε εξειδικευμένο κέντρο αλλά δεν προλάβαμε να πάμε... Και δεύτερη γνώμη που πήραμε το ίδιο μας είπαν... Πιθανό θέμα με καρδιά... Δεν χάθηκε από το αντιφωσφολιπιδικό που έχω.

Αλλά τώρα γυρίσαμε σελίδα. Έχουμε και μία εμπειρία... Λολ! Πάντως η διάθεση που έχω είναι πολύ θετική.. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν την χάρηκα καθόλου. Τώρα έχω καλό feeling. Έχω σταματήσει και την δουλειά οπότε θα είμαι πιο χαλαρή.

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα  κορίτσια και @Mariachi για το πινακάκι.. :-)

• Μου αρέσει 2

tt1d93c4

3 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Αν έχει μια κοπέλα οπίσθια κάμψη μήτρας υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να το πιασει το μωρακι ο υπερηχος σε προηγούμενη εβδομαδα και απλά να το βλέπουν στην όγδοη που πλέον έχει μια εντελώς διαφορετική εικόνα το φυστικακι. Μην φοβάσαι!

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο αλλά οι φόβοι επιβεβαιωθηκαν. Ελπίζω το 2018 να μου έρθει ενα μπεμπέ. Γιατρός και νοσοκομείο συμφωνουν. Καλή συνέχεια σε σας!

@Synnefaki μου είμαι... Πάρα πολύ!! Και μου αρέσει να μοιράζω και θετική ενέργεια... Δεν αλλάζει κάτι αν σκεφτόμαστε αρνητικά.. 6 μήνες που περίμενα να τελειώσει η θεραπεία έψαχνα γιατρούς για να με προσέχουν σε επόμενη εγκυμοσύνη.. Προφανώς και είχα μία στεναχώρια αλλά δεν το άφησα να με πάρει από κάτω. Και να που ήρθε η εγκυμοσύνη και ξέρω τι πρέπει να κάνω και τι να προσέχω... Η πρόληψη είναι σημαντική... Και πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά..

tt1d93c4

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Μαρακι28 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο αλλά οι φόβοι επιβεβαιωθηκαν. Ελπίζω το 2018 να μου έρθει ενα μπεμπέ. Γιατρός και νοσοκομείο συμφωνουν. Καλή συνέχεια σε σας!

Κορίτσι μου σου εύχομαι σύντομα να σε ξαναδούμε στο καφέ σε νέα ομαδούλα. Καλό κουράγιο! 

• Μου αρέσει 1

tt1d8aec

Πραγματικά @ekrs συγχαρητήρια για τον τρόπο που σκέφτεσαι . Δείχνει μεγάλη δύναμη και εσωτερική δουλειά . Μπράβο ! 

@Μαρακι28 σου το ευχόμαστε και εμείς ! Καλό κουράγιο ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Λοιπόν κορίτσια,τελείωσα με τις εξετάσεις και πήγαμε με τον άντρα μου για φαγητό.

Ας τα πάρω απο την αρχή,πρώτα πήγα για αιματολογικές την paap A και κάποιες άλλες που ήθελε η γιατρός μου να επαναλάβουμε.Πήγα νηστική και αφού έδωσα αιματάκι ανέβηκα στο ιατρείο της γιατρού μου  μιας και όπως σας έχω πει η ίδια κάνει την αυχενική.Κάναμε κολπικό υπέρηχο,μετρήσεις στο κεφαλάκι του μωρού κυρίως στον αυχένα και ψάξαμε να βρούμε μυτούλα (ρινικό ιστό).

Απο τον υπέρηχο δεν είδαμε τίποτα το ανησυχητικό αλλα θα πρέπει να βγούν και οι αιματολογικές ώστε να διαβαστούν μαζι και να καταλήξει σε πόρισμα η γιατρός.

Είχα πολλή αγωνία και ακόμα έχω αλλα ηρέμησα αρκετά αφού οι μετρήσεις του υπερήχου ήταν φυσιολογικές.Την Παρασκευή θα έχω τα αποτελέσματα.

Η ΠΗΤ μου είναι 29/12 

@ekrs καλωσήρθες!!Σου εύχομαι το καλύτερο απο καρδιάς.Η νύφη μου πέρασε παρόμοια ιστορία με τη δική σου και χειρότερη μιας και έμεινε στο νοσοκομείο για δυόμιση μήνες και μετα τα εγκεφαλικά χρειάστηκε πολλές φυσικοθεραπείες για να μπορέσει να περπατήσει.Δεν το έβαλε όμως κάτω και με την υποστήριξη και την σωστή καθοδήγηση των γιατρών που την παρακολουθούσαν τα κατάφερε και πριν  λίγες μέρες έφερε στη ζωή μια πανέμορφη μπεμπούλα και όλα πήγαν μια χαρά! Είμαι σίγουρη πως κι εσυ θα τα καταφέρεις περίφημα!

• Μου αρέσει 3

x7gyp3.png

@Μαρακι28 λυπάμαι πολύ!Κουράγιο και μη το βάζεις κάτω!!

Just now, Synnefaki είπε:

@Anna z όλα καλά λοιπόν!!! Βουρ στη β'επιπέδου τώρα...:) 

Υ.Γ τι καλό φάγατε; 

Σε ευχαριστώ πολύ:)Πήγαμε στα Friday's ,είχαμε πολύ καιρό να φάμε έξω αμερικανιά

Κι εσύ ηρέμησες απο χθες ε;όλα καλα;

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...