Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , elenakith είπε:

Σ΄' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ζαχαρωτό. Γενικά έμεινες ευχαριστημένη στο Έλενα? υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Σε τι δωμάτιο ήσουν και πόσο κόστισε?

Ήμουν σε μονοκλινο στον 6 κ κόστισε 200 ευρώ Εάν θυμάμαι καλά.δεν ήμουν ευχαριστημένη από τίποτα δεν θέλω να σε τρομάξω.και μια κοπέλα από τις μανούλες Δεκεμβρίου (δευτερομανουλα) ούτε αυτή ήταν ευχαριστημένη. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι άμα χρειαστείς βοήθεια φώναξε τις μαιες να τις πιέσεις.τα συναισθήματα σου θα παίζουν μαντολίνο άμα χρειαστείς βοήθεια ειδικού μην διστσεις.να ζητήσεις να σου δείξουν στάσεις θηλασμού.Δεν μπορώ να γράψω Περισσότερα γκρινιάζει η μικρή

• Μου αρέσει 1

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cme2205: Μαλλον αρχισαν οι ορμονες να χτυπανε κοκκινο!! Αλλα κακως τραβηξες και καναπεδες ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει καλυτερα να προσεχεις παρα να τρεχεις..ε και αν εχει κ λιγο σκονη δεν χαλασε κ ο κοσμος.οσο για τη μικρη εγω το θεωρω μεγαλο το βαρος αλλα και τι να κανεις..οσο μπορεις λιγοτερο ..

ξεχασα να αλλαξω τη θερμοκρασια και τα επλυνα στους 50 ευτυχως ηταν ασπρα! Ελπιζω με το σιδερο να στρωσουν λιγο..!το θεμα ειναι ποιος τα σιδερωνει κ αυτα...

πρίν από 13 λεπτά , rainbow είπε:

cme2205: Μαλλον αρχισαν οι ορμονες να χτυπανε κοκκινο!! Αλλα κακως τραβηξες και καναπεδες ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει καλυτερα να προσεχεις παρα να τρεχεις..ε και αν εχει κ λιγο σκονη δεν χαλασε κ ο κοσμος.οσο για τη μικρη εγω το θεωρω μεγαλο το βαρος αλλα και τι να κανεις..οσο μπορεις λιγοτερο ..

ξεχασα να αλλαξω τη θερμοκρασια και τα επλυνα στους 50 ευτυχως ηταν ασπρα! Ελπιζω με το σιδερο να στρωσουν λιγο..!το θεμα ειναι ποιος τα σιδερωνει κ αυτα...

Σε καταλαβαίνω κι εγώ έχω 2 πλυντήρια του μπέμπη και 2 της μικρής σε εκκρεμότητα και δεν τα βάζω γιατί βαριέμαι το σίδερο!! Αν βάλεις όμως πολύ ατμό θα μαλακώσουν! Κι εγώ με proderm πλένω και γενικά δεν μου τα σκληραίνει.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κορίτσια κι εγώ με proderm εχω πλυνει τα ρουχακια και ολα τα υπόλοιπα της μικρής! Εχω ακομα 1 πλυντήριο να βάλω με κατι νεα δωράκια (σεντονακια κλπ) που μας εφεραν! Αφήστετα με τις ορμόνες..πωπωωω και μετά σιγουρα τουλάχιστον μεχρι να 40ντήσουμε θα ειναι λίγο δύσκολα αλλά τι να κανουμε...τα μικράκια μας θα ειναι η ζωούλα μας!

Κορίτσια μου να σας ρωτήσω: θα τα βαλετε κατευθείαν σε κούνια? Που θα τα κοιμήσετε τον πρώτο καιρό?

Σας έχω πει οτι με το γιατρο εδώ στην Αθήνα μου κακοφαίνεται λίγο...ε σήμερα που του ειπα να πάω να γράψω τις αντιπηκτικές ενέσεις που κάνω καθε βράδυ γιατι τελείωσαν...τι μου ειπε...???? Μηπως να πάω στο ΙΚΑ..... πφφφ αν ημουν καρτούν θα ειχα το συννεφάκι με τα συμβολα πάνω απο το κεφάλι μου και θα εβγαιναν καπνοί από τα αυτιά μου! Οχι του λεω δεν μου ειναι ευκολο να πάω και επίσης με τοσες ιωσεις φοβαμαι..θα ερθω από εκει να τα γραψω..και εν τέλει πήγα!

Ακούς εκει...

• Μου αρέσει 1

gLKFp3.png

Εμεις πηραμε λικνο..το πορτ μπεμπέ μου φάνηκε πολύ μικρό και έτσι μου είχε πει κ ένας παιδιατρος που ρώτησα  αλλα αλλά όταν ήρθε μαζί με το καρότσι ήταν οκ..απο άποψη καθαριότητας όμως με τον πορτ μπεμπέ θα βγαίνουμε έξω Καλύτερα να έχει ένα κρεβατάκι μέσα στο σπιτι..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κι εμείς έχουμε ένα λίκνο που μας το είχε δώσει ο κουνιάδος μου. Είναι ξύλινο με πόδια αλλά ενώ είναι πολύ όμορφο, δεν είναι τόσο λειτουργικό όπως αυτά τα υφασμάτινα. Άσε που η μικρή μου 3 μηνών δεν χώραγε στο λίκνο και ο μπέμπης τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερος, άρα δεν τον βλέπω να χωράει πολύ καιρό. Αυτή τη φορά θα είναι πρόβλημα γιατί ενώ υπολογίζαμε να μετακομίσουμε πριν γεννήσω σε μεγαλύτερο σπίτι, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Οπότε δεν υπάρχει άλλο παιδικό δωμάτιο, κούνια δεν χωράει στο δικό μας άρα όταν φτάσει να μην χωράει στο λίκνο θα πρέπει να μετακομίσει στο δωμάτιο της μικρής!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 ετσι και εμείς! Δεν χωράει η κουνια στο δωματιο οπότε αναγκαστικά καλαθούνα και μολις μεγαλώσει ωστε να μη χωράει πια..θα μετακομισει στο δωμάτιό της και στη κουνια..δηλαδή ισως λίγο νωρίτερα απότι αν χωρουσε η κουνια αλλά τι να κάνουμε..μια χαρά θα ειναι!!!

• Μου αρέσει 1

gLKFp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Biscottinomum είπε:

@CME2205 ετσι και εμείς! Δεν χωράει η κουνια στο δωματιο οπότε αναγκαστικά καλαθούνα και μολις μεγαλώσει ωστε να μη χωράει πια..θα μετακομισει στο δωμάτιό της και στη κουνια..δηλαδή ισως λίγο νωρίτερα απότι αν χωρουσε η κουνια αλλά τι να κάνουμε..μια χαρά θα ειναι!!!

Εμένα η μικρή πάντως 3 μηνών πήγε στο δωμάτιό της εντελώς αδιαμρτύρητα!! Αυτό που φοβάμαι τώρα είναι να αφήσω το μωρό με τη μικρή στο ίδιο δωμάτιο, ειδικά αν αυτός ξυπνάει ακόμα τη νύχτα, θα την αναστατώσει... Τέλος πάντων... Μέχρι τότε έχουμε καιρό!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλημέρα ζουζουνιτσεςμου !! Εμένα ευτυχώς οι Ορμονες μου Είναι μια χααρα , είμαι μες στην τρελή χαρά ολη μερα

Έχω και τον άντρα μου που με βοηθάει στα Πάντα τα έχει Αφήσει όλα στην άκρη για να είμαστε όλο κ περισσοτερες ώρες Μαζί. Ανυπομονω αύριο να πάω για καρδιοτοκογραφο για να ακουσω την καρδουλα του ζωηρουλη μου. Κορίτσια εσείς που οδηγατε μέχρι ποτε θα συνεχίζετε Να το κάνετε;; εμένα οποίος με βλέπει Αναρωτιέται πως μπορω ακόμη και οδηγαω ε νω προσωπικα δε δυσκολευομαι καθόλου.  Με προβλημάτισαν....

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Λίγο καλύτερα σήμερα, αν και νομίζω φταίει το γεγονός πως είμαι όλη μέρα μόνη μου με το μωρό και έχω κουραστεί (από τώρα)!

@dimitroula30 στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά και τώρα οδηγούσα μέχρι την τελευταία μέρα! Αν βολεύεσαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόνο να προσέχεις! Ο γιατρός μου είχε πει πως τους τελευταίους μήνες η περιφερική όραση της εγκύου μειώνεται σημαντικά και πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική στο δρόμο. Και όντως, έχω παρατηρήσει πως όταν πάω να αλλάξω λωρίδα πολύ συχνά δεν βλέπω τα μηχανάκια που έρχονται!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπισα θέμα ελπίζω να συνεχιστεί έτσι!! Έχω ξεκινήσει και το περπάτημα βέβαια αλλά δενμπορω για πολλή ωρα!! Οσον αφορα το θέμα σου σίγουρα εχεις κουραστεί που είσαι μονη με την μικρή. Ο συζυγος σου ριπές οτι δουλεύει εκτός της πόλης που μενεις και δεν έρχεται συχνα; 

HBNJp3.png

1 hour ago, dimitroula30 είπε:

@CME2205 ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπισα θέμα ελπίζω να συνεχιστεί έτσι!! Έχω ξεκινήσει και το περπάτημα βέβαια αλλά δενμπορω για πολλή ωρα!! Οσον αφορα το θέμα σου σίγουρα εχεις κουραστεί που είσαι μονη με την μικρή. Ο συζυγος σου ριπές οτι δουλεύει εκτός της πόλης που μενεις και δεν έρχεται συχνα; 

Όχι εντός πόλης δουλεύει αλλά λείπει πάρα πολλές ώρες, έως και μέρες!! Ευτυχώς αυτές τις ημέρες έχει καλό καιρό και κάθε πρωί βγαίνω βόλτα με τη μικρή. Ξεκινάμε κατά τις 10-11 περπατάμε μέχρι το κέντρο της περιοχής που μένω (τη μικρή τη σέρνω με το τρίκυκλο ποδηλατάκι), κάνουμε λίγο βόλτα στα μαγαζιά, μετά κούνιες και γυρίζουμε σπίτι γύρω στις 2 για μεσημεριανό. Γενικά περπατάω τουλάχιστον 2 ώρες την ημέρα

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Ετσι κι εγώ ακριβώς! Περπατάω ενα 2ωρο την ημέρα...γύρω στα 6-7 χιλιόμετρα δηλαδη! Καλό κανει το περπάτημα..αλλά για μένα με διαλείμματα για να ξεκουράζεται η μέση!!! Σήμερα πηγα σε μια φιλη μου που γέννησε στο Ρέα!!!αχχχ ζήλεψα και συγκινήθηκαααα!!!!! *** είμαστε οι επόμενοιιιιι!

• Μου αρέσει 4

gLKFp3.png

Τι κανετε στρουμπουλες κοιλιτσες;εμεις τρεχουμε λογο γαμου το σαββατο.κ της μετακομισης αλλα ολα εχουν παρει τον δρομο τους.βεβαια εχω λιωσει στη λατζα ολη μερα αλλα δεν.μπορω να κανω κ τπτ αλλο.ειχαμε κ την ιδεα με την.πεθερα μου να φτιαξουμε κ μερικες μπομπονιερες κ εχουμε πηξει.:-Pαλλα οκ...που θα παει...2 μερες εμειναν!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...