Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Μανιταρι Μαγικο είπε:

@fanouliειλικρινα οσες φορες εχουμε παει το παιδι στο γιατρο ειναι μαζι μας.δεν ξερω αν της το ειπε ο αντρας μου αλλα εχει τυχει να φυγουμε επιτοπου για τον παιδιατρο εσπευσμενα κ επειδη ηταν σπιτι ηρθε μαζι μας.

Περιμενω να ερθει η ωρα που θα παμε εκεινη την μεγαλη βολτα κ αν μου πει ο αντρας μου οτι θα ερθει μαζι μας θα τους αφησω να πανε μονοι τους

@Οντετδεν ειναι κακια ουτε μας βαζει να τσακωνομαστε για να μας διαλυσει αλλα εμενα ολη η συμπεριφορα κατα την αρχη της εγκυμοσυνης μου με εχει κανει να θεωρω το μωρο μονο δικο μου κατα καποιο τροπο.κ σε μια παρεξηγηση που ειχα με τον αντρα μου το κοπανησα.οτι αν δεν ημουν εγω να παλεψω για αυτο το παιδι κανενας δεν θα ηταν τωρα μεσα στη τρελη χαρα

δεν ειναι αναγκη να ειναι τασσω Καββαδία για να σας διαλύσει, κανετε τριγωνοποιηση αυτη την στιγμη και δημιουργειται μεταξυ σας αποσταση. μπορω να καταλαβω οτι μπορει να σας βοηθαει λιγο οικονομικά και πολλές φορες συτο σημαινει "πληρωνω σρσ εχω τον ελεγχο" ή απο την πλευρα σας "μας τα πληρωνει αρα το κάνουμε τουμπεκι ψιλοκομμενο" ΑΛΛΑ πρεπει να βρειτε το σθένος να βαλετε οριο.

η οικογενεια ειναι εσυ ο αντρας σου και το παιδι σου.  ολοι οι αλλοι ειναι απλα συγγενείς. η οικογενεια σας θα γινει ασυνειδητα μητριαρχικη, πατριαρχικη, δημοκρατική, αναλογα τα βιωματα σας, μην το αναθεσετε σε μια τοσο ευνουχιστικη πεθερα ολο αυτο. δεν ειναι δικο της.

ακομη κι αν θελει να ζησει την δευτερη μητροτητα δεν πρεπει να το κανει εις βαρος της δικης σου μητροτητας, δεν εχει καμια δουλεια να χωνεται μεσα στην νεοσυστατη οικογένεια. 

tt1d8a73

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!! Εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ χθες. Ο μικρος εξακολουθει να ξυπναει ανα 3ωρο τη νυχτα και το γευμα του κραταει 1-1,5 ωρα οποτε οι ωρες που κοιμαμαι ειναι εκαχιστες! Χθες μου εκανε και κατι περιεργο (ολες τις φορες που εφαγε), ενω τον ειχε παρει κανονικα ο υπνος επανω μου οταν τον ειχα να ρευτει, οταν τον εβαζα στο λικνο αρχισε να μουγκριζει, να σφιγγεται και να κουναει χερια ποδια ποδια με μανια! Οχι ομως οπως οταν θελει κακα, δεν φαινοταν να τον ενοχλει η κοιλια αλλα να τον ενοχλει κατι γενικοτερα αλλα με τα ματια κλειστα! Αυτο κρατουσε πανω απο μιση ωρα καθε φορα και μετα κοιμοταν...

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@rainbow οντως τωρα που ξυπνησε του εβαλα ορο και εβγαλε μια πηχτη μυξουλα. Μαλλον ηταν βουλωμενη η μυτη του

Λοιπον το τερματισε ο μπεμπης... τον ζυγισα σημερα (50 ημερων) και εχει παρει μισο κιλο σε μια βδομαδα! Πολυ δεν ειναι;;;;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CMESκ εμενα το κανει αυτο καποιες φορες ακομα κ οταν κοιμαται στην αγκαλια μου.εχει ομως αερια απο οτι καταλαβα.οταν εχει μυξουλα εμενα τριβει την μυτη του στην κουβερτα πανω μου η οπου βρει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

@CMESκ εμενα το κανει αυτο καποιες φορες ακομα κ οταν κοιμαται στην αγκαλια μου.εχει ομως αερια απο οτι καταλαβα.οταν εχει μυξουλα εμενα τριβει την μυτη του στην κουβερτα πανω μου η οπου βρει.

Αχου το γλυκουλι μου!! Πρεπει να ειναι τοσο ομορφο οταν τριβει τη μυτουλα του!!:mad:

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CMESειναι ειναι τοσο που θελω να το ρουφηξωωωωωωωω.μεχρι στιγμης τα μπουτινια του ρουφαω με μεγαλη ευχαριστηση κ απολαυση

Α ξεχασα να σας πω οτι ρωτησα τον γιατρο για το ριλαξ κ ενθουσιαστηκε μπορω να πω.μου ειπε κιολας οτι τωρα ειναι ο καιρος του για ριλαξ σε λιγους μηνες δεν θα μπορει να κατσει.κ η αληθεια ειναι οτι μας εχει βολεψει πολυ ο μπεμπης το καταευχαριστιεται κ εγω κανω καμια δουλεια.εχει κ κατι κουκλακια αο πανω ριχνει πολυ γελιο το μωρο κ εγω που τον βλεπω κ προσπαθει να τα ακουμπησει κιολας

πρίν από 12 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

@CMESειναι ειναι τοσο που θελω να το ρουφηξωωωωωωωω.μεχρι στιγμης τα μπουτινια του ρουφαω με μεγαλη ευχαριστηση κ απολαυση

Α ξεχασα να σας πω οτι ρωτησα τον γιατρο για το ριλαξ κ ενθουσιαστηκε μπορω να πω.μου ειπε κιολας οτι τωρα ειναι ο καιρος του για ριλαξ σε λιγους μηνες δεν θα μπορει να κατσει.κ η αληθεια ειναι οτι μας εχει βολεψει πολυ ο μπεμπης το καταευχαριστιεται κ εγω κανω καμια δουλεια.εχει κ κατι κουκλακια αο πανω ριχνει πολυ γελιο το μωρο κ εγω που τον βλεπω κ προσπαθει να τα ακουμπησει κιολας

Ναι νομιζω απο 2 μηνων μπαινει στο ριλαξ. Εμας η παιδιατρος θα ερθει αυριο απο το σπιτι για κοινωνικη επισκεψη, σας εχω πει οτι ειναι και πολυ φιλη μαε και θα γινει και νονα του μπεμπη! Οποτε θα την ρωτησω κι εγω για το ριλαξ. Αν και ο μπεμπης καθεται ανετα στην καλαθουνα ακομα κι αν δεν κοιμαται, ειναι απομονωμενος εκει δεν βλεπει τιποτα!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

6 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

δεν ειναι αναγκη να ειναι τασσω Καββαδία για να σας διαλύσει, κανετε τριγωνοποιηση αυτη την στιγμη και δημιουργειται μεταξυ σας αποσταση. μπορω να καταλαβω οτι μπορει να σας βοηθαει λιγο οικονομικά και πολλές φορες συτο σημαινει "πληρωνω σρσ εχω τον ελεγχο" ή απο την πλευρα σας "μας τα πληρωνει αρα το κάνουμε τουμπεκι ψιλοκομμενο" ΑΛΛΑ πρεπει να βρειτε το σθένος να βαλετε οριο.

η οικογενεια ειναι εσυ ο αντρας σου και το παιδι σου.  ολοι οι αλλοι ειναι απλα συγγενείς. η οικογενεια σας θα γινει ασυνειδητα μητριαρχικη, πατριαρχικη, δημοκρατική, αναλογα τα βιωματα σας, μην το αναθεσετε σε μια τοσο ευνουχιστικη πεθερα ολο αυτο. δεν ειναι δικο της.

ακομη κι αν θελει να ζησει την δευτερη μητροτητα δεν πρεπει να το κανει εις βαρος της δικης σου μητροτητας, δεν εχει καμια δουλεια να χωνεται μεσα στην νεοσυστατη οικογένεια. 

Κοιτα η πεθερα μου οταν γεννησε τον αντρα μου ηταν στη γερμανια κ επειδη δουλευε κ αυτη κ ο πεθερος μου εστειλαν το μωρο 4 μηνων στη γιαγια στην ελλαδα κ οταν ηταν 2-2,5 χρονων ηρθαν κ αυτοι ελλαδα για μονιμα.καθε φορα που αναφερεται σε καποια συζητηση αυτη βουρκωνει.εγω δεν θα μπορουσα να το κανω αυτο αλλα ο καθενας ειναι διαφορετικος.κ εκτος αυτου ειναι η μονη βοηθεια που εχω εδω.οποτε πρεπει να γινουν μεθοδευμενες κινησεις για την αποφυγη παρεξηγησεων.κ εκτος αυτου δεν θελω να στεναχωρησω τον αντρα μου που εχει εξελιχθει στον τελειο συζυγο κ πατερα.εχεις δικιο για την τριγονοποιηση αλλα δεν εχω αφησει τοσο πολυ τα πραγματα να ξεφυγουν κραταω αποστασεις οσο μπορω κ ας γινομαι κ η κακια καποιες φορες.

εγω που ρωτησα τον παιδιατρο μου ειπε στους 3 μηνες το ριλαξ.αλλα δεν σκοπευω να τον ακουσω κ πολυ..οταν κλεισουμε τους δυο θα αρχισω να τη βαζω σιγα σιγα(γενικα δεν τους πολυακουω τους γιατρους χαχα)

δεν ξερω αν μενει καποια βορια ελλαδα ξερει κανεναν κολο γιατρο για υπερηχο ισχιων;

cmes: Οντως και εμενα μου φαινεται πηρε αρκετα για μια βδομαδα αλλα ισως να ετυχε ειναι κ μεγαλουτσικος ο δικος σου.εμεις σκεψου σε 22 μερες πηραμε 700γρ .

μανιται μαγικο: Τοτε ηταν κ διαφορετικες οι συνθηκες και πιο σκληροι οι ανθρωποι.και εγω ξερω αρκετους που αφησαν τα παιδια τους πισω .και εμενα η θεια μου στη γερμανια οταν πηγε να γεννησει το τεταρτο παιδι στη γερμανια αφησε τα αλλα τρια στην αυλη να παιζουν μονα τους κπηγε μονη της γιατι ο θειος δουλευε κ δεν υπηρχε άλλος κ οι νοσοκομες τοτε νομιζαν οτι δεν εχει αντρα..αλλοι καιροι

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Κοιτα η πεθερα μου οταν γεννησε τον αντρα μου ηταν στη γερμανια κ επειδη δουλευε κ αυτη κ ο πεθερος μου εστειλαν το μωρο 4 μηνων στη γιαγια στην ελλαδα κ οταν ηταν 2-2,5 χρονων ηρθαν κ αυτοι ελλαδα για μονιμα.καθε φορα που αναφερεται σε καποια συζητηση αυτη βουρκωνει.εγω δεν θα μπορουσα να το κανω αυτο αλλα ο καθενας ειναι διαφορετικος.κ εκτος αυτου ειναι η μονη βοηθεια που εχω εδω.οποτε πρεπει να γινουν μεθοδευμενες κινησεις για την αποφυγη παρεξηγησεων.κ εκτος αυτου δεν θελω να στεναχωρησω τον αντρα μου που εχει εξελιχθει στον τελειο συζυγο κ πατερα.εχεις δικιο για την τριγονοποιηση αλλα δεν εχω αφησει τοσο πολυ τα πραγματα να ξεφυγουν κραταω αποστασεις οσο μπορω κ ας γινομαι κ η κακια καποιες φορες.

οταν βαζουμε όριο δεν αρεσει. δεν εισαι κακια :)

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

10 ώρες πρίν, CMES είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ χθες. Ο μικρος εξακολουθει να ξυπναει ανα 3ωρο τη νυχτα και το γευμα του κραταει 1-1,5 ωρα οποτε οι ωρες που κοιμαμαι ειναι εκαχιστες! Χθες μου εκανε και κατι περιεργο (ολες τις φορες που εφαγε), ενω τον ειχε παρει κανονικα ο υπνος επανω μου οταν τον ειχα να ρευτει, οταν τον εβαζα στο λικνο αρχισε να μουγκριζει, να σφιγγεται και να κουναει χερια ποδια ποδια με μανια! Οχι ομως οπως οταν θελει κακα, δεν φαινοταν να τον ενοχλει η κοιλια αλλα να τον ενοχλει κατι γενικοτερα αλλα με τα ματια κλειστα! Αυτο κρατουσε πανω απο μιση ωρα καθε φορα και μετα κοιμοταν...

Ο δικός μου συνήθως κάνει έτσι όταν εχει πορδές..και πιο σπάνια όταν θέλει να ξαναρευτεί. Αλήθεια αυτό με το ρέψιμο πότε τελειώνει?

8 ώρες πρίν, CMES είπε:

@rainbow οντως τωρα που ξυπνησε του εβαλα ορο και εβγαλε μια πηχτη μυξουλα. Μαλλον ηταν βουλωμενη η μυτη του

Λοιπον το τερματισε ο μπεμπης... τον ζυγισα σημερα (50 ημερων) και εχει παρει μισο κιλο σε μια βδομαδα! Πολυ δεν ειναι;;;;

Εμένα πριν 2 βδομάδες είχε πάρει 470 γρ, σε μία βδομάδα...ωστόσο την προηγούμενη βδομάδα πήρε μόνο 150γρ...η παιδίατρος είπε είναι φυσιολογικό.

υπέρηχο ισχίων πότε πρέπει να κάνουμε? Η γιατρός ακόμα δεν μου είπε τίποτα...

Κορίτσια με το σεξ τι κάνετε? Επιτρέπεται μετά το σαραντισμο?

302qp2.png

πρίν από 24 λεπτά , elenakith είπε:

Ο δικός μου συνήθως κάνει έτσι όταν εχει πορδές..και πιο σπάνια όταν θέλει να ξαναρευτεί. Αλήθεια αυτό με το ρέψιμο πότε τελειώνει?

Εμένα πριν 2 βδομάδες είχε πάρει 470 γρ, σε μία βδομάδα...ωστόσο την προηγούμενη βδομάδα πήρε μόνο 150γρ...η παιδίατρος είπε είναι φυσιολογικό.

υπέρηχο ισχίων πότε πρέπει να κάνουμε? Η γιατρός ακόμα δεν μου είπε τίποτα...

Κορίτσια με το σεξ τι κάνετε? Επιτρέπεται μετά το σαραντισμο?

Ο γυναικολογος μου ειχε πει να μην κανω μεχρι να με δει. Ζητησε να με δει 6 εβδομαδες μετσ τον τοκετο. Πηγα την προηγουμενη εβδομαδα και μου εδωσε το πρασινο φως!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

εμενα μου ειπε ο γυναικολογος θα με δει σε δυο μηνες οποτε αν κ δεν ξερω αν κανει η οχι ειπα να περιμενω να με δει κ μετα..δυο βδομαδες εμειναν τοσους μηνες περιμενα τωρα θα κολησω .

elenakith: Εμεις θα κανουμε υπερηχο γιατι ηταν ισχιακο.ισως σε εσενα να μη χρειαζεται .πρεπει να γινεται πριν τους 6 μηνες και ιδανικα στις 6 βδομαδες διαβασα.αλλα εμεις επειδη πρεπει να τραβηχτουμε ειπα να παω μετα το πασχα.δεν ειδε κατι παθολογικο ουτε ο παιδιατρος ουτε ο ορθοπαιδικος που την ειδε αλλα θα το κανουμε προληπτικα

Κ εμενα ο γιατρος μου ειπε οταν σαραντησω να παω αλλα ακομα δεν εχω παει.βεβαια αφου σαραντησα κατι εκανα κ η αληθεια ειναι οτι ηταν αρκετα επιπονο.για να παω στο γιατρο πρεπει να αφησω το παιδι στην πεθερα μου κ μονο μια φορα το εχω κανει στα γεννεθλια του αντρα μου λογο της ημερας οχι οτι το ηθελα κιολας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...