Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

2 hours ago, CME2205 said:

Πριν σου κανουν την επισκληριδιο σου κανουν κλυσμα για να πας τουαλετα και να μη χρειαστεις μετα. Εγω οταν γεννησα επειδη ειχα παει τουαλετα λιγες ωρες πριν τους ειπα να μη μου κανουν κλυσμα και μετα δυστυχως μου ξαναρθε!!με ειχαν ηδη πιασει οι πονοι αλλα δεν ειχα κανει επισκληριδιο ακομα οποτε πηγα τουαλετα κανονικα. Ομολογω πως αυτο ηταν οτι πιο δυσκολο εχω κανει στη ζωη μου!!!! Να πας τουαλετα με τους πονους της γεννας, τον ορο στο χερι και να φοβασαι μη σου φυγει κσι το μωρο στη λεκανη!!!! Επισης καθετηρας μπαινει αν εισαι για καισαρικη και οχι στον φυσιολογικο. Οταν θα κανεις την επισκληριδιο ομως δεν εχεις αισθηση οτι θες τουαλετα. Τωρα αν σου φυγει και τιποτα κατα τη διαρκεια των εξωθησεων... κι αυτο στο προγραμμα ειναι!! Κατα την προσωπικη μου αποψη ομως δεξου το κλυσμα πριν σε πιαδουν οι πολλοι πονοι!!@

Δεν εννοώ για το χοντρό.. χεχε για το ψιλό λέω. Γιατί τώρα ανά 5 λεπτά μου έρχεται. Τι θα κάνω αν διαρκέσει ώρες ο τοκετός? Θα σκάσω? Και πιέζει και το μωρό την κύστη.. Μεγάλο πρόβλημα μου φαίνεται..

R2E1.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια το μωρό γύρισε , αλλά είναι ψηλά . Όλα καλά τα βρήκε η γιατρός κ να μν ανησυχώ . Είπε να περπατάω κ θα του δώσουμε χρόνο .

και εμένα κάθε εβδομάδα με βλέπει από την στιγμή που μπήκα στο μήνα μου .

• Μου αρέσει 4

S4bRp3.png

Εμενα κορίτσια μου εκλεισε ραντεβου ξανα στις 38 εβδομαδες...κ ειμαι στις 35...εχω απογοητευτει..κ αν κ τον ρωτησα  για πιο νωρις μου ειπε αν γεννησω πιο πριν θα το καταλαβω..

Κι εμένα μετά τις 36 ανά εβδομάδα, όμως επειδή κλείνω 36 παραμονή πρωτοχρονιάς θα το χάσω αυτό το ραντεβού και θα με δει 37η κατευθείαν. Πάντως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μετά τις 36 ανά εβδομάδα με υπέρηχο και κολπική εξέταση πια.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Εμενα βρε κοριτσια δεν μου εκανε κολπικη εξεταση κ χτες ημουν 38w3d.οπως επισεις δεν.μου εκανε εξεταση για στρεπτοκοκο δεν θα επρεπε;

τι εννοείς εξέταση για στρεπτόκοκκο; καλλιέργεια κολπικού; εμένα με εξέταζε κολπικά κάθε βδομάδα για να δει πόσο μαλακός είναι ο τράχηλος και να προβλέψει περίπου πότε περιμένουμε τοκετό. Βέβαια έπεσε έξω αλλά δεν φταίει αυτός! Η μπέμπα έφταιγε που μας φύλαγε εκπλήξεις!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 8 λεπτά , CME2205 είπε:

τι εννοείς εξέταση για στρεπτόκοκκο; καλλιέργεια κολπικού; εμένα με εξέταζε κολπικά κάθε βδομάδα για να δει πόσο μαλακός είναι ο τράχηλος και να προβλέψει περίπου πότε περιμένουμε τοκετό. Βέβαια έπεσε έξω αλλά δεν φταίει αυτός! Η μπέμπα έφταιγε που μας φύλαγε εκπλήξεις!!

Ναι καλιεργεια κολπικου υγρου για στρεπτοκοκο.δεν μου εκανε.βεβαια μου ειχε γραψει την εξεταση πριν 2 εβδομαδες περιπου κ οταν πηγα να την κανω δεν μπορουσαν να την περασουν στο συστημα μου ειπαν οτι ηταν λαθος ο κωδικος κατι τετοιο τελος παντων.του το ειπα κ μου ειπε οτι θα την καναμε στο επομενο ραντεβου.ε κ δεν την καναμε.ξεχασα κ εγω να του το πω.κ ουτε κολπικα με εξετασε.

πρίν από 49 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Ναι καλιεργεια κολπικου υγρου για στρεπτοκοκο.δεν μου εκανε.βεβαια μου ειχε γραψει την εξεταση πριν 2 εβδομαδες περιπου κ οταν πηγα να την κανω δεν μπορουσαν να την περασουν στο συστημα μου ειπαν οτι ηταν λαθος ο κωδικος κατι τετοιο τελος παντων.του το ειπα κ μου ειπε οτι θα την καναμε στο επομενο ραντεβου.ε κ δεν την καναμε.ξεχασα κ εγω να του το πω.κ ουτε κολπικα με εξετασε.

Την εξέταση πες του να την ξαναγράψει. Δεν χρειάζεται να γίνει συγκεκριμένη εβδομάδα, απλά πριν τον τοκετό για να ξέρεις αν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης και να έχεις χρόνο λίγες ημέρες να πάρεις αντιβίωση αν είναι θετική η καλλιέργεια. Όσο για την κολπική εξέταση, δεν ξέρω γιατί δεν την έκανε. Πάντως μία φίλη μου είχε πάει στο γιατρό της περίπου στις 38 εβδομάδες για το τακτικό ραντεβού της και χωρίς να έχει κανένα σύμπτωμα στην κολπική εξέταση ο γιατρός διαπίστωσε πως έχει ήδη διαστολή οπότε την έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο και γέννησε μέσα στις επόμενες ώρες. Τώρα να σου πω δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, δηλαδή αν τελικά ξεκίνησαν πόνοι και τέτοια έτσι κι αλλιώς, οπότε ακόμα και αν δεν της είχε κάνει εξέταση να είχε καταλάβει από μόνη της ότι γεννάει.

@Mariachi άντε μπράβο αλλά πες του εκεί να κάτσει τώρα! Δεν θέλουμε άλλες τούμπες! Το ότι είναι ψηλά δεν λέει και πολλά, μπορεί να κατέβει πολύ γρήγορα!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημέρα !!!! 

Του το λέω ! Όπως επίσης του λέω κατέβα ! Χαχαχα 

εμενα κολπική εξέταση μου έκανε μια φορά στις 36 εβδομάδες που ούτε είδε τον τράχηλο .ηταν πολύ ψηλά.  Κ τώρα θα δούμε .

S4bRp3.png

Καλημερα κοριτσια!!εμεις ειμαστε παλι αρρωστοι οικογενειακως!! Η μικρη μου πολυ πυρετο και βηχα, ο αντρας μου συναχι κι εγω απο μερες ενα μπουκωμα που δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι απο την εγκυμοσυνη ή ειναι κρυωμα... το θεμα ειναι οτι ειμαι παλι μονη μου με τη μικρη η οποια εχει πυρετο και θελει ολο αγκαλιτσα!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια απο χθες βράδυ νιώθω πόνο στη μέση που φτανει μέχρι κάτω στο ποδι , εκανα ομως δουλειές και Κουράστηκα.λετε να είναι απο αυτό; με πονά ε επισης και οι προσαγωγοι μου

HBNJp3.png

πρίν από 17 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Κορίτσια απο χθες βράδυ νιώθω πόνο στη μέση που φτανει μέχρι κάτω στο ποδι , εκανα ομως δουλειές και Κουράστηκα.λετε να είναι απο αυτό; με πονά ε επισης και οι προσαγωγοι μου

Αν και ακούγεται πιο πολύ σαν να κούρασες τη μέση σου από τις δουλειές, δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο και το γιατρό σου; σε αυτή τη φάση που είμαστε όλα είναι πιθανά! Εγώ χθες το βράδυ είχα συσπάσεις με πόνο συνέχεια, αφού καθόμουν και μετρούσα ανά πόσα λεπτά έρχονται! Τελικά όταν είδα ότι είναι ακανόνιστα λέω άσε, μάλλον από την κούραση είναι, έκοψα και το μαγνήσιο πριν 2 ημέρες. Πάντως οι προσαγωγοί μου με πονάνε κι εμένα και νιώθω όταν περπατάω πως έχω μία μπάλα ανάμεσα στα πόδια.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 εχεις δίκιο, ο λογος που δεν την παίρνω ακόμη είναι γιατί όντως χθες κουραστηκα πολυ και γιατι μεχρι εκειβη την ωρα δεν ενιωθα τιποτε. Ασε που το μεσημερι εκει.ημουμ και με ειδε.Αφού δεν μπορουσα να γυρίσω στο κρεβατι απο την αλλη μερια. Να σε ρωτησω γνωριζεις αν μπορω να κάνω επάλειψη τοπικά με βολταρεν;

HBNJp3.png

πρίν από 4 λεπτά , dimitroula30 είπε:

@CME2205 εχεις δίκιο, ο λογος που δεν την παίρνω ακόμη είναι γιατί όντως χθες κουραστηκα πολυ και γιατι μεχρι εκειβη την ωρα δεν ενιωθα τιποτε. Ασε που το μεσημερι εκει.ημουμ και με ειδε.Αφού δεν μπορουσα να γυρίσω στο κρεβατι απο την αλλη μερια. Να σε ρωτησω γνωριζεις αν μπορω να κάνω επάλειψη τοπικά με βολταρεν;

όχι δεν επιτρέπεται! το είχα ψάξει και τότε με τον ώμο μου. Αν και θεωρητικά έχει τοπική δράση ακόμα και οι οδηγίες μέσα στο φάρμακο λένε ότι απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη. Κανονικά η θέση που ανακουφίζει είναι ανάσκελα με ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα, όμως φαντάζομαι και το ανάσκελα δύσκολο... Κάνε ένα ζεστό μπάνιο και άσε το ζεστό νερό της ντουζιέρας για αρκετή ώρα να τρέξει εκεί που πονάς. Μόλις βγεις από το μπάνιο κουκουλώσου καλά και βρες μια θέση να σε ανακουφίζει!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...