Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Faith 30 να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Τις καλύτερες ευχές μου ! Αχ τι ωραία ! Όλα καλά θα πάνε κ με τον θηλασμό .

Οι γέννες μας

1) Faith 30 ...............21/12/2017- πρίγκιπας 

Εγκυουλες Ιανουαρίου 

Gtkt1311.....................ΠΗΤ 30/12/2017 - πρίγκιπας 

Biscottinomum............ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Katerinakiii.................ΠΗΤ 03/01/2018- πρίγκιπας 

Μανιτάρι μαγικό .........ΠΗΤ 06/01/2018 - πρίγκιπας 

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Katja..........................ΠΗΤ 14/01/2018 -πριγκίπισσα 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 ..............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Panagiotamk...............ΠΗΤ 18/01/2018 -πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Rosa Maria..................ΠΗΤ 27/01/2018 - πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πρίγκιπας 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

ZinaLove....................ΠΗΤ 31/01/2018 - πριγκίπισσα 

Kalfeli........................ΠΗΤ 03/02/2018- πριγκίπισσα 

Οντετ ........................ΠΗΤ  06/02/2018- πρίγκιπας 

Rita#..........................ΠΗΤ 06/02/2018 - πριγκίπισσα 

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

faith30: Να σου ζησει ο μπεμπακος σου!!γερος και καλοτυχος να ειναι!!

εφτασε ο καιρος κοριτσια..πως περασε τοσα αγχη και ανησυχιες και σε λιγο καιρο θα ειναι ολα περελθον..θα εχουμε τα μωρακια μας..μια καινουργια σελιδα για εμας που ειναι το πρωτο.

• Μου αρέσει 2

@Faith 30 να σου ζησει ο πριγκιπας σου... καλοτυχος και υγιής να ειναι με το καλο να πατε στο σπιτι σας....αντε εγινε η αρχη με το καλο να ερθουν και τα υπολοιπα μωρακια της παρεας...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια επηρεάστηκα από τη συζήτηση για τα ξυρίσματα και είπα να περάσω λίγο τα πόδια με το silk epil. Επειδή είχα κάνει laser στο παρελθόν έχω ελάχιστες τρίχες στα πόδια και τις ξεχνάω Τις περνάω μια φορά το μήνα με το silk epil αλλά είναι πραγματικά πολύ λίγες και δεν φαίνονται. Παρόλα αυτά η διαδικασία ήταν περισσότερο δοκιμασία στο survivor... δεν το ξανακάνω... μου ήρθε σκάσιμο και μου ανέβηκε το στομάχι στο λαιμό...

TQjIp3.pngj1MYp2.png

1 hour ago, Faith 30 είπε:

Κοριτσια γενησα σημερα το πρωι ενα αγοραρο!!!!

Προσπαθω να θηλασουμε,η καισαρικη ηταν ανωδυνη,πιο πολυ αγχος για το τι θα γινει,μολις σου δινουν το μωρακι σου αγκαλια,τα ξεχνας ολα!με εβαλε σημερα το πρωι ο γιατρος,για να βγω κυριακη βραδυ,ετσι ωστε χριστουγεννα να ειμαστε σπιτι!

Ισχυακο μωρο απο παντα,ειχε αυτη την θεση κ δεν αλλαζε μεχρι τελους!

Ευχομαι γερα μωρακια σε ολες σα,κ ενα τοκετο ευκολο! 

Να σας ζησει ομορφια μου τι υπέροχα νέα, πολύ συγκινηθηκα!! Να είναι γέρος και καλοτυχος. Αχ Γράψε μας οποτε μπορεσεις πως αισθάνεσαι πως είναι άραγε τι πρωτογνορα συναισθήματα.!! 

@CME2205 ναι είναι πολύ οικονομικα στα λιντλ εγώ πήγα και πήρα το πρωι!! Έχετε κακοκαιρία ε; που εχεις πει οτι μένεις; 

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

πρίν από 9 λεπτά , CME2205 είπε:

Λοιπόν κορίτσια επηρεάστηκα από τη συζήτηση για τα ξυρίσματα και είπα να περάσω λίγο τα πόδια με το silk epil. Επειδή είχα κάνει laser στο παρελθόν έχω ελάχιστες τρίχες στα πόδια και τις ξεχνάω Τις περνάω μια φορά το μήνα με το silk epil αλλά είναι πραγματικά πολύ λίγες και δεν φαίνονται. Παρόλα αυτά η διαδικασία ήταν περισσότερο δοκιμασία στο survivor... δεν το ξανακάνω... μου ήρθε σκάσιμο και μου ανέβηκε το στομάχι στο λαιμό...

Χαχα πονεμενη ιστορια το ξυρισμα στα ποδια γτ αλλου εχουμε κανει την ζουγκλα του αμαζονιου.για να ξυρισω τα ποδια μου στο γαμο μου μονο ακροβατικα δεν εκανα.χαχα.τωρα οταν γεννησω σκοπευω να πω στον αντρα μου να βοηθησει να ξεκλαρισουμε την ζουγκλα χαχα.

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Χαχα πονεμενη ιστορια το ξυρισμα στα ποδια γτ αλλου εχουμε κανει την ζουγκλα του αμαζονιου.για να ξυρισω τα ποδια μου στο γαμο μου μονο ακροβατικα δεν εκανα.χαχα.τωρα οταν γεννησω σκοπευω να πω στον αντρα μου να βοηθησει να ξεκλαρισουμε την ζουγκλα χαχα.

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τα είχα περιποιηθεί όλα μόνη μου πριν πάω στο νοσοκομείο να γεννήσω. Πραγματικά απορώ πώς το έκανα... Τώρα έχω ακόμα ένα μήνα μπροστά μου και δεν βλέπω να είναι εφικτό με κάποιον τρόπο!

πρίν από 5 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Να σας ζησει ομορφια μου τι υπέροχα νέα, πολύ συγκινηθηκα!! Να είναι γέρος και καλοτυχος. Αχ Γράψε μας οποτε μπορεσεις πως αισθάνεσαι πως είναι άραγε τι πρωτογνορα συναισθήματα.!! 

@CME2205 ναι είναι πολύ οικονομικα στα λιντλ εγώ πήγα και πήρα το πρωι!! Έχετε κακοκαιρία ε; που εχεις πει οτι μένεις; 

Αθήνα είμαι αλλά έχει πιάσει πολύ παγωνιά! 6 βαθμούς έχει και βαριέμαι τα κουκουλώματα της μικρής για να την βγάλω έξω. Πραγματικά όταν είναι να την ντύσω να πάμε κάπου τρέχει γύρω γύρω στο σπίτι και γελάει, μετά την παίρνω αγκαλιά, με κλωτσάει και φωνάζει "ντεν τελωωωωωωω" και μέχρι να ντυθώ κι εγώ έχει βγάλει μέσα στη μέση του σπιτιού ότι βρίσκει... Μεγάλη διαδικασία λοιπόν...

• Χαχα 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

@Faith 30 συγχαρητήρια!!!!! Πάντα υγιής και ευτυχισμένος!!! Πω πω τα πιο όμορφα χριστούγεννα για σενα!!!! Συγκινήθηκα γιατί είχααμε ίδια ΠΗΤ κ ετσι σε αισθανόμουν πολύ κοντα!!!!!

• Μου αρέσει 2

gLKFp3.png

Να σας ζήσει faith!!!!κοριτσια αφού το στομάχι μου κ ο οισοφάγο μου έστησαν πάρτυ σε σημείο που να κοιμάμαι καθιστή κ πάλι να μην αντεχω πήρα το χάπι κ ηρέμησα.. .αυριο κορτιζόνης για τα πνευμονακις της μικρης.. .ξερει καποια για αλάτι κ ζάχαρη πόσες μέρες αποχη;;;;;;θα ρωτήσω κ γιατρο βεβαια

• Μου αρέσει 1

εμεις μολις γυρισαμε απο τον γιατρο καλα ειναι η μπεμπουλα 2150 εφτασε..εχει και μαλλακια μας ειπε!! Αλλα θεση ακομα δεν πηρε..το κεφαλι πανω το εχει γι'αυτο με ποναν τα πλευρα στο στερνο..ο τραχηλος ακομα 2 εκατοστα.το βλεπω να πιανουμε τις 39 βδομαδες απο εκει που φοβομασταν για προορο τοκετο.σε δυο βδομαδες μαλλον θα κοψουμε και το ραμα.

εγω τι να πω ρε ξοριτσια που καθε μηνα κανω καλλιεργεια και πρεπει να παω περιποιημενη..στα τυφλα τα κανω..

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες,ανταποδιδω σε ολες!!,

Εγω εκανα επισκληριδιο,δεν πονεσα καθολου,ενιωθα μονο κατι τρανταγματα,με το που μπηκε η ναρκωση,σε 10 λεπτα ακουσα το κλαμα.η ολη υποθεση τραβηξε 45 λεπτα.τωρα ειμαι ξαπλα κ νηστικη,αυριο το πρωι θα με σηκωσουν κ θα φαω.μετα απο 5 ωρες περιπου ξεμουδιασα τελειως,εχω ορους,καθετηρα κ επισκληριδιο,το μωρακι το φερνουν καθε 4 ωρες για θηλασμο.

• Μου αρέσει 4

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...