Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Biscottinomum είπε:

@Μανιταρι Μαγικο Να ζήσετε!!! Με το καλό το νέο μέλος της οικογένειάς σας!!**

Συμφωνώ για την τηλεόραση...ΤΡΑΓΙΚΗ!!! και να θες να ηρεμήσεις δεν μπορείς..οποτε τριγυρνάω μέσα στο σπίτι και κάνω μικροδουλειές! 

Σήμερα σηκώθηκα και ένιωσα πολλά υγρά..και λέω παναγία μου γεννάω ...αλλά απλά είχα πιο πολλή έκριση απ'ότι συνήθως! 

Αχ κορίτσια τωρα με το παραμικρό...θα έχω στο νου μου αυτό!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Ποσο σε καταλαβενω!!!!!

• Μου αρέσει 1

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια αυτό με την απώλεια αμνιακού να το προσέχετε και να το έχετε στο νου σας!!! Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα έτσι μικρή απώλεια, όπως όταν είσαι πρώτη ημέρα περιόδου και έχεις μια μικρή ροή όταν σηκώνεσαι ή όταν βήχεις. Θεώρησα ότι ήταν ούρα και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Μετά από 24 ώρες σηκώθηκα και είχα λίγο ροζ στο σκούπισμα, πήρα το γιατρό μου και μου είπε πως είχαν σπάσει τα νερά από την προηγούμενη ημέρα, όμως επειδή ήταν "υψηλή ρήξη" γιαυτό δεν έτρεχαν πολύ. Φυσικά ήταν πολύ επικίνδυνο που το αγνόησα γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@Μανιταρι ΜαγικοΤα αμνιακα ειναι αχρωμα κ δεν μυριζουν καθολου.. να τσεκάρεις αν είναι ουρα  η κολπικές εκκρίσεις...εγω εχω γινει βαμπιρ...μετα τις 4 κοιμαμαι...μαλλον τα μπεμπακια ειναι νυχτοβια...χαχαχα!!

πρίν από 7 λεπτά , ZinaLove είπε:

@Μανιταρι ΜαγικοΤα αμνιακα ειναι αχρωμα κ δεν μυριζουν καθολου.. να τσεκάρεις αν είναι ουρα  η κολπικές εκκρίσεις...εγω εχω γινει βαμπιρ...μετα τις 4 κοιμαμαι...μαλλον τα μπεμπακια ειναι νυχτοβια...χαχαχα!!

Καλησπέρα θα ήθελα να σε διορθώσω.τα αμνιακα μυρίζουν.μυρίζουν σαν χλωρίνη.(ακόμα σιχαινομαι ννα χρησιμοποιήσω την χλωρινη) έχανα αμνιακα λίγο πριν μπω στον μήνα μου για αυτό το ξέρω

1 hour ago, CME2205 είπε:

Κορίτσια αυτό με την απώλεια αμνιακού να το προσέχετε και να το έχετε στο νου σας!!! Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα έτσι μικρή απώλεια, όπως όταν είσαι πρώτη ημέρα περιόδου και έχεις μια μικρή ροή όταν σηκώνεσαι ή όταν βήχεις. Θεώρησα ότι ήταν ούρα και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Μετά από 24 ώρες σηκώθηκα και είχα λίγο ροζ στο σκούπισμα, πήρα το γιατρό μου και μου είπε πως είχαν σπάσει τα νερά από την προηγούμενη ημέρα, όμως επειδή ήταν "υψηλή ρήξη" γιαυτό δεν έτρεχαν πολύ. Φυσικά ήταν πολύ επικίνδυνο που το αγνόησα γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης!!

Εμένα ο γιατρός μου δεν ανησυχούσε τόσο από την στιγμή μου με παρακολουθούσε ανα μια μέρα με υπέρηχο.Η ρήξη ήταν μικρή και όσο πήγαινε με τον καιρό μεγάλωνε αλλά δεν αγχωνομασταν γιατί τα υγρα αναπληρωνονταν.επίσης Επειδή φοβόμουν πολύ.πήγαινα και στο αττικό ούτε αυτοί ανησυχούσαν.απλά θέλει καλή καθαριότητα από κατω όχι επαφές και συχνά αλλαγές στο σερβιετακι ή το εσωρουχο

2 ώρες πρίν, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Σ ευχαριστω πολυ κ εσυ με το καλο το μπεμπακι σου.κ εγω σημερα το πρωι το επαθα αυτο με τις περισοτερες εκκρισεις κ αγχωθηκα οτι χανω αμνιακα υγρα!!ειναι που ειναι στα κατωτατα φυσιολογικα φρικαρα ως που ο μπεμπακος με κλωτσησε κ ηρεμησα.η αληθεια ειναι οτι καθε πρωι ξυπναω μεσα στη φρικη μεχρι να με κλωτσησει το μωρο κ μολις κινηται λιγο ουουουφ ηρεμω!

Καλησπέρα να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Είσαι κοντά στα τέλη και αφού Είναι και στα κατώτερα τα υγρα Μην το αφήνεις.Και καθόλου υγρα να μην έχεις μέσα μπορείς να νιώσεις το μωρό να κλωτσάει κάθε τι περίεργο συνεχή επικοινωνία με τον γιατρο(συγγνώμη που σε αγχωνω)

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Καλησπέρα θα ήθελα να σε διορθώσω.τα αμνιακα μυρίζουν.μυρίζουν σαν χλωρίνη.(ακόμα σιχαινομαι ννα χρησιμοποιήσω την χλωρινη) έχανα αμνιακα λίγο πριν μπω στον μήνα μου για αυτό το ξέρω

Εμένα ο γιατρός μου δεν ανησυχούσε τόσο από την στιγμή μου με παρακολουθούσε ανα μια μέρα με υπέρηχο.Η ρήξη ήταν μικρή και όσο πήγαινε με τον καιρό μεγάλωνε αλλά δεν αγχωνομασταν γιατί τα υγρα αναπληρωνονταν.επίσης Επειδή φοβόμουν πολύ.πήγαινα και στο αττικό ούτε αυτοί ανησυχούσαν.απλά θέλει καλή καθαριότητα από κατω όχι επαφές και συχνά αλλαγές στο σερβιετακι ή το εσωρουχο

Καλησπέρα να μιλήσεις με τον γιατρό σου. Είσαι κοντά στα τέλη και αφού Είναι και στα κατώτερα τα υγρα Μην το αφήνεις.Και καθόλου υγρα να μην έχεις μέσα μπορείς να νιώσεις το μωρό να κλωτσάει κάθε τι περίεργο συνεχή επικοινωνία με τον γιατρο(συγγνώμη που σε αγχωνω)

Ίσως εμένα ανησύχησε γιατί ήμουν ήδη 39+6 με ένα μεγάλο μωρό και ήταν και Σαββατοκύριακο! Να φανταστείς ήταν Κυριακή πρωί όταν τον πήρα τηλέφωνο και είχαμε ήδη ραντεβού να γεννήσω σε 3 ημέρες, την Τετάρτη. Είδα και το αιματάκι οπότε μάλλον θεώρησε ότι δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε! 

Επίσης, συνάδελφός μου από τη δουλειά είχε την ίδια αίσθηση απώλειας υγρών για πολλές ημέρες. Ο γιατρός της χωρίς να την εξετάσει της είχε πει ότι είναι ούρα (ήταν νομίζω 34-35 εβδομάδων). Τελικά την έπιασαν οι πόνοι νύχτα και γέννησε την επόμενη ημέρα, ενώ επί πολλές ημέρες μετά ήταν με 40 πυρετό και τριπλή ενδοφλέβια αντιβίωση!!!

Αυτό που λέω είναι κυρίως ότι στο στάδιο που είμαστε πρέπει ότι μας φανεί περίεργο να το λέμε στο γιατρό μας και να μην το αφήνουμε (όπως έκανα εγώ ας πούμε) γιατί ποτέ δεν ξέρεις πόσο σοβαρό είναι!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Ισχύει οτιδήποτε συμβαινει πρέπει να το γνωρίζει ο γιατρός. Εμένα μάλλον δεν ανησυχούσε Επειδή είχα κάνει καλλιέργεια κολπικου υγρού.ανα 2 μηνο μου έκανε για να είμαστε σίγουροι. Με το καλό κορίτσια τα μπεμπακια σας

Εμένα στο Έλενας μου έκαναν αντιβίωση λίγο πριν γεννήσω αλλά τελικά Χωρίς λόγο .το έμαθα στην πορεία Από μια πολύ καλή γυναικολόγο.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Αχ βρε κοριτσια αγχωθηκα τωρα.θα τον παρω αυριο το πρωι για να κλεισω ραντεβου γτ δεν.πηγα στο προηγουμεμο κατι προεκυψε.βεβαια αλλαξα κ σερβιετακι κ δεν φαινεται υγρο ουτε νιωθω οτι χανω ουρα η υγρα.

Επειδη κανω ενα σεμηναριο τωρα αυτες τις μερες μας ειπαν οτι οταν χανεις αμνιακο υγρο οταν βγαλεις το σερβιετακι σε 10 λεπτα θα εχεις λερωθει παλι δεν σταματαει να τρεχει εστω και αν τρεχει και πολυ λιγο...οποτε μην σε αγχωνει απλα μπορει να ειχες παραπάνω υγρα καινεγω το ειχα παθει πριν ενα μηνα και για πολλες μερες αλλα δεν ηταν τιποτα

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, katerina29 είπε:

Επειδη κανω ενα σεμηναριο τωρα αυτες τις μερες μας ειπαν οτι οταν χανεις αμνιακο υγρο οταν βγαλεις το σερβιετακι σε 10 λεπτα θα εχεις λερωθει παλι δεν σταματαει να τρεχει εστω και αν τρεχει και πολυ λιγο...οποτε μην σε αγχωνει απλα μπορει να ειχες παραπάνω υγρα καινεγω το ειχα παθει πριν ενα μηνα και για πολλες μερες αλλα δεν ηταν τιποτα

Αχ ωραια ησυχασα λιγο!!

Καλημερα κοιλιτσες τι κανετε σημερα;;;εγω πρεπει να ανεβω αθηνα κατι προεκυψε κθα κανω κ την βολτα μου ε κ κανα ψωνιο..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα και από μένα! Τι κάνετε? Εμένα με έχει πιάσει ένας πόνος στη δεξιά πλευρά και τον ώμο, φοβερός. Και δεν μπορώ να κοιμηθώ, πονάω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το μωρό μεγάλωσε αρκετά, είναι στα 2.200. Μου φαίνεται πολύ μεγάλο για τις εβδομάδες μου, σκέφτομαι μέχρι που θα φτάσει..

• Μου αρέσει 2

R2E1.png]

Γεια σας κορίτσια!! Καλά χθες έπαθα μεγάλο χουνέρι!! Πήγα το απόγευμα με τη μικρή στο mall και μου έμεινε το αυτοκίνητο από μπαταρία στην είσοδο που βγάζεις εισιτήριο για να μπεις!! Στην αρχή δεν χωρούσα να ανοίξω την πόρτα, μετά με έσπρωξαν αλλά είχε κλειδώσει το αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να βγάλω το παιδί!! Καλά μεγάλη ιστορία, που να σας τα λέω!!

@Μανιταρι Μαγικο μην αγχώνεσαι, εγώ όταν είχα πάθει αυτό που σου είπα είχα μικρή απώλεια αλλά συνέχεια και χαρακτηριστικά άμα έβηχα έτρεχε λίγο

@Kalfeli τι να πω κι εγώ που στις 32 εβδομάδες ήταν 2800;;;;; Αύριο έχω ντόπλερ και θα δείξει!! Ε και να είναι λίγο μεγαλούτσικο, τι πειράζει;;;

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου , εύχομαι να είστε όλες καλά!! Θα ηθελα να σας ρωτηαω κάτι που με ανησυχησε την τελευταία βδομάδα. Μου ήρθε λιποθυμία 2 φορες και τις στο φορες ήμουν καθιστή. Ενιωσα οτι ασπρισε μπροστά μου. Την πρώτη φορά το είπα στη γιατρό και μου είπε οτι ο Μπέμπης μου πιέζει το διάφραγμα και δεν μπορω να πάρω καλη αναπνοή . οντως τα ποδαρακια του μου πιέζουν το διάφραγμα και για να ανασανω τεντωνομαι προς τα πισω. Έχει καμια τασεις λιποθυμίας;

HBNJp3.png

@Kalfeli δεν έχει σχέση ο δικός σου σωματότυπος αλλά ούτε και το μέγεθος του παιδιού για το πως θα γεννήσεις. Η κόρη μου γεννήθηκε 4 κιλά με φυσιολογικό πάρα πολύ γρήγορα και χωρίς να ταλαιπωρηθώ ούτε πριν ούτε μετά. Φυσικά αυτό ισχύει εφόσον δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για το μέγεθος του παιδιού, όπως κυρίως διαβήτης.

@dimitroula30 το πιο πιθανό είναι ο μπέμπης να σου πιέζει κάποιο μεγάλο αγγείο και έτσι για λίγο μειώνεται η αιμάτωση στον εγκέφαλό σου. Η πίεση του διαφράγματος δεν κάνει τάσεις λιποθυμίας, τέλος πάντων όμως το ίδιο είναι. Εγώ όταν είμαι καθιστή με στραμμένο τον κορμό προς τα δεξιά παθαίνω τρομερή ταχυκαρδία. Όταν αισθάνεσαι να ξεκινάει κάτι τέτοιο, απλά άλλαξε θέση!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...