Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@dimitroula30 κι εγώ δεν πήρα ζακετούλα γιατί έχω 2 για 3 μηνών και μετά δεν ξέρω πώς θα είναι ο καιρός, θα μου πεις μια ζακέτα δεν πάει χαμένη...ίσως πάρω, εχθές που πήγα είχαν μείνει αρκετές, τα φορμάκια είχαν γίνει ανάρπαστα... 

Έχεις μηχανάκι για να μετρήσεις το ζάχαρο? Πάντως αυτό το πρωινό που έφαγες ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Εγώ τώρα περιμένω να περάσει η ώρα να φάω ένα τοστάκι, και αυτό είναι το highlight της ημέρας να φανταστείς, το περιμένω πώς και πώς. 

@Biscottinomum ευχαριστώ για την ιδέα, θα πάρω τηλ να μάθω :) Καλά η μικρή σου τέλειαααα! 

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

@elenakith όλα τα μεγάλα καταστήματα παιδικών έχουν τέτοια μαθήματα, εγώ πήγαινα στου prenatal αλλά έχουν και τα ΗΡΑ. Πάρε τηλέφωνο με τη σειρά και όποιο σε βολεύει! Επίσης υπάρχει και το Κέντρο Θηλασμού και Μητρότητας που κάνει δωρεάν μαθήματα. Μπορείς να τους ρωτήσεις πότε έχουν στο τηλέφωνο 6999238535

@Μανιταρι Μαγικο ωχ τώρα με τον παλιόκαιρο είναι πολύ άγχος! Όμως έχεις καιρό ακόμα για να γεννήσεις, δεν νομίζω να κρατήσει και πολύ η κακοκαιρία!

Εμένα πάντως κορίτσια δεν θα μου λείψει καθόλου η κοιλιά μου!! Λέω αμήν και πότε θα την ξεφορτωθώ που δεν μπορώ να πάρω ανάσα και να κουνηθώ!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@elenakithμολις το μετρησα και είναι 56. Πολύ χαμηλό. Που να μην ετρωγα και τα γλυκά. Τωρα έφαγα ενα γλυκό κυδώνι και σε λίγο θα το ξαναμετρησω. Αφού αισθάνομαι ατονια όλη μέρα. 

HBNJp3.png

πρίν από 4 λεπτά , dimitroula30 είπε:

@elenakithμολις το μετρησα και είναι 56. Πολύ χαμηλό. Που να μην ετρωγα και τα γλυκά. Τωρα έφαγα ενα γλυκό κυδώνι και σε λίγο θα το ξαναμετρησω. Αφού αισθάνομαι ατονια όλη μέρα. 

Πρέπει να το δεις άμεσα το ζάχαρο! Είναι όντως πολύ χαμηλό αφού έχεις φάει κιόλας!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

1 ώρα πρίν, CME2205 είπε:

Πρέπει να το δεις άμεσα το ζάχαρο! Είναι όντως πολύ χαμηλό αφού έχεις φάει κιόλας!

Ουφ αγχωθηκα και με αυτό τώρα, το ξανάμετρησα αφού έφαγα ξανά και πήγε 108. Για να δούμε πρεπει να το παρακολουθώ.

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παντως κανω κατι σεμηναρια στο ικα ειναι εντελως δωρεαν 7 διωρα οι μαιες εξαιρετικες...και μετα που γεννας ερχονται παλι στο σπιτι 2 φορες για βοηθεια με το θηλασμο να σε βοηθησουν στο μπανιο και στον υπνο τελεια παλι δωρεαν ειναι στο προγραμμα του ικα και αυτες οι επισκεψεις....μπορεις να ρωτησεις και στο ικα λοιπον.... 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Δημητρούλα έχεις υπογλυκαιμία. Πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου και όποτε νιώθεις ατονία ή τρέμουλο να μετριέσαι. Νομίζω ότι μπορεί μετά από γεύμα που ανεβάζει πολύ το ζάχαρο να πέφτει απότομα, αλλά καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον γιατρό να σε κατευθύνει. 

πρίν από 37 λεπτά , katerina29 είπε:

Εγω παντως κανω κατι σεμηναρια στο ικα ειναι εντελως δωρεαν 7 διωρα οι μαιες εξαιρετικες...και μετα που γεννας ερχονται παλι στο σπιτι 2 φορες για βοηθεια με το θηλασμο να σε βοηθησουν στο μπανιο και στον υπνο τελεια παλι δωρεαν ειναι στο προγραμμα του ικα και αυτες οι επισκεψεις....μπορεις να ρωτησεις και στο ικα λοιπον.... 

πολύ ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά εγώ είμαι ασφαλισμένη στο οαεε μέσω του άντρα μου, θα δικαιούμαι τα σεμινάρια του ικα?

@CME2205 σ'ευχαριστώ πολύ, θα πάρω τηλ το απόγευμα να ρωτήσω!  Άσχετο, αλλά κι εμένα ο μικρούλης προς τα δεξιά της κοιλιάς φουσκώνει..! :) 

302qp2.png

Δεν εχει σημασια που εισαι ασφαλισμενη και σε ανασφαλιστους γίνεται.. δεν μας ζητησαν ουτε βιβλιαριο ουτε τιποτα πηρα τηλεφωνο και εκανα αιτηση απο το τηλεφωνο μονο με ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο και σε ποια εβδομαδα ειμαι...και μετά που  ηταν να γινουν μου εστειλαν μνμ ποια μερα και ωρα να παω..αρκει νομιζω να εχεις αμκα..

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, dimitroula30 είπε:

Ουφ αγχωθηκα και με αυτό τώρα, το ξανάμετρησα αφού έφαγα ξανά και πήγε 108. Για να δούμε πρεπει να το παρακολουθώ.

Υπάρχει ειδική καμπύλη ζαχάρου που γίνεται για διάγνωση υπογλυκαιμίας. Κρατάει λίγο περισσότερη ώρα και τη συστήνουν οι ενδοκρινολόγοι όταν υποψιάζονται υπογλυκαιμίες. Εφόσον όμως έχεις και συμπτώματα ρώτα τη γιατρό σου μήπως πρέπει να συμβουλευτείς έναν ενδοκρινολόγο.

πρίν από 32 λεπτά , elenakith είπε:

Δημητρούλα έχεις υπογλυκαιμία. Πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου και όποτε νιώθεις ατονία ή τρέμουλο να μετριέσαι. Νομίζω ότι μπορεί μετά από γεύμα που ανεβάζει πολύ το ζάχαρο να πέφτει απότομα, αλλά καλύτερα να μιλήσεις με κάποιον γιατρό να σε κατευθύνει. 

πολύ ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά εγώ είμαι ασφαλισμένη στο οαεε μέσω του άντρα μου, θα δικαιούμαι τα σεμινάρια του ικα?

@CME2205 σ'ευχαριστώ πολύ, θα πάρω τηλ το απόγευμα να ρωτήσω!  Άσχετο, αλλά κι εμένα ο μικρούλης προς τα δεξιά της κοιλιάς φουσκώνει..! :) 

Αν σου πουν ποια μέρα έχουν σεμινάριο πες μου κι εμένα! Είναι κοντά μου και με ενδιαφέρει κι εμένα να το παρακολουθήσω αν βολεύουν οι ώρες!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 δεν απαντάνε στο τηλ αυτό, είναι μάλλον κλειστό, ίσως λόγω γιορτών? πάντως 29/12 10-12 έχει σεμινάριο θηλασμού στο Έλενα, είναι χωρίς ραντεβού, αν σε ενδιαφέρει το θέμα του θηλασμού...θα ξαναπάρω όμως από Δευτέρα στο κέντρο θηλασμού και μητρότητας.

4 ώρες πρίν, katerina29 είπε:

Δεν εχει σημασια που εισαι ασφαλισμενη και σε ανασφαλιστους γίνεται.. δεν μας ζητησαν ουτε βιβλιαριο ουτε τιποτα πηρα τηλεφωνο και εκανα αιτηση απο το τηλεφωνο μονο με ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο και σε ποια εβδομαδα ειμαι...και μετά που  ηταν να γινουν μου εστειλαν μνμ ποια μερα και ωρα να παω..αρκει νομιζω να εχεις αμκα..

Κατερίνα μάλλον έχω αργήσει για αυτά τα σεμινάρια που λες, αφού μέσα Γενάρη γεννάω, δεν πιστεύω να έχω πολλές πιθανότητες με το ΙΚΑ...ίσως πάρωόμωςκιεδώ ένα τηλ ναδω τι θα μου πουν...

302qp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, elenakith είπε:

@CME2205 δεν απαντάνε στο τηλ αυτό, είναι μάλλον κλειστό, ίσως λόγω γιορτών? πάντως 29/12 10-12 έχει σεμινάριο θηλασμού στο Έλενα, είναι χωρίς ραντεβού, αν σε ενδιαφέρει το θέμα του θηλασμού...θα ξαναπάρω όμως από Δευτέρα στο κέντρο θηλασμού και μητρότητας.

Κατερίνα μάλλον έχω αργήσει για αυτά τα σεμινάρια που λες, αφού μέσα Γενάρη γεννάω, δεν πιστεύω να έχω πολλές πιθανότητες με το ΙΚΑ...ίσως πάρωόμωςκιεδώ ένα τηλ ναδω τι θα μου πουν...

Σε ευχαριστώ αλλά δεν με βολεύει ούτε η ημέρα αλλά ούτε και η περιοχή. Γενικά θέλω να αποφύγω το κέντρο αυτές τις ημέρες που γίνεται και χαμός στους δρόμους. Το κέντρο θηλασμού και μητρότητας διοργανώνει κάθε μήνα νομίζω ένα 4ωρο σεμινάριο που περιλαμβάνει θηλασμό και φροντίδα μωρού. Αν καταφέρω να πετύχω κανένα τέτοιο πριν γεννήσω θα είναι καλά. Είναι και πολύ κοντά στο σπίτι της πεθεράς μου και βολεύει να αφήσω τη μικρή και να πάω. Αλλιώς θα κάνω ότι θυμάμαι και ότι με φωτίσει ο Θεός!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλησπερα κοιλιτσες μου..τελικα εριξε πολυ χιονι κ ολο το πρωι χιονιζε κ ξυπνησα μεσα στη φρικη κ το αγχος.ουτε μπαταρια στο κινητο δεν ειχα γτ.δεν ειχαμε ρευμα.τελικα πηρε η πεθερα μου τον γιατρο κ με καλμαρε.πριν τις 3/1 λεει δεν παιζει να γεννησω αρκει να μην σηκωνω βαρη κ να μην κανω δουλειες στο σπιτι κ να ειμαι ξαπλα γενικοτερα.κ αν τυχει κ με πιασουν οι πονοι η σπασουν τα νερα κ ειμαι αποκλεισμενη θα ερθει αυτος να με ξεγεννησει σπιτι μου:shock:.ουφ ανακουφιστηκα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Καλησπερα κοιλιτσες μου..τελικα εριξε πολυ χιονι κ ολο το πρωι χιονιζε κ ξυπνησα μεσα στη φρικη κ το αγχος.ουτε μπαταρια στο κινητο δεν ειχα γτ.δεν ειχαμε ρευμα.τελικα πηρε η πεθερα μου τον γιατρο κ με καλμαρε.πριν τις 3/1 λεει δεν παιζει να γεννησω αρκει να μην σηκωνω βαρη κ να μην κανω δουλειες στο σπιτι κ να ειμαι ξαπλα γενικοτερα.κ αν τυχει κ με πιασουν οι πονοι η σπασουν τα νερα κ ειμαι αποκλεισμενη θα ερθει αυτος να με ξεγεννησει σπιτι μου:shock:.ουφ ανακουφιστηκα.

Συνήθως στο πρώτο παιδάκι, ν δεν υπάρχει κάποιο θέμα, θα φας και τις 40 εβδομάδες. Αν πάλι έρθει να σε ξεγεννήσει στο σπίτι γιατί χιονίζει και αποκλείστηκες, σκέψου τι εμπειρία τρελή θα είναι και τι ιστορίες θα έχεις να του λες μετά όταν μεγαλώσει!!! 

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Εμενα απο τη μια ο τραχηλος πρέπει να ειμαι οριζοντοποιημενη απο την άλλη οι καουρες που πρέπει να ειμαι καθιστή με έχουν κάνει κ κοιμάμαι με δόσεις.....ηπια zantac χτες πριν το μεσημεριανό κ κάπως ηρέμησα..τωρα καίγομαι πάλι...μαυρη νύχτα θα βγάλω....κ δεν ξερω ξέρω αν κανει να πιο ζάντακ γιατι εφαγα...

1 hour ago, CME2205 είπε:

Συνήθως στο πρώτο παιδάκι, ν δεν υπάρχει κάποιο θέμα, θα φας και τις 40 εβδομάδες. Αν πάλι έρθει να σε ξεγεννήσει στο σπίτι γιατί χιονίζει και αποκλείστηκες, σκέψου τι εμπειρία τρελή θα είναι και τι ιστορίες θα έχεις να του λες μετά όταν μεγαλώσει!!! 

Ναι το ξερω οτι δτην πρωτη γεννα τις παιρνεις κ τις 40 εβδομαδες.εμενα η μαμα μου με γεννησε στις 41 κ 5.κ τον αδερφο μου μετα στις 37. Εμενα ο.πλακουντας με ανησυχει.που ειναι grade 3.δεν εχω καποιο αλλο θεμα.οσο για την εμπειρια της γεννας στο σπιτι σιγουρα θα ειναι συγκλονιστικη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...