Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι θα στείλω το βράδυ να σας πω. Παντως τώρα επανήλθε ο δικός μου για τις βιταμίνες και μου έδωσε ένα τηλέφωνο ενός αντιπροσώπου. Δε ξέρω καν ποιες βιταμίνες είναι, θα πάρω να ρωτήσω.

Για ρώτα τι αντιπρόσωπο ? Φαρμακείο? 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια;πως πατε σημερα;εμεις ευτυχως κοιμηθηκαμε χτες κατα τις 11 κ μετα φαγαμε κοιμησμενοι μεχρι τις 5:00.εν το μεταξυ εχω λιωσει στο γελιο με τον αντρα μου.επειδη με το ντυσιμο εχουμε ενα θεμα με οτι πρεπει να περασει απο το κεφαλι εχουμε παρει φορμακια κ ζιπουνακια που ανοιγουν μπροστα κ τα φοραμε σαν ζακετες.κραταγε λοιπον ο αντρας μου το παιδι κ εχει κατουρηθει μεχρι τ αυτια μου λεει ασε θα τον αλλαξω κανε το γαλα..του λεω πως θα τον αλαξεις δεν εχω ζιπουνακι που να σε βολευει..ασε μου λεει εχω τον τροπο μου..παιδια τον βλεπω μετα απο λιγο κ του το φοραγε απο κατω απο τα ποδια προς τα πανω..ελιωσα.βεβαια αλλο να σας το λεω κ αλλο να το βλεπεται μετα απο μιση ωρα εφτιαξα το γαλα του παιδιου γιατι εκλαιγα απο τα γελια

• Χαχα 2

Rainbow μπορεις να δοκιμασεις για να δεις αν βολευτεις

Πχ φοβασαι να κρατησεις το μωρο αγκαλια ορθιο με το ενα χερι;

Δ ειναι απαραιτητο να βολευει ολους

Ουτε εννοουσα οτι το εκανε αυτο που ειπα ο γιατρος της εσπερος,για αυτο ρωτησα αν ειπε κτ παραπανω

Παντως καποια βραδια μπορει να ειναι πιο ανησυχα τα μικρα επειδη δεχθηκαν πολλα ερεθισματα.πχ βολτα η επισκεψεις.ειναι μικρα κ κουραζονται ευκολα,επειδη ειδα οτι αναφερθηκε

vikib: Οχι με το ενα χερι την κραταω συνεχεια κ κανω δουλεις τους υφασματινους φοβαμαι.μο;υ χαρισαν ενα της chi co αλλα δεν ξερω απο ποτε μπορω να το χρησιμοποιησω.φανταζομαι αφου στηριζει καλα το κεφαλι της.

αυριο γινομαστε 40 ημερων..μεγαλβσε το ζουζουνακι..και εχει αλλαξει και πολυ μου φαινεται..

Καλησπέρα κορίτσια...

Κι εγώ περιμένω λίγο ακόμη να ξεπεταχτεί η μικρή μου να τη βάζω στο ring sling. Πολύ βολικός ο μάρσιπος απλά θέλει να του πάρεις τον αερα ώστε να μην νιώθεις ανασφάλεια. Πάντως με 2 παιδιά όπως εγώ είναι δώρο Θεού.

Εμένα το ριλάξ δεν με πείθει για την καταλληλότητά του ειδικά σε τόσο μικρά μωράκια.

@Οντετ έλληνας παιδίατρος κ Kangaroo care απέχουν όσο η γη από το φεγγάρι. Το attachment parenting δεν νομίζω πως αφορά τους έλληνες επαγγελματίες υγείας... να ευχαριστάμε προς το παρόν για την αλλαγή των βιβλιαρίων υγείας που είναι βασισμένα σε αυτά του NHS και άρα είναι πιο friendly σ' εμάς που θηλάζουμε αποκλειστικά... :-D

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!! Εμενα τελικα οτι και να κανω ξυπναει το βραδυ 1.30, 5 και 8.30 ασχετα με το τι ωρα εφαγε νωριτερα ή ποσο εφαγε! Ουτε ξυπνητηρι να ειχε μεσα του, μιλαμε γθα τρομερη ακριβεια! Χθες ηταν ελευθερη η μαμα μου και πηγαμε μια μεγαλη βολτα το πρωι με τα παιδια και ηταν πολυ ωραια! Σημερα ομως δεν υπαρχει κανεις, παλι μονη μου ολη μερα. Δεν περναει η ωρα βρε κοριτσια! Τι να κανω;;;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

καλημερα κοριτσια! Σημερα 40ντησαμε..!! Πηγαμε εκλησια και μετα για καφε... Της αρεσαι η βολτα...βεβαια ταλεπορηθηκε λιγο γιατι την ξυπνησα ν φαει για να μην πεινασει στην εκκλησια την ξυπνησε και ο παπας ..

και για να μην σχολιαζουν καποιες κακοπροερετα χωρις να ξερουν ο παπας οντως το ξαπλωσε το παιδι κατω .εβαλε ενα πανακι( δεν ξερω αν το λενε καπως) και το ακουμπησε.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , rainbow είπε:

καλημερα κοριτσια! Σημερα 40ντησαμε..!! Πηγαμε εκλησια και μετα για καφε... Της αρεσαι η βολτα...βεβαια ταλεπορηθηκε λιγο γιατι την ξυπνησα ν φαει για να μην πεινασει στην εκκλησια την ξυπνησε και ο παπας ..

και για να μην σχολιαζουν καποιες κακοπροερετα χωρις να ξερουν ο παπας οντως το ξαπλωσε το παιδι κατω .εβαλε ενα πανακι( δεν ξερω αν το λενε καπως) και το ακουμπησε.

Αντε μπραβο!!! Ευκαιρια για βολτες τωρα!! Αυτο με το ξαπλωμα δεν το εχω ξανακουσει, μηπως ειναι καποιο τοπθκο εθιμο; μενετε εκτος Αθηνας; εμας παντως ο παπας δεν το εκανε. Θα ρωτησω την πεθερα μου που ειναι της εκκλησιας και θα σου πω!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

cmes: Ναι εκτος αθηνας μενουμε αλλα φανταζομαι οτι ειναι μαλλον αναλογα τον παπα ;τι να πω; κ ο παπας ειναι νεος και στρατιωτικος οποτε δεν ειναι κατι που το εκαναν μονο παλια.

αυριο θα παμε και στο γιατρο κ αν εχει καλο καιρο ειπαμε θα παμε με τα ποδια βολτα..αχ περιμενω πως κ πως να τελειωσω την εργασια μου να χαρω τη μπεμπα..με εχει φαει το αγχος κ εχω κ νευρα κ δεν την ευχαριστιεμαι οσο θα ηθελα..

πρίν από 34 λεπτά , rainbow είπε:

cmes: Ναι εκτος αθηνας μενουμε αλλα φανταζομαι οτι ειναι μαλλον αναλογα τον παπα ;τι να πω; κ ο παπας ειναι νεος και στρατιωτικος οποτε δεν ειναι κατι που το εκαναν μονο παλια.

αυριο θα παμε και στο γιατρο κ αν εχει καλο καιρο ειπαμε θα παμε με τα ποδια βολτα..αχ περιμενω πως κ πως να τελειωσω την εργασια μου να χαρω τη μπεμπα..με εχει φαει το αγχος κ εχω κ νευρα κ δεν την ευχαριστιεμαι οσο θα ηθελα..

Σν θυμαμαι καλα κανεις μεταπτυχιακο καο διαβαζεις;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

@rainbowαντε τωρα ποιος σας πιανει.εμενα παντως δεν τον ξαπλωσε στο πατωμα βολτα στο ιερο τον πηγε.

Εμεις κλεινουμε 2 μηνες σημερα κ αυριο εχει τριπλο εμβολιο.χτες κοιμηθηκε κατα τις 10:30 κ φαγαμε στις 12 κ κοιμηθηκαμε μεχρι τις 4.μετα φαγαμε κατα τις 5 κ μεχρι τις 7 πηγαινοερχομασταν απο την αγκαλια στη καλαθουνα κ τουμπαλιν.ε σε καποια φαση κουραστηκα κοιμοταν πανω μου κ μολις τον εβαζα στην καλαθουνα ξυπναγε κ ολο χαμογελαγε.εβαλα δυο μαξιλαρια στο κρεβατι μου τον ακουμπησα για να παω τουαλετα κ μεχρι να γυρισω ειχε κοιμηθει.τον ξαναβαζω στη καλαθουνα το ματι γαριδα.ε απο την απελπισια μου τον ξαναεβαλα στα μαξιλαρια διπλα μου κ ξεραθηκαμε δυο ωρες.αντε να παμε αυριο στο γιατρο μπας κ μας κοψει κανενα γευμα η εστω να τον ταιζω οταν το ζηταει.

• Χαχα 1

Rainbow ουτε εμενα τα αφησε κατω στον σαραντισμο.κ μενω β.ελλαδα

Θελεις να μου πεις ποιον μαρσιπο της κικο εχεις;

Δλδ φοβασαι οτι ο μαρσιπος θα λυθει ας πουμε;

Τετοια περιπτωση δ υπαρχει εφοσον τον βαλεις σωστα.απο κει κ περα υπαρχουν κ μαρσιποι με κλιπς που ειναι σταθεροι κ καταλληλοι απο νεογεννητο.οπως ο ergobaby,κ εχει κ μερικες μαρκες στο ecobaby.ο κιμπι απο αστερακι ειναι απο 3μ κ μετα

vikin: Ουτε ξερω ποιος ειναι μου τον χαρισαν κ δεν γραφει κατι πανω αλλα εχει σιγουρα 5 χρονι; που τον αγορασαν.και απ'οτι καταλαβαινω ετσι πως το βλεπω δεν ειναι για νεογεννητο.ναι αυτο φοβαμαι μηπως καμια φορα δεν το δεσω καλα και μου πεσει το παιδι.ξερω ειμαι υπερβολικη αλλα ο καθενας με τις παραξενιες του!γενικα δεν νομιζω οτι θα τον πολυχρησιμοποιησω νομιζω οτι το καροτσι πιο πολυ με βολευει γιατι δεν θελω κ στο σπιτι να μαθει να ειναι συνεχεια πανω μου .θα δειξει ο καιρος..

cmes: Nαι μεταπτυχιακο κανω που να μην εκανα...αγανακτησα..

μανιταρι μαγικο: Μεγαλωσατε και εσεις..οταν το κανουν αυτο σου ρχεται να πηδηξεις απο το παραθυρο ειδικα αν ειναι νυχτα και κουτουλας...σε καταλαβαινω και εμενα το κανει.. Κ δεν μπορω να καταλαβω πως ξυπναει ενω στην αγκαλια μονο που δεν ροχαλιζει...

παντως μονο που βγηκαμε λιγο εξω κ εχει κ ηλιο εχει αλλαξει ολη μου η ψυχολογια..το απογευμα περιμενουμε κ τις πρωτες επισκεψεις..που ηθελα να αποφυγω γιατι εχουν ενα παιδι 18 μηνων κ θα το φερουν αλλα αμα δεν καταλαβαινει ο κοσμος ποσο κακος να γινεις..ελπιζω μονο να κοιμαται η μπεμπα να μην αναγκαστω να τη βγαλω απο το δωματιο.

Κοριτσια καλησπερα εχω πολυ καιρο να γραψω δεν προλαβαινω!! Εμας οι κολικοι συνεχιζουν ακομη καθε βραφυ ξεκιναει το κλαμα με απιστευτη ακριβεια 21:54. Εχουμε παθει πλακα. Βεβαια τωρα κρατανε 2 ωρες απο τις 4 ποθ ηταν στην αρχη. Γενικα ομως καλα.ξεκινγσαμε και βολτιτσες ο καιρος χθες κ σημερα τελειος. 

HBNJp3.png

@rainbowνομιζω οτι λειτουργουν με την μυρωδια.ο δικος μου χωνει τη μουσουδα του στη μασχαλη η στο στηθος μου κ τριβεται.κ την νυχτα οταν τρωμε μου κανει μαγουλιτσες τριβει το μαγουλο του στο δικο μου.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...