Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 4

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , ZinaLove είπε:

Να σας ζήσει faith!!!!κοριτσια αφού το στομάχι μου κ ο οισοφάγο μου έστησαν πάρτυ σε σημείο που να κοιμάμαι καθιστή κ πάλι να μην αντεχω πήρα το χάπι κ ηρέμησα.. .αυριο κορτιζόνης για τα πνευμονακις της μικρης.. .ξερει καποια για αλάτι κ ζάχαρη πόσες μέρες αποχη;;;;;;θα ρωτήσω κ γιατρο βεβαια

Αποχή για ποιό λόγο; 

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

SFSI81: Εγω οταν τις εκανα απλα μου αναιβηκε για δυο μερες το σαχαρο.οποτε δεν εφαγα καθολου γλυκα για δυο μερες μονο.μετα ειδα επανηλθε οποτε ολα καλα...κατακρατηση δεν εκανα .απλα μην πλακωσεις τα πατατακια..γενικα στη μακροχρονια χρηση δημιουργουνται προβληματα.

αα σας μπερδεψα..μαλλον στη Zinalove πηγαινε η απαντηση..

Εμένα ούτε στο πρώτο αλλά και τώρα μου είπε κάτι. Θα κάνω και μόνο το ενα ζευγος πάλι. Στο πρώτο δεν είδα κάποια διαφορά στις μετρήσεις αν κι έχω διαβήτη ελεγχόμενο με διατροφή

zRCTp3.png

@Faith 30 συγχαρητήρια!!!! Να χαίρεσαι το μωράκι σου και να είστε γεροί κι ευτυχισμένοι!  Πολύ συγκινήθηκα που ξεκίνησαν τα γεννητούρια! Τώρα που πέρασε η αναισθησία πονάς καθόλου? πώς νιώθεις που κοιτάς το μωράκι σου??? 

Κορίτσια εμένα με έχει πιάσει μια θλίψη που θα πρέπει να αποχωριστώ το μωράκι από την κοιλιά μου...είναι λίγο ανώμαλη σκέψη μάλλον ε? δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει, μια αμφιθυμία βιώνω όσον αφορά τη γέννα...

302qp2.png

Διαφημίσεις

@elenakith και που να δεις τις πρώτες μέρες που θα πηγαίνει το χέρι ασυνείδητα την κοιλιά και δεν θα τη βρίσκει... αλλά θα βλέπεις το μωράκι σου και δεν θα σε νοιάζει τίποτα :)

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

Καλησπερα κι απο μενα! Ευχομαι να ειστε ολες καλα! Εγινε το ποδαρικο κι εσκασε μυτη το πρωτο μπεμπακι.. @Faith 30 να σου ζησει ο μικρουλης! Καλο σαραντισμο να εχετε!

Εμεις πηγαμε στον γιατρο την προηγουμενη βδομαδα και με εβαλε σε καρδιοτογραφο, η μικρη ειναι 2300 με ισχυακη προβολη.. κι εμενα με πονανε τα πλευρα μου πολυ! Γενικα δεν εχω μεγαλη κοιλια, και στενοχωριεμαι λιγο, ειδικα οταν με ρωτανε ποσο μηνων ειμαι και βλεπω την απορια στα προσωπα τους!

Οι αγορες μου συνεχιζονται με ψιλοπραγματα και ξεμπερδεψα με το ληξιαρχειο και με ΚΕΠ για τα χαρτια του νοσοκομειου. Πηγα κι εγω στα lidl σημερα το μεσημερι και δεν βρηκα σχεδον τιποτα.. :-(

@rainbow σου ειπε κατι συγκεκριμενο ο γιατρος για την περιδεση και το ισχυακο μωρο? Εμενα μου ειπε οτι αν δεν γυρισει δεν θα κοπει η περιδεση (η θα κοπει πιο αργα)και θα με βαλει καισαρικη 38 εβδομαδες. Σου ειπε κατι αντιστοιχο? 

Παντως σε ενα σεμιναριο που ειχα παει η μαια εκει με προετρεψε να κανω τον "χειρισμο" για να αλλαξει θεση.. ρωτωντας την μαια του γιατρου μου ειπε οτι αυτο γινεται με εισαγωγη στι νοσοκομειο και οτι ειναι επωδυνο.. δεν ξερω αν ισχυει. Εγω λεω να το αφησω στο Θεο. Αν γυρισει, εχει καλως! αν οχι , παλι εχει καλως! Το παν ειναι να γεννηθει υγιες το μωρο!

• Μου αρέσει 2

ufTXp2.png

Rosa Maria: Οχι δεν μου ειπε κατι συγκεκριμενο μονο οτι θα την κοψουμε στις 37 βδομαδες.ουτε για το ισχιακο μου ειπε κατι ,τον ρωρησα αν θα γυρισει και μου λεει αυτο δεν το ξερουμε θα δουμε.το μονο που με ανησυχει εκανα και τεστ παπ σημερα κ με τον κολποδιαστολεα πονεσα και σκεφτομαι στο ραμμα τι θα γινει..δεν θελω να σκεφτομαι τη γεννα...

elenakith: Και εγω εχω ενα δεσιμο με την κοιλιτσα μου θα μου κακοφανει πολυ νομιζω.

@rainbow κι εγω θα κανω τεστ παπ στο επομενο ραντεβου, αρχες του ετους. Το κοψιμο της περιδεσης ειναι κατι που με αγχωνει πολυ, μου ειπε θα γινει στο ιατρειο χωρις αναισθησια, τι να κανουμε? θα το αντεξουμε κι αυτο!

ufTXp2.png

rosa maria: Και εμενα στο ιατρειο ειπε ελπιζω να ειναι γρηγορη διαδικασια.θα σου πω γιατι μαλλον θα την κανω πρωτη.διαβασα οτι συνηθως μετα απο μια δυο μερες γεννας..

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τι κανετε;;εγω εχω υπεραγχωθει γτ το χιονι ακομα συνεχιζεται κ κανω την προσευχη μου αυριο να βρεχει να παω στο γιατρο.νιωθω οτι απο στιγμη σε στιγμη θα γεννησω κ δεν θα μπορω να παω στο νοσοκομειο.εκτος αυτου δεν εχουμε ρευμα απο τις 8 το βραδυ κ θα το φτιαξουν αυριο λενε..οποτε δεν εχω κ θερμανση.ευτυχως εχει τζακι η πεθερα μου κ.πηγαμε για λιγο να ζεστανουμε την πετσουλα μας.δραμα η κατασταση!!!!

Καλημέρα κορίτσια και μωράκια!!! 

@Μανιταρι Μαγικο κουράγιο! Ακόμα νωρίς δεν είναι για να γεννήσεις? Τους δρόμους τους καθαρίζουν τα εκχιονιστικά? το κρύο δεν παλεύεται πάντως...

@Rosa Maria βλέπω ότι είμαστε κοντά στις ημερομηνίες. Εμένα το μωρό δεν ήταν ούτε ισχιακό ούτε με τοκεφάλι κάτω, ήταν δεξιά το κεφάλι αριστερά ο ποπός... ο γιατρός δεν ανησύχησε είπε ότι τα μωρά αλλάζουν θέση μέχρι την 36η βδομάδα. Οπότε έχεις λίγο καιρό ακόμα μήπως αλλάξει θέση. Πάντως βρε κορίτσια εμένα το μωράκι στριφογυρίζει συνέχεια, αφού τον λόξυγγα τον νιώθω ολοένα και από διαφορετικό σημείο... 

Χθες που λέτε για τα Lidl πήρα φορμάκια και πήρα και 2 φανελάκια θηλασμού, πολύ ωραία μου φάνηκαν και πρακτικά ειδικά αν δεν θέλεις να βάλεις σουτιέν. Τα φορμάκια και τα βρεφικά φανελάκια επίσης μου φάνηκαν πολύ καλά ποιοτικώς, καλύτερα από τα orchestra ας πούμε.. τώρα στην πράξη θα φανεί..

Ήθελα να σας ρωτήσω και αν ξέρετε που θα μπορούσα να κάνω σεμινάρια φροντίδας νεογέννητου, γιατί της nutricia τα έχασα και στο Έλενα θα κάνω μόνο θηλασμού, κάνουν και κάτι σεμινάρια λοχείας, αλλά αφού γεννήσεις μου είπαν. τα άφησα για το τέλος και με έχει πιάσει άγχος τώρα...

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Καλημέρα σε όλες!!!! Κρύοοοοοο!!!!!!! Τα μικράκια μας ειναι χειμερινά!!!! 

@elenakith θα σου πρότεινα και το σεμινάριο φροντίδας μωρού που κάνουν στα ΛΗΤΩ! Εγώ είχα πάει και ρωτησα και το ειχα κάνει πριν 2 εβδομάδες...οποτε μην αγχωνεσαι! Ρωτα στο πιο κοντινό σου ΛΗΤΩ ποτε ειναι το επόμενο! Ήταν 2 μαίες πιστοποιημένες και ουσιαστικά έδειξαν και πρακτικά για τον ύπνο, άλλαγμα πάνας και μπανάκι! Αυτά τα 3 χρειάζεσαι στην αρχή και του θηλασμού γινεται σε άλλο σεμινάριο!

Κορίτσια εμείς πηγαμε στο γιατρό για καρδιοτοκογράφο! Όλα καλά....η μικρή μου νομίζω ειναι πολύυυυ υπερκινιτική! Εκεί που ημουν ήσυχη, καποια στιγμη αρχισαν να πεφτουν οι σφυγμοι της τραγικα 145...135...128...122..110...100...92...80...77 και το μηχανημα αρχισε να φωνάζει..τουυτ τουυτ τουυυτ..."παναγία μου λέω τι εγινε"...μπηκαν μεσα οι μαιες γιατι οι σφυγμοι επεσαν πολυ χαμηλα..εγω τα επαιξα..φωναξαν το γιατρο..και τελικα βρηκαν οτι η μικρη μου κλωτσησε το μηχανημα και δεν εκανε καλη επαφή.....!!!! Αχαχαχα! Το μικρούλι! Γελουσα μόνη μου μετά!

Μόλις βγει θα της φάω τα ποδαράκια!!!!

Αυτά από εμάααας!!!!!  Αναμένοντας...η αντίστροφη μέτρηση είναι η δυσκολότερη!!!!

• Χαχα 3

gLKFp3.png

Καλημέρα σε όλες !! Κορίτσια εγώ χθες πήγα για καρδιοτοκογραφο ολα καλά με το μπεμπακι και μου πήρε και κολπικό υγρό για στρεπτόκοκκο. Ο μπεμπης μας όταν βρίσκεται σε κοσμο κάθεται ακίνητος, όταν είμαστε οι δυο μας με τον άντρα μου δεν με αφήνει σε ησυχια απο τις κλωτσιές . είναι ντροπαλουλης . ωστόσο μου είπε ηγιατρος για αυτές τις λιποθυμιες που έχω να κοιτάξω λίγο το σάκχαρο μου γιατί οπως είχε φανεί και απο την καμπύλη είναι χαμηλό, μηπως παθαινω υπογλυκαιμιες εκεί που κάθομαι. Σήμερα πχ για πρωινό εφαγα ενα μελομακάρονο εναν κουραμπιε, γαλα με δημητριακά και ενα ποτήρι χυμό. Εντάξει δεν ζαλιζομαι τώρα αλλά έχω μια υπνηλια ρε κορίτσια άλλο πράγμα. 

@elenakith εγώ συνέχεια ψωνιζω εσωρουχα απο τα λιντλ, και όντως τα φανελακια θηλασμού που είχε χθες φαίνονται πολύ πρακτικά γιατι δεν χρειαζεται να φοράς ουτε σουτιεν!! Φορμακια δεν πηρα γιατί έχω ηδη ψωνισει αλλά μετανιψσα που δεν πήρα κάτι πλεκτά ζακετακια που είχε για μωρά. Ήτα πανεμορφα και πολύ καλα ποιοτικως. 

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...