Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@CMES ευχαριστω, στην καισαρική δεν κατάλαβα τίποτα, βέβαια στην αρχή είχα παρα πολύ άγχος και είπα στον αναισθησιολογία να μου βάλει κάτι γι αυτό και μάλλον μου έβαλε. Βέβαια η ανάρρωσή είναι αρκετά δυσκολη. Με προβληματίζει και οτι δεν έχω αίμα απο χθες, θα πάρω αύριο το γιατρό μάλλον. 

Η μπέμπα γεννήθηκε 2750 και είναι απίστευτη. Σηκώνει κανονικά το κεφαλακι όταν είναι μπρούμητα, είναι υπερκινητική και αμα την πιασει το κλάμα δε σταματάει. Το αστείο είναι οτι γελάει πολύ, και μάλιστα μας κοιτάει και γελάει. 

@rainbow ευχαριστώ, κι εγώ το περίμενα πιο ευκολο και απογοητεύτηκα, είναι βέβαια και οι ορμόνες.. Παιζει ρολο και η καισαρική στο οτι αργεί να κατέβει το γάλα. Τι να κάνουμε όσο γίνεται θα το παλεψουμε. 

Κάτι άσχετο: όλα τα νεογέννητα έχουν μπλε ματια; γιατί αναρωτιέμαι αν αυτό είναι το κανονικό της χρωμα η θα αλλάξει, όχι οτι είναι κάτι σημαντικό αλλά λέμε τώρα χιχι

R2E1.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@ZinaLove εγω τον πλενω στα χερια γιατι δεν εχει πεσει ακομα ο αφαλος. Τον κραταω με μια λβη που μου ειχεδειξει μια μαια. Μετα θα παρω μπεανιερα.

@Kalfeli τα ματια σκουραινουν και παιρνου το τελικο τους χρωμα στ διμηνο, δεν ειναι ομως μπε. Εμενα και στα 2 μου παιδια ηταν απο την αρχη σαφως καστανα. Αν ειναι τελειως μπλε δεν νοιμιζω να αλλαξει!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

cmes: Ποσο ειναι τωρα το μωρακι σου; εγω χθες επαθα σοκ ειχε λερωθει τοσο πολυ μεχρι το οφαλο κι λεω τωρα τη βαψαμε φοβηθηκα μη μολυνθει.αλλα οταν την επλυνα επεσε κ το κομματακι που κρεμοταν.

το μονο που με ενοχλει στο θηλαστρο ειναι οτι μετα με καιει το στηθος..

στις ποσες μερες θα βγειτε απο το σπιτι;

7 ώρες πρίν, ZinaLove είπε:

Κοριτσια εγω εχω νοικιασει το ameda elite.. πρεπει σιγα σιγα θηλασμο γιατι με εχει φαει η αποσρειρωση..

Ασχετο με το τοπικο μπανιο τι κανετε;;εμενα ο νιπτηρας ειναο ρηχος κ δεν βολευει..πειτε ιδεες!!!!

Κι εσυ μονο αντλησεις κανεις; Η τα κανεις ταυτοχρονα; Εγω θελω να γυρισω στον θηλασμο γιατι με κουρασε το θηλαστρο κ η αποστειρωση κ ολα αυτα, αλλα φοβσμαι. 

Για το τοπικο πλυσιμο εγω τις ωρες που δν ειναι ο αντρας μου για να το παμε μαζι στο ντουζ, επειδη εχουμε μικρο νιπτηρα, εχω ενα λεκανακι και καταβρεχω με λιγο νερο ετσι οπως ειναι, πανω στην σλλαξιερα. Μετα καθαριζω με κατι ωραια τετραγωνα βσμβακακια της chicco. Η βουταω το βσμβακακι στο λεκανακι κ καθαριζω τοπικα. Το ιδιο κανω το βραδυ που δν θελω να τον ξυπνησω.

5 ώρες πρίν, rainbow είπε:

cmes: Ποσο ειναι τωρα το μωρακι σου; εγω χθες επαθα σοκ ειχε λερωθει τοσο πολυ μεχρι το οφαλο κι λεω τωρα τη βαψαμε φοβηθηκα μη μολυνθει.αλλα οταν την επλυνα επεσε κ το κομματακι που κρεμοταν.

το μονο που με ενοχλει στο θηλαστρο ειναι οτι μετα με καιει το στηθος..

στις ποσες μερες θα βγειτε απο το σπιτι;

Ειναι 2 εβδομαδων! Εμεις θα βγουμε στις 40 μερες κυριως για θρησκευτικους και οχι για ιατρικους λογους!

@Έσπερος τα εκανα κι εγω αυτα στο πρωτο παιδι αλλα στο δευτερο και λογω ελλειψης χωρου το πλενω κυριολεκτικα στον αερα!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

,κορίτσια καλημέρα ! Ήθελα πολύ να μπω κ νωρίτερα αλλά δεν προλαβαίνω...έχω τόσα πολλά να μοιραστώ μαζί σας! Ο μπέμπης αλλαζει μέρα με τη μέρα! Με το θηλασμό τα καταφέρνουμε, αν και πολλές φορές δεν φεύγει από το στήθος για ώρες..μέχρι να φαει, να τον κρατήσω να ρευτει μισή ώρα κ να κάνει κακά μετά τον αλλάζω κ μετά θέλει πάλι φαι... Βέβαια μου κοιμάται κ κάτι δίωρα 2-3 φορές τη μέρα.. ξένο του δίνω συνήθως 1 μπουκάλι, όταν βλέπω ότι μετά από θηλασμό 1 με 1,5ωρα δεν έχει χορτάσει...σε λίγο η συνέχεια γιατί ξυπνήσαμε κ πεινάμε..

302qp2.png

Γεια σας κοριτσιααα! Επιτελους νοιωθω λιγο καλυτερα κ βρισκω λιγο χρονο ν σας γραψω! Γεννησα την προηγουμενη δευτερα με καισαρικη τελικα ! Η προκληση δε δουλεψε , δεν κατεβαινε ο μπεμπης! Βγηκαμε 3800 54 εκατοστα! Τελικα η καισαρικη δεν ηταν κατι τραγικο... πιο πολυ φοβομουν... στην εγχειρηση δεν καταλαβα τπτ... απο τη δευτερη μερα αρχισα ν ποναω αρκετα... μεχρι κ πριν μια δυο μερες ποναγα αρκετα... κ ειχα αυτο το αισθημα οτι σου κρεμονται τα σωθικα ! Αλλα τωρα ειμαι πολυ καλυτερα! Με το θηλασμο τα παμε τελεια! Μονο οι πρωτες 2 μερες ηταν δυσκολες μεχρι να μαθω να πιανει το στηθος, κ ηταν κ οι πονοι της εγχειρησης! Αλλα το rooming inn κ οι μαιες στο μαιευτηριο μ βοηθησαν πολυ κ οταν γυρισαμε σπιτι ειχαμε μαθει!

@elenakith και @lina!!! Να σας ζησουν τα μωρακια σας!! Ειστε πολυ τυχερες που ο θηλασμος ηρθε ευκολα γιατι οπως θα διαβασετε παραπανω στις περισσοτερες απο μας ειναι γολγοθας!!! 

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

1 hour ago, rainbow είπε:

εσεις που δινετε και συμπληρωμα τα ξυπνατε τα μωρακια σας για να φανε η τα αφηνετε οποτε ξυπνησουν;

Αυτο εξαρταται απο τα κιλα του μωρου. Το δικο μου που ειναι πανω απο 4 κιλα δεν το ξυπναω, ξυπναει ομως μονο του περιπου στο τετραωρο απο την εναρξη του προηγουμενου γευματος. Αν θα το ξυπνας θα στο πει ο παιδιατρος.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

cmes: Ο παιδιατρος μου ειπε για 20 μερες να τη ξυπναω.αλλα εχουν πεσει ολοι πανω μου και μου λενε δεν το λυπασαι κ το ξυπνας κ η αληθεια ειναι οτι στη τελικη κοιμαται το καημενο 1,5 ωρα κ κοιμαται ορθιο μετα δεν ρουφαει καλα.σημερα την αφησα μετα απο θηλασμι να κοιμηθει στο σαλονι και κοιμηθηκε τρεις ωρες το καημενο.και τελικα απορω ποσο γαλα τρωει για να χορτασει..

1 hour ago, rainbow είπε:

cmes: Ο παιδιατρος μου ειπε για 20 μερες να τη ξυπναω.αλλα εχουν πεσει ολοι πανω μου και μου λενε δεν το λυπασαι κ το ξυπνας κ η αληθεια ειναι οτι στη τελικη κοιμαται το καημενο 1,5 ωρα κ κοιμαται ορθιο μετα δεν ρουφαει καλα.σημερα την αφησα μετα απο θηλασμι να κοιμηθει στο σαλονι και κοιμηθηκε τρεις ωρες το καημενο.και τελικα απορω ποσο γαλα τρωει για να χορτασει..

Σε αυτη τη φαση το ταισμα ειναι πιο σημαντικο απο τον υπνο. Ενα παιδι που δεν τρεφεται επαρκως μπορει να γινει υπνηλικο κι εσυ να νομιζεις οτι ειναι κουρασμενο ενω αυτο δεν εχει το κουραγιο να ξυπνησει και η μονη λυση ειναι το ταισμα. Επισης ενα μικρο μωρο αν μεινει αρκετες ωρες νηστικο κινδυνευει να κανει υπογλυκαιμια και γιαυτο να μην ξυπναει. Ο γενικος μπουσουλας ειναι τα παιδια κατω απο 3 κιλα ταισμα καθε 2 ωρες (μετραμε απο την αρχη του γευματος) την ημερα και καθε 3 τη νυχτα ενω πανω απο 3 κιλα καθε 3 ωρες την ημερα και καθε 4 τη νυχτα.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

κοριτσια νομιζω οτι τελικα αρχιζει και της φτανει το δικο μου...πλεον θηλαζει και της δινω μετα κ ξενοαλλα δεν πινει πολυ 10-15 ml και το στηθος μου που το πιεζω βγαζει αρκετα..αφου λεω στον αντρα μου φαντασου να μαθει στο θηλασμο κ μετα να μην μπορουμε να δωσουμε μπουκαλι..οταν μεγαλωσει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...