Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες . Εμάς θα κοιμάται στο δωμάτιο μας σε πορτ μπεμπέ για αρχή . Τα ρουχαλάκια του τα επλυνα με υγρό Αρκάδι κ είμαι πολύ ευχαριστημένη . Για μαλακτική ξέρω ότι για αρχή δεν επιτρέπεται , έτσι μας είπαν σε κάτι σεμινάρια . 

Πηγαμε χθες στην γιατρό . Όλα ήταν πολύ καλά . Ο μικρός υπερκινητικός .φυςικα κ δεν μας έδειξε πρόσωπο, έχουμε πολύ καιρό να δούμε. Είναι 2600 περίπου .

• Μου αρέσει 4

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Καλημέρα σε όλες . Εμάς θα κοιμάται στο δωμάτιο μας σε πορτ μπεμπέ για αρχή . Τα ρουχαλάκια του τα επλυνα με υγρό Αρκάδι κ είμαι πολύ ευχαριστημένη . Για μαλακτική ξέρω ότι για αρχή δεν επιτρέπεται , έτσι μας είπαν σε κάτι σεμινάρια . 

Πηγαμε χθες στην γιατρό . Όλα ήταν πολύ καλά . Ο μικρός υπερκινητικός .φυςικα κ δεν μας έδειξε πρόσωπο, έχουμε πολύ καιρό να δούμε. Είναι 2600 περίπου .

Μεγάλωσε ο μπουλουκακος σας κ εσάς!!!! Αχ τ λατρεύω τα νινακια!!! Εγώ τα επλυνα τα ρουχακια με προδερμ!! Κ εγώ πολύ ευχαριστημενη θα δοκιμασω και το Αρκάδι αργότερα!!  Τι ωραίες στιγμές μας περιμένουν 

• Μου αρέσει 3

HBNJp3.png

4 ώρες πρίν, Mariachi είπε:

Σας κανει ναζακια,εγω εχω να δω το προσωπακι του απο την β επιπεδου!!!μεχρι κ τωρα δεν το εχω ξαναδει,ειναι ψηλα το κεφαλι του κ δεν μπορουμε!

Κ γω αρκαδι,πηρα ομως προδερμ σαμπουαν!κ λαδακι προδερμ για μασαζ!

• Μου αρέσει 2

EpmQp3.png

Τι καλά! Είμαστε ολες έτσι στην ίδια φάση! Τις προάλλες πήγα στο Λητώ που ειχε ενημέρωση από 2 μαίες για την φροντίδα του μωρου στο σπίτι και είπανε για: μπανιο, υπνο, αλλαγή πανας..θηλασμού γινεται μόνο του άλλη φορά! Πολύ ωραίο!

Και εγώ προδέρμ χρησιμοποίησα και εχω σιδερωσει τα περισσότερα! Μένει ενα πλυντήριο τελευταίο :P εχω ετοιμη και τη βαλιτσα μαιευτηριου..και τα έγγραφα όλα ταξινομημένα για 1)μαιευτηριο 2) ληξιαρχειο 3) κεπ για αμκα μικρής! 

Αυτά τα νέα μας!!!

Εχω αρχισει να αισθάνομαι προπαρασκευαστικές συσπάσεις! Μεχρι πρόσφατα δεν ειχα! Λέτε να ερθει νωριτεραααα???

• Μου αρέσει 3

gLKFp3.png

Καλημερα!εγω εχω τις συσπασεις απο πολυ νωρις,απτον 6 αν θυμαμαι καλα!ειμαστε στο μηνα μας,ανα πασα στιγμη μπορει να συμβει το ευχαριστο!!!

Εγω κανω υπομονη μεχρις τις 22,6 μερουλες μεινανε!!!

• Μου αρέσει 4

EpmQp3.png

Διαφημίσεις

@Faith 30κοριτσακι τωρα μετρας αντιστροφα.μπραβο κ με το καλο!!!γτ καισαρικη;;σημασια βεβαια δεν εχει καμια αρκει εσυ κ το.μωρο να εισαστε καλα.

Κ εγω προδερμ χρησιμοποιησα για το πλυσιμο των ρουχων του μωρου κ παρατηρησα οτι σκληριναν.κ που τα σιδερωσα ακομα ετσι σκληρα ειναι.δεν ξερω τι να πω.μαλακτικο δεν χρησιμοποιησα γτ η μαια μου ειπε οχι οσο ειναι νεογεννητο.τι να πω;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

@Faith 30κοριτσακι τωρα μετρας αντιστροφα.μπραβο κ με το καλο!!!γτ καισαρικη;;σημασια βεβαια δεν εχει καμια αρκει εσυ κ το.μωρο να εισαστε καλα.

Κ εγω προδερμ χρησιμοποιησα για το πλυσιμο των ρουχων του μωρου κ παρατηρησα οτι σκληριναν.κ που τα σιδερωσα ακομα ετσι σκληρα ειναι.δεν ξερω τι να πω.μαλακτικο δεν χρησιμοποιησα γτ η μαια μου ειπε οχι οσο ειναι νεογεννητο.τι να πω;

Κ.τ. γιατι ειναι ισχιακο!!!κ λογο διαβητη!

EpmQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.. σας βρίσκω έτοιμες πάνω κάτω... εγώ τίποτα δεν έχω κάνει, λέω την Δευτέρα να ξεκινήσω με τα ρούχα, να τα ξεχωρίσω και μετά πλύσιμο σιδέρωμα... μετά θα πλύνω τα καλύμματα σε καροτσάκι και κάθισμα αυτοκινήτου και μετά θα βγω να αγοράσω τα αναλώσιμα της γέννας,σερβιετες, επιθέματα, πιπίλες κλπ κλπ.εχω μια γλυκιά προσμονή αλλά και μια ανησυχία που θα αλλάξουν τα πράγματα μέσα στο σπίτι πλέον, εκεί που είχαμε μπει σε Ρυθμό τώρα πρέπει να κάνω restart και νιώθω ήδη κουρασμένη... εύχομαι να μου δώσει ο Θεός κουράγιο και υπομονή να αντέξω... 

Εγώ πήρα το baby planet από υγρό καθαρισμού, το proderm δεν το βρήκα στα ράφια... ανάρπαστο... τα πόδια μου έχουν πρηστεί παρά πολύ, όλο υπομονή λέω αλλά μπουχτισα... πήρα ένα ζευγάρι παπούτσια 41 νούμερο για να το φοράω και βλέπω έχει αρχίσει να μην μου κάνει ούτε αυτό.....

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

faith30: Φανταζομαι οσο ειναι η χαρα σου αλλο τοσο η αγωνια! Παντως θα ειναι πολυ ωραιο να κανετε γιορτες με το νεο μελος!! Αφου εγω δεν θελω να ξεστολισω αν δεν γεννησω να ρθουμε σπιτι κ να ειναι γιορτινα! Τωρα θα μου πειτε μετα που κουραγιο να το ξεστολισω αλλα δε βαριεσαι ...

να ρωτησω που δεν ξερω ..ο διαβητης δηλαδη τι προβληματα μπορει να προκαλεσει στη γεννα;

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια τις τελευταίες μέρες η ψυχολογία μου δεν είναι καλή.. .κλαιω κ αγχωνομαι συνεχώς.. .θελω να σας ρωτήσω Ποια κοπέλα από εσάς παίρνει utrogestan ποσο καιρο κ σε τι δόση ;;;αν θυμάμαι η november rain και η rainbow τα έχετε πάρει.. .διάβασα τις παρενέργειες πρωτη φορα χτες  κ φοβάμαι ότι τα παίρνω σε πολυ καιρό κ ανησυχω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, ZinaLove είπε:

Κοριτσια τις τελευταίες μέρες η ψυχολογία μου δεν είναι καλή.. .κλαιω κ αγχωνομαι συνεχώς.. .θελω να σας ρωτήσω Ποια κοπέλα από εσάς παίρνει utrogestan ποσο καιρο κ σε τι δόση ;;;αν θυμάμαι η november rain και η rainbow τα έχετε πάρει.. .διάβασα τις παρενέργειες πρωτη φορα χτες  κ φοβάμαι ότι τα παίρνω σε πολυ καιρό κ ανησυχω...

απο την εκτη εβδομαδα μεχρι σημερα. μην φοβάσαι ♡

• Μου αρέσει 1

tt1d8a73

zinalove:εγω επερνα μεχρι τη13 βδομαδα περιπου.φανταζομαι πολλες κοπελες τα περνουν για πολυ καιρο χωρις προβλημα.αλλα το εχω κ εγω απορια αν δεν εχεις συσπασεις γιατι να δινουν τοσα outrogestan .ασε που το ασβεστιο προκαλει συσπασεις και το δινουν ολοι αμεσως

για να μη σε πειραζει ρωτα τον να τα βαζεις κολπικα

Καλησπερα κοιλιτσες..τι κανετε;εμεις σημερα πηγαμε για ψωνια(οχι για το μωρο, τα εχω ολα)χτες παντρευτηκαμε κ γενικα ειμαστε σε φαση αντε να κανουμε καμια βολτα οσο μπορουμε ακομα.χαχα.

@ZinaLoveκ εγω επαιρνα utrogestan απο την 5η εβδομαδα εως 15η λογο αιμοραγιας που ειχα.2 των 200mg.μη φρικαρεις εμενα ο γιατρος μου ειπε να μην διαβασω καν τις παρενεργειες.

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, rainbow είπε:

zinalove:εγω επερνα μεχρι τη13 βδομαδα περιπου.φανταζομαι πολλες κοπελες τα περνουν για πολυ καιρο χωρις προβλημα.αλλα το εχω κ εγω απορια αν δεν εχεις συσπασεις γιατι να δινουν τοσα outrogestan .ασε που το ασβεστιο προκαλει συσπασεις και το δινουν ολοι αμεσως

για να μη σε πειραζει ρωτα τον να τα βαζεις κολπικα

Ναι αυτο με το ασβεστιο το σκεφτομαι κ εγω....εμενα μου το εδωσε για τον τραχηλο για να διατηρηθει μιας και δεν καναμε περιδεση..για τις συσπασεις εδιναν παλια yotopar  αλλα το καταργησανε λογω ταχυκαρδιων που προκαλουσε..εμεινε μονο η ενεσιμη μορφη..

πρίν από 26 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Καλησπερα κοιλιτσες..τι κανετε;εμεις σημερα πηγαμε για ψωνια(οχι για το μωρο, τα εχω ολα)χτες παντρευτηκαμε κ γενικα ειμαστε σε φαση αντε να κανουμε καμια βολτα οσο μπορουμε ακομα.χαχα.

@ZinaLoveκ εγω επαιρνα utrogestan απο την 5η εβδομαδα εως 15η λογο αιμοραγιας που ειχα.2 των 200mg.μη φρικαρεις εμενα ο γιατρος μου ειπε να μην διαβασω καν τις παρενεργειες.

Να ζησετε ευτυχισμενοι κ με το καλο το μωρακι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...