Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@CME2205 σε αυτό εχεις απόλυτο δικαιο! Το εχω σκεφτεί κι εγώ κααι ομολογώ πως αυτό ειναι το θετικό! Εχω κουραστεί πολύ..αυπνία..ειχα και ένα ατυχημα (πεσιμο) που με εφτασε στα ορια μου...επαθα σοκ :( αλλά εντάξει...ας βγει όοοοοοποτε θέλει!!!!

• Μου αρέσει 1

gLKFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Biscottinomum είπε:

@CME2205 σε αυτό εχεις απόλυτο δικαιο! Το εχω σκεφτεί κι εγώ κααι ομολογώ πως αυτό ειναι το θετικό! Εχω κουραστεί πολύ..αυπνία..ειχα και ένα ατυχημα (πεσιμο) που με εφτασε στα ορια μου...επαθα σοκ :( αλλά εντάξει...ας βγει όοοοοοποτε θέλει!!!!

Καλά ούτε μετά θα κοιμάσαι! Θα θέλεις, θα μπορείς αλλά μια ζουζουνίτσα δεν θα σε αφήνει!! Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά εγώ όταν γέννησα έκλεισα 48 ώρες χωρίς ούτε 5 λεπτά ύπνου!! Αξίζει όμως τον κόπο! Άντε μια βδομαδούλα έμεινε! Τι να πω κι εγώ που έχω ακόμα ένα μήνα;;;;;;

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

εμενα η πεθερα προσπαθει να ειναι διακριτικη αλλα οτι μπορει να αποφυγει το αποφευγει..ηρθε 2 φορες σε 8 μηνες και μιλαμε αποσταση 45λεπτων. Δεν ειπε μια φορα θελεις να σου κανω καμια δουλεια .και ολο πεταει τα κοριτσια θελουν την μαμα τους..οποτε βολευεται γιατι ερχεται η μαμα μου.που φυσικα την θελω περισσοτερο αλλα κι αυτες οι πονηριες με γυριζουν το ματι.

• Μου αρέσει 1

@CME2205ναι το πιστευω αυτο με την τυχη.δοξαζω το θεο γι αυτο.η πεθερα μου βεβαια εχει παθει τα χειροτερα απο την.πεθερα της ομως.αυτα που λετε εδω μεσα ειναι πταισματα μπροστα σ αυτα που εχει παθει η πεθερα μου.

@elenakithεχει παρει θεση απο την 32η εβδομαδα ευτυχως.

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια . Τλκ δν πήγαμε χθες στη γιατρό. Δεν μπορούσε κ μας το ακύρωσε. Θα πάμε σήμερα . Αντε να δούμε . Σας ευχαριστώ πάντως. 

@Μανιταρι Μαγικο συγχαρητήρια για το μωρό σου. Μια χαρά το βρίσκω . 

@Biscottinomum υπομονή ,πλησιάζει η ώρα που θα κρατάς αγκαλιά το μωράκι σου . Για σένα κιόλας είναι μόλις λίγες μέρες !!!! 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

Παράθεση

Καλημερα κοριτσια,καλα χριστουγεννα κ απο μας,χρονια πολλα σε ολες με υγεια στις οικογενειες σας.εμεις εδω προσπαθουμε να βρουμε τους ρυθμος μας,θυλαζουμε αποκλειστικα σχεδιν καθε 2 με 3 ωρες ,ειναι στιγμες που ουτε τουαλετα δεν προλαβενω να παω!διαβασα τα νεα σας,χερομαι που ειναι ολα καλα,πλησιαζει ο καιρος ,με το καλο να δεχτιτε τα πρωτοχρονιατικα δωρακια σας  !

• Μου αρέσει 5

EpmQp3.png

Καλημέρα κοριτσια μου!! Μολις γυρισα απο την γιατρό!! Ο μπεμπης μου έχει μεγαλώσει αρκετά, ολα βαίνουν καλώς , έκανα και καρδιοτοκογραφο . τώρα την αλλη βδομάδα παλι!! Το μωρακι μου ειναι υπερκινητικό χιχι!! Δε σταμάτησε να παλεύει !! @Faith 30 πολύ χαίρομαι με τα νέα σου ανυπομονουμε κι εμεις να κρατγσουμε τον μπέμπη μας αγκαλιά!

• Μου αρέσει 3

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια! Τι κάνετε? Εμενα μου δημιουργήθηκε τελευταία μια απορία.. Όταν κάνεις φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο και διαρκεί πολλές ώρες πως πας τουαλέτα? Ξέρει καμία? Σου βάζουν καθετήρα και αν όχι με την επισκληρίδιο μπορείς?

R2E1.png]

πρίν από 23 λεπτά , Kalfeli είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια! Τι κάνετε? Εμενα μου δημιουργήθηκε τελευταία μια απορία.. Όταν κάνεις φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο και διαρκεί πολλές ώρες πως πας τουαλέτα? Ξέρει καμία? Σου βάζουν καθετήρα και αν όχι με την επισκληρίδιο μπορείς?

Πριν σου κανουν την επισκληριδιο σου κανουν κλυσμα για να πας τουαλετα και να μη χρειαστεις μετα. Εγω οταν γεννησα επειδη ειχα παει τουαλετα λιγες ωρες πριν τους ειπα να μη μου κανουν κλυσμα και μετα δυστυχως μου ξαναρθε!!με ειχαν ηδη πιασει οι πονοι αλλα δεν ειχα κανει επισκληριδιο ακομα οποτε πηγα τουαλετα κανονικα. Ομολογω πως αυτο ηταν οτι πιο δυσκολο εχω κανει στη ζωη μου!!!! Να πας τουαλετα με τους πονους της γεννας, τον ορο στο χερι και να φοβασαι μη σου φυγει κσι το μωρο στη λεκανη!!!! Επισης καθετηρας μπαινει αν εισαι για καισαρικη και οχι στον φυσιολογικο. Οταν θα κανεις την επισκληριδιο ομως δεν εχεις αισθηση οτι θες τουαλετα. Τωρα αν σου φυγει και τιποτα κατα τη διαρκεια των εξωθησεων... κι αυτο στο προγραμμα ειναι!! Κατα την προσωπικη μου αποψη ομως δεξου το κλυσμα πριν σε πιαδουν οι πολλοι πονοι!!@

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ZinaLove είπε:

Κοριτσια να ρωτησω κατι μετα τις 35 εβδομαδες ποσο συχνα σας εβλεπε η σας βλεπει η εκανε υπερηχο ο γιατρος σας;;

Εμενα απο την 35η και μετα κάθε εβδομαδα μέχρι στιγμής.

HBNJp3.png

πρίν από 9 λεπτά , ZinaLove είπε:

Κοριτσια να ρωτησω κατι μετα τις 35 εβδομαδες ποσο συχνα σας εβλεπε η σας βλεπει η εκανε υπερηχο ο γιατρος σας;;

Κ εμενα καθε εβδομαδα απο την 36η κ.μετα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...