Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμπληρώματα διατροφής μπορώ να πάρω φυσικά. Εγώ εννοούσα τα άλλα που δε θα τα έπαιρνα υπό άλλες συνθήκες. Αυτά μπορεί φαντάζομαι να μου τα προτείνει και φαρμακοποιός αν πάω και ζητήσω. Εκτός αν μπορει κάποια κοπέλα να προτείνει κάποια.

Ε μην νομίζεις μωρέ Κ τα άλλα έχουν τίποτα δράκους μέσα .. τα ίδια έχουν απλά αλλάζουν τις δοσολογιες Κ προσθέτουν ένα δύο συστατικά παραπάνω . 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, vikib είπε:

Η στηριξη δ εχει σχεση με το υφασμα

Φυσικα ειναι θεμα προτιμησεων κ καποιοι δ θελουν καθολου μαρσιπο.αλλα αν ενας γιατρος δ το συνιστα θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει λογος

Ευχαριστω παντως

Το καθισματακι στο ρινγκ εγω το εφτιαχνα πριν το βαλω.πολυ πριν βαλω το μωρο.το δικο μου ειναι αστερακι κ στη σελιδα baby wearing εχει πολλα βιντεακια πως το βαζεις

Στο μαι ται μπορεις να βαλεις κ μεσα τα ποδια,αν κ δ το εκανα προσωπικα,υπαρχει αυτη η επιλογη

Το σωστο υψος ειναι να φτανεις να φιλησεις το κεφαλι του μωρου χωρις να ζοριζεσαι

Ο μαρσιπος σε τοσο μικρο μωρο θα ερχεται αρκετα ψηλα,μεχρι τα αυτακια περιπου,για να στηριζει τον αυχενα

Μοντερνο μαρσιπο εννοεις καποιο με κλιπ;το πιο σημαντικο ειναι να εχει σωστη θεση στα ισχυα.δλδ ο πωπος να ειναι πιο χαμηλα απο τα γονατα για να δημιουργειται ενα Μ.

Επισης το αρνητικο σε αυτους ειναι το σκληρο υλικο στην πλατη του μωρου.με επιφυλαξη γτ δ ξερω τι μαρσιπο εχεις

Υπαρχουν κ με κλιπ soft structured carriers

Για να μη μεταφερω λαθος εντυπωσεις, οταν τη ρωτησα για υφασματινο μου ειπε ναι αρκει να ειναι καλος ορθοπαιδικος. αυτο το ερμηνευσα οτι εννοουσε καποιον με κλιπ αλλα με το μαλακο υλικο κ οχι αυτα τα εξωτικα πανια. Δεν επεμεινα ομως γιατι αν στο μωρο αρεσει το εξωτικο πανι κ νιωθωασφαλης με αυτο, θα το χρησιμοποιησω εστω κ λιγο αργοτερα. δεν εχω ιδεολογικο κολλημα να μη θελω τα μοντερνα ομως. το αντιθετο: τα θεωρω πολυ πιο ασφαλη κ ευκολα στη χρηση αν κ καταλαβαινω οτι ειναι λιγοτερο ευελικτα κ σιγουρα ακαταλληλα για ζεστη. 

Το mei tai εχω καταφερει να το δεσω κ να βαλω τον μικρο ασχετο σν δυσφορουσε, αλλα πραγματικα μου φαινεται επικινδυνο να προσπαθεις να δεθεις μονη σου κρατωντας το μωρο. Αλλα το ring sling μου φαινεται ακομα πιο επικινδυνο. 

για το κεφαλι δν κατςλαβαινω που πρεπει να στεκεται. θα ειναι χωμενη η μουρη του πανω μου; θα κοιταει στο πλαι; θα εχει περιθωριο να κινειται; κι αν κινειται πως θα στηριζεται; 

του δικου μου εντωμεταξυ δεν του αρεσει ουτε σε πανα αγκαλιας να ειναι. απο νεογεννητο δεν τις ηθελε. οποτε τις χρησιμοποιω μονο για να τον ακουμπησω καπου. οποτε δεν νιωθω πολυ αισιοδοξη για μαρσιπο. 

επισης, ποιες δουλειες μπορεις να κανεις με μαρσιπο; μαγειρεμα κ σιδεωμς μου φσινονται επικινδυνα. το οδιο κ σκουπισνα-σφουγγαρισμα. οποτε βολευουν σε κατι απο αυτη την αποψη;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Έσπερος δεν εννοω τετοιες δουλειες! Εγω συνηθως βαζω τον μαρσιπο οταν θελω να ταισω την κορη μου (που ειμαι καθιστη) ή αν πρεπει επειγοντως να βαλω αποστειρωτη ή να μαζεψω λιγο το δωματιο. Δεν βολευει για τιποτα περισσοτερο! Τωρα σκεφτομαι που εχω να παω σε μαγαζια για το σπιτι που ετοιμαζουμε να παιρνω το μωρο στο μαρσιπο. Αν πχ παω σε ενα μαγαζι με φωτιστικα το καροτσι δεν βολευει. Την κορη μου φυσικα θα την αφηνω στη γιαγια της για να εχω μονο το μωρο.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημερα πως ειστε σημερα;;εμεις οοοοολη νυχτα κοιμηθηκαμε μονο μια ωρα.το πρωι μας πηρε ο υπνος κ οταν τον σηκωσε ο αντρας μου στις 9 να φαει ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ!!!κοιμοταν  βεβαια αλλα κ κοιμησμενος παντα ετρωγε.τον εβαλε παλι για υπνο κ σηκωθηκε μονος του στις 10:30.μετα ξαναπεσαμε μεχρι τις 1:00.λετε να εχουμε προβλημα με τον υπνο την νυχτα;;δεν θα ττο αντεξω

8 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

Για να μη μεταφερω λαθος εντυπωσεις, οταν τη ρωτησα για υφασματινο μου ειπε ναι αρκει να ειναι καλος ορθοπαιδικος. αυτο το ερμηνευσα οτι εννοουσε καποιον με κλιπ αλλα με το μαλακο υλικο κ οχι αυτα τα εξωτικα πανια. Δεν επεμεινα ομως γιατι αν στο μωρο αρεσει το εξωτικο πανι κ νιωθωασφαλης με αυτο, θα το χρησιμοποιησω εστω κ λιγο αργοτερα. δεν εχω ιδεολογικο κολλημα να μη θελω τα μοντερνα ομως. το αντιθετο: τα θεωρω πολυ πιο ασφαλη κ ευκολα στη χρηση αν κ καταλαβαινω οτι ειναι λιγοτερο ευελικτα κ σιγουρα ακαταλληλα για ζεστη. 

Το mei tai εχω καταφερει να το δεσω κ να βαλω τον μικρο ασχετο σν δυσφορουσε, αλλα πραγματικα μου φαινεται επικινδυνο να προσπαθεις να δεθεις μονη σου κρατωντας το μωρο. Αλλα το ring sling μου φαινεται ακομα πιο επικινδυνο. 

για το κεφαλι δν κατςλαβαινω που πρεπει να στεκεται. θα ειναι χωμενη η μουρη του πανω μου; θα κοιταει στο πλαι; θα εχει περιθωριο να κινειται; κι αν κινειται πως θα στηριζεται; 

του δικου μου εντωμεταξυ δεν του αρεσει ουτε σε πανα αγκαλιας να ειναι. απο νεογεννητο δεν τις ηθελε. οποτε τις χρησιμοποιω μονο για να τον ακουμπησω καπου. οποτε δεν νιωθω πολυ αισιοδοξη για μαρσιπο. 

επισης, ποιες δουλειες μπορεις να κανεις με μαρσιπο; μαγειρεμα κ σιδεωμς μου φσινονται επικινδυνα. το οδιο κ σκουπισνα-σφουγγαρισμα. οποτε βολευουν σε κατι απο αυτη την αποψη;

Ουτε εγω θελω παρεξηγησεις.κ αν σου πω εγω σαν μαμα δ μ αρεσει το ρηλαξ,οκ ειναι προσωπικη αποψη

Αν ομως το λεει σαν παιδιατρος κ το στηριζει ιατρικα,κ το λεει κ σε αλλες μαμαδες ειναι διαφορετικο

Παντως απο οσο εχω ψαξει εγω,δ ειμαι γιατρος,τα υφασματινα ειναι εργονομικα,κ οι ssc,κ ο ergobaby. Ειναι τα πιο σωστα αναπτυξιακα κ ορθοπαιδικα

Σκουπισμα-σφουγγαρισμα γτ οχι;στο μαγειρεμα οχι το ψησιμο.κ σιδερο δ εχω κανει

Οσο μεγαλωνει το μωρο μπορεις να το δενεις στο πλαι η στην πλατη,κ να χει χερια-ποδια εξω.ειδικα στο σλινγκ καβαλα

Κ στην κορη μου που δ αγαπουσε να ναι κουκουλωμενη απο 6μηνων της αρεσε πολυ

Παντως η ρθια θεση δ ειναι λαθος.πολλες φορες τα κραταμε ετσι αγκαλια.

Φοβαστε να το κρατησετε με ενα χερι;

Το αλλο που εκανα με το μαι,ειναι να κανω ενα προχειρο δεσιμο χαλαρο,κ να το προσαρμοζω με το μωρο μετα

Παντως το σλινγκ ειναι πολυ πιο απλο.μακαρι να μπορουσα να σου το δειξω.κ το βαζεις κ ξαπλα.εμενα ειχε βιβλιαρακι με οδηγιες κ τκ εκανα με την μια.αλλα κ τα βιντεακια που σου λεω ειναι αναλυτικα

Οσο γιατο κεφαλι οπως σου ειπα θα ειναι αρκετα ψηλα κ κοντα σου ωστε να φτανεις να το φιλας,θα κοιταει εσενα,αλλα θα εχει περιπου δυο δαχτυλα κενο το πηγουνι απο το σωμα σου.ειναι αρκετο το κενο μεγαλωνοντας να περιστρεφει το κεφαλι

Παρολα αυτα στηριζεται επαρκως,πχ στο μαι το δικο μου η πανω πλευρα ερχεται λιγο πιο ψηλα.σε αλλα εχει κουκουλα.την κουκουλα η την ουρα απο το σλινγκ μπορεις να την τυλιξεις,βαζοντας κ ενα πανακι μεσα να κανεις σαν μαξιλαρακι για τον αυχενα.κ χωρις το μαξιλαρακι ομως στηριζεται καλα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Καλημερα πως ειστε σημερα;;εμεις οοοοολη νυχτα κοιμηθηκαμε μονο μια ωρα.το πρωι μας πηρε ο υπνος κ οταν τον σηκωσε ο αντρας μου στις 9 να φαει ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ!!!κοιμοταν  βεβαια αλλα κ κοιμησμενος παντα ετρωγε.τον εβαλε παλι για υπνο κ σηκωθηκε μονος του στις 10:30.μετα ξαναπεσαμε μεχρι τις 1:00.λετε να εχουμε προβλημα με τον υπνο την νυχτα;;δεν θα ττο αντεξω

Ολα τα νεογεννητα ειναι πιο δραστηρια τη νυχτα και πιο κοιμισμενα μεσα στη μερα. Αυτο αντιστρεφεται μετα το 3μηνο οπου αρχιζουν να ξεχωριζουν τη μερα απο τη νυχτα. Στην κορη μου εφαρμοσα απο πολυ νωρις πριν σαραντισει το τελευταιο ταισμα να γινεται με απολυτη ησυχια και σκοταδι και νομιζω βοηθησε πολυ στην προσαρμογη της. Τωρα το μωρο το ταιζω και το κοιμιζω ολη μερα στην καλαθουνα στο σαλονι με τηλεοραση ομιλιες κλπ. Το βραδυ ομως το κανω μπανιο (οχι καθε μερα) και το ταιζω στο δωματιο μας με απολυτη ησυχια κλειστα φωτα. Μετα το βαζω στο λικνο και κοιμαται. Επισης αν δεν εχεις θεμα με το βαρος μην το ξυπνας να φαει. Εγω εχω παρατηρησει πως αυτο τον αποσυντονιζει.

πρίν από 12 λεπτά , vikib είπε:

Ουτε εγω θελω παρεξηγησεις.κ αν σου πω εγω σαν μαμα δ μ αρεσει το ρηλαξ,οκ ειναι προσωπικη αποψη

Αν ομως το λεει σαν παιδιατρος κ το στηριζει ιατρικα,κ το λεει κ σε αλλες μαμαδες ειναι διαφορετικο

Παντως απο οσο εχω ψαξει εγω,δ ειμαι γιατρος,τα υφασματινα ειναι εργονομικα,κ οι ssc,κ ο ergobaby. Ειναι τα πιο σωστα αναπτυξιακα κ ορθοπαιδικα

Σκουπισμα-σφουγγαρισμα γτ οχι;στο μαγειρεμα οχι το ψησιμο.κ σιδερο δ εχω κανει

Οσο μεγαλωνει το μωρο μπορεις να το δενεις στο πλαι η στην πλατη,κ να χει χερια-ποδια εξω.ειδικα στο σλινγκ καβαλα

Κ στην κορη μου που δ αγαπουσε να ναι κουκουλωμενη απο 6μηνων της αρεσε πολυ

Παντως η ρθια θεση δ ειναι λαθος.πολλες φορες τα κραταμε ετσι αγκαλια.

Φοβαστε να το κρατησετε με ενα χερι;

Το αλλο που εκανα με το μαι,ειναι να κανω ενα προχειρο δεσιμο χαλαρο,κ να το προσαρμοζω με το μωρο μετα

Παντως το σλινγκ ειναι πολυ πιο απλο.μακαρι να μπορουσα να σου το δειξω.κ το βαζεις κ ξαπλα.εμενα ειχε βιβλιαρακι με οδηγιες κ τκ εκανα με την μια.αλλα κ τα βιντεακια που σου λεω ειναι αναλυτικα

Οσο γιατο κεφαλι οπως σου ειπα θα ειναι αρκετα ψηλα κ κοντα σου ωστε να φτανεις να το φιλας,θα κοιταει εσενα,αλλα θα εχει περιπου δυο δαχτυλα κενο το πηγουνι απο το σωμα σου.ειναι αρκετο το κενο μεγαλωνοντας να περιστρεφει το κεφαλι

Παρολα αυτα στηριζεται επαρκως,πχ στο μαι το δικο μου η πανω πλευρα ερχεται λιγο πιο ψηλα.σε αλλα εχει κουκουλα.την κουκουλα η την ουρα απο το σλινγκ μπορεις να την τυλιξεις,βαζοντας κ ενα πανακι μεσα να κανεις σαν μαξιλαρακι για τον αυχενα.κ χωρις το μαξιλαρακι ομως στηριζεται καλα

Δεν ξερω το σλινγκ ακομα δεν με εχει βολεψει. Μου φαινεται πολυ στριμωγμενο το μωρο και το κεφαλι στραβα. Εχω δει τα βιντεακια αλκα ακομα εχω την αισθηση οτι δεν τον βαζω σωστα. Να σου στειλω μια φωτο πμ να μου πεις αν τον εχω σωστα;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Ναι CME φυσικα στειλε

Επισης υοαρχει ομαδα στο Facebook.baby wearing love and appreciation,η καπως ετσι,οπου μππρεις να ανεβασει φωτο,κ σου λενε αν το εβαλες καλα.η να ρωτησεις γενικα για μαρσιπο.ποιοι ειναι εργονομικοι,τα ειδη,πωε να βρεις τι σου ταιριαζει,μαρκες

Ενα ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα ειναι το ecobababy,το οποιο φερνει μερικες πολυ καλες εταιριες,κ πλεον υπαρχει η δυνατοτητα να νοικιασεις καποιον για να δεις αν σε βολευει.κ φυσικα βοηθανε κ με την εφαρμογη.ειναι ν.ιωνια αττικης

Κ η στελλα απο το αστερακι ,στην αθηνα μπορει να δειξει απο κοντα

Κ απο οτι εχω δει κ θεσ/νικη υπαρχουν κοπελες που εχουν διαφορους κ μπορεις να δοκιμασεις

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , vikib είπε:

Ναι CME φυσικα στειλε

Επισης υοαρχει ομαδα στο Facebook.baby wearing love and appreciation,η καπως ετσι,οπου μππρεις να ανεβασει φωτο,κ σου λενε αν το εβαλες καλα.η να ρωτησεις γενικα για μαρσιπο.ποιοι ειναι εργονομικοι,τα ειδη,πωε να βρεις τι σου ταιριαζει,μαρκες

Ενα ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα ειναι το ecobababy,το οποιο φερνει μερικες πολυ καλες εταιριες,κ πλεον υπαρχει η δυνατοτητα να νοικιασεις καποιον για να δεις αν σε βολευει.κ φυσικα βοηθανε κ με την εφαρμογη.ειναι ν.ιωνια αττικης

Κ η στελλα απο το αστερακι ,στην αθηνα μπορει να δειξει απο κοντα

Κ απο οτι εχω δει κ θεσ/νικη υπαρχουν κοπελες που εχουν διαφορους κ μπορεις να δοκιμασεις

Πως ανεβαζω φωτο στο πμ;;;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CMESτην δευτερα θα παμε στο γιατρο κ θα ζυγιστουμε.απλα οταν ηταν 1 μηνα περιμπου τον πηγαμε στο γιατρο για τα πνιξιματα που μας εκανε κ τοτε ηταν 4 κιλα.οταν ρωτησα τον γιατρο για το αν θα πρεπει να τον ξυπναω την νυχτα για να φαει μου ειπε να μην τον αφηνω πανω απο 5 ωρες νηστικο.επειδη ειχε νοσηλευτει τις πρωτες μερες τρεφοταν μονο με ορο κ μετα πολυ λιγο γαλα κ ορο κ γι αυτο 20 ηταν 3500 γρ οταν τον πηρα σπιτι κ τον ταιζαμε τριωρο.τωρα εχει βαρυνει το καταλαβαινω στα χερια μου κ εχει ψηλωσει αλλα αν δεν τον ζυγισω δεν του κοβω το γαλα.κ εγω απο την πρωτη μερα που το εφερα σπιτι το βραδυ το ταισμα ειναι με χαμηλο φως κ ησυχια στην κρεβατοκαμαρα κ δεν ειχα προβλημα μεχρι χτες βραδυ.εσενα κοιταζει στην τηλεοραση;;ο δικος μας ολο εκει θελει να κοιταζει γι αυτο του καλυπτω την θεα με μια κουβερτα νομιζω πως δεν κανει αλλα τον ηρεμει χαχα.κ καποιες φορες νομιζω οτι παθαινει υπερενταση απο την τηλεοραση( απο τους ηχους)γι αυτο την εχω παντα χαμηλα.

πρίν από 50 λεπτά , CMES είπε:

Πως ανεβαζω φωτο στο πμ;;;

Δ εχω ανεβασει ποτε:confused:

Μανιταρι μαγικο σωστα σκεφτεσαι.πολυ πιθανο η τηλεοραση κ σαν ηχος κ σαν φως να φερει υπερενταση.

Ακομη κ το βραδυ στο δωματιο η χρηση κινητων

Κ κτ αλλο που λετε για κρεμες.ρωτησα τον γιατρο μου μετα την πρωτη καισαρικη για κρεμα η ζωνη,μου ειπε δ υπαρχει λογος.με τον χρονο θα επανελθουν ολα.καμια φορα δ εβαλα κτ.για μετα το διμηνο παντως το βαλσαμελαιο ειναι πολυ καλο επουλωτικο κ φυτικο

Σορρυ για τις παρεμβασεις

Διαφημίσεις

@Μανιταρι Μαγικο αυτο για την τηλεοραση το εχω ακουσει, κυριως για την εικονα. Ο μπεμπης αδιαφορει πληρως για την τηλεοραση, καρφωνεται ομως στους πινακες δτον τοιχο! Ειναι πολυ φιλοτεχνος!!:-D 

Η κορη μου απο την αλλη απο ημερων ολο εψαχνε την οθονη. Εμεις στο υπνοδωματιο δεν εχουμε τηλεοραση, στο σαλονι ομως παιζει ολη μερα. Ειμαι και μονη μου, πως θα περασει η μερα αλλιως;

Τωρα την πατησα, κοιμηθηκε η μικρη γυρω στις 2.30 και δεν κοιμηθηκα εγω γιατι λεω σε λιγο θα ξυπνησει το μωρο να φαει. Πηγε ομως 4 και κοιμουνται ακομα και τα δυο! Κι εγω σα χαζη εχασα τον υπνο!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

εγω παντως δεν ξερω τους φοβαμαι τους υφασματινους μαρσιπους αν και δεν εχω δοκιμασει να δω πως ειναι αλλα νομιζω οτι θα φοβαμαι μη μου πεσει.

σημερα εκανα φασινα..ποτε δε φανταζομουν ποσα πραγματα μπορεις να κανεις με ενα χερι..και τωρα νυσταζω κ δεν μπορω να κομηθω..

μανιταρι μαγικο: Ε δεν γινεται να κοιμουνται καθε βραδυ καλα..μπορει να ειναι τυχαιο γεγονος.εγω παρατηρησα οταν ξυπναει πχ μετα απο μιαμιση ωρα υπνου αν ειναι κοσμος(παπουδες) και την ξεσηκωσουν μετα για δυο μερες μαρτυραμε..επεισης και οταν αλλαζει πολλες αγκαλιες

@CMESη τηλεοραση κανει κακο στους μεγαλους ποσο στα μωρα.κ εγω στην κρεβατοκαμαρα δεν εχωτηλεοραση αλλα εκει που ειναι η κουζινα-καθιστικο παιζει ολη μερα κ εγω δεν μπορω χωρις τηλεοραση.βεβαια σημερα δεν την πολυκοιταγε αλλα αλλες φορες γυρναει το κεφαλι του 180 μοιρες για να δει εστω λιγο χαχα.δεν εχω κ πινακες στους τοιχους μονο τις σκιες κοιταμε στους τοιχους.

On 1/3/2018 at 4:44 ΜΜ, vikib είπε:

Δλδ η παιδιατρος σας δ συνιστα τη χρηση μαρσιπου.κ μαλιστα υφασματινων

Μηπως ρωτησες γτ;

κι εμενα μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο, το babywearing είναι φυσική συνέχεια του kangaroo care

μα πώς μπορει ενα γιατρος να αμφισβητήσει οτι 

-ειναι αριστο ερεθισμα για την παραγωγη ωκυτοκινης 

- συμβάλλει στην  εδραίωση του θηλασμου

-στην αλληλεπιδραση και στον πρωτο δεσμο 

-στην μειωση της πιθανοτητας επιλοχειας καταθλιψης

επιπρόσθετα 

-κραταει το μωρο ζεστο 

-ακουει τον γνωριμο ηχο της καρδιας μας που τα ρυθμιζει και τα ηρεμει

-αποκτα καλυτερο ρυθμο αναπνοής 

προτιμω να πιστεψω οτι δεν ειναι αρκετα ενημερωμένος :)

• Μου αρέσει 2

tt1d8a73

Γι αυτο κ γω ρωτησα αν το εξηγησε καπως

Αν οπως λεει η ρεινμποου απλα δ της αρεσει,φυσικα κ ειναι δεκτο

Αν ομως ελεγε εγω σαν γιατρος δ το προτεινω,εγω προσωπικα θα ηθελα να μπορει να το αιτιολογησει.γτ επηρεαζει πολλες αποψεις

Ρεινμποου σορρυ που σε φερνω σαν παραδειγμα

Απο κει κ περα εγω βλεπω πολυ θετικο που πλεον υπαρχει δανειστικη μαρσιποθηκη,γτ μπορεις να δοκιμασεις κ να δεις αν σου ταιριαζει.μην κανεις μια αγορα αχρηστη.γτ δ ειναι κ φθηνοι

Αν καποια φοβαται την ασφαλεια δ χανει κτ να δοκιμασει.απο μαμαδες που εχουν δοκιμασει η απαντηση ειναι οτι ειναι ασφαλες

Οσο για τα ατυχηματα λογω αλλαγης κεντρου βαρους,αν ξεκινησεις με νεογεννητο,προσαρμοζεσαι.δ ειναι κτ τοσο διαφορετικο σε σχεση με το να βαλεις ενα μωρο 10κιλα

Οπως κ στην εγκυμοσυνη αλλαζει το κεντρο βαρους.κ με το μωρο αγκαλια μπορει να πεσεις.υπαρχουν μωρακια που δ καθονται σε καροτσι.η δ βολευει η περιοχη διαμονης

Πολλα παιζουν ρολο.κ φυσικα οι προσωπικες προτιμησεις

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...