-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:
Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.
Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)
Όσο για τα 3η ημέρας το έχω σκεφτεί κ εγώ κ είχα ρωτήσει το γιατρό κ είχε πει πως αν δε προχωράνε έτσι κ αλλιώς μέσα σε βλαστοκύστη δε θα προχωρούσαν ακόμα κ αν βάζαμε 3η ημέρας σε ετ. Δλδ ότι η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.
Wow κορίτσι μου γλυκό σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! Είσαι τόσο δυνατή! Σε θαυμάζω!
Ποσα ωάρια μάζεψες από τους 5 φυσικούς; Και είδες 2 βλαστοκύστες;
να σου πω και κάτι; Και με δωρεά να πας τι έγινε; Παιδί σου θα είναι! Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα μπορείς να πάρεις ωάρια από δικό σου άτομο. Σε περιπτωση Που σε αγχώνει αυτό. Έχω πολύ καλή φίλη που έκανε με δανεικά. Και; Ξέρω το κόστος είναι υψηλό. Νομίζω 4.000€. Δικό σας θα είναι ούτως ή άλλως. Αν είχε πρόβλημα ο σύζυγος δεν θα σκεφτόσασταν την δωρεά σπέρματος. Θα ήταν λιγότερο παιδί σας;
στο λέω εγώ που είχα σκεφτεί και αυτό το ενδεχόμενο!
-
Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018
-
Θέματα
-
- 7.069 απαντήσεις
- 889.078 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.013 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.828 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.994 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.368 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.070 απαντήσεις
- 889.078 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 27 εμφανίσεις
-
- 460 απαντήσεις
- 21.291 εμφανίσεις
-
- 28.246 απαντήσεις
- 3.502.457 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 62
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 920 απαντήσεις
- 44.952 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 445 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 902 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 289 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 204 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 457 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα