Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

1 hour ago, Οντετ είπε:

δυο την ημερα πρωι βραδυ και εχω κανει μεχρο στιγμής και δυο ενέσεις. παλι χτες δεν πηγα στην δουλειά καιτωρα ολο το σαββατοκυριακο θα κοιτώ ποσο υπεροχο ταβανι έχουμε. πραγματι δεν εχω πόνο ή κάποιαπεριεργη ενόχληση μόνο που το βλεπω και η καρδια νου γινεται θρύψαλα. 

αχ απο τοσο νωρίς άρχισε να με τρομαζει το σποράκι ♡

απο ξεκουραση το παω πολυ καλα τα νερακια δεν τα πολυροσεξα χτες η αληθεια είναι. Δεν μου ανεφερε κατι ο γιατρος αλλάτο κραταω σαν πληροφορια αυτο που μου λες και θα την αδειασω την δεξαμενη μας σημερα :)

καλημερα όμορφες soon to be μανουλες ♡

οχι που λογω Σαββατου θα αλλαζε κατι στο πρωινό ξυπνημα χαχαχα. Χτες το βραδυ είχα μια δυσαρεστη εμπειρία, κοπηκε το ρεύμα και δεν πηγα να καληνυχτησω την τουαλετα μας με αποτελεσμα να ξυπνήσω δυο ωρες μετα και να μην με χωράει ο τοπος η κοιλιά μου τυμπανιαστηκε σαν να ειχα να παω ένα 24ωρο, ετρεξα στο μπανιο και δεν φευγαν τα ούρα, παραμονο με το μαρτυριο της σταγονας. οταν τελειωσα και γυρισα στο κρεβατι δεν με χωρουσε ο τοπος ενιωθα ακομη τυμπανιασμενη, σαν να εχω στουμπωσει. ανασκελα δεν βολευομουν, γυρνουσα αριστερα ξεφυσουσα γυρνούσα δεξια ξεφυσουσα. πήγαινε αυτος ο ηρωας ο αντρας μου να μου κανει μια αγκαλια αντιδρουσα και εκνευριζομουν. Τελικα δεν ξερω πως κατάφερα να κοιμηθώ μπορει να μου πγρε μια ωρα που μου φανηκε βεβαια αιωνας.

Κάτσε και ακόμα δεν πιάσανε οι ζέστες... στην μικρή μου κόρη που την γέννησα Ιούλιο ο σύζυγος αναγκάστηκε να κοιμάται στον καναπέ ή με κάποιο άλλο παιδί γιατί δεν χωραγα στο διπλό κρεβάτι.. τέτοια κωλοτουμπα και δυσφορία ...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Οντετ είπε:

χαχαχα θα με πεις ψυχανωμαλη αλλα παρακαλαω να ξερασω λιγο χαχαχα. μονο στηθος υπνηλια δυσκοιλιοτητα προς το παρον

μακαρο να εξελιχθουν ολα καλα και σε λιγες μερες να σας λεω ρε κοριτσια ξερναω και ναι εκει χωστε μου ελεύθερα χαχαχα

Εννοείται παιδί μου θα χαιρόμαστε με τον εμετό σου... πάντως για να σε εμψυχωσω λίγο κοίτα εγώ τι κάνω... όταν έχω τα άσχημα συμπτώματα σκέφτομαι θετικά.. λέω ότι το μωράκι μου είναι εδώ και μου κάνει αισθητή την παρουσία του.αν δεν ένιωθα τίποτα εκεί θα ήμουν να πεθάνω γιατί θα με ετρωγε η αγωνία αν είναι όλα καλά.. βέβαια ξέρω και κοπέλες που έχουν γεννήσει και ήτανε σαν να μην πέρασαν τίποτα.αυτες είναι οι κ@€φαρδες της παρέας.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Just now, Anna z είπε:

Καλημέρα σε όλες:-D 

@οντετ μου ταβάνι; ταβάνι!! Υπομονή,μια μέρα έμεινε!!!!

@november rain έχουμε μέλλον δηλαδή ε;;

Μέλλον;;; τώρα αρχίζουν τα ωραία...

Μου ήρθε ένα τραγούδι του Ρουβά αλλά δεν το έγραψα για να μην παρεξηγηθω: τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα που έδαφος χάνουμε.....

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Έκοψα και τους καφέδες που έπινα, τώρα φτιάχνω ένα το πρωί και δεν τόν πίνω όλο.. τόν πίνω και με πίνει.

Για πρωινό τοστακι με τυρί γαλοπούλα, μόνο αυτό με ανακουφίζει.το γάλα με δημητριακά μου κάνει τυμπανισμο.εσεις κορίτσια τί τρώτε για πρωινό;

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

1 ώρα πρίν, november rain είπε:

Καλημέρα στις εγκυουλες μας... ελάτε να φτιάξουμε τον πρωινό καφέ μας να τα πούμε.

Καιγω το πρώτο μου παιδί στα 32 το έκανα και δεν περίμενα ,ούτε είχα καν στο μυαλό μου ότι η ζωή μου θα είχε τέτοια εξέλιξη . γι'αυτό ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή,θα τα πούμε σε 10 χρόνια ίσως όταν ανοίξουμε κάνα cafe" μαμάδες με 10χρονα στην προεφηβεία"...:shock:

Και εμένα όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνονται τα συμπτώματα,αποσο ξέρω τώρα ανεβαίνουν τα επίπεδα της προγεστερόνης στο αίμα που βοηθούν  να κρατηθεί το έμβρυο στην μήτρα και  θα κορυφωθεί μέχρι την 11-12 βδομάδα που μετά θα αρχίσει η σταδιακή πτώση της ορμόνης  και το τέλος των συμπτωμάτων.εχουμε φτάσει δηλαδή στο σημείο να κάνουμε εμετό και να χαιρόμαστε και να  λέμε Δόξα τόν Θεό που ξερασα και σήμερα..

Καλημερααααα ομορφες εγκυουλες....πινετε κ καφεδακι ε? Ζηλευωωωω. Απο τοτε που ειχα καφε αιματακι τον εκοψα.φοβηθηκα...κ στη θεση του εχω βαλει ενα μεγαλο ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι που με ανακουφιζει κ τον πινω πολυ ευχαριστα...

Οι γνωσεις σ πραγματικα μου ειναι πολυ χρησιμες...σευχαριστω... κ ειναι η μονη φορα που χαρηκα που εκανα εμετο...δεν ειχα ιδεα οτι επιδεινωνονται..οταν πρωτα ο θεος γεννησω θ σ πω κ ποσα παιδια θα κανω ακομα...ο μεγαλυτερος μ φοβος ειναι ο τοκετος...:oops::oops:

Οντετ ολα θα πανε καλα κ θα μας λες κοριτσια πολλους εμετους...στο ευχομαι...

Καλημέρα σε όλες ! Εγώ σκεφτόμουν θετικά τον εμετό μόνο κ μόνο γιατί άκουγα ότι όσες κάνανε έχασαν κ κιλά ! Εσάς δεν σας ανησυχεί το βάρος σας ; φοβάμαι πως μέχρι τέλος θα έχω γίνει φαλαινιτσα .... ήδη είχα παραπάνω ...

πρωινο τρώω ή δημητριακά ή τοστ ή φρυγανιά με μαρμελάδα 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Εγώ σκεφτόμουν θετικά τον εμετό μόνο κ μόνο γιατί άκουγα ότι όσες κάνανε έχασαν κ κιλά ! Εσάς δεν σας ανησυχεί το βάρος σας ; φοβάμαι πως μέχρι τέλος θα έχω γίνει φαλαινιτσα .... ήδη είχα παραπάνω ...

με απασχολεί πως δεν με απασχολει, αλλα το μεταθετω λιγο παραπέρα. λεω κατσε να ακουσω καρδούλα μεθαυριο να κανω και οτι απαραιτητες εξετασεις χρειαστει και μετα με τις οδηγίες του γιατρού θανπρω σε πρόγραμμα. Μεχρι τότε τρωω δίχως αυριο χαχαχα

tt1d8a73

Η γιατρός δεν μου είπε τίποτα ιδιαίτερο εκτός από το γεγονός ότι καλό θα ήταν συνολικά να μην έπαιρνα πάνω από 12 κιλά . Φοβάμαι όμως μην πάρω παραπάνω . Ορισμένες φορές νιώθω ότι κάνω δίαιτα γτ αποφάσισα να μν τρώω τα βραδυα, αλλά δεν τα καταφέρνω όλα και ειδικά όταν έχουμε φαγητά που μ αρέσουν (για τον άντρα μου) παρασύρομαι ! Τι να κάνω ; άνθρωπος είμαι ! 

S4bRp3.png

4 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Βασικά δεν χάνεις κιλά με τον εμετό, χάνεις υγρά που σημαίνει πως ότι και να φας μετά , βάζεις βάρος κανονικότατα... εμένα το βάρος μου εννοείται με ανησυχεί αλλά δεν είμαι και υστερω.ξεκιναω πάντα 49 κιλά και παιρνω σίγουρα 20-25.χαλια μαύρα το ξέρω, αλλά στις εγκυμοσύνες μου συμβαίνει κάτι το τρελό, τρώω σαν να μην υπάρχει αύριο..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγώ ξεκίνησα 65 και ηδη το τσίμπησα το ενάμιση κιλακι μου και θα με κραξει είμαι σχετικα ψηλη (174) και δεν μου φαίνεται βέβαια αλλά η ζυγαριά είναι αλάνθαστη, σκληρή και ειλικρινής χαχαχα

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...