Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

@linaa @dimi.tra ωραία έτσι κ αλλιώς μου τα έγραψε ο γιατρός χθες κ θα τα κάνω μεθαύριο. 
      Επισης, στο Ελενα χρειάζεται να είναι κ ο σύζυγος; Επειδή πρακτικά το ραντεβού αφορά εμένα κ ο σύζυγος θα λείπει εξωτερικό. Αν το αλλάξω τώρα δε θα βρω ποτέ.

Όχι όχι δεν χρειάζετε να είναι ο συζηγος . Αν έχεις απλά τις εξετάσεις του.  Εσένα κατά κύριο λόγο θα εξετάσουν . Κυρίως να κάνουν ότι εξετάσεις δεν έχεις κάνει 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

κορίτσια εχω 2 ασχετες ερωτησεις. 1, το μωρό έχει κατι σπυρακια στα μαγουλα, η παιδίατρος μου είχε πει ότι είναι βρεφική ακμή από τις ορμόνες του μητρικού γάλατος, αλλά βλέπω ότι επιμένουν..ειναι φυσιολογικό ή πρέπει να κάνω κάτι?

και 2, ο μικρός εχει αποφραξη δακρυικου πόρου, η γιατρός μου είπε να΄κάνω μασάζ με το δάχτυλό μου, αλλά φοβάμαι...πώς θα ξέρω αν το κάνω σωστά? κι αν δεν το κάνω δεν θα ανοίξει από μόνος του?

302qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , CMES είπε:

Αχ @elenakith πριν απο λιγο το εβλεπα και στενοχωρηθηκα πολυ!!! Μα πως γινεται;;;;

Επισης θα σας λεω τι κανει η κορη μου την ωρα που ταιζω το μωρο να γελατε λιγο..   πριν απο λιγο ενω θηλαζα η μικρη καθοταν διπλα μου φαινομενικα ησυχη. Στην πραγματικοτητα παραμονευε και τη στιγμη που εφευγε του μωρου η θηλη απο το στομα προσπαθουσε να του βαλει την πιπιλα που προηγουμενως ειχε στο στομα της..η αποστειρωση μας μαρανε...

Χαχαχαχα ελιωσαααααα!!!

@linaεγω θα αργησω να τον βαφτισω γτ ο αδερφος μου ειναι καπετανιος κ θελω να ειναι κ αυτος στη βαφτιση.οποτε θα πρεπει να δω ποτε θα γυρισει περιπου(τωρα ειναι εδω παντρευεται τον απριλιο κ φευγει μεχρι τον μαιο)για να δουμε ποτε θα την κανουμε.

@lina!!! εμείς ή το Σεπτέμβριο ή του χρόνου την άνοιξη...θα εξαρτηθεί από το οικονομικό γιατί ταυτόχρονα θα κάνουμε και θρησκευτικό γάμο και πριν τη γαμο-βάφτιση θέλουμε να χτίσουμε και προέκταση στο σπίτι...πολλά τα μέτωπα, οπότε είδωμεν...

302qp2.png

@lina!!! κι εμεις για Σεπτεμβριο λεμε ομως επειδη προεχει να μπουμε στο καινουριο σπιτι, δεν μπορουμε να κλεισουμε κατι ακομα γιατι πρεπει να δουμε πως θα διαμορφωθουν τα οικονομικα μας.

@elenakith με αυτα τα σπυρακια της ακμης παιδευομαστε κι εμεις! Η παιδιατρος μας εδωσε ενα σαπουνακι για τη μουρη και μια καλλυντικη κρεμουλα. Μας ειπε ομως οτι αυτα ειναι απλα υποστηρικτικα και ουσιαστικα τα σπυρακια θα φυγουν μονα τους. Παρολα αυτα εγω εχω δει τεραστια διαφορα με αυτα τα προιοντα. Αν θες να σου πω ποια ειναι;

Για την αποφραξη δακρυικου πορου δεν γνωριζω να σου πω!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

1 hour ago, elenakith είπε:

κορίτσια εχω 2 ασχετες ερωτησεις. 1, το μωρό έχει κατι σπυρακια στα μαγουλα, η παιδίατρος μου είχε πει ότι είναι βρεφική ακμή από τις ορμόνες του μητρικού γάλατος, αλλά βλέπω ότι επιμένουν..ειναι φυσιολογικό ή πρέπει να κάνω κάτι?

και 2, ο μικρός εχει αποφραξη δακρυικου πόρου, η γιατρός μου είπε να΄κάνω μασάζ με το δάχτυλό μου, αλλά φοβάμαι...πώς θα ξέρω αν το κάνω σωστά? κι αν δεν το κάνω δεν θα ανοίξει από μόνος του?

Κοίτα εμένα Μ είχε προειδοποιήσει η παιδίατρος ότι τα μωρά τον πρώτο καιρό βγάζουν όλα τα δερματικά του κόσμου και να μην ανησυχώ ... Όταν μου βγάλε και μένα λοιπόν σπυράκια μικρά κόκκινα και κάποια σα να χουν και άσπρο κεφαλάκι -στο μέτωπο και στη μύτη και στο λαιμο- της τα έστειλα φωτό να τα δει και αν πρέπει να κάνω κατι και μου πε είναι φυσιολογικά δεν κάνω τπτ..

Διαφημίσεις

Κοριτσια κ εμενα εχει κατι σπυθουρακια στο προσωπο κ ειδικα εκει που πιανει η πιπιλα.αλλα κ στο υπολοιπο προσωπο κ σαν να ειναι ξερο το δερμα του.αλλα οταν κανουμε μπανιο σαν να στρωνει λιγο κ την αλλη μερα παλι τα ιδια.

εμειςκλεισαμε για τελος αυγουστου γιατι εχει πολυ κοσμο η εκκλησια και το σεπτεμβριο δε μας βολευε.αλλα επειδη θα ειναι σε αλλη πολη πρεπει να παμε απο το αλλο μημα να ψαξουμε και για κεντρο.τωρα τα υπολοιπα θα τα σκεφτω πιο μετα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Κοριτσια κ εμενα εχει κατι σπυθουρακια στο προσωπο κ ειδικα εκει που πιανει η πιπιλα.αλλα κ στο υπολοιπο προσωπο κ σαν να ειναι ξερο το δερμα του.αλλα οταν κανουμε μπανιο σαν να στρωνει λιγο κ την αλλη μερα παλι τα ιδια.

Και αυτό φυσιολογικό είναι...

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Ξερει καμια ποτε παιρνουν χρωμα τα ματακια τους;εχω μια αγωνια γτ θελω να παρει του αντρα μου που ειναι πρασινα.

Τωρα τι χρωμα ειναι;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, Μανιταρι Μαγικο είπε:

@CMESγκρι ειναι τωρα.

Συνηθως σκουραινουν και δεν ανοιγουν. Δηλαδη αν τωρα ειναι πολυ σκουρο γκρι μαλλον καστανα θα γινουν. Αν οταν λες γκρι εννοεις σαν γαλαζια χωρις χρωμα, τοτε πιθανον να παραμεινουν ανοιχτα.

Στο 2μηνο διαμορφωνεται το τελικο χρωμα

TQjIp3.pngj1MYp2.png

3 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Ελενάκι, έχουμε κι εμείς νεογνική ακμή. Δεν με ανησυχεί καθόλου ούτε κάνω τίποτα, γιατί ειχε η ανιψιά μου πολύ έντονη και παρότι μέχρι και σε ομοιοπαθητικό πήγαμε, τελικά έφυγε μονη της.

Απόφραξη δακρυικου πορου ειχε η κορη μου. Στην αρχη ο γιατρος μου ειχε πει να μην κάνω τιποτα και οτι συνηθως στο 6μηνο φτιάχνει απο μονο του. Αλλά όταν τελικά μου έδειξε το μασάζ, το πρόβλημα διορθώθηκε σε μια βδομάδα. Πατάς με το δάχτυλο σου στην εσοχη του ματιού 10 φορες επί 3 φορές τη μέρα. Δεν υπάρχει κατι να κάνεις λαθος. Κάντο και θα με θυμηθεις. Αν το προβλημα επιμείνει μεχρι το χρονο, μετα θελει επέμβαση (απλή βεβαια) απο οφθαλμίατρο.

Επίσης, για την πληγωμένη θηλή βοηθάει πάρα πολύ να έχεις όλη τη μέρα το στήθος ανοιχτό να αεριζεται και να μην φοράς σουτιέν. Επισης, αν βγαίνεις εξω καλό ειναι να φοράς τα κοχύλια για να μην εφαπτεται η θηλή στα ρούχα. Είχα μεγάλο πρόβλημα στην κόρη μου και η λανολινη δεν εκανε τπτ. Μονο με το στήθος όλη μέρα έξω (αν και όχι τόσο βολικό) έκλεισε η πληγή. Για να πονάς λιγότερο όταν πιάνει το μωρό, βαλτην στη στάση ραγκμπι. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...