Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , ZinaLove είπε:

Εμενα απο τη μια ο τραχηλος πρέπει να ειμαι οριζοντοποιημενη απο την άλλη οι καουρες που πρέπει να ειμαι καθιστή με έχουν κάνει κ κοιμάμαι με δόσεις.....ηπια zantac χτες πριν το μεσημεριανό κ κάπως ηρέμησα..τωρα καίγομαι πάλι...μαυρη νύχτα θα βγάλω....κ δεν ξερω ξέρω αν κανει να πιο ζάντακ γιατι εφαγα...

Δεν παίζει ρόλο το ότι έφαγες αλλά δεν ξέρω αν κάνει να πάρεις 2 την ίδια μέρα. Δοκίμασε να πιεις μισό ποτήρι παγωμένο γάλα. Εμένα με βοηθάει πολύ. Επίσης από το να πάρεις άλλο Zantac καλύτερα να πάρεις ένα αντιόξινο (Maalox, Gaviscon κλπ) το οποίο επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη και είναι δραστικό στην καούρα.

Α και κάτι άλλο που θυμήθηκα για τις καούρες! Εμένα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που είχα τρελό θέμα με τις καούρες το μόνο που με ανακούφιζε ήταν το ξινό νερό φλωρίνης. Είναι ένα ανθρακούχο νερό το οποίο είναι το μόνο που δεν έχει προσθήκη διττανθρακικών και βγαίνει έτσι με μπουρμουλήθρες κατευθείαν από την πηγή. Όπως μου εξήγησε ένας φίλος μου φαρμακοποιός πολύ ψαγμένος με την υγιεινή διατροφή,  ο λόγος είναι ότι έχει το σωστό pH που το κάνει ιδανικό για το στομάχι. Επίσης είναι σκέτο νεράκι, χωρίς φάρμακα ή θερμίδες! Από αύριο ψάξε το, εμένα με είχε βοηθήσει απίστευτα ενώ δεν με ανακούφιζε ούτε η σόδα, ούτε η κόκα κόλα ούτε κάποιο άλλο ανθρακούχο νερό. Το έβρισκα όμως μόνο σε σούπερ μάρκετ και συγκεκριμένα Βασιλόπουλο.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@ZinaLoveαχ αυτες οι καουρες ειναι ατιμο πραγμα κ εγω υποφερω σε καταλαβαινω απολυτα. εγω δεν παιρνω τπτ μονο με κρυο γαλα οτι κανω.εχω φτασει σε σημειο να πιω ολο το κουτι!!!εσυ εχεις κ τον τραχηλο να σε ταλαιπωρει βεβαια αλλα κανε υπομονη κοριτσακι τα καλυτερα ερχονται.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! 

Τι κάνετε σήμερα? έβγαλε και ήλιο, στρώνει σιγά σιγά ο καιρός! 

Κορίτσια για την καούρα εμένα αυτό που την σταματάει μαχαίρι είναι το ασβέστιο που πίνω που είναι αναβράζον! Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό. Επίσης, με βοηθάει το κρύο γάλα, το γιαούρτι (2-3 κουτλιές). Ο γαστρεντερολόγος μου είχε πει να παίρνω gaviscon που δεν απορροφάται από τον οργανισμό, αλλά όχι κάθε μέρα. 

Θα ψάξω για το ξινό νερό να το δοκιμάσω.

@Μανιταρι Μαγικο ήρθε το ρεύμα? πώς είσαι?

302qp2.png

Διαφημίσεις

Μανιταρακι επιστράτευσε γνωστούς με τζιπ κ αγροτικά αν δεν έχετε εσείς.. .τον Δήμο.. ..θα είσαι μια χαρά!!είναι ενα μωρο περιπετειώδες!!!!

Καίγονται τα σωθικά μου έχω γίνει βαρετή το ξέρω....σηκωθηκα στο καναπέ...με έφαγε το gynotardyferon..μου ρχεται να τα πετάξω όλες τις βιταμινες απο το παράθυρο.. .

Καλησπέρα κορίτσια! @Μανιταρι Μαγικο μην ανησυχείς άκουσα πως από Δευτέρα φτιάχνει ο καιρός!

@ZinaLove κι εγώ μαύρη νύχτα πέρασα...δεν είχα καούρα αλλά τέτοια δυσφορία που νόμιζα ότι κάτι θα πάθω! είχα και πολύ έντονες συσπάσεις σε όλη την κοιλιά και λέω πάει...γεννάω.... ήμουν και μόνη μου τη νύχτα, η μικρή κοιμόταν και σκεφτόμουν αν θα με βρει κανείς το πρωί... τελικά τίποτα δεν έπαθα...

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

On 21/12/2017 at 3:30 ΜΜ, Faith 30 είπε:

Κοριτσια γενησα σημερα το πρωι ενα αγοραρο!!!!

Προσπαθω να θηλασουμε,η καισαρικη ηταν ανωδυνη,πιο πολυ αγχος για το τι θα γινει,μολις σου δινουν το μωρακι σου αγκαλια,τα ξεχνας ολα!με εβαλε σημερα το πρωι ο γιατρος,για να βγω κυριακη βραδυ,ετσι ωστε χριστουγεννα να ειμαστε σπιτι!

Ισχυακο μωρο απο παντα,ειχε αυτη την θεση κ δεν αλλαζε μεχρι τελους!

Ευχομαι γερα μωρακια σε ολες σα,κ ενα τοκετο ευκολο! 

Να σου ζήσει το αγόρακι σου,γερος Και καλότυχος στην ζωή του να είναι...

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

3 ώρες πρίν, ZinaLove είπε:

Μανιταρακι επιστράτευσε γνωστούς με τζιπ κ αγροτικά αν δεν έχετε εσείς.. .τον Δήμο.. ..θα είσαι μια χαρά!!είναι ενα μωρο περιπετειώδες!!!!

Καίγονται τα σωθικά μου έχω γίνει βαρετή το ξέρω....σηκωθηκα στο καναπέ...με έφαγε το gynotardyferon..μου ρχεται να τα πετάξω όλες τις βιταμινες απο το παράθυρο.. .

Εγώ πάντως ότι με ενοχλεί από συμπληρώματα δεν το έβαλα στο στόμα καθόλου, καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.π.χ.το ασβέστιο μου δημιουργούσε κάψιμο και δυσπεψία, ζήτημα να ήπια μια βδομάδα και μετά το πέταξα.ενα σκεύασμα σιδήρου μου έφερνε πόνο στο στομάχι, το πέταξα κιαυτο.δεν θα με πεθάνουν αυτά εμένα..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ξερει καποια αν περνουμε επιδομα απο το δημοσιο για τη γεννα και πως γινεται η διαδικασια;

και για να δηλωσουμε το παιδι τι χρειαζεται; κανουμε κατι αλλο εκτος απο τη δηλωση;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , rainbow είπε:

ξερει καποια αν περνουμε επιδομα απο το δημοσιο για τη γεννα και πως γινεται η διαδικασια;

και για να δηλωσουμε το παιδι τι χρειαζεται; κανουμε κατι αλλο εκτος απο τη δηλωση;

Για το επιδομα δεν ξερω ομως το παιδι το δηλωνεις στην υπηρεσισ του ληξιαρχειου που λειτουργει μεσα στο μαιευτηριο. Χρειαζεται μονο μια ληξιαρχικη πραξη γαμου και ταυτοτητες. Μετα ομως με το χαρτι που θα παρετε απο το μαιευτηριο θα πρεπει να πατε στο ταμειο σας να το ασφαλισετε.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

2 ώρες πρίν, rainbow είπε:

Από 3 φωτοτυπίες Ταυτότητα και των 2 γονιών και ληξιαρχική πράξη γαμου

Και για το επίδομα θα πάρεις το χαρτί που θα σου δώσουν από το νοσοκομείο και θα το πας στο ΙΚΑ δεν θυμάμαι αλλά χαρτια

Θα σας γράψω αύριο τα χαρτιά που χρειάζεται

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Άλλη μια νύχτα χωρίς επιτυχία για ύπνο...πέρασεεεε! Εσείς πως είστε? 

@rainbow για τη δήλωση του παιδιου στο ληξιαρχειο (εντός 10 ημερών, αλλιως εχεις πρόστιμο), όπως ειπε και η @CME2205 θελεις ταυτότητες των 2 γονέων, φωτοτυπία τους και ληξιαρχική πράξη γάμου (πρόσφατη, του τελευταιου 6μήνου) και γινεται στο ληξιαρχείο ή στο γραφειο του ληξιαρχείου μέσα στο μαιευτήριο (αν υπαρχει αυτή η δυνατότητα). Μετά απο αυτό, σε ενα οποιοδήποτε ΚΕΠ βγάζεις ΑΜΚΑ για το παιδι με :

• Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας του γονέα
  • ΑΜΚΑ του γονέα που θα ασφαλίσει το νεογέννητο
  • Ληξιαρχική πράξη γέννησης του νεογνού που θα πάρεις απο το ληξιαρχειο.

ελπίζω να βοήθησα! Εγώ ολα αυτα τα χαρτιά τα εχω σε ένα φάκελο στη βαλίτσα μαιευτηρίου!

Τι θα κάνετε αύριο? Εμείς σπίτι μας εδω αυτοπροσκλήθηκαν πεθερικά και αδέρφια του συζύγου...αλλά το εχω πάρει χαλαρά 1) γιατι εχω εδω και τη μαμα μου που θα με βοηθήσει και 2) δεν θα πολυτρέξω για δουλειές γιατί η κοιλιά εχει φουσκώσει και κατέβει πάρα πολύ!

Αφήστε που την αναμένω τη μπισκοτινα μου από μέρα σε μέρα και στις βραδινές συσπάσεις..παντα σκέφτομαι..."λες σήμερα?".

Χρόνια πολλά κορίτσια μου!!! Αυριο Χριστούγεννα! Να περάσουμε υπέροχα με τα μικράκια στις κοιλίτσες μας!!!* 

• Μου αρέσει 1

gLKFp3.png

Καλημερα κοιλιτσες στρουμπουλες!!!τι κανετε σημερα?? Εμεις εδω εχουμε ηλιο κ καλο καιρο κ ελπιζω να συνεχιστει.πηγα κ εκκλησια το πρωι.βεβαια δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου..ατιμες αυπνιες.εμεις αυριο στα πεθερικα μου θα παμε..θα φτιαξω κ κανα γλυκακι κ ηρεμια σπιτι.καλα χριστουγεννα σε ολες μας κοριτσιααααα:-D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...