Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

οι πιτζαμες που πηρα εγω δεν εχουν λαστιχο κατω ειναι σαν τα παντελονια εγκυμοσυνης οποτε δεν ενοχλουν ακομα κ σε περιπτωση καισαρικης.

καλα οσο για το σεξυ αλλο τιποτα..! Με μια πιτζαμα ολη μερα..ασε που σκεφτομαι τωρα πρεπει να ξυριζομαι πιο τακτικα γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σε πιασουν οι πονοι κ οσο να πεις μου περνει αρκετο χρονο ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Mariachi το φανελάκι θηλασμού τι είναι; το φοράς δηλαδή αντί για σουτιέν; Κρατάει τίποτα γιατί είμαστε και λίγο πεσμένες σε αυτόν τον τομέα!

@rainbow φαντάζομαι εννοείς τα πόδια... γιατί κάτι άλλο εγώ δεν το βλέπω πια...

Εγώ σκεφτόμουν να κάνω και κανένα πεντικιούρ γιατί δεν φτάνω τα πόδια μου!! Όταν έκανα την κόρη μου την είχα πατήσει, είχα ραντεβού για καισαρική Τετάρτη και είχα κλείσει ραντεβού για πεντικιούρ την προηγούμενη ημέρα, έλα όμως που Κυριακή γέννησα!! Ήταν και καλοκαίρι (σαγιονάρα στο μαιευτήριο) και ήμουν χάλια!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 τα έχω δει κ εγώ σε κάτι διαφημίσεις . Η Δήμητρα τα πρότεινε . Δεν ξέρω! 

Κοριτσια εμείς γυρίσαμε από την γιατρό , όλα καλά , αλλά ο μπόμπιρας αποφάσισε να γυρίσει κ πλέον είναι ισχιακος!!! Η γιατρός έπαθε την πλάκα της, το ίδιο κ εγώ . Το έχετε ξανακούσει να γυρνάει μωρό σε αυτή την εβδομάδα ; 

S4bRp3.png

CME2205: Τα "υπολοιπα" πλεον τα κανω χωρις να βλεπω πολυ ζορι.τωρα το αποτελεσμα ουτε ξερω πιο ειναι .αλλα ντρεπομαι να μου τα κανουν οι μαιες

και εγω σκεφτομουν για κανενα πεντικιουρ

mariachi: Μηπως ξαναγυρισει μεχρι την ωρα του τοκετου; τι σου ειπε η γιατρος υπαρχει περιπτωση;ισως αν ξεκινισεις το περματιμα;;

τα φανελακια θηλασμου απο οτι ειδα εχουν κουμπωμα σαν τα σουτιεν να ανοιγουν αλλα δεν ξερω αν κανουν κ καποια ανορθωση

@Mariachi τι του ήρθε καλέ και γύρισε τελευταία στιγμή;;;;; Πάντως έχεις ακόμα μέρες μπροστά σου, μήπως γυρίσει πάλι; Νομίζω οι γιατροί κάνουν κάτι χειρισμούς και προσπαθούν να γυρίσουν το παιδί όταν έρχεται ισχυακά, τουλάχιστον παλιά το έκαναν, δεν ξέρω αν εφαρμόζεται ακόμα. Ο γιατρός σου τι σου είπε;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

@rainbow ενώ θα ήταν κλειστή την άλλη εβδομάδα θα ανοίξει να με ξαναδεί μπας κ γυρίσει. Δεν μου είπε κάτι άλλο, μόνο να μν αγχώνομαι κ ότι έχουμε χρόνο. 

Εγω πάλι μέχρι το γόνατο τα κάνω με μηχανή silk and peel κ μετά ξύρισμα . Όχι παντού γτ δεν βλέπω , μν κοπουμε κιόλας κ ψαχνόμαστε , Χαχαχα 

@CME2205 κωλοτουμπας! Τι να πω! Ελπίζω να ξαναγυρίσει .θα δούμε την άλλη εβδομάδα .... μέχρι τότε υπομονή 

S4bRp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Νυχτοπούλια σας βρίσκω κυρίες μου! χαχαχα

Πριν γράψω τα σχόλιά μου να σας πω ότι πλέον το μπεμπάκι έχει αρχίσει και δημιουργεί κάτι εξογκώματα στην κοιλιά μου και πιάνω κάτι σκληρά σημεία, υποθέτω ότι μπορεί να είναι ποδαράκια και χεράκια! Έχω ενθουσιαστεί απίστευτα με αυτή την αίσθηση!  

Όσο για πονάκια, εγώ έχω πιο έντονες ενοχλήσεις στα πλευρά και στο σημείο που ενώνονται τα πλευρά στο στήθος...έχει προστεθεί και πόνος στην πλάτη ψηλά, υποθέτω ότι ανοίγουν τα πλευρά? τι να πω, υπομονή, έρχονται τα μωράκια!

Εγώ από πυτζάμες έχω πάρει δύο νυχτικιές και θα πάρω και 2 ζευγάρια πυτζάμες που ήδηείχα. Εγώ γενικά δεν φοράω πυτζάμες, φοράω φόρμες μέσααστο απίτι και το βράδυ κοιμάμαι μόνο με φανελάκι και το εσώρουχο, φαντάζομαι όμως ότι τελειώνει αυτή η free εποχή τώρα που έρχεται το μπεμπάκι...Οι νυχτικιές θα συμφωνήσω ότι είναι άθλιες και εντελώς αντισεξουαλικές...αλλά στην καισαρική στο μαιευτήριο είναι μάλλον αναγκαίες..

Όσο για το ξύρισμα στα πόδια κορίτσια εγώ το παραλείπω συνεχώς, και για το μέρος που δεν φαίνεται καν , δεν το συζητώ, παίζει με το που θα μπω στο μήνα μου να το πάρω λίγο με ξυριστική μηχανή, γιατί με το ξυραφάκι είναι πολύ ενοχλητική η αίσθηση όταν ξαναβγαίνουν οι τρίχες....

@Mariachi μπράβο για το μωράκι σας, μην ανησυχείς, είναι πιθανό να ξαναγυρίσει! 

@CME2205 μπράβο και για το δικό σας θηριάκι! Μα είναι ολόκληρο παληκάρι αυτός! φτου φτου! Εγώ από την πλευρά μου θέλω να σε ευχαριστήσω που μοιράζεσαι τις ιατρικές σου γνώσεις μαζί μας! 

Κορίτσια, κάτι που δεν έχουμε συζητήσει καθόλου τελευταία, με το σεξ τι κάνετε? εμείς το έχουμε κάπως αραιώσει και είναι μόνο μία στάση που δεν με ενοχλεί, δυστυχώς...

Τα υπόλοιπα σχόλια (κι έσω μαζέψει αρκετά) θα σας τα γράψω αύριο γατί τώρα έχω νυστάξει...καληνύχτα σε όλες!

302qp2.png

Elenakith: Ποιο σεξ..εμεις εχουμε απο τον μαιο. ασε πολυ πικρα!σκεφτομαο αν φτασω 37 βδομ.να κανουμε κατι γιατι και μετα και με τα λοχεια μαζευονται πολλοι μηνες και θα ξεχασουμε και πως γινεται ασε που λυπαμαι και τον αντρα μου..

οσο για τα εξογκωματα και εμενα κανει και στον υπερηχο φανηκε οτι ηταν το κωλαρακι...

τέλεια!!! το κωλαράκι ε? πολύ πιθανό! πάντως υπέροχη αίσθηση! 

για σεξ κι εγώ δεν έχω διάθση όπως το 1ο τρίμηνο, που βέβαια τότε το απαγόρευε ο γιατρός...αλλά κάτι κάνουμε για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας ;) ο γιατρός το επιτρέπει πάντως.

302qp2.png

Καλημερα κορίτσια!! Εμενα η γιατρος Μούτο απαγορεύει γενικά το σεξ στην εγκυμοσύνη. Σημερα θα πάμε παλι να ακούσουμε την καρδουλα του. Εμένα με πο ανε τα πλευρα και έχω κι εγώ εξογκώματα στην κοιλιά νου σκληρά. Υποψιαζομαι κανενα γονατο η κανένας αγκώνας. @CME2205 τα φανελακια θηλασμού είναι απο πανω σαν αθλητικά σουτιεν εμενα μου άρεσαν πολύ. Σήμερα έχει στα λιντλ και είναι πιο οικνομικα αν θέλεις να δοκιμασεις.παντως πιστεύω ειναι πολυ βολικά.

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! 36η σήμερα , πλησιάζω κι εγώ!!!

@Faith 30 αύριο δεν γεννάς κορίτσι μου; με το καλό σου εύχομαι, θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής σου. 

@CME2205 τι έπαθες πάλι ρε κορίτσι; τέλος καλό όλα καλά.

Αυτό που περιέγραψες με το αγγείο είναι ό,τι ακριβώς μου πε ο γιατρός μου...στο γιό μου βέβαια επειδή ήταν ισχιακός πίεζε πολύ το διάφραγμα κι ότι και να έτρωγα με μπούκωνε.

@Mariachi ο κωλοτούμπας το παίζει ζόρικος;  μέχρι και 36η-37η κάποια καταφέρνουν τα ακροβατικά. Ελπίζω να γυρίσει και να έχεις φ.τ

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια, υγεία και ειρήνη (στις ψυχές μας πρώτα) 

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

Καλημέρα σε όλες ! @SFSI81 μακάρι ! 

Εμεις το σεξ το έχουμε ξεχάσει , στο πρώτο τρίμηνο φοβόμουν κ μετά δεν βολευομασταν. Τώρα δεν το συζητάω , δεν βολευόμαστε με Τπτ . 

@Faith 30 με το καλό να υποδεχτείς το μπεμπακι σου!!!! Τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα !!!! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

@Faith 30κοριτσακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα κ να υποδεχτεις το μωρακι σου με το καλο!!!

Τι κανετε κοιλιτσες;εμεις εδω εχουμε χιονια κ εχω αγχωθει μην τυχει τπτ κ εχουμε κλειστους δρομους.το νοσοκομειο ειναι μια ωρα απο δω κ αυριο εχω κ γιατρο.

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια γενησα σημερα το πρωι ενα αγοραρο!!!!

Προσπαθω να θηλασουμε,η καισαρικη ηταν ανωδυνη,πιο πολυ αγχος για το τι θα γινει,μολις σου δινουν το μωρακι σου αγκαλια,τα ξεχνας ολα!με εβαλε σημερα το πρωι ο γιατρος,για να βγω κυριακη βραδυ,ετσι ωστε χριστουγεννα να ειμαστε σπιτι!

Ισχυακο μωρο απο παντα,ειχε αυτη την θεση κ δεν αλλαζε μεχρι τελους!

Ευχομαι γερα μωρακια σε ολες σα,κ ενα τοκετο ευκολο! 

• Μου αρέσει 5

EpmQp3.png

@Faith 30 να σου ζήσει το μωράκι σου!! άντε μας έκανες ποδαρικό!!! Με το καλό να κάνετε και Χριστούγεννα σπίτι σας!! Έκανες ολική νάρκωση ή επισκληρίδιο; Τώρα πως είσαι; Πονάς καθόλου;

@Μανιταρι Μαγικο δεν νομίζω να κρατήσει πολύ αυτός ο καιρός. Να έχετε αλυσίδες στο αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο πάντως!

@dimitroula30 ενδιαφέροντα ακούγονται και το lidl λογικά θα τα έχει και φτηνά. Που να βγω όμως σήμερα με αυτή την κακοκαιρία, είμαι και μόνη μου με τη μικρή (πάλι) οπότε να δούμε αν θα κρατήσουν την προσφορά και τις επόμενες ημέρες

@elenakith εμένα η κοιλιά μου από τη δεξιά πλευρά είναι πιο μεγάλη από ότι αριστερά! Μπατάρει λίγο ο μπέμπης!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...