Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Εμείς ξεκινήσαμε τις επισκέψεις στα βαφτηστίρια και η μικρή μου έχει βρει τη χαρά της! Πάμε σε κάποιο άλλο σπίτι που έχει παιδάκια και παιχνίδια (διαφορετικά από τα δικά της) και δεν ξεκολλάει! Και για μας είναι καλά γιατί μπορούμε να πούμε μια κουβέντα χωρίς να την κυνηγάμε αφού απασχολείται. Σήμερα το πρωί μάλιστα πήγαμε σε κάτι φίλους που ο άντρας μου έχει βαφτίσει το ένα τους παιδάκι που είναι 6 χρονών και έχουν άλλο ένα που έχει 2 εβδομάδες διαφορά με τη δική μας! Ήταν απόλαυση να τα έβλεπες πως έπαιζαν και μιλούσαν μεταξύ τους τη δική τους γλώσσα αλλά συννενοούντουσαν! Αύριο το μεσημέρι κι εμείς στα πεθερικά μου θα πάμε.

• Μου αρέσει 3

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα να έχουμε, να είμαστε γερές εμείς και οι οικογένειες μας, τα παιδιά μας, και τα αγγελούδια που κουβαλάμε στην κοιλιά μας. Να γεννησουμε όλες υγιή παιδάκια και να χαρούν όλες οι μαμάδες την εμπειρία της μητρότητας που είναι ανεπανάληπτη.. Εύχομαι του χρόνου να μπούμε στο καφενέ μας και να γράφουμε πως πέρασε ένας χρόνος σχεδόν από την γέννηση των παιδιών μας... και βέβαια μερικές να περιμένετε τον πελαργό για 2 ή 3 φορά... Εμένα αύριο γιορτάζει ο γιοκας μου, το μονάκριβο αγόρι μου... Θα τα περάσουμε οικογενειακά, ήσυχα γιατί δεν είμαι και για πολλά... σας φιλώ προς το παρόν... καλά να περάσετε όλες!!!!

• Μου αρέσει 4

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κορίτσια!! Εδώ και ενα μισαωρο περιπου ο Μπέμπης έχει τρελαθεί . ξεκίνησε με λοξυγγα και τώρα με κλωτσαει τόσο δυνατα που νομίζω θα πεταχτεί απο την κοιλιά μου. Οι κοπέλες που έχουν εμπειρία απο πονους και γέννα, οταν ηρθς η ώρα τους τι κατάλαβαν; γιατί αγχωθηκα με τις κινησεις που κανει μήπως θέλει να βγει απο τώρα.

• Μου αρέσει 2

HBNJp3.png

πρίν από 42 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Εδώ και ενα μισαωρο περιπου ο Μπέμπης έχει τρελαθεί . ξεκίνησε με λοξυγγα και τώρα με κλωτσαει τόσο δυνατα που νομίζω θα πεταχτεί απο την κοιλιά μου. Οι κοπέλες που έχουν εμπειρία απο πονους και γέννα, οταν ηρθς η ώρα τους τι κατάλαβαν; γιατί αγχωθηκα με τις κινησεις που κανει μήπως θέλει να βγει απο τώρα.

Διασκέδασέ το! Οι κινήσεις του μωρού δεν έχουν σχέση με έναρξη γέννας, ίσα ίσα που όταν ξεκινάνε οι πόνοι το μωρό μειώνει τις κινήσεις του γιατί ζορίζεται και δεν το καταλαβαίνεις καθόλου. Κάτσε και απόλαυσε την αίσθηση όσο είναι ακόμα στην κοιλίτσα σου!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@elenakith τωρα μπηκα 36! Κιαι για πιο μετα εχω ακουσει, μεχρι και τελευταια στιγμη..Αναμενω, παντως ειναι πολυ δραστηρια ! Στα lidl τελικα βρηκα τοπ και σουτιεν θηλασμου, και δεν αντεξα αγορασα και για την μπεμπα φορμακια.. και θα συμφωνησω μαζι σου, φαινονται πολυ καλα ποιοτικως..τα επλυνα κιολας και ειναι τελεια!

Καλα Χριστουγεννα και χρονια πολλα ευχομαι σε ολες και καθε ευλογια στις οικογενειες σας! Με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρακια μας! 

• Μου αρέσει 3

ufTXp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου καλά Χριστούγεννα σε όλες και Χρονια πολλά!! Τελευταία Χριστουγεννα χωρις τα ζουζουνακια μας.Ο δικος μου χθες βράδυ ηταν τόσο δραστήριος αφού νόμισα θα γεννησω!! @CME2205 ειχα αγχωθει πολύ και μετα με καθησυχάσες!! Ασε που είδα στον ύπνο μου πως γεννησα!! Σαν όνειρο μου φαίνεται. Θα γεμίσουν οι αγκαλιες μας κορίτσια δεν υπάρχει αυτο το συναίσθημα!!εύχομαι σε όλες να μας πάνε ολα καλά!!! Χρονια πολλά και παλι!! 

• Μου αρέσει 5

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα κοριτσια μου!! Υγεια πανω απ ολα κ ευτυχιά! Κ με το καλο τα μπεμπακια μας! 

ΥΓ 35 Κ 4 ΠΟΥ ΚΑΝΑ ΕΝΑ DOPPLER ΒΓΗΚΕ 3200 ΣΧΕΔΟΝ... ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ το χοντρουλη μου???? Τωρα ειμαι 36 κ 2 ... πητ 21/1 ... (οχι 11/1 που χει το πινακακι σας ειχα πει λαθος στην αρχη )

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσακια μου!! Τι κάνετε σήμερα;; εμενα ο μπεμπακος μου δεν με αψησε να κλείσω μάτι το βράδυ!! Πολύ ταρακουνημα κορίτσια πολύ υπερκινητικό μωρακι!! Αλλά το ευχαριστιεμαι, είναι οτι πιο ωραίο έχω νιώσει!! @Faith 30 που είσαι εσύ?? Ξεκινησαν τα ξενύχτια στο σπίτι;; πως είναι το μπεμπακι σας;; 

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

χρονια πολλα σε ολες..με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!! Εμεις ειχαμε πεθερικα και γονεις στο σπιτι.δεν μπορω να πω οτι περασα και τελεια γιατι του πατερα μου ολοι του φταινε..επεισης λεω ευτυχως που δεν μενουμε στην ιδια πολη..μου εχουν σπασει τα νευρα..απο την αρχη γινοταν βεβαια αλλα τωρα παρα εγινε..μη κανεις αυτο μη κανεις το αλλο μη τεντωνεσαι μη σκυβεις μη μη μη! Λες και ολους τους μηνες που δεν με βλεπουν ποιος τα κανει ..ασε που σκεφτομαι οταν θα γενησω θα γινει χαμος ο καθενας το δικο του

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...