Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Κορίτσι μου εγώ δε θ αναλύσω τίποτα, αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι πάρε τον χρόνο σου γέμισε μπαταρίες χαμογέλασε και προχώρα, το τσιγάρο μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου αν μπορείς, μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κόψω θέλει πολύ δύναμη αυτό και δεν την έχω...

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Just now, Mariachi είπε:

@dimitroula30 δεν ξανά είχα . Βέβαια είμαι συνέχεια ξάπλα από τον φόβο μου. Λες να είναι αγόρι ; 

@Anna z νόμιζα στις 30/06 ότι είχες . Αύριο είναι ; μπορεί να δείτε κ φύλο ! Αχχχχ τι ωραία ! Η πρώτη αυχενική της παρέας μας !!!! 

Ούτε και θα ξαναέχεις. Κάνε ότι σου είπε ο γιατρός σου, και θα δεις όλα θα είναι μια χαρά. Εμένα έτσι μου λένε πάντως. Και η φιλενάδα μου που είχε κι αυτή καφετιά νομίζω στον 4ο είχε αγόρι. Ενώ στο κορίτσι δεν είχε τίποτε!!

Γερά παιδάκια να είναι! Εσύ θέλεις αγοράκι ή κοριτσάκι??

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Οντετ μπραβοοοοοο!!!! Ολα μια χαρα πηγαν καλη συνεχεια τωρα!!

Εγω παντως κοριτσια να την πω την αμαρτία μιυ κανω μερικες φορες ενα τσιγαρο το βράδυ. Δεν αντεχω μου ειβσι οτι πιο δυσκολο αυτη την περιοδο. Ξερω οτι ειναι οτι χειροτερο αλλα καποιες φορες πιεζομαι πολυ

@dimitroula30 έχουμε μια προτίμηση στο κορίτσι και εγώ και ο άντρας μου, αλλά και αγόρι να είναι θα είμαι πολύ ευτυχισμένη φυσικά ! 

@Μαιρουλι νομίζω πως μερικοί γιατροί σου λένε πως από το να νιώθεις στέρηση είναι καλύτερα να κανείς ένα τσιγάρο την ημέρα . Συζήτησε το και με την γυναικολόγο σου 

S4bRp3.png

Just now, Mariachi είπε:

@dimitroula30 έχουμε μια προτίμηση στο κορίτσι και εγώ και ο άντρας μου, αλλά και αγόρι να είναι θα είμαι πολύ ευτυχισμένη φυσικά ! 

@Μαιρουλι νομίζω πως μερικοί γιατροί σου λένε πως από το να νιώθεις στέρηση είναι καλύτερα να κανείς ένα τσιγάρο την ημέρα . Συζήτησε το και με την γυναικολόγο σου 

Κι εγώ κορούλα θέλω, ο άντρας μου νομίζω αγοράκι. Ότι και να είναι θα μας κάνει όμως το ίδιο ευτυχισμένους και τους δυο!!

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Κορίτσια εγώ δεν καπνίζω αλλά μου αρέσει να πίνω. Δηλαδή το βράδυ που θα κοιμίσω το μικρό έβαζα έως τώρα ένα ποτήρι κρασί οπωσδήποτε. Την πρώτη μέρα καθυστέρησης και πριν την εξέταση ήπια μισό μπουκάλι :confused: 

Έκτοτε μαχαίρι κι ευτυχώς δε με τραβάει καθόλου. Στο γιό μου πέρα από καφέ είχα κι αίμα, πολύ αίμα! Τώρα τίποτα. Για να δω θα βγει αληθινή η γιαγιά(δεν θυμάμαι ποιας κοπέλας). Πάντως στο κινέζικο μου έβγαλε πάλι γιο.

tt1d8aec

Διαφημίσεις

@Synnefaki σε ευχαριστώ πολύ.γιατι το λες έτσι;σου συμβαίνει κατι;

όντως καθημερινά βλέπω πολύ περίεργα και αγχωτικά όνειρα...είναι απο τις σκέψεις που κάνω.

@Mariachi Ναι,αύριο το πρωί θα πάω!.Η γιατρός μας έχει πει πως μέχρι στιγμής φαίνεται πως είναι αγόρι.Μάλιστα εδω και 2 υπερήχους μας δείχνει και τα γενετικά του όργανα και λεέι πως φαίνεται,αλλά να μη το δέσουμε απο τώρα κόμπο.

Εγώ αρχικά δεν είχα καμία προτίμηση σε φύλο.Ο άντρας μου έδειχνε απο την αρχή προτίμηση όμως,ήθελε αγοράκι, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως ενα κορίτσι δεν είναι επιθυμητό!Μας νοιάζει να είναι γερό πάνω απ´ολα όσο τετριμμένο κιαν ακούγεται.

Τώρα με το λέγε -λέγε άρχισα κι εγώ να γλυκαίνομαι και να αρέζομαι με την ιδέα του αγοριού:)Βέβαια θα δούμε και αύριο τι θα δούμε!

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

@Anna z με αφορμή τ όνειρό σου για το τσιγάρο. Κι εγώ κάπνιζα παλιά, προ 10ετιας κι ακόμη και σήμερα όταν αγχώνομαι βλέπω πως καπνίζω...Τώρα για το ραντεβού επειδή όταν είχα πάει ήμουν μόλις 6 εβδ. και το επόμενο είναι αρχές Ιούλη μου πε να πάω ενδιάμεσα για να σιγουρευτούμε. 

tt1d8aec

πρίν από 6 λεπτά , Synnefaki είπε:

@Anna z με αφορμή τ όνειρό σου για το τσιγάρο. Κι εγώ κάπνιζα παλιά, προ 10ετιας κι ακόμη και σήμερα όταν αγχώνομαι βλέπω πως καπνίζω...Τώρα για το ραντεβού επειδή όταν είχα πάει ήμουν μόλις 6 εβδ. και το επόμενο είναι αρχές Ιούλη μου πε να πάω ενδιάμεσα για να σιγουρευτούμε. 

Στο ραντεβού αναφερόμουν.Στγγνώμη δεν ήμουν ξεκάθαρη και σε μπέρδεψα. Μια χαρά!θα πας να δείς το μωράκι σου και θα ηρεμήσεις.Εγώ μέχρι και τώρα δηλαδή τη 12 εβδομάδα πήγαινα καθε εβδομάδα για να μην αγχώνομαι.Μου το είχε προτείνει η γιατρός προκειμένου να είμαι ήρεμη γιατι με ξέρει πως αγχωνομαι.Αν νομίζεις πως θα σε βοηθήσει,ζήτα απο το γιατρό σου να πηγαίνεις πιο συχνά να το βλέπεις.

Εύχομαι όλα καλά!!να μας ενημερώσεις γιατι θα σε έχουμε στο νου μας!

• Μου αρέσει 1

x7gyp3.png

@Mariachi ο δικος μου ο γιατρος ειναι καθετος! Δεν το πολυ συζητησα γιατι μου το απαγορευσε τελειως :( αλλα κανω ενα γιατι αλλιως θα σκασω! 

Κοριτσια αυχενικη κανουμε την 11-13 εβδομάδα?? Να ρωτησω αν δεν την κανει ο γιατρος γραφεται??

@Μαιρουλι εγω θα την κάνω στη γιατρό μου οπότε είπε πως δε θα χρεωθώ παραπάνω.Την αιματολογική pap A μου την έγραψε.

Απόσο ρώτησα και συζητήθηκε και σε προηγούμενα ποστ,γράφεται και η αυχενική αλλά όχι σε ιδιωτικά.

Ναι ανάμεσα στην 11 και 13 εβδομάδα, το μωράκι πρέπει να είναι  απο 5,4 εκ. Και πάνω

x7gyp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει τύχει σε κάποια να ακούσει την καρδούλα στην 8η+ εδομαδα? Ή αν γνωρίζετε κάποια αντιστοιχη περίπτωση? Συγνώμη αν κάτι δεν ανέβασα σωστά...άγχος κ αϋπνία καταλαβαινετε.

1 ώρα πρίν, Μαρακι28 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει τύχει σε κάποια να ακούσει την καρδούλα στην 8η+ εδομαδα? Ή αν γνωρίζετε κάποια αντιστοιχη περίπτωση? Συγνώμη αν κάτι δεν ανέβασα σωστά...άγχος κ αϋπνία καταλαβαινετε.

Αν έχει μια κοπέλα οπίσθια κάμψη μήτρας υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να το πιασει το μωρακι ο υπερηχος σε προηγούμενη εβδομαδα και απλά να το βλέπουν στην όγδοη που πλέον έχει μια εντελώς διαφορετική εικόνα το φυστικακι. Μην φοβάσαι!

tt1d8a73

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...