Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@CME2205 συγχαρητήρια ! 3 κιλά ήδη ; Μπράβο ! Εμάς ούτε τώρα δεν είναι τόσο Χαχαχα . Περίπου τόσο διήρκησε κ εμάς Αντε να ήταν 5-10 λεπτά παραπάνω κ τόσα κόστισε . Όλο κ κάτι θα βρεις από νυχτικια.

εμεις από κιλά είμαστε στα + 12 . 

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@CME2205 μπράβο για το μωρακι σου...το ντοπλερ σε ξεπετανε αυτο αισθάνθηκα κ εγω αλλα τις μετρήσεις που πρέπει τις παίρνουν υποθέτω.. .κ ο πολυ υπέρηχος  μιλαω για υπερβοληδεν κάνει καλό στα μωράκια μας αλλά Ποια αντέχει χωρίς υπερηχο;;!!!!νυχτικα πηρα απο το ίντερνετ απο pen ky ρίξε μια ματιά.. ωραίο  απαλο ύφασμα..

Εμένα με πονάεπονάει ο οισοφάγο μου ..πινω νερο κ πονάει το στομάχι μου...κ μετά ανεβαίνει ενα κάψιμο απο το στομάχι ξ με χτυπάει στο λαιμό το αισθάνομαι κ στα αυτιά.....δεν ξέρω εγώ διαλυομαι σιγά σιγά.. .ξεκίνησα γερή σαν ταύρος κ με έχουν βρει τα 7 κακά της μοίρας μου...το 7 μαλλον λιγο ειναι 

Στα κιλα παρόλη την κατακλιση +10

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , ZinaLove είπε:

@CME2205 μπράβο για το μωρακι σου...το ντοπλερ σε ξεπετανε αυτο αισθάνθηκα κ εγω αλλα τις μετρήσεις που πρέπει τις παίρνουν υποθέτω.. .κ ο πολυ υπέρηχος  μιλαω για υπερβοληδεν κάνει καλό στα μωράκια μας αλλά Ποια αντέχει χωρίς υπερηχο;;!!!!νυχτικα πηρα απο το ίντερνετ απο pen ky ρίξε μια ματιά.. ωραίο  απαλο ύφασμα..

Εμένα με πονάεπονάει ο οισοφάγο μου ..πινω νερο κ πονάει το στομάχι μου...κ μετά ανεβαίνει ενα κάψιμο απο το στομάχι ξ με χτυπάει στο λαιμό το αισθάνομαι κ στα αυτιά.....δεν ξέρω εγώ διαλυομαι σιγά σιγά.. .ξεκίνησα γερή σαν ταύρος κ με έχουν βρει τα 7 κακά της μοίρας μου...το 7 μαλλον λιγο ειναι 

Στα κιλα παρόλη την κατακλιση +10

Α θα το κοιτάξω αυτό με το ίντερνετ! Να γλιτώσω και τα δοκιμαστήρια!! Αυτό με το στομάχι το έχω κι εγώ. Βοηθάει πολύ να πιω λίγο παγωμένο γάλα. Εγώ συχνά ξυπνάω τη νύχτα με ένα κάψιμο στον οισοφάγο λες και με έχουν μαχαιρώσει!! Τότε πάω και παίρνω ένα αντιόξινο και μετά κοιμάμαι καλά. Αλλά για να αποφεύγω να παίρνω πολλά φάρμακα, μέσα στη μέρα πίνω γάλα ή σόδα. Α επίσης ανακάλυψα (τυχαία) ότι με βοηθάει πολύ μετά το γεύμα να φάω ένα λουκούμι! Ιατρικά δεν το έχω ακούσει πουθενά αλλά η γιαγιά μου έλεγε ότι είναι καλό για το στομάχι και πραγματικά έχω δει διαφορά!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Απο  νούμερα για να καταλάβεις πηρα το L..ειμαι 1.70 κ πλέον 68 κιλά κ μου πέφτει μια χαρά.. .σκέψου ότι έχω όμως κ ανοίχτες πλάτες κ ξεγελάω μπρος τα πάνω...

Θα πιάσω το γάλα να δω τι θα γίνει.. Μου είχε πει ο γυναικολογος zantac αλλά όχι αλλα χαπια πια...ελεος...

πρίν από 3 λεπτά , ZinaLove είπε:

Απο  νούμερα για να καταλάβεις πηρα το L..ειμαι 1.70 κ πλέον 68 κιλά κ μου πέφτει μια χαρά.. .σκέψου ότι έχω όμως κ ανοίχτες πλάτες κ ξεγελάω μπρος τα πάνω...

Θα πιάσω το γάλα να δω τι θα γίνει.. Μου είχε πει ο γυναικολογος zantac αλλά όχι αλλα χαπια πια...ελεος...

Τα κοιτάω τώρα, εσύ πήρες μακρυμάνικο ή κοντομάνικο; 

Και λουκούμια δοκίμασε!! Εγώ τα έχω τσακίσει!!;)

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

εμενα συνομοτισε το συμπαν μαλλον και εσπασε η ζυγαρια οποτε ζυγιζομαι οταν πηγαινω στον γιατρο! Πριν 3βδομαδς ημουν +12 τωρα φανταζομαι μαλλον εχω παρει γιατι τρωω κ τα γλυκακια μου.

εενα μου εδωσε μια νυχτικια η μαμα μου για να βρισκεται γιατι δεν τις συμπαθω και πηρα και πιτζαμες θηλασμου.ειναι λιγο λεπτες κ διαγραφουν αλλα τουλαχιστον δεν θα πανε χαμενες μετα .

Κι εγώ που ποτέ δεν φορούσα νυχτικιές, τώρα φοράω μόνο νυχτικιές, οι πυτζάμες μου πιέζουν πολύ την κοιλιά! Έχω 2 που φοράω αλλά τις έχω κάνει λίγο χάλια οπότε λέω για το μαιευτήριο να πάρω 2 καινούριες να είμαι λίγο περιποιημένη, μήπως και με ερωτευτεί ο γιος μου όταν με δει!!!! :wub: (ωχ ξεκίνησα από τώρα της βλακείες της χαζής ελληνίδας μάνας... ελπίζω να μην το κάνω πάααααρα πολύ μαμάκια!!!!!)

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 33 λεπτά , CME2205 είπε:

Το απλό ντόπλερ μου το κάνει κι εμένα ο γιατρός μου κάθε φορά που πάω. Τώρα με έστειλε σε έναν άλλον που είναι εξειδικευμένος (εκεί είχα κάνει αυχενική διαφάνεια και β επιπέδου) και μέτρησε με το ντόπλερ τη ροή αίματος στην καρδιά, τον εγκέφαλο, τα νεφρά, τον ομφάλιο λώρο και τα μητριαία αγγεία. Απλά μου φάνηκε ότι κράτησε λίγη ώρα, σε σχέση με τη β επιπέδου που είχε δει ένα ένα όλα τα όργανα αναλυτικά!

Μα αυτα τα μετράει και εμενα κάθε φορα που μου κανει Ντόπλερ αλλά δεν πηγαίνω αλλου. Ενα σαράνταλεπτό μου κρατάει σίγουρα.

HBNJp3.png

Μακρυμανικο πηρα...κ σε κοντό..ουτε εγω φορούσα νυχτικα ...πιτζαμες σκέφτομαι που να τις σουρνω στο μαιευτήριο..θα είμαι κ με καισαρική.. .θα στείλω τον άντρα μου για λουκούμια.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , dimitroula30 είπε:

Μα αυτα τα μετράει και εμενα κάθε φορα που μου κανει Ντόπλερ αλλά δεν πηγαίνω αλλου. Ενα σαράνταλεπτό μου κρατάει σίγουρα.

Β επιπέδου και αυχενική είχες κάνει στην ίδια; Εμένα ο δικός μου δεν είναι πιστοποιημένος στην εμβρυομητρική ιατρική και για αυτά τα 3 (αυχενική, β επιπέδου και ντόπλερ) στέλνει σε έναν συνεργάτη του ο οποίος έχει την πιστοποίηση. Ο συνεργάτης είναι κι αυτός γυναικολόγος και βλέπει κανονικά περιστατικά, δεν κάνει μόνο τους υπερήχους, οπότε και η δική σου μπορεί να έχει αυτή την πιστοποίηση και να τα κάνει και αυτά γιαυτό να μην σε στέλνει αλλού. Θυμισέ μου, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη είσαι;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , CME2205 είπε:

Β επιπέδου και αυχενική είχες κάνει στην ίδια; Εμένα ο δικός μου δεν είναι πιστοποιημένος στην εμβρυομητρική ιατρική και για αυτά τα 3 (αυχενική, β επιπέδου και ντόπλερ) στέλνει σε έναν συνεργάτη του ο οποίος έχει την πιστοποίηση. Ο συνεργάτης είναι κι αυτός γυναικολόγος και βλέπει κανονικά περιστατικά, δεν κάνει μόνο τους υπερήχους, οπότε και η δική σου μπορεί να έχει αυτή την πιστοποίηση και να τα κάνει και αυτά γιαυτό να μην σε στέλνει αλλού. Θυμισέ μου, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη είσαι;

Θεσσαλονίκη είμαι αλλά για αυχενική και β επιπέδου ειχα παει κι εγώ αλλου. Το Ντόπλερ το κανει η ίδια. 

HBNJp3.png

Εμενα η γιαγιά μου μου είχε πει για τις ξινιλες να τρώω ζάχαρη κ πραγματικά πιάνει. Πόνο στο δεξί πλευρό έχω κ εγώ , μάλλον από τις κλωτσιές . Νυχτικιάς όπως λέτε δεν φορούσα ποτέ αλλά πήρα για το μαιευτήριο μαζί με ένα ζευγάρι πυζαμες. Φυσικά κ μου πιέζουν την κοιλιά οι πυζαμες για αυτο πλέον όπως κ τα εσώρουχα τα βάζω κάτω από την κοιλιά ,Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Mariachi είπε:

Εμενα η γιαγιά μου μου είχε πει για τις ξινιλες να τρώω ζάχαρη κ πραγματικά πιάνει. Πόνο στο δεξί πλευρό έχω κ εγώ , μάλλον από τις κλωτσιές . Νυχτικιάς όπως λέτε δεν φορούσα ποτέ αλλά πήρα για το μαιευτήριο μαζί με ένα ζευγάρι πυζαμες. Φυσικά κ μου πιέζουν την κοιλιά οι πυζαμες για αυτο πλέον όπως κ τα εσώρουχα τα βάζω κάτω από την κοιλιά ,Χαχαχα 

Πω πω τι σέξυ που είμαστε!! Πήρα μια νυχτικιά φούξια για μέσα στο σπίτι η οποία είναι αρκετά μεγάλη και μακριά, έρχεται πιο κάτω από το γόνατο. Την είχα πάρει από ένα μαγαζί στη γειτονιά μου που είχε προσφορά 4 ευρώ!! Την φόρεσα κι εγώ χαρούμενη μετά το μπάνιο μου το βράδυ και με βλέπει ο άντρας μου και μου λέει! που τη βρήκες αυτήν την κελεμπία;;;;

• Χαχα 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 Χαχαχαχα . Δεν είναι κομψά γαμωτο! Αλλά μήπως είμαστε εμείς;;;Προχθές λέω στον άντρα μου αισθάνομαι σαν χοντρή μπάλα . Ε εντάξει μου λέει,κοντευεις θα γεννήσεις κ θα περάσει . Κ τον αρχίζω τι;;;; Είμαι εγώ σαν χοντρή μπάλα;;;;; 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

S4bRp3.png

@Mariachi μου και εγω εχω παρει μια νυχτικια και δυο πυτζαμες για το μαιευτηριο , αν χρειαστω κατι αλλο θα πω στον αντρα μου να μου φερει!! Επισης κοριτσια τα φανελακια θηλασμου ειναι πολυ πρακτικα εκτος απο τα σουτιεν!! Απο σεξυ αλλο τιποτε!!! Με βλεπω και γελαω !!

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...