Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, rainbow είπε:

μανιταρι μαγικο: Κανονισε να πας αφου τον εχεις ταισει και εχει κοιμηθει οποτε δεν θα εχει κατι να κανει μεχρι να ξυπνισει θα εχεις γυρισει

Για να παω στο γιατρο πρεπει να κανω μια ωρα να παω μια να γυρισω συν οση ωρα θα περιμενω για την σειρα μου.δημοσιο νοσοκομειο βλεπεις.

κι εγω κοριτσια εκλεισα διμηνο κ στο γιατρο δν εχω παει. πρεπει να τον αφηςω με τον αντρα μου που ακομα μπλοκαρει οταν ο μικρος κλαιει κ δν πιανουν τα κολπα του. 

βασικα για το κλαμα μπηκα να γραψω. ποσο κλαινε τα μωρα σας; εχουν γκρινια τα βραδια; εμενα κλαειει οταν παιρνω μπιμπερο για να ρευτει στα μισα. συνηθως με τουμπαρει. κλαιει οταν παιρνω μπιμπερο για να μην πιει αερα. του αποσπω την προσοχη κ του περναει. κλαιει οτσν κουραστει γιατι αν μεινει ξυπνιος μετα το φαγητο δν ξερει πως να κοιμηθει κ ουτε κ εγω ξερω. αλλα σιγουρα μεταξυ δυο γευματων χωρις υπνακο δν μπορει. κ με το απογευματινο ξυπνημα αρχιζει το δραμα. τρωει, καμποση ωρα οκ με τραγουδακια παιζνιδι κλπ, μετα γκρινια, κ αρχιζει: τη μια ανεβαινουν γουλιες, την αλλη θελει να ρευτει,. την παραλλη αερια, κακα, κολικοι... καθε βραδυ εχει τουλ μια ωρα κλαμα. μετα βεβαια κανει κ 5 ωρες χωρις ταισμα. κ 6 ισως. ειναι λογικο ομως καθε απογευμα να κλαιει; 

εσπερος: Λογικο εινσι αφου τα μωρα δεν εχουν αλλο τροπο να δειξουν την ενοχληση τους.και εμενα κατα τις 10 το πρωι που τρωει μετα δεν μπορει να κοιμηθει καθεται μια ωρα ησυχη και αλλες δυο κλαιει.αλλα μεα ειναι τοσο εξαντλημενη που κοιμαται αμεσως.επισης κλαιει οταν χορτασει..πρωτη φορα το ειδα αυτο χορταινει κ κλαιει για να βγαλω το μπουκαλι..αλλα εγω δεν της το σταματαω στη μεση το δινω ολο

Εννοω ειναι φυσιολογικο να τον ενοχλει κατι καθε απογευμα; ειναι περισσοτερα τα απογευματα που κλαιει παρα αυτα που δν κλαιει. απλως διαφερει η διαρκεια. 

και πως συνεχιζεις τη ζωη σου κανονικα οταν εχεις ενα μωρο που κλαιει; υποτιθεται οτι μετα το διμηνο θα αρχιζαμε επισκεψεις. πως να εχεις επισκεψεις οταν το μωρο κλαιει; 

Διαφημίσεις

@Εσπερος εμενα εκλαιγε οταν εκανε κολικους τωρα πια δεν κλαιει μονο οταν τον σταματαω να ρευτει στη μεση του γευματος.οταν δεν θελει αλλο να φαει απλα σπρωχνει το μπιμπερο απο το στομα κ το βγαζει(πραγμα σπανιο βεβαια).γενικα δεν μπορω να πω οτι κλαιει ιδιαιτερα.εκτος κ αν εχει υπερενταση κ θελει να κοιμηθει που θα κλαψει 10 λεπτα κ μετα θα κοιμηθει.

Καλημερα!! Χθες κοιμηθηκα 2 τριωρα το βραδυ και πεταω!!!

@elenakith για την ακμη πλενουμε το προσωπο με το sebamed baby bar soap και μετα βαζουμε την κρεμα cicaplast της latoche-posay. Κανονικα πρεπει να πλενουμε το προσωπο μετα απο καθε γευμα γιατι τα γαλατα που μενουν ερεθιζουν, ομως εγω δεν το κανω γιαυι συνηθως μετα το ταισμα τον εχει παρει ο υπνος. Το κανω ομως 2-3 φορες τη μερα. Η κρεμα να ξερεις ειναι για καθε τυπου ερεθισμο δερματος και για σενα ακομα!

@Έσπερος ο δικος μου γενικα δεν κλαιει πολυ. Κλαιει οταν ξυπνησει να φαει και καμια φορα αν τον εχεις πολυ ωρα αγκαλια κλαιει γιατι θελει να μπει στην καλαθουνα να απλωθει(φσνταστικο;)! Η κορη μου απο την αλλη ως βρεφος ηταν νευροσπαστο, εκλαιγε ολη μερα. Το βραδακι χαμος. Θυμαμαι μαλιστα σε ηλικια 2-3 μηνων τυχαινε να ειμαστε εξω βραδυ  και την επιανε κλαμα, δεν ηθελε ουτε να φαει ουτε αγκαλια ουτε τιποτα! Αφου μας κοιταγε ο κοσμος και ελεγα θα νομιζουν οτι το κακοποιω! Αυτο δεν με πτοουσε ομως, ηταν και καλοκαιρακι και ημουν ολο εξω! Στσματησε περιπου στο 4μηνο να το κανει αυτο.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Μιας φιλης μου που γεννησε τον ιουλιο κ εκανε αποκλειστικο θηλασμο το πρωτο τριμηνο το παιδι εκλαιγε συνεχεια κ καθημερινα οοοολες τις ωρες.η κοπελα κοντεψε να παει ψυχιατρειο.ειχα παει να την δω κ να δω κ το μωρο ημουνα εγκυος τοτε κ τρομαξα μην κανει κ το δικο μου ετσι.κ ο γιατρος της ειπε οτι ειναι νευρικο μωρο.μετα το τριμηνο ηρεμησε ομως

Εμενα κοριτσια το μωρο κοιμηθηκε στις 11 οπως καθε βραδυ φαγαμε κατα τις 2:30 κ μετα ξυπνησε στις 9 το πρωι.κοιμηθηκα η αληθεια ειναι κ σημερα θα την πεσω απο τις 11 που θα κοιμηθει κ αυτος γτ χτες εκανα δουλειες μεχρι τις 2 σιδερωνα.

χρονια μας πολλα κοριτσια!!!

μανιταρι μαγικο: Καλε τι ωραιες ωρες ειναι αυτες που κοιμαται ο μπεμπης.εμεις ακομα δεν πιασαμε τετοια νουμερα! Και εμενα μια φιλη μου ο μπεμπης ετσι εκλαιγε για να ρευτει για να κοιμηθει κ γενκα μονιμα εκλαιγε..εγω δεν ειχα ξαναδει τοσο γκρινιαρικο μωρο 7 μηνες κρατησε..κ καθοταν μονο στη μανα του σε αλλον 5 λεπτα το πολυ (και καπως ετσι ειχε κακομαθει και το εκανε κ επιτηδες μερικες φορες)

Διαφημίσεις

On 7/3/2018 at 10:07 ΠΜ, CMES είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ χθες. Ο μικρος εξακολουθει να ξυπναει ανα 3ωρο τη νυχτα και το γευμα του κραταει 1-1,5 ωρα οποτε οι ωρες που κοιμαμαι ειναι εκαχιστες! Χθες μου εκανε και κατι περιεργο (ολες τις φορες που εφαγε), ενω τον ειχε παρει κανονικα ο υπνος επανω μου οταν τον ειχα να ρευτει, οταν τον εβαζα στο λικνο αρχισε να μουγκριζει, να σφιγγεται και να κουναει χερια ποδια ποδια με μανια! Οχι ομως οπως οταν θελει κακα, δεν φαινοταν να τον ενοχλει η κοιλια αλλα να τον ενοχλει κατι γενικοτερα αλλα με τα ματια κλειστα! Αυτο κρατουσε πανω απο μιση ωρα καθε φορα και μετα κοιμοταν...

Εμένα αυτό μου το κανει συνεχεια!! Για την ακρίβεια εμάς αυτό είναι η γκρίνια μας .Σπάνια ακούμε το κλάμα του ... Όμως όταν είναι ανήσυχος κάνει αυτό που περιγράφεις... Στην δική μου περίπτωση αυτό που τον βασανίζει πάντως πρέπει να ναι η γοπ. Κολικους δεν εχει. Όμως Κάνει πολύ συχνά αναγωγές και κάποιες φορές δεν βγαίνουν από το στόμα και μάλλον τον ενοχλούν στο λαιμό. Γιατί μετά από αυτή τη γκρίνια αρκετές φορές μου κάνει γουλιες. ταλαιπωρείται ο καημένος. Το ψάξαμε και με υπέρηχο οισοφάγου και ανατομικά είναι οκ. Τώρα η παλινδρόμηση που υπάρχει ίσως οφείλεται σε αλλεργια κατανάλωσης γαλακτοκομικών..θα τα κόψω δοκιμαστικά για 3 εβδομάδες όπως Μ πε η γιατρός.. 

@rainbowη αληθεια ειναι οτι κ εμενα με ξαφνιασε κ δεν το ηξερα να κοιμηθω κ εγω.βεβαια καθε βραδυ στις 11 ακριβως κοιμαται αλλα ξυπναγε.μακαρι να το κρατησει να μπαινουμε σε σειρα σιγα σιγα να κοιμηθουμε λιγο.βεβαια χτες τον εκανα κ αργα μπανιο ισως να παιζει ρολο κ αυτο.

Καλησπερα κοριτσια! Σημερα ηρθε η παιδιατρος σπιτι και ειδε το μωρο. Σωματικα ολα καλα, εχει φτασει 62 εκατοστα!! Το προβλημα ομως ειναι πως τον βρηκε με λιγο μειωμενη εγρηγορση, σχεδον νωθρο. Δεν το θεωρησε σε παθολογικο βαθμο, ομως αρκετο ωστε να το αναφερει. Και συζητωντας το συνειδητοποιησα το λαθος μου! Εχω αφοσιωθει τοσο πολυ στο να καταφερω να θηλασω, να παιρνει βαρος το μωρο, να ειναι το σπιτι καθαρο και μαζεμενο και να μην ζηλεψει η μικρη που στην πραγματικογητα ξεχασα το ιδιο το μωρο!! Δεν ασχολουμαι ουσιαστικα μαζι του, το ταιζω και το βαζω στην καλαθουνα (στην οποια δεν χωραει καλα καλα). Μου ειπε λοιπον να τον αφηνω λιγο κατω ή στον καναπε, ακομα και σε ενα παρκο να εχει χωρο. Να του μιλαω και να του δινω ερεθισματα. Εχω σοκαριστει συην κυριολεξια με το ποσο ευκολα παρασυρθηκα και παραμελησα το μωρο!!! Προς γνωση και συμμορφωση λοιπον....

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CMESκοριτσακι μη φρικαρεις.ειναι λογικο με τοοοοσες δουλειες και ενα παιδι ακομα ποσα κοματια να γινεις.εδω εγω με ενα κ πελαγωνω που εχω κ τον αντρα μου να βοηθαει.

cmes: Δεν νομιζω να ειναι κατι ισως ειναι κ ο χαρακτηρας του παιδιου.τα αγορια ειναι πιο μαζεμενα.αλλα σε αυτο που λες οτι θελουν σημασια εχεις δικιο.εγω γενικα δεν μιλαω κ εχουν πεσει ολοι πανω μου να του μιλαω ακομα κ η γιαγια μου(86 χρονων)κατι θα ξερει..εσενα δεν του μιλαει η μικρη

.αχ αυτα τα κινηματα τι κακο κανουν τελικα...κ να εχεις και τη καθε μια να σου τη λεει γιατι δεν θηλαζεις αποκλειστικα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...