-
Από την διαχείριση / Admin news
-
16 ώρες πρίν, Makelen είπε:
Σημαντική μέρα για μενα σήμερα. Δεν ξεχνάμε ημερομηνίες νομίζω όσες κάνουμε εξωσωματική! Λοιπόν.. Ευκαιρία να μάθετε και τα τρελα στατιστικά μου. 22-02-2022. Πρώτη και μοναδική μου ωοληψια. 20 ωάρια.. 18 ωριμα.. 15 γονιμοποιημένα.. 8 βλαστοκυστες. Από τις 8 βλαστοκυστες..: έβαλα τις 2 και έκανα τον γιο μου. Τώρα έβαλα αλλες 2 και είμαι έγκυος σε ένα έμβρυο. Και φυσικά έχω ακόμα 4 κατάψυξη (οι οποίες κατά 99% δεν θα χρησιμοποιηθούν). Τότε ήμουν 39, τώρα 42. Με τον άντρα μου είμαι από τα 17 μου. Ήταν δεδομένο ότι δεν θα κάνω παιδιά! Τώρα όμως ήταν η ώρα. Μην το βάζετε κάτω!!
Τι αξιολογηση ειχαν και εχουν το παιδακι και το εμβρυακι σου;
18 ώρες πρίν, little miracle είπε:οντως;; εσυ το ηξερες;;; εγω δεν ειχα ιδεα της υπαρξης του μεχρι προτινως. εκεινη μου ειπε οτι απευθυνονται σε ξενα ζευγαρια κυριως και γι αυτο στην ελλαδα δεν ακουγεται και δεν επιδιωκουν κιολας να ακουστουν. δηλαδη ελληνες πανε μονο απο στομα σε στομα. κι αυτη συστημενη κατεληξε εκει. τωρα τι να πω. δεν εχω προσωπικη αποψη. αν καποια το εχει επισκεπτει, ας μας πει.
Κοριτσια με το που διαβασα τα σχολια σας κατάλαβα για ποιο λετε..και μολις γραψατε τα αρχικα το επιβεβαιωσα... Και εγω το ακουσα απο εναν φιλο μου πριν ξεκινησω τις διαδικασιες περυσι... Δουλευε μια φιλη του γραμματεας εκει και ειχε να πει μονο καλα λογια και όντως δουλευουν κυριως με ζευγαρια απο το εξωτερικο.. ειχε σκοπό να μου συστησει γιατρο η κοπελα αλλα τελικα δεν το επισκεφθηκα ποτε για τον λογο του οτι δεν ειχε καποιο φοβερο ονομα και προτιμησα να παω σε γιατρο και κεντρο συστημενο που ειχε ονομα... Βεβαια φανταζομαι οτι θα ειναι ακριβο.. αν δεν τους νοιαζει κιόλας να κανουν πελατεια απο εδω Ελλαδα
-
Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018
-
Θέματα
-
- 10.590 απαντήσεις
- 1.102.150 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.202.552 εμφανίσεις
-
- 977 απαντήσεις
- 493.543 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 140.467 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.023 εμφανίσεις
-
-
-
- 10.590 απαντήσεις
- 1.102.132 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 166 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 9.265 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 214 εμφανίσεις
-
- 2.045 απαντήσεις
- 97.896 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 71
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.063 απαντήσεις
- 71.214 εμφανίσεις
-
- 21 απαντήσεις
- 4.230 εμφανίσεις
-
- 44 απαντήσεις
- 1.720 εμφανίσεις
-
- 58 απαντήσεις
- 13.553 εμφανίσεις
-
- 1.120 απαντήσεις
- 122.421 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα