Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το ερα τεστ είναι σαν το μικροβιωμα νομίζω κάπως έτσι γίνετε αν δεν κάνω λάθος. Είναι απλό απλά γίνετε συγκεκριμένη μέρα του κύκλου . Δεν είναι τίποτα πάντως. 

Ε δεν έμεινε τίποτα άλλο, να το κάνω και αυτό.

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , rainbow είπε:

elenakith: Εγω που δινω κ μπουκαλι κ σαραντησαμε χθες τις τελευταιες μερες ειδα οτι ανεβασε τα ml που τρωει.οποτε ισως συμβαινει κ σε εσας κατι τετοιο

@elenakith Βοήθειά σας...με το καλό κ η βάπτιση τώρα!

Στις 40 (περίπου) μέρες είναι το πρώτο γερό άλμα. Ξεπεταγονται, χρειαζονται περισσότερο γάλα κι έτσι αυξάνουν την παραγωγή μας :)

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!! Λοιπον ρωτησα την πεθερα μου για τον σαραντισμο, η οποια ειναι επιτροπος της εκκλησιας και δασκαλα κατηχητικου (εγγυηση για εκκλησιαστικες πληροφοριες!). Μου ειπε πως το να αφηνει ο παπας το μωρο στο πατωμα δεν το εχει ξανακουσει και ουτε το γραφει πουθενα. Μπορει να ειναι καποιο τοπικο εθιμο. Τα αγορια ο παπας τα βαζει στο ιερο, οχι ομως και τη μαμα!

Λοιπον εμενα που ειναι τωρα 48 ημερων αρχισε να κανει κατι αλλο περιεργο. Θηλαζει κανονικα 30-40 λεπτα και μετα που του δινω το μπουκαλι δεν το θελει ολο. Αργει πολυ να το πιει και αφηνει αρκετο. Χθες το βραδυ μαλιστα που τον πιεσα λιγο να το πιει μου το εβγαλε. Να αισιοδοξησω οτι παιρνει περισσοτερο με το θηλασμο ή μηπως δεν εχει ορεξη για αλλο λογο;;;

@Οντετ πειραζει που το σλινγκ που εχω ειναι αλλη μαρκα απο αυτη που πωλειται στο σαιτ που μου ειπες; θα μου δωσουν συμβουλες ετσι κι αλλιως;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Μπαίνουν όλα τα μωρά στο ιερό κορίτσια-αγόρια χωρίς τη μαμά. Κι εμένα στην κόρη μου έκανε εντύπωση που την έβαλε αλλά μου πε δεν τα διαχωρίζουν. Το πάτωμα ούτε εγώ το χω ξανακούσει αν και βορειοελλαδίτισσα! 

zRCTp3.png

Just now, SFSI81 είπε:

Μπαίνουν όλα τα μωρά στο ιερό κορίτσια-αγόρια χωρίς τη μαμά. Κι εμένα στην κόρη μου έκανε εντύπωση που την έβαλε αλλά μου πε δεν τα διαχωρίζουν. Το πάτωμα ούτε εγώ το χω ξανακούσει αν και βορειοελλαδίτισσα! 

Εμενα την κορη μου δεν την ειχαν βαλει, μονο τον μπεμπη τωρα!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 8 λεπτά , CMES είπε:

Εμενα την κορη μου δεν την ειχαν βαλει, μονο τον μπεμπη τωρα!

Προφανώς ,δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι εφημέριοι γνώστες του γιατί κάνουν ό,τι κάνουν. 

"ο ιερεύς κρατώντας στα χέρια του το βρέφος το εισάγει στο ιερό βήμα αδιακρίτως φύλου. Σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Ι. Φουντούλη, ούτε οι ευχές, ούτε οι τυπικές διατάξεις της ακολουθίας κάνουν διαχωρισμό μεταξύ φύλου, αλλά εισάγονται στο ιερό βήμα και προσκομίζονται στο Θεό (καθώς ο ιερεύς τα ανυψώνει με τα χέρια του στον ουρανό), ως «δώρον» και «ανάθημα»."(απόσπασμα από το site apostoliki-diakonia.gr) 

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , SFSI81 είπε:

Προφανώς ,δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι εφημέριοι γνώστες του γιατί κάνουν ό,τι κάνουν. 

"ο ιερεύς κρατώντας στα χέρια του το βρέφος το εισάγει στο ιερό βήμα αδιακρίτως φύλου. Σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Ι. Φουντούλη, ούτε οι ευχές, ούτε οι τυπικές διατάξεις της ακολουθίας κάνουν διαχωρισμό μεταξύ φύλου, αλλά εισάγονται στο ιερό βήμα και προσκομίζονται στο Θεό (καθώς ο ιερεύς τα ανυψώνει με τα χέρια του στον ουρανό), ως «δώρον» και «ανάθημα»."(απόσπασμα από το site apostoliki-diakonia.gr) 

Λες να την ειχαν βαλει και να μην το θυμαμαι; μπορει, θα ρωτησω τον αντρα μου γιατι δεν ειμαι σιγουρη!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

και εμενα την εβαλε στο ιερο και μετα βγαινοντας την αφησε στο σκαλιβτης ωραιας πηλης κατι διαβασε μου ειπε να κανω τρεις μετανιες στην Παναγια και μετα την πηρα.τι να σας πω .ο κεθενας μαλλο διαφορετικης σχολης...

πρίν από 42 λεπτά , CMES είπε:

Καλημερα!! Λοιπον ρωτησα την πεθερα μου για τον σαραντισμο, η οποια ειναι επιτροπος της εκκλησιας και δασκαλα κατηχητικου (εγγυηση για εκκλησιαστικες πληροφοριες!). Μου ειπε πως το να αφηνει ο παπας το μωρο στο πατωμα δεν το εχει ξανακουσει και ουτε το γραφει πουθενα. Μπορει να ειναι καποιο τοπικο εθιμο. Τα αγορια ο παπας τα βαζει στο ιερο, οχι ομως και τη μαμα!

Λοιπον εμενα που ειναι τωρα 48 ημερων αρχισε να κανει κατι αλλο περιεργο. Θηλαζει κανονικα 30-40 λεπτα και μετα που του δινω το μπουκαλι δεν το θελει ολο. Αργει πολυ να το πιει και αφηνει αρκετο. Χθες το βραδυ μαλιστα που τον πιεσα λιγο να το πιει μου το εβγαλε. Να αισιοδοξησω οτι παιρνει περισσοτερο με το θηλασμο ή μηπως δεν εχει ορεξη για αλλο λογο;;;

@Οντετ πειραζει που το σλινγκ που εχω ειναι αλλη μαρκα απο αυτη που πωλειται στο σαιτ που μου ειπες; θα μου δωσουν συμβουλες ετσι κι αλλιως;

αν εχεις Facebook μπες στην ομαδα babywearing εχει απειρες πληροφοριες και κοριτσια που με πολυ μεγαλξ διαθεση θα σε κατευθύνουν.  ειναι αμαρτια να εχεις μαρσιπο και να μην τον χαιρεστε μαμα και νινακι

tt1d8a73

1 ώρα πρίν, Οντετ είπε:

Ελενα σε εβαλε κι εσενα μέσα στο ιερο ο παπάς ή  απλα πληθυντικός ταύτισης;

μπορει να ειναι σε αλμα. ποσων εβδομάδων είναι;

Χαχαχαχα πληθυντικός ταύτισης! Είναι στην 6η εβδομάδα.

πρίν από 48 λεπτά , CMES είπε:

@Οντετ

Λογικά έχει αυξηθεί το γάλα σου! Άντε εύχομαι σιγά σιγά να μην χρειάζεται συμπλήρωμα και να μην ταλαιπωρείσαι κι εσύ! Δεν δοκιμάζεις αντί να βγάλεις με το θηλάσει γάλα, να τον βάλεις να θηλάσει κ από το άλλο στήθος όταν τελειώσει από το ένα? Μήπως μετά δεν χρειαστεί ξένο η ίσως δεν χρειάζεται ξένο σε κάθε τάισμα...

Επίσης αν μπορείς πες μου τα προϊόντα για την βρεφική ακμή που χρησιμοποιείς..

302qp2.png

Σχετικά με τον θηλασμό, αν δνέτε μπόύκάλι μετα το στήθος δεν αφήνετε το μωρό να αυξήσει μόνο του την παραγωγή. Εκτός κι αν θέλετε ν αποθηλάσετε οπότε πάσο. Το γραφω γιατί κάτι τετοια μου λεγε η πρώτη παιδίατρος στο γιό μου και μου πήρε δύο μήνες να εδραιώσω τον αποκλειστικό...ευτυχώς τη σούταρα εγκαίρως (ήθελα βέβαια να θηλάσω αποκλειστικά γι αυτό την άλλαξα) 

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elenakith είπε:

Χαχαχαχα πληθυντικός ταύτισης! Είναι στην 6η εβδομάδα.

Λογικά έχει αυξηθεί το γάλα σου! Άντε εύχομαι σιγά σιγά να μην χρειάζεται συμπλήρωμα και να μην ταλαιπωρείσαι κι εσύ! Δεν δοκιμάζεις αντί να βγάλεις με το θηλάσει γάλα, να τον βάλεις να θηλάσει κ από το άλλο στήθος όταν τελειώσει από το ένα? Μήπως μετά δεν χρειαστεί ξένο η ίσως δεν χρειάζεται ξένο σε κάθε τάισμα...

Αυτο κανω ετσι κι αλλιως. Συνηθως θηλαζει ενα 20λεπτο απο το ενα στηθος και οταν αρχιζει να γκρινιαζει τον βαζω στο αλλο. Εκει καθεται συνηθως λιγοτερο. Οταν αρχισει να γκρινιαζει παλι τοτε του δινω μπουκαλι. Μονο τη νυχτα καμια φορα αν νυσταζω παρα πολυ τον βαζω μονο στο ενα.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 5 λεπτά , rainbow είπε:

και εμενα την εβαλε στο ιερο και μετα βγαινοντας την αφησε στο σκαλιβτης ωραιας πηλης κατι διαβασε μου ειπε να κανω τρεις μετανιες στην Παναγια και μετα την πηρα.τι να σας πω .ο κεθενας μαλλο διαφορετικης σχολης...

Θα ρωτήσω τον ιερέα που συνομιλώ κάποια στιγμή συνήθως όλα συμβολίζουν κάτι , οπότε κάτι θα σημαίνει. Επίσης μπορεί να ναι κάτι πιο "παλιό" που έχει εκλείψει..

zRCTp3.png

πρίν από 1 λεπτό , SFSI81 είπε:

Σχετικά με τον θηλασμό, αν δνέτε μπόύκάλι μετα το στήθος δεν αφήνετε το μωρό να αυξήσει μόνο του την παραγωγή. Εκτός κι αν θέλετε ν αποθηλάσετε οπότε πάσο. Το γραφω γιατί κάτι τετοια μου λεγε η πρώτη παιδίατρος στο γιό μου και μου πήρε δύο μήνες να εδραιώσω τον αποκλειστικό...ευτυχώς τη σούταρα εγκαίρως (ήθελα βέβαια να θηλάσω αποκλειστικά γι αυτό την άλλαξα) 

ποσο δικιο έχεις, δεν έχουμε αποθηκες, επι τοπου γινεται η παραγωγη μας, η φύση ειναι η σοφοτερη ολων. 

το μπουκαλι και η πιπιλα είναι καταπληκτικα

μεσα 

αποθηλασμου

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

@SFSI81 μεγαλη ιστορια αυτη! Το γνωριζω αυτο που λες και εχω ηδη περασει απο τη διαδικασια προσπαθειας μειωσης της ποσοτητας ή αφαιρεσης μπουκαλιου απο καποια γευματα. Δεν ειχα καμια επιτυχια και επειδη παρεμβληθηκαν αλλοι εξωτερικοι παραγοντες (κυριως η αναγκη φροντιδας της κορης μου που ειναι πολυ μικρη και δεν εχω βοηθεια) ειπα να συνεχισω με μεικτη διατροφη συνειδητα και οσο παει. Τωρα ομως βλεπω αυτο το δειγμα στη συμπεριφορα του μωρου και ισως κανω καποιες προσπαθειες χωρις να ελπιζω σε πολλα.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CMES έχοντας ενα 3χρονο όλη μέρα πάνω μου και χωρίς βοήθεια,  βλέπω τον αποκλειστικό σαν ευλογία... δεν ξέρω τι θα κανα αν είχα θήλαστρα μπουκάλια αποστειρώσεις όπως στο πρώτο. Σκέφτομαι τι τραβηξα τσαμπα και με πιάνει τρέλα.

@Οντετ ισχύει αν και την πιπίλα πολύ τη λιγουρεύομαι ώρες ώρες :-P

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...