Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ε δεν έμεινε τίποτα άλλο, να το κάνω και αυτό.

Ναι μπορείς να το κάνεις ώστε να μην σε προβληματίζουν οι μέρες της εμβρυομεταφορας. Επίσης με το ερα τεστ νομίζω βγάζουν αποτελέσματα Κ για τους γαλακτοβακιλλους οπότε θα δεις Κ μια επανάληψη τι γίνετε Κ εκεί πέρα.  

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ε δεν έμεινε τίποτα άλλο, να το κάνω και αυτό.

Α Κ κάτι άλλο σήμερα που θα πας στον άλλο γιατρό να μιλήσετε ρωτά τον τι βιταμίνες προτείνει Κ αυτός ..... Ενημερωτικά κιόλας να έχεις μια απόψη από εκεί . 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@dimitroula30κ εμενα εκανε στην αρχη κολικους κ με τις σταγονες που πηρα τωρα εχει περιπου δυο εβδομαδες να κανει κ εδω κ 1,5 εβδομαδα δεν του βαζω καν σταγονες.γτ δεν αλλαζεις σταγονες οπως λεει κ η rainbow μπορει να δεις διαφορα.

@rainbow κι εγω το μεταπτυχιακο μου το τελειωσα οταν η κορη μου ηταν λιγων μηνων. Κανε το τωρα γιατι οσο μεγαλωνουν τοσο περισσοτερες απαιτησεις εχουν! Ποιο ειναι το αντικειμενο σου;

@dimitroula30 μας ελειψες!! Οι βολτιτσες οσο ανοιγει ο καιρος ειναι τελειες!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

4 ώρες πρίν, rainbow είπε:

vikin: Ουτε ξερω ποιος ειναι μου τον χαρισαν κ δεν γραφει κατι πανω αλλα εχει σιγουρα 5 χρονι; που τον αγορασαν.και απ'οτι καταλαβαινω ετσι πως το βλεπω δεν ειναι για νεογεννητο.ναι αυτο φοβαμαι μηπως καμια φορα δεν το δεσω καλα και μου πεσει το παιδι.ξερω ειμαι υπερβολικη αλλα ο καθενας με τις παραξενιες του!γενικα δεν νομιζω οτι θα τον πολυχρησιμοποιησω νομιζω οτι το καροτσι πιο πολυ με βολευει γιατι δεν θελω κ στο σπιτι να μαθει να ειναι συνεχεια πανω μου .θα δειξει ο καιρος..

cmes: Nαι μεταπτυχιακο κανω που να μην εκανα...αγανακτησα..

μανιταρι μαγικο: Μεγαλωσατε και εσεις..οταν το κανουν αυτο σου ρχεται να πηδηξεις απο το παραθυρο ειδικα αν ειναι νυχτα και κουτουλας...σε καταλαβαινω και εμενα το κανει.. Κ δεν μπορω να καταλαβω πως ξυπναει ενω στην αγκαλια μονο που δεν ροχαλιζει...

παντως μονο που βγηκαμε λιγο εξω κ εχει κ ηλιο εχει αλλαξει ολη μου η ψυχολογια..το απογευμα περιμενουμε κ τις πρωτες επισκεψεις..που ηθελα να αποφυγω γιατι εχουν ενα παιδι 18 μηνων κ θα το φερουν αλλα αμα δεν καταλαβαινει ο κοσμος ποσο κακος να γινεις..ελπιζω μονο να κοιμαται η μπεμπα να μην αναγκαστω να τη βγαλω απο το δωματιο.

Οι κικο εχουν δυο αρνητικα.το κομματι υφασμα αναμεσα στο ποδια ειναι μικρο,με αποτελεσμα να μην ειναι σωστη η θεση των ισχιων.κ κατα δευτερον εχουν σκληρο υλικο που δ ειμαι καλο για την σπονδυλικη του παιδιου.κ γενικως δ νομιζω οτι ειναι ανετοι κ για τον γονιο να το φοραει ωρα.γενικα ομως νομιζω ειναι απο νεογεννητο.η τουλ μετα τα 3κιλα

Μακαρι να αρεσει στο μωρο σου το καροτσι.πολλες φορες ειναι λυση αναγκης ο μαρσιπος

Δ εισαι υπερβολικη,κτ που δ το ξερεις λογικο να μην το εμπιστευεσαι.αλλα πραγματικα δ νομιζω να κανεις λαθος στην εφαρμογη

πρίν από 9 λεπτά , vikib είπε:

Οι κικο εχουν δυο αρνητικα.το κομματι υφασμα αναμεσα στο ποδια ειναι μικρο,με αποτελεσμα να μην ειναι σωστη η θεση των ισχιων.κ κατα δευτερον εχουν σκληρο υλικο που δ ειμαι καλο για την σπονδυλικη του παιδιου.κ γενικως δ νομιζω οτι ειναι ανετοι κ για τον γονιο να το φοραει ωρα.γενικα ομως νομιζω ειναι απο νεογεννητο.η τουλ μετα τα 3κιλα

Μακαρι να αρεσει στο μωρο σου το καροτσι.πολλες φορες ειναι λυση αναγκης ο μαρσιπος

Δ εισαι υπερβολικη,κτ που δ το ξερεις λογικο να μην το εμπιστευεσαι.αλλα πραγματικα δ νομιζω να κανεις λαθος στην εφαρμογη

Τελικα προσπαθησα αλλα δεν ξερω να στειλω φωτογραφια. Να ρωτησω 2 πραγματα για το σλινγκ οταν το βαζω ξαπλωτο:

Το χερι του που ειναι απο κατω πως να το βαλω;

Η κοιλια του πρεπει να ακουμπαει στη δικη μου οπως οταν θηλαζω ή προς τα πανω οπως οταν τον κραταω αγκαλια;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , CMES είπε:

Τελικα προσπαθησα αλλα δεν ξερω να στειλω φωτογραφια. Να ρωτησω 2 πραγματα για το σλινγκ οταν το βαζω ξαπλωτο:

Το χερι του που ειναι απο κατω πως να το βαλω;

Η κοιλια του πρεπει να ακουμπαει στη δικη μου οπως οταν θηλαζω ή προς τα πανω οπως οταν τον κραταω αγκαλια;

Ουτε εγω βρηκα καμια ακρη με φωτο

Το χερακι καλυτερα να ερθει λιγο μπροστα.δλδ να μην ειναι κατω απο το σωμα του παιδιου.να ακουμπαει στην κοιλα του

Κοιλια με κοιλια,οπως στον θηλασμο

Φυσικα πρωτα εχεις δημιουργησει μια τσεπη στο σλινγκ,δλδ το πλαι του μωρου που βρισκετα απο την κατω πλευρα καλυπτεται με υφασμα

Επισης παρολο που μπαινει κ απο τις δυο πλευρες εμενα με βολευε πιο πολυ το κεφαλι να μην ειναι στην πλευρα των κρικων

• Μου αρέσει 1

On 3/3/2018 at 10:53 ΜΜ, SFSI81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...

Κι εγώ περιμένω λίγο ακόμη να ξεπεταχτεί η μικρή μου να τη βάζω στο ring sling. Πολύ βολικός ο μάρσιπος απλά θέλει να του πάρεις τον αερα ώστε να μην νιώθεις ανασφάλεια. Πάντως με 2 παιδιά όπως εγώ είναι δώρο Θεού.

Εμένα το ριλάξ δεν με πείθει για την καταλληλότητά του ειδικά σε τόσο μικρά μωράκια.

@Οντετ έλληνας παιδίατρος κ Kangaroo care απέχουν όσο η γη από το φεγγάρι. Το attachment parenting δεν νομίζω πως αφορά τους έλληνες επαγγελματίες υγείας... να ευχαριστάμε προς το παρόν για την αλλαγή των βιβλιαρίων υγείας που είναι βασισμένα σε αυτά του NHS και άρα είναι πιο friendly σ' εμάς που θηλάζουμε αποκλειστικά... :-D

Καλημερα!

με βρισκεις απολυτα συμφωνη!

Η αποψη μου ειναι απαραιτητο ενα σοβαρο  cross checking και κριτική σκέψη σε ο,τι ακούμε, οταν το ένστικτο λεει άλλα.

(Αυτη η τραγίλα της θεοποίησης της καθε ποδιας νομιζω δεν απανταται σε πολλές άλλες χώρες)

11 ώρες πρίν, CMES είπε:

Παντως το παλευω με αυτο το σλινγκ και ακομα δεν βολευομαι. Σιγουρα κατι κανω λαθος γιατι το φοραω 10 λεπτα μεσα στο σπιτι και αμεσως ποναει η πλατη μου!

μπες στο babywearing , θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις τι παει στραβά και θα σε κατευθύνουν!

tt1d8a73

On 1/3/2018 at 1:25 ΜΜ, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!! Τι κάνετε? 

Εμείς σαραντισαμε το Σάββατο και πήγαμε την πρώτη μας βολτιτσα! Ο παπάς κι εμάς δεν μας άφησε κάτω, απλά μας έκανε βόλτα στο ιερό κ μας διάβασε ευχές 

Κορίτσια έχω απορία, όταν λέτε ότι κάνετε δουλειές με το μωρό στο ένα χέρι, πως το κρατάτε και τι δουλειές κάνετε με 1 χέρι? Εμενα το μωρό ακόμα δεν στηρίζει τέλεια τον αυχένα οπότε πρέπει να κρατάω και το σβερκακι...κ πως βαζεις πχ σκούπα με το ένα χέρι? Αν το καταφέρω αυτό, πραγματικά θα είμαι σούπερ! 

@CMES αν μπορείς πες μου τι χρησιμοποιείς για τη βρεφική ακμή! 

Κορίτσια από το Σάββατο το μωρό ξεκίνησε ξαφνικά να θηλάζει για πολλή ώρα και πολύ συχνά , ενώ μέχρι την Παρασκευή θήλαζε ανά δίωρο τη μέρα και αραιότερα την νύχτα.. έχει συμβεί αυτό σε καμία άλλη? Σκέφτομαι αν είναι άλμα ανάπτυξης ή όχι και πως θα το καταλάβω...

302qp2.png

Διαφημίσεις

elenikith: Ακομα σκουπα δεν εβαλα σλλα ενα swifer το περναω ,πλενω τα μπουαλια της,συμαζευω τετοια. ποση ωρα θηλαζει;δεν ξερωνα σου απαντησω αφου δεν κανω αποκλειστικο αλλα ισως αυξηθηκαν οι αναγκες του κ χρειαζεται πιο πολυ γαλα γι'αυτο ναθελει πιο πολυ ωρα να φαει

Θηλάζει 40-50 λεπτά και μετά από μια ώρα θέλει πάλι..τη νύχτα δόξα το θεό κοιμάται ένα τετράωρο κ τρίωρο η δίωρο...και βγάζει συνέχεια γουλιες, φαντάζομαι ότι παρατρωει τελικά...μέχρι προχθές έτρωγε για 15-20 λεπτά ανά δίωρο. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά και ξαφνική. 

302qp2.png

2 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!! Τι κάνετε? 

Εμείς σαραντισαμε το Σάββατο και πήγαμε την πρώτη μας βολτιτσα! Ο παπάς κι εμάς δεν μας άφησε κάτω, απλά μας έκανε βόλτα στο ιερό κ μας διάβασε ευχές 

Κορίτσια έχω απορία, όταν λέτε ότι κάνετε δουλειές με το μωρό στο ένα χέρι, πως το κρατάτε και τι δουλειές κάνετε με 1 χέρι? Εμενα το μωρό ακόμα δεν στηρίζει τέλεια τον αυχένα οπότε πρέπει να κρατάω και το σβερκακι...κ πως βαζεις πχ σκούπα με το ένα χέρι? Αν το καταφέρω αυτό, πραγματικά θα είμαι σούπερ! 

@CMES αν μπορείς πες μου τι χρησιμοποιείς για τη βρεφική ακμή! 

Κορίτσια από το Σάββατο το μωρό ξεκίνησε ξαφνικά να θηλάζει για πολλή ώρα και πολύ συχνά , ενώ μέχρι την Παρασκευή θήλαζε ανά δίωρο τη μέρα και αραιότερα την νύχτα.. έχει συμβεί αυτό σε καμία άλλη? Σκέφτομαι αν είναι άλμα ανάπτυξης ή όχι και πως θα το καταλάβω...

Ελενα σε εβαλε κι εσενα μέσα στο ιερο ο παπάς ή  απλα πληθυντικός ταύτισης;

πρίν από 55 λεπτά , elenakith είπε:

Θηλάζει 40-50 λεπτά και μετά από μια ώρα θέλει πάλι..τη νύχτα δόξα το θεό κοιμάται ένα τετράωρο κ τρίωρο η δίωρο...και βγάζει συνέχεια γουλιες, φαντάζομαι ότι παρατρωει τελικά...μέχρι προχθές έτρωγε για 15-20 λεπτά ανά δίωρο. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά και ξαφνική. 

μπορει να ειναι σε αλμα. ποσων εβδομάδων είναι;

tt1d8a73

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...