Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

On 3 Μαρτίου 2018 at 3:53 ΜΜ, Οντετ είπε:

κι εμενα μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο, το babywearing είναι φυσική συνέχεια του kangaroo care

μα πώς μπορει ενα γιατρος να αμφισβητήσει οτι 

-ειναι αριστο ερεθισμα για την παραγωγη ωκυτοκινης 

- συμβάλλει στην  εδραίωση του θηλασμου

-στην αλληλεπιδραση και στον πρωτο δεσμο 

-στην μειωση της πιθανοτητας επιλοχειας καταθλιψης

επιπρόσθετα 

-κραταει το μωρο ζεστο 

-ακουει τον γνωριμο ηχο της καρδιας μας που τα ρυθμιζει και τα ηρεμει

-αποκτα καλυτερο ρυθμο αναπνοής 

προτιμω να πιστεψω οτι δεν ειναι αρκετα ενημερωμένος :)

Βρε κοροτσια εχω αρχισει να νιωθω λιγο ηλιθια με την εξελιξη της κουβεντας. Ειπα οτι οταν ρωτησα την παιδιατρο για υφασματινο μαρσιπο, ειπε οκ αρκει να ειναι καλος ορθοπεδικος. Εγω με το φτωχο μου μυαλο καταλαβα οτι δεν ηθελε αυτα τα αυτοσχεδια πανια αλλα κατι βιομηχανικο σαν αυτους της chicco που λετε. Δεν ρωτησα παραπανω γιατι θεωρησα αυτονοητη την ανησυχια για την ανατομικη στηριξη του μωρου κ λογικη την ερμηνεια μου να παρω κατι του εμποριου που να εχει φτιαχτει με προδιαγραφες ασφαλειας. Εξαλλου μου το ειπε για μια δεδομενη στιγμη κ οχι για ολη τη βρεφικη ηλικια. 

Ας αφησουμε λοιπον την ερμη την παιδιατρο στην ακρη γιατι ας πουμε οτι εγω ειμαι χαζη κ παρερμηνευσα. Δηλαδη εσεις θεωρειτε οτι ενα πρωτογονο πανι που συναρμολογουμε μονες μας με οδηγιες του youtube ειναι πιο ανατομικο απο ενα προοϊον ειδικα σχεδιασμενο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Έσπερος είπε:

Βρε κοροτσια εχω αρχισει να νιωθω λιγο ηλιθια με την εξελιξη της κουβεντας. Ειπα οτι οταν ρωτησα την παιδιατρο για υφασματινο μαρσιπο, ειπε οκ αρκει να ειναι καλος ορθοπεδικος. Εγω με το φτωχο μου μυαλο καταλαβα οτι δεν ηθελε αυτα τα αυτοσχεδια πανια αλλα κατι βιομηχανικο σαν αυτους της chicco που λετε. Δεν ρωτησα παραπανω γιατι θεωρησα αυτονοητη την ανησυχια για την ανατομικη στηριξη του μωρου κ λογικη την ερμηνεια μου να παρω κατι του εμποριου που να εχει φτιαχτει με προδιαγραφες ασφαλειας. Εξαλλου μου το ειπε για μια δεδομενη στιγμη κ οχι για ολη τη βρεφικη ηλικια. 

Ας αφησουμε λοιπον την ερμη την παιδιατρο στην ακρη γιατι ας πουμε οτι εγω ειμαι χαζη κ παρερμηνευσα. Δηλαδη εσεις θεωρειτε οτι ενα πρωτογονο πανι που συναρμολογουμε μονες μας με οδηγιες του youtube ειναι πιο ανατομικο απο ενα προοϊον ειδικα σχεδιασμενο;

Λοιπον ακου να γελασεις: ο αντρας της αδερφης μου ειναι απο τη Νιγηρια. Οταν γεννησε η αδερφη μου ηρθε η πεθερα της που μενει μονιμα στη Νιγηρια και εχει 6 παιδια και 9 εγγονια να μεινει βαζι τους 3 μηνες. Παιρνει λοιπον το νεογεννητο, βγαζει ενα μεγαλο σκετο πανι απο τη βαλιτσα κσι με ταχυδακτυλουργικες κινησεις το δενει στην πλατη της και αρχιζει να κανει δουλειες στο σπιτι! Η αδερφη μου επαθε 8 εγκεφαλικα!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 6 λεπτά , CMES είπε:

Λοιπον ακου να γελασεις: ο αντρας της αδερφης μου ειναι απο τη Νιγηρια. Οταν γεννησε η αδερφη μου ηρθε η πεθερα της που μενει μονιμα στη Νιγηρια και εχει 6 παιδια και 9 εγγονια να μεινει βαζι τους 3 μηνες. Παιρνει λοιπον το νεογεννητο, βγαζει ενα μεγαλο σκετο πανι απο τη βαλιτσα κσι με ταχυδακτυλουργικες κινησεις το δενει στην πλατη της και αρχιζει να κανει δουλειες στο σπιτι! Η αδερφη μου επαθε 8 εγκεφαλικα!!!

Καλα δεν αμφιβαλλω οτι ολα αυτα τα παραδοσιακα ειχαν τη λειτουργικοτητα τους κ προφανως θα εξυπηρετουσαν, γι αυτο κ τα χρησιμοποιουσαν. Ομως τωρα υποτιθεται οτι ξερουμε κ πεντε πραγματα παραπανω για ανατομια, ασφαλεια κλπ, γι αυτο κ αναρωτιεμαι προς τι η θεοποιηση τους κ η απορριψη των εμπορικων. Φανταζομαι οτι ειναι θεμα ιδεολογιας. Εγω προσωπικα οπως ειπα δεν εχω κολλημα. Οποιο μου φανει εμενα κ του μπεμπη πιο βολικο, θα το χρησιμοποιησω. Εξαλλου προς το παρον μου φαινεται ευκολοτερο να βαλω τον μικρο στο mei tei παρα στο chicco. Εκεινον δν τον βολευει ακομα τπτ ομως!

@rainbowκοριτσακι μη χολοσκας οπως ειπες οποιο βολευει εσενα κ το μωρο ειναι αρκετο ολα τα υπολοιπα περιτα.κ εμενα η θεια μου σε ενα κατσικοχωρι της αρτας που ζει τα παιδια τα εδεναν στη πλατη με κατι φλοκατες κ κανανε δουλειες στο χωραφι κ εμενα κ τον αδερφο μου μας το εκανε οταν η μανα μου πηγαινε στο χωριο εχω κ φωτο κ μια χαρα βολεμενη φαινομαι.αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχουμε εξελιχτει.δεν θα μεινουμε στη φλοκατη η στο πανι οτι βολευει την καθε μια κ οτι νιωθει πιο ασφαλες η καθε η μανουλα για το μωρο της.

@CMESκοριτσακι μια χαρα σε βρισκω με τις βολτουλες.εγω χτες που ελεγα να παμε πρωτα μια βολτα κ μετα στον παιδιατρο εριχνε τοση βροχη λες κ το εκανε επιτηδες.μολις βγηκαμε απο το σπιτι αρχισε κατι αστραπες κ μπουμπουνιτα που να πας;;

Κοριτσια θα θελα να σας πω το θεμα μου γτ δεν εχω κ που να το πω.η πεθερα μου δεν ειναι κακη ουτε κ δεν με ηθελε ισα ισα εχουμε καλη σχεση.το προβλημα μαλον το εχω εγω.οταν εμεινα εγκυος δεν ημασταν παντρεμενοι με τον αντρα μου ημασταν ομως 5 χρονια μαζι.επειδη τοτε δεν ειχαμε δουλεια( ουτε κ τωρα) προσπαθησανε οοοοοοολοι να με πεισουν να το ριξω το παιδι.κ οταν λεω ολοι ενοω κ τα πεθερικα μου κ ο αντρας μου κ οι παππουδες του.ετσι σηκωθηκα κ εφυγα κ πηγα στη μανα μου.η πεθερα μου δε εκανε σαν τρελη κ πως θα τα βγαλουμε περα κ ξερεις εγω πρωτη θα χαιρομουν κ δεν θα τα καταφερετε κλπ.ενω ξαναλεω οτι δεν ειναι κακη.οταν λοιπον αποφασισε ο αντρας μου οτι θα το κρατησουμε κ οπως ολος ο κοσμος θα το παλεψουμε κ γυρισα παλι στο χωριο ακρα του ταφου σιωπη απο την μερια της.σαν να μην τρεχει τπτ.μονο ο παπους με αγκαλιασε μου ειπε καλοσορισες κ δακρυσε ζητωντας μου συγνωμη.τωρα που γεννησα οταν την βλεπω να τρελεται με το μωρο εγω θελω να την πνιξω.χτες που θα πηγαιναμε στο γιατρο ηρθε τον πηρε τον εβαλε στο αμαξι εκατσε πισω μαζι του.στον παιδιατρο εκανε ολες τις ερωτησεις που ηθελα να κανω εγω κ το κουλο;;οταν εξεταζε ο γιατρος με το στηθοσκοπιο το μωρο μου λεει παρτον αγκαλιτσα να ακουσει στην πλατη του κ πηγε να τον παρει αυτη κ της λεει ο γιατρος η μαμα του θα ηθελα να τον παρει.εκει τρελαθηκα.αλλα δεν εβγαλα κιχ.ουφ τα ειπα

1 hour ago, Μανιταρι Μαγικο είπε:

@rainbowκοριτσακι μη χολοσκας οπως ειπες οποιο βολευει εσενα κ το μωρο ειναι αρκετο ολα τα υπολοιπα περιτα.κ εμενα η θεια μου σε ενα κατσικοχωρι της αρτας που ζει τα παιδια τα εδεναν στη πλατη με κατι φλοκατες κ κανανε δουλειες στο χωραφι κ εμενα κ τον αδερφο μου μας το εκανε οταν η μανα μου πηγαινε στο χωριο εχω κ φωτο κ μια χαρα βολεμενη φαινομαι.αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχουμε εξελιχτει.δεν θα μεινουμε στη φλοκατη η στο πανι οτι βολευει την καθε μια κ οτι νιωθει πιο ασφαλες η καθε η μανουλα για το μωρο της.

@CMESκοριτσακι μια χαρα σε βρισκω με τις βολτουλες.εγω χτες που ελεγα να παμε πρωτα μια βολτα κ μετα στον παιδιατρο εριχνε τοση βροχη λες κ το εκανε επιτηδες.μολις βγηκαμε απο το σπιτι αρχισε κατι αστραπες κ μπουμπουνιτα που να πας;;

Κοριτσια θα θελα να σας πω το θεμα μου γτ δεν εχω κ που να το πω.η πεθερα μου δεν ειναι κακη ουτε κ δεν με ηθελε ισα ισα εχουμε καλη σχεση.το προβλημα μαλον το εχω εγω.οταν εμεινα εγκυος δεν ημασταν παντρεμενοι με τον αντρα μου ημασταν ομως 5 χρονια μαζι.επειδη τοτε δεν ειχαμε δουλεια( ουτε κ τωρα) προσπαθησανε οοοοοοολοι να με πεισουν να το ριξω το παιδι.κ οταν λεω ολοι ενοω κ τα πεθερικα μου κ ο αντρας μου κ οι παππουδες του.ετσι σηκωθηκα κ εφυγα κ πηγα στη μανα μου.η πεθερα μου δε εκανε σαν τρελη κ πως θα τα βγαλουμε περα κ ξερεις εγω πρωτη θα χαιρομουν κ δεν θα τα καταφερετε κλπ.ενω ξαναλεω οτι δεν ειναι κακη.οταν λοιπον αποφασισε ο αντρας μου οτι θα το κρατησουμε κ οπως ολος ο κοσμος θα το παλεψουμε κ γυρισα παλι στο χωριο ακρα του ταφου σιωπη απο την μερια της.σαν να μην τρεχει τπτ.μονο ο παπους με αγκαλιασε μου ειπε καλοσορισες κ δακρυσε ζητωντας μου συγνωμη.τωρα που γεννησα οταν την βλεπω να τρελεται με το μωρο εγω θελω να την πνιξω.χτες που θα πηγαιναμε στο γιατρο ηρθε τον πηρε τον εβαλε στο αμαξι εκατσε πισω μαζι του.στον παιδιατρο εκανε ολες τις ερωτησεις που ηθελα να κανω εγω κ το κουλο;;οταν εξεταζε ο γιατρος με το στηθοσκοπιο το μωρο μου λεει παρτον αγκαλιτσα να ακουσει στην πλατη του κ πηγε να τον παρει αυτη κ της λεει ο γιατρος η μαμα του θα ηθελα να τον παρει.εκει τρελαθηκα.αλλα δεν εβγαλα κιχ.ουφ τα ειπα

θα αρχίσω απο το τελευταιο 

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ;

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Διαφημίσεις

@Οντετααααα σε παρακαλω θα παει το παιδι στο γιατρο κ δεν θα ερθει;;τι να σου πω κοπελα μου οτι ξερεις ξερω

Αφου μου λεει ο αντρας μου πριν οτι τωρα που θα ανοιξει ο καιρος θα παμε μια μεγαλη βολτα τον μπεμπη κ σκεφτομαι μηπως παλι ερθει μαζι μας

πρίν από 18 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

@Οντετααααα σε παρακαλω θα παει το παιδι στο γιατρο κ δεν θα ερθει;;τι να σου πω κοπελα μου οτι ξερεις ξερω

Αφου μου λεει ο αντρας μου πριν οτι τωρα που θα ανοιξει ο καιρος θα παμε μια μεγαλη βολτα τον μπεμπη κ σκεφτομαι μηπως παλι ερθει μαζι μας

βαλε οριο κσι κρατα ασφαλείς αποστασεις τωρα που μπορεις. θα σας διαλύσει 

• Μου αρέσει 2

tt1d8a73

Μανιταρι θα συμφωνησω με την Οντετ. Πρωτη φορα ακούω πεθερα να πηγαίνει με τους γονεις στον παιδιατρο.Άλλο να της το ζητούσες εσύ κι άλλο να το θεωρεί αυτονόητο. Τώρα, τι να πω για την προηγούμενη συμπεριφορά της; Να προτείνεις έκτρωση σε ζευγάρι με 5 χρόνια σχεση; Συγχαρητήρια για τη δύναμη σου. Αφότου έγινα μητέρα, αλλαξε εντελως η άποψη μου για την έκτρωση. Το θεωρώ πλέον έγκλημα και γι'αυτο πρεπει ν υπάρχει ενημερωση στο σχολειο για  την αντισυλληψη. Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε ότι μετάνιωσε και γι'αυτο δείχνει τοσο ενδιαφέρον.

Rainbow, οσον αφορά τον αποκλειστικό θηλασμό, τον θεωρω πολύ πιο βολικό από το μπουκάλι, ιδίως το βράδυ. Μου φαίνεται βουνό να σηκωθώ εκεινη την ωρα να φτιάξω γάλα. Τον θηλάζω ξαπλωμενη και μισοκοιμισμενη. Οταν χρειάστηκε να τον αφήσω ένα πρωί γιατί έπρεπε να πάω οπωσδήποτε στη δουλειά, άφησα γάλα που είχα βγάλει με θήλαστρο, οπότε μπορεί να βρεθεί λύση. Τώρα ταξίδι ολόκληρο δεν μπορείς να πας, αλλά δεν θα άφηνα τόσο μικρό παιδί ούτως ή άλλως, γιατί θα είχα μεγάλη ανασφάλεια.

@fanouliειλικρινα οσες φορες εχουμε παει το παιδι στο γιατρο ειναι μαζι μας.δεν ξερω αν της το ειπε ο αντρας μου αλλα εχει τυχει να φυγουμε επιτοπου για τον παιδιατρο εσπευσμενα κ επειδη ηταν σπιτι ηρθε μαζι μας.

Περιμενω να ερθει η ωρα που θα παμε εκεινη την μεγαλη βολτα κ αν μου πει ο αντρας μου οτι θα ερθει μαζι μας θα τους αφησω να πανε μονοι τους

@Οντετδεν ειναι κακια ουτε μας βαζει να τσακωνομαστε για να μας διαλυσει αλλα εμενα ολη η συμπεριφορα κατα την αρχη της εγκυμοσυνης μου με εχει κανει να θεωρω το μωρο μονο δικο μου κατα καποιο τροπο.κ σε μια παρεξηγηση που ειχα με τον αντρα μου το κοπανησα.οτι αν δεν ημουν εγω να παλεψω για αυτο το παιδι κανενας δεν θα ηταν τωρα μεσα στη τρελη χαρα

@Έσπερος παντως κι εμενα η παιδιατρος μου οταν της ειπα οτι θελω να παρω μαρσιπο μου ειπε πως αν θελω να τον χρησιμοποιησω απο την πρωτη μερα να παρω εναν υφασματινο, ομως μου ειπε να ειναι καλος και γερος και οχι ενα σκετο πανι. Οποτε κι εγω πηρα σλινγκ με κλιπ και οχι με κρικο. 

@vikib βρηκα τι κανω λαθος με τον μαρσιπο!! Τον εβαζα ανασκελα και οχι να ακουμπαει η κοιλια του στη δικη μου!! Ετσι επεφτε πολυ βαρος μπροστα.

@Μανιταρι Μαγικο ανεξαρτητα με το τι εχει κανει η πεθερα σου στο παρελθον, βαλε ορια γιατι θα σας μπαστακωνεται συνεχεια! Οταν κανονιζετε κατι να το συζητας με τον αντρα σου και να του ξεκαθαριζεις οτι θες να ειστε οι δυο σας, χωρις να μπεις σε διαδικασια να του πεις τι σε ενοχλει στη μανα του, απλα οτι θες να ειστε μονοι σας σαν οικογενεια!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

CME τα καταφερες;βολευτηκατε;

Εσπερος πραγματικα το ξεκαθαριζα οτι μπορει να μην ειπε κτ τετοιο η παιδιατρος.κ εφοσον δ ρωτησες κτ παραπανω,εληξε το θεμα

Να πω οτι κ υφασματινοι βιομηχανικοι ειναι πλεον.δ καθεται μια κοπελα κ τα ραβει μονη

Το περιεργο ειναι πως οι συμβατικοι μαρσιποι που δ ειναι καταλληλοι για τα ισχυα κ την σπονδυλικη των μωρων πωλουνται ακομη

3 ώρες πρίν, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Βρε αγάπη, πρέπει να βρεις τη δύναμη να βάλεις όρια αλλά και να μιλήσεις ανοιχτά στον άντρα σου για ό,τι σε ενοχλεί. Όχι πάνω στα νεύρα σου, με ήρεμο τρόπο. Γενικά είμαι πολύ υπέρ της ειλικρίνειας στο ζευγάρι τουλάχιστον. Αυτό με την έκτρωση τραγικό, αλλά άσχετο από το ότι σας έχει γίνει κολλιτσίδα τώρα. Εγώ ούτε αγκαλιά δεν ήθελα να τους το δώσω, φρικάρω και μόνο που σκέφτομαι την πεθερά στον παιδίατρο ή στη βόλτα. Η αλήθεια είναι κι εμένα όταν θα ερχόταν η παιδίατρος σπίτι πρώτη φορά ήθελαν να είναι μπροστά και η πεθερά και η μάνα μου, αλλά το ξέκοψα στη μάνα μου και όταν το άκουσε η πεθερά της γκρίνιαξε μεν, αλλά δεν τόλμησε να έρθει. Κι αν ερχόταν θα είχαμε διπλωματικό επεισόδιο.Τες πα, πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να συζητήσεις με τον άντρα σου. Εμένα μια φορά μου είπε ο άντρας μου ε πρώτο της εγγόνι είναι, δείξε κατανόηση, και του είπα κι εμένα πρώτο μου παιδί και πάλεψα τόσο να το κάνω και εκτός αυτού με τον τρόπο της όλο προβλήματα μου δημιουργούσε στην εγκυμοσύνη η πεθερά, πολύ έλεγχος ''για το καλό του μωρού'' στα πάντα, αλλά τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω..υπερασπίσου τον εαυτό σου κι αυτό που αισθάνεσαι..αργότερα θα σου κάνει κουμάντο στα πάντα. Εγώ τους το ξεκαθάρισα σε όλους, το παιδί τόσο μικρό έχει ανάγκη τη μάνα του άντε και τον πατέρα, κανέναν άλλο, για να μην τους μπαίνουν ιδέες να μου το κρατήσουν (με είχαν ψιλοπρήξει και καλά για να ξεκουραστώ). Και στον άντρα μου το ξεκαθάρισα, για καφέ και για φαί το παιδί θα είναι μαζί μας, και στον γιατρό και σε ταξίδι, όπου κι αν πάμε. Η αλήθεια είναι δεν την εμπιστεύομαι την πεθερά να της το αφήσω και να μην κάνει τα δικά της, να δώσει ξένο γάλα και πιπίλα, που εγώ δεν θέλω. Και όσο τους το αφήνεις να το κρατάνε ή να σε ''εξυπηρετούν'' τόσο αποκτούν μετά γνώμη στην ανατροφή και χώνονται. Και σου πετάν και ένα ''εγώ το μεγαλώνω''. Φρικτό. Σόρρυ αν είμαι λίγο επιθετική αλλά έχω αγανακτήσει και φούντωσα τώρα με την ιστορία σου. 

302qp2.png

μανιταρι μαγικο:και εγω στην αρχη δε μιλουσα αλλα τωρα την καταληλη ωρα τη πεταω την μπιχτη μου γιατι στο τελος μας περνανε κ για χαζες κ κανουν οτι θελουν.να της το πεις στα ισια οπως το ειπες στον αντρα σου αλλα με ηρεμο τροπο .εγω οντως θα εβραζα τωρα τους πηρε η χαρα δεν πιστεω να δωσεις και το ονομα; .και με τον αντρα σου να συζητησεις οτι θα προτιμουσες να κανετε καποια πραγματα χωρις τη μανα του.βεβαια φανταΟμαι σας βοηθαει οικονομικα ισως κ για αυτο να βρισκει πατημα κ να χωνεται.μακαρι να βρειτε συντομα δουλεια κ να κρατησετε περισσοτερες αποστασεις .

εμενα σε ολη την εγκυμοσυνη ηρθε 3 φορες κ τωρα θελει να ερχεται συνεχεια κ το παραπονο μου ειναι οτι δεν ειπε μια φορα να μου κανει μια δουλεια .εχει την ατακα οι κορες θελουν τη μανα τους κ ολα καλα..ε δεν θα φταιω εγω που το παιδι θα το πηγαινω στη μανα μου.ευτυχω ο αντρας μου αρχισε να βλεπει καποια ραγματα

@rainbowοικονομικα η μανα μου βοηθαει περισοτερο κ αυτοι βεβαια αλλα οχι οσο η μανα μου.τωρα παιρνουμε κ ενα επιδομα οποτε δεν βοηθανε τρελα.σε συζητηση με τον αντρα μου του εχω πει οτι τους βλεπω τωρα πως κανουνε κ θυμαμαι τοτε πως εκαναν κ οτι με ενοχλει καποιες φορες κ το καταλαβε.ο αντρας μου με υποστηριζει παντα απεναντι στους δικους του κ αδικο να εχω γι αυτο δεν θελω να του πω κατι θα τον στεναχωρησω κ θα τον φερω σε δυσκολη θεση κ δεν το θελω.κ εγω τις πεταω τις μπηχτες μου πλεον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...