Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

Όσο για τα 3η ημέρας το έχω σκεφτεί κ εγώ κ είχα ρωτήσει το γιατρό κ είχε πει πως αν δε προχωράνε έτσι κ αλλιώς μέσα σε βλαστοκύστη δε θα προχωρούσαν ακόμα κ αν βάζαμε 3η ημέρας σε ετ. Δλδ ότι η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.

Wow κορίτσι μου γλυκό σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! Είσαι τόσο δυνατή! Σε θαυμάζω! 

Ποσα ωάρια μάζεψες από τους 5 φυσικούς; Και είδες 2 βλαστοκύστες; 

να σου πω και κάτι; Και με δωρεά να πας τι έγινε; Παιδί σου θα είναι! Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα μπορείς να πάρεις ωάρια από δικό σου άτομο. Σε περιπτωση Που σε αγχώνει αυτό. Έχω πολύ καλή φίλη που έκανε με δανεικά. Και; Ξέρω το κόστος είναι υψηλό. Νομίζω 4.000€. Δικό σας θα είναι ούτως ή άλλως. Αν είχε πρόβλημα ο σύζυγος δεν θα σκεφτόσασταν την δωρεά σπέρματος. Θα ήταν λιγότερο παιδί σας; 

στο λέω εγώ που είχα σκεφτεί και αυτό το ενδεχόμενο! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

απο την αυχενικη διαφανεια και μετα μετρανε το μηκος του τραχηλου οι γιατροι θελουν συγκεκριμενο μηκος για να μπορεσει ο τραχηλος να "σηκωσει"το βαρος ποσο ακριβως δεν ξερω αλλα θα το ψαξω.εχω φιλη που στον 5ο την μια βδομαδα πηγε στο γιατρο δεν το προσεξε και την αλλα ανοιξε ο τραχηλος και γεννησε.

ενημερωτικα το λεω μη σας πιανει πανικος αλλωστε λιγες ειναι αυτες οι περιπτωσεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Καλημερααααααααααααααα.....πραγματικα εισαι μια ηρωιδα με τρια παιδια κ εγκυος. Σε θαυμαζω.! Φανταζομαι τι υπομονη θα εχεις....μπραβοοοοοο.

Καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια....πρωινη πρωινη κ γω...

ελπιζω να ειστε ολεες καλα με αισιοδοξια κ πολλα πολλα χαμογελα.

Ώρες ώρες τα παίζω, άλλες πάλι είμαι βράχος, αυτό που έχω καταλάβει με τα χρόνια είναι ότι οι αντοχές και οι ανοχές του ανθρώπου είναι ατελείωτες, ούτε κάν μπορούμε να φανταστούμε πόσες.αντλουμε ανεξήγητη δύναμη και πετυχενουμε τον στόχο μας...

Όσο για τα κατοικίδια στο σπίτι εγώ δεν έχω,και που να χωραγε εδώ μέσα;;

5 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες ! Εμείς έχουμε ένα σκυλάκι . Είναι γιαγιάκα πια, 16 χρόνων και κυρίως ασχολείται ο άντρας μου. 

@rainbow γιατί θα κανείς περιδεση κορίτσι μου; 

@november rain εχεις δίκιο για τα κιλά . Ήδη έβαλα ένα και ας μην τρώω βραδινό . Δεν ξέρω όμως τι να κάνω αφού νιώθω αποστροφή για τα περισσότερα φαγητά !

@Maria21 και @Μαιρουλι πείτε μας την ΠΗΤ σας ή την ΤΕΡ σας για να σας προσθέσουμε στο πινακακι μας με τις εγκυουλες Ιανουαρίου 

Μωρέ μην ακούς εμένα τι λέω για τα ζυμαρικά και τα κιλά, εννοείται ότι τρώμε ότι μας ανακουφίζει το στομάχι.καιγω πατατάκια με ρίγανη έτρωγα βραδιάτικα και γουσταρα πολύ.εσυ μακαρόνια κάποια άλλη γλυκάκι,περί ορεξεως κολοκυθόπιτα... τα κιλά χάνονται αγάπη μην αγχώνεσαι από τώρα,αν έχεις θέληση όλα γίνονται...

1 hour ago, rainbow είπε:

απο την αυχενικη διαφανεια και μετα μετρανε το μηκος του τραχηλου οι γιατροι θελουν συγκεκριμενο μηκος για να μπορεσει ο τραχηλος να "σηκωσει"το βαρος ποσο ακριβως δεν ξερω αλλα θα το ψαξω.εχω φιλη που στον 5ο την μια βδομαδα πηγε στο γιατρο δεν το προσεξε και την αλλα ανοιξε ο τραχηλος και γεννησε.

ενημερωτικα το λεω μη σας πιανει πανικος αλλωστε λιγες ειναι αυτες οι περιπτωσεις..

Και στον 5ο μήνα έζησε το μωράκι;

Εν μέρη έχουν κάποιο δίκιο αυτά που λες αλλά ας κάνω μια επεξήγηση σαν παθουσα και μαθουσα: στο πρώτο μου γιό, όντως μετά το τρίμηνο έπρεπε σε κάθε επίσκεψη να γίνεται και μέτρηση μήκους τραχήλου στον υπέρηχο.οσο μεγαλώνει το μωρό τόσο εξαλείφεται ο τράχηλος, μέχρι να φτάσει στον 9μηνα που ξεκινάει η διαδικασία του τοκετού.υπαρχει ένα όριο που δεν πρέπει να ξεπεραστεί όλους αυτούς τους μήνες 2-2,5 εκ αν δεν κάνω λάθος ,μήκος τραχήλου.αν δεί ο γιατρός ότι πλησιάζεις προς τα εκεί τότε σου συστήνει ξάπλα μέχρι να γεννήσεις.εγω στον 5 μήνα στο πρώτο μου παιδί διαγνωστηκα με ανεπάρκεια τραχήλου καί την έβγαλα μέχρι τον 9 στο κρεββάτι και σηκωνομουνα μόνο για τουαλέτα.και ευτυχώς που έγινε στο πρώτο παιδί γιατί αν είχα ήδη παιδί και έπρεπε να είμαι κλινήρης τι θα έκανα;στις επόμενες εγκυμοσύνες δεν είχα κανένα θέμα απολύτως.ητανε να γίνει; Δεν ξέρω... και μην σας πω ότι τις υπόλοιπες εγκυμοσύνες κουραζομουν πιο πολύ από την πρώτη.ολα είναι τυχερά ή καλύτερα γραμμένα να γίνουν... ισως ήταν και μια προειδοποίηση ότι πολύ έχω ξεθαρρευτει και να κατσω  στ'αυγα μου ....οπότε rainbow λογω χειρουργείου στον τράχηλο θα κάνεις περίδεση; είναι σίγουρο ή βλέποντας και κάνοντας; νομίζω μέχρι τον 6ο μήνα έχει περιθώριο ο γιατρός να την κάνει.

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και ξέχασα να αναφέρω ότι επερνα και τα περιβόητα yutopar συστηματικά για 3 μήνες για να κρατάνε χαλαρή τη μήτρα να μην κάνει συσπάσεις που σ'αυτη τη περίπτωση δεν θέλουμε.εκει να δεις ομορφιές... ποιες είπαν ότι ξυπνάνε τα άγρια χαράματα;να μην κοιμάσαι καθόλου από τις ταχυκαρδίες και το τρέμουλο.τελικα έγινε ανάκληση φαρμάκου απτον ΕΟΦ γιατί ενοχοποιήθηκε για καρδιολογικά προβλήματα μέχρι και να χάσουν την ζωή τους αθώες γυναικες:shock::shock:φαντασου τι ντοπαρισμα έπεφτε στον οργανισμό... οπότε κορίτσια μου υγεία και να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη με γερά μωράκια...

Καταρχας σήμερα φάγαμε πατάτες με αυγά...μην ξεχνιόμαστε κιόλας!

Κορίτσια θέλετε να πούμε τι προτίμηση έχουμε ως προς το φύλο του μωρού ή το θεωρείτε γρουσουζιά;; εννοείται ότι θέλουμε γερά μωρά αυτό είναι το αυτονόητο, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σας δεν υπάρχει μία κρυφή επιθυμία; όποια θέλει ας την μοιραστεί μαζί μας.... εγώ θα ήθελα αγοράκι..!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πρίν από 29 λεπτά , november rain είπε:

Και ξέχασα να αναφέρω ότι επερνα και τα περιβόητα yutopar συστηματικά για 3 μήνες για να κρατάνε χαλαρή τη μήτρα να μην κάνει συσπάσεις που σ'αυτη τη περίπτωση δεν θέλουμε.εκει να δεις ομορφιές... ποιες είπαν ότι ξυπνάνε τα άγρια χαράματα;να μην κοιμάσαι καθόλου από τις ταχυκαρδίες και το τρέμουλο.τελικα έγινε ανάκληση φαρμάκου απτον ΕΟΦ γιατί ενοχοποιήθηκε για καρδιολογικά προβλήματα μέχρι και να χάσουν την ζωή τους αθώες γυναικες:shock::shock:φαντασου τι ντοπαρισμα έπεφτε στον οργανισμό... οπότε κορίτσια μου υγεία και να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη με γερά μωράκια...

Καταρχας σήμερα φάγαμε πατάτες με αυγά...μην ξεχνιόμαστε κιόλας!

Κορίτσια θέλετε να πούμε τι προτίμηση έχουμε ως προς το φύλο του μωρού ή το θεωρείτε γρουσουζιά;; εννοείται ότι θέλουμε γερά μωρά αυτό είναι το αυτονόητο, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σας δεν υπάρχει μία κρυφή επιθυμία; όποια θέλει ας την μοιραστεί μαζί μας.... εγώ θα ήθελα αγοράκι..!!!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου..παντως εμενα η σκεψη κ μονο τριων παιδιων κ εγκυμοσυνης μου φαινεται βουνο κ οτι δε θα καταφερνα να ανταπεξελθω.

Βεβαια στην πραξη ειναι τελειως διαφορετικα.μακαρι να με αξιωσει ο θεος να παρω στην αγκαλια μου το μωρο μου κ ισως αλλαξω γνωμη.μακαρι ολες να εχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.πλησιαζει κ μενα η αυχενική κ φοβαμαι λιγακι...μενω κ μακρια σε νησι οποτε το αγχος μεγαλυτερο...

Οσο για το φύλο του παιδιου θα ηθελα αγορι ο αντρας μ κοριτσι....παντως κοριτσια μου νιωθω οτι εχω κοριτσι....δεν ξερω πως....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Floraki είπε:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου..παντως εμενα η σκεψη κ μονο τριων παιδιων κ εγκυμοσυνης μου φαινεται βουνο κ οτι δε θα καταφερνα να ανταπεξελθω.

Βεβαια στην πραξη ειναι τελειως διαφορετικα.μακαρι να με αξιωσει ο θεος να παρω στην αγκαλια μου το μωρο μου κ ισως αλλαξω γνωμη.μακαρι ολες να εχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.πλησιαζει κ μενα η αυχενική κ φοβαμαι λιγακι...μενω κ μακρια σε νησι οποτε το αγχος μεγαλυτερο...

Οσο για το φύλο του παιδιου θα ηθελα αγορι ο αντρας μ κοριτσι....παντως κοριτσια μου νιωθω οτι εχω κοριτσι....δεν ξερω πως....

Φέρε με το καλό το μωράκι σου στον κόσμο και όταν ξανανιώσεις έτοιμη θα θες να κάνεις άλλο ένα.οταν ξεπεταχτεί κιαυτο ίσως θελήσεις την ευτυχία σου να την επισφραγισεις με ένα τρίτο... και αν μετά είσαι τρελή για δέσιμο( σαν εμένα) και δεν μπορείς χωρίς μωρού διακή μυρωδιά ή θες να εξαντλήσεις τις ευκαιρίες που έχουμε οι γυναίκες στην μητρότητα κάνεις και ένα τέταρτο... όμως για να φτάσεις σε αυτό το ψηλό σκαλοπάτι πρέπει να ξεκινήσεις απ τα χαμηλότερα και να περάσουν τα χρόνια από πάνω σου σαν πρέσα,να σε ισοπεδώσουν,να σε τσαλαπατησουν... εσύ είσαι μικρότερη από μένα να φανταστώ,καιγω στην ηλικία σου έλεγα να πάρω το αγόρι μου αγκαλιά (τον πρώτο γιό μου εννοώ) και τίποτα άλλο δεν θέλω... όλα θέλουν τον χρόνο τους...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

november-rain: Το εχασε δυστυχως.απλα κοριτσια οπως ειπες δεν ειμαστε αρρωστες αλλα και η ξεκουραση επιβαλλεται ..ο γιατρος μου ειναι συγκρατημενος αλλα εγω θελω γιατι καλυτερα να προλαω κατιβπαρα να τρεχω την τελευταα στιγμη..

εγω να σας πω πιστευω οτι ειναι αγορακι..τις τελευταιες βδομαδες οτι κραταω μου πεφτει απο τα χερια και καπου διαβασα οτι συμβαινει με τα αγορια..

Παλι σταγονιτσα αίμα γμτ :(

Κανένας πόνος, καμια ενόχληση. Κρεβατωθηκα παλι. Ο γιατρος σταθερά δεν ανησυχεί, αυτή την βδομάδα φτιάχνουμε λέει πλακούντα και τα περιμένουμε αυτά αφου "σκάβει" το σπορακι. Εγώ αν δεν έρθει το ραντεβού της δευτέρας να το δω να το ακούσω, δεν γυρίζει η καρδιά μου στην θέση της. 

tt1d8a73

@rainbow αν είναι δυνατόν από ένα ιατρικό λάθος να πρέπει να υποστείς κάτι τέτοιο τώρα ! 

@Οντετ μην ανησυχείς ! Εφόσον ο γιατρός σου δεν ανησυχεί όλα πάνε καλά ! Η Δευτέρα σχεδόν έφτασε κ θα το ακούσεις ! Αυτο να σκέφτεσαι !!!! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

ontet:προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται και να μεινεις ξαπλα χωρις πολλα πολλα..προγεστερονη δεν σου ειπε να παρεις; εγω ειχα δυο φορες την πρωτη λιγο αιμα και την δευτερη λιγο καφε,δεν ανησυχισε ο γιατρος μου αφου δεν υπερχει πονος και σταματαει λεει ειναι φυσιολογικο.εμενα μου ειχε πει οτι μπορει να ειναι απο ελλειψη προγεστερονης.2 μερες εμειναν κανε υπομονη και ολα καλα θα πανε..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Κανένας πόνος, καμια ενόχληση. Κρεβατωθηκα παλι. Ο γιατρος σταθερά δεν ανησυχεί, αυτή την βδομάδα φτιάχνουμε λέει πλακούντα και τα περιμένουμε αυτά αφου "σκάβει" το σπορακι. Εγώ αν δεν έρθει το ραντεβού της δευτέρας να το δω να το ακούσω, δεν γυρίζει η καρδιά μου στην θέση της. 

Πόσο σε καταλαβαίνω.... έτσι λειτουργεί η μάνα.χανει την καρδιά της αν  ανησυχεί για το παιδί της..

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

5 ώρες πρίν, november rain είπε:

Φέρε με το καλό το μωράκι σου στον κόσμο και όταν ξανανιώσεις έτοιμη θα θες να κάνεις άλλο ένα.οταν ξεπεταχτεί κιαυτο ίσως θελήσεις την ευτυχία σου να την επισφραγισεις με ένα τρίτο... και αν μετά είσαι τρελή για δέσιμο( σαν εμένα) και δεν μπορείς χωρίς μωρού διακή μυρωδιά ή θες να εξαντλήσεις τις ευκαιρίες που έχουμε οι γυναίκες στην μητρότητα κάνεις και ένα τέταρτο... όμως για να φτάσεις σε αυτό το ψηλό σκαλοπάτι πρέπει να ξεκινήσεις απ τα χαμηλότερα και να περάσουν τα χρόνια από πάνω σου σαν πρέσα,να σε ισοπεδώσουν,να σε τσαλαπατησουν... εσύ είσαι μικρότερη από μένα να φανταστώ,καιγω στην ηλικία σου έλεγα να πάρω το αγόρι μου αγκαλιά (τον πρώτο γιό μου εννοώ) και τίποτα άλλο δεν θέλω... όλα θέλουν τον χρόνο τους...

Εισαι πολυ περιγραφική κ πραγματικά με κανεις να νιωθω πολλα συναισθηματα ταυτοχρονα...καταλαβαινω απολυτα τα λογια σου..οσο για την ηλικια μ δεν ειμαι μικρη εχω τα χρονακια μ...την τριτη θα κλεισω τα 31...αλλα που ξερεις μπορει να αντεξω κ να καταφερω τεσσερα μωρα...χαχαχαχα θα τρελαθωωωω εγωωωωω...δεν ειμαι τρελη σαν εσενα (με την καλη εννοια φυσικα). Γιαυτο κ σ ειπα οτι σε θαυμαζω κ το εννοω..ανυπομονω να τα ζησω ολα αυτα κ γω οπως κ οι υπολοιπες...μακαρι....

Πάντως κοριτσια αντι να μ περνανε τα συμπτωματα μου γινονται πιο εντονα.σημερα εκανα εμετο ενω τις προηγουμενες μερες αναγουλες...δεν ειναι περιεργο??

4 ώρες πρίν, Οντετ είπε:

Ποσο σε καταλαβαινω ειχα κ γω στην εκτη κ στην εβδομη εβδομαδα καφε υγρα...παρολο που επινα το φαρμακο..θελει ξεκουραση κ πολλα νερα μου ειχε πει ο γιατρος....δυο μερες εμειναν υπομονη κ θετικες σκεψεις..ολα θα πανε καλα...

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, rainbow είπε:

ontet:προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται και να μεινεις ξαπλα χωρις πολλα πολλα..προγεστερονη δεν σου ειπε να παρεις; εγω ειχα δυο φορες την πρωτη λιγο αιμα και την δευτερη λιγο καφε,δεν ανησυχισε ο γιατρος μου αφου δεν υπερχει πονος και σταματαει λεει ειναι φυσιολογικο.εμενα μου ειχε πει οτι μπορει να ειναι απο ελλειψη προγεστερονης.2 μερες εμειναν κανε υπομονη και ολα καλα θα πανε..

δυο την ημερα πρωι βραδυ και εχω κανει μεχρο στιγμής και δυο ενέσεις. παλι χτες δεν πηγα στην δουλειά καιτωρα ολο το σαββατοκυριακο θα κοιτώ ποσο υπεροχο ταβανι έχουμε. πραγματι δεν εχω πόνο ή κάποιαπεριεργη ενόχληση μόνο που το βλεπω και η καρδια νου γινεται θρύψαλα. 

7 ώρες πρίν, november rain είπε:

Πόσο σε καταλαβαίνω.... έτσι λειτουργεί η μάνα.χανει την καρδιά της αν  ανησυχεί για το παιδί της..

αχ απο τοσο νωρίς άρχισε να με τρομαζει το σποράκι ♡

7 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Ποσο σε καταλαβαινω ειχα κ γω στην εκτη κ στην εβδομη εβδομαδα καφε υγρα...παρολο που επινα το φαρμακο..θελει ξεκουραση κ πολλα νερα μου ειχε πει ο γιατρος....δυο μερες εμειναν υπομονη κ θετικες σκεψεις..ολα θα πανε καλα...

απο ξεκουραση το παω πολυ καλα τα νερακια δεν τα πολυροσεξα χτες η αληθεια είναι. Δεν μου ανεφερε κατι ο γιατρος αλλάτο κραταω σαν πληροφορια αυτο που μου λες και θα την αδειασω την δεξαμενη μας σημερα :)

καλημερα όμορφες soon to be μανουλες ♡

οχι που λογω Σαββατου θα αλλαζε κατι στο πρωινό ξυπνημα χαχαχα. Χτες το βραδυ είχα μια δυσαρεστη εμπειρία, κοπηκε το ρεύμα και δεν πηγα να καληνυχτησω την τουαλετα μας με αποτελεσμα να ξυπνήσω δυο ωρες μετα και να μην με χωράει ο τοπος η κοιλιά μου τυμπανιαστηκε σαν να ειχα να παω ένα 24ωρο, ετρεξα στο μπανιο και δεν φευγαν τα ούρα, παραμονο με το μαρτυριο της σταγονας. οταν τελειωσα και γυρισα στο κρεβατι δεν με χωρουσε ο τοπος ενιωθα ακομη τυμπανιασμενη, σαν να εχω στουμπωσει. ανασκελα δεν βολευομουν, γυρνουσα αριστερα ξεφυσουσα γυρνούσα δεξια ξεφυσουσα. πήγαινε αυτος ο ηρωας ο αντρας μου να μου κανει μια αγκαλια αντιδρουσα και εκνευριζομουν. Τελικα δεν ξερω πως κατάφερα να κοιμηθώ μπορει να μου πγρε μια ωρα που μου φανηκε βεβαια αιωνας.

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

8 ώρες πρίν, Floraki είπε:

Εισαι πολυ περιγραφική κ πραγματικά με κανεις να νιωθω πολλα συναισθηματα ταυτοχρονα...καταλαβαινω απολυτα τα λογια σου..οσο για την ηλικια μ δεν ειμαι μικρη εχω τα χρονακια μ...την τριτη θα κλεισω τα 31...αλλα που ξερεις μπορει να αντεξω κ να καταφερω τεσσερα μωρα...χαχαχαχα θα τρελαθωωωω εγωωωωω...δεν ειμαι τρελη σαν εσενα (με την καλη εννοια φυσικα). Γιαυτο κ σ ειπα οτι σε θαυμαζω κ το εννοω..ανυπομονω να τα ζησω ολα αυτα κ γω οπως κ οι υπολοιπες...μακαρι....

Πάντως κοριτσια αντι να μ περνανε τα συμπτωματα μου γινονται πιο εντονα.σημερα εκανα εμετο ενω τις προηγουμενες μερες αναγουλες...δεν ειναι περιεργο??

Καλημέρα στις εγκυουλες μας... ελάτε να φτιάξουμε τον πρωινό καφέ μας να τα πούμε.

Καιγω το πρώτο μου παιδί στα 32 το έκανα και δεν περίμενα ,ούτε είχα καν στο μυαλό μου ότι η ζωή μου θα είχε τέτοια εξέλιξη . γι'αυτό ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή,θα τα πούμε σε 10 χρόνια ίσως όταν ανοίξουμε κάνα cafe" μαμάδες με 10χρονα στην προεφηβεία"...:shock:

Και εμένα όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνονται τα συμπτώματα,αποσο ξέρω τώρα ανεβαίνουν τα επίπεδα της προγεστερόνης στο αίμα που βοηθούν  να κρατηθεί το έμβρυο στην μήτρα και  θα κορυφωθεί μέχρι την 11-12 βδομάδα που μετά θα αρχίσει η σταδιακή πτώση της ορμόνης  και το τέλος των συμπτωμάτων.εχουμε φτάσει δηλαδή στο σημείο να κάνουμε εμετό και να χαιρόμαστε και να  λέμε Δόξα τόν Θεό που ξερασα και σήμερα..

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

πρίν από 9 λεπτά , november rain είπε:

Καλημέρα στις εγκυουλες μας... ελάτε να φτιάξουμε τον πρωινό καφέ μας να τα πούμε.

Καιγω το πρώτο μου παιδί στα 32 το έκανα και δεν περίμενα ,ούτε είχα καν στο μυαλό μου ότι η ζωή μου θα είχε τέτοια εξέλιξη . γι'αυτό ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή,θα τα πούμε σε 10 χρόνια ίσως όταν ανοίξουμε κάνα cafe" μαμάδες με 10χρονα στην προεφηβεία"...:shock:

Και εμένα όσο περνάει ο καιρός επιδεινώνονται τα συμπτώματα,αποσο ξέρω τώρα ανεβαίνουν τα επίπεδα της προγεστερόνης στο αίμα που βοηθούν  να κρατηθεί το έμβρυο στην μήτρα και  θα κορυφωθεί μέχρι την 11-12 βδομάδα που μετά θα αρχίσει η σταδιακή πτώση της ορμόνης  και το τέλος των συμπτωμάτων.εχουμε φτάσει δηλαδή στο σημείο να κάνουμε εμετό και να χαιρόμαστε και να  λέμε Δόξα τόν Θεό που ξερασα και σήμερα..

χαχαχα θα με πεις ψυχανωμαλη αλλα παρακαλαω να ξερασω λιγο χαχαχα. μονο στηθος υπνηλια δυσκοιλιοτητα προς το παρον

μακαρο να εξελιχθουν ολα καλα και σε λιγες μερες να σας λεω ρε κοριτσια ξερναω και ναι εκει χωστε μου ελεύθερα χαχαχα

tt1d8a73

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...