Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , rainbow είπε:

elenakith: Εμας η μπεμπα τους τελευταιους 2 μηνες και κοιταει προς την πλατη μου και εχει μονιμα τα ποδια στο καφαλι...μεσα απο μια χαραμαδα βλεπουμε προσωπο..αφου πλεον δεν μου βγαζει φωτογραφια...

θεση ποτε περνουν ;

χαχαχα ωραία στάση με τα πόδια στο κεφάλι!!! Ο γυναικολόγος μου είπε ότι έχουν αγαπημένες στάσεις, φαντάσου από τώρα έχουν ισχυρό ταμπεραμέντο! Θέση μου είπε ότι παίρνουν μετά την 35η εβδομάδα, στην 36η. Εμένα ο δικός μου ακόμα γυρίζει πάντως, αφού ο λόξυγγας είναι σε διαφορετικά σημεία ανά 1-2 μέρες...

πρίν από 43 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Μπραβο κοριτσακι το μπεμπακι σου μεγαλωνει!!!κ εγω σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω.δεν θα παρω σεντονακια κουνιας, αγκαλιας θα παρω κ κουβερτουλα.δεν νομιζω  βεβαια να τα χρησιμοποιησουμε μονο για να τα παρουμε.αλλα θα ρωτησω την μαια μου την δευτερα κ θα σας πω.

Που θα γεννήσεις εσύ μανιταράκι? εγώ στο Έλενα. Ο γιατρός μου είπε να πάρω δεντονάκια και κουβερτούλα, αν και συνήθως τα δίνουν,απλά μήπως χρειαστούν. Αλλά θα πάρω τηλ στο νοσοκομείο να ρωτήσω για σίγουρα. Κι εσύ ό,τι μάθεις, πες το μου, έτσι? 

302qp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Που θα γεννήσεις εσύ μανιταράκι? εγώ στο Έλενα. Ο γιατρός μου είπε να πάρω δεντονάκια και κουβερτούλα, αν και συνήθως τα δίνουν,απλά μήπως χρειαστούν. Αλλά θα πάρω τηλ στο νοσοκομείο να ρωτήσω για σίγουρα. Κι εσύ ό,τι μάθεις, πες το μου, έτσι? 

Καλησπέρα Επειδή γέννησα ο εγώ στο Έλενας δεν μου έδωσαν απολύτως τίποτα.ίσα ίσα με ρώτησαν άμα έχω σεντόνια για το κουκανι.θα πάρεις τα πάντα για το μωρό και πετσέτα.πάνες θα πας και θα ζητάς στο γραφείο της μαιας.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΊΤΣΙΑ.

Ajd6p3.pngmsRrp2.png

Εμείς έχουμε πάρει θέση. .βέβαια απο όσο ξέρω αυτό αλλάζει.. Μπορεί να ξαναγυρισει σε ισχιακη..με έχει πιάσει ανησυχία κοριτσια...δεν φοβάμαι τον τοκετο..καθολου..το μόνο που θέλω είναι να κυλήσουν οι εβδομαδες σαν νερο..

• Μου αρέσει 3

On 12/12/2017 at 9:58 ΠΜ, CME2205 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Να ρωτησω κατι: καρδιοτοκογραφο (ή κορδελα, το ιδιο ειναι) γιατι κανετε; υπαρχει καποιος λογος ή για ρουτινα; εγω στην κορη μου δεν εκανα καθολου, μονο μια φορα που δεν κουνιοταν πολυ και ειχαμε παει να δουμε τι συμβαινει! Τωρα δεν εχω κανει αλλα ουτε και προβλεπεται να κανω.

Εμένα μου είπε να κάνω κορδέλα για ρουτίνα, μάλλον έτσι λειτουργεί η συγκεκριμένη γιατρός,ο προηγούμενος μαιευτήρας που είχα δεν μου ζηταγε κορδελα από τον 8ομηνα, μόνο μια δύο φορές λίγο πριν γεννήσω είχα κάνει.και τώρα πρέπει να πηγαίνω στο κρατικό νοσοκομείο στην αίθουσα προετοιμασίας εγκύου και να περιμένω την σειρά μου, δηλαδή να περιμένω 2 ώρες τουλάχιστον.... αυτό με χαλάει πιο πολύ..

On 12/12/2017 at 11:24 ΠΜ, Mariachi είπε:

@CME2205 εμείς θα κάνουμε μια φορά την εβδομάδα από ότι μας είπε . Νομίζω είναι ρουτίνα της γυναικολόγου.

Και εμένα κάπως έτσι...

5 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Καλημέρα όμορφες κοιλίτσες!!! :) 

Εμείς χθες κάναμε το doppler και μας τα βρήκαν όλα πολύ καλά και φυσιολογικά! Ο μπέμπης είναι 2200 και δεν έχει επηρεαστεί από το ζάχαρο! Όμως το μαναράκι πάλι κοιτούσε προς την πλάτη μου και ενώ κουνούσε ποδαράκια και χεράκια το κεφαλάκι δεν το κούνησε με τίποτα...οπότε πάλι δεν είδαμε προσωπάκι... λέτε να μας βγει ντροπαλός? θα μας το κάνει έκπληξη ο μικρούλης!

Για το καρδιοτοκογράφημα που λέτε ο γυναικολόγος δεν μου έχει πει τίποτα ακόμα. Θα με δει τώρα μόλις μπω στον μήνα μου και θα τον ρωτήσω τότε. Επίσης τώρα δεν ήταν τόσο κατηγορηματικός για καισαρική, είπε ότι αν με πιάσουν οι πόνοι και πληρώ κάποιες προϋποθέσεις για φυσιολογικό τοκετό, μπορώ να γεννήσω κι έτσι.. :) Απλά επειδή παλιότερα σε μια εξέταση είχα οριακή πίεση στα μάτια πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο να με μετρήσει και επίσης να κάνω κολπικό υπέρηχο, αλλά μόλις μπω στο μήνα μου μου είπε. 

Κορίτσια όσες γεννήσετε σε δημόσιο νοσοκομείο τι σεντονάκια θα πάρετε? Αυτά της κούνιας που είναι με λάστιχο κάνουν? Ή μήπως να πάρω πάνες αγκαλιάς αντί για σεντονάκια?

Εγώ πάντως πάνες αγκαλιας χρησιμοποιούσα ή σεντονακι χωρίς λάστιχο, τα πυρεξακια είναι πολύ μικρά.

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια... Σήμερα ξύπνησα με πολύ κακή διάθεση. Όλο το πρωί έκλαιγα χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Μου φαινόταν το σπίτι βρώμικο και σκεφτόμουν ότι με 2 μωρά δεν θα τα φέρνω βόλτα.... Έβαλα και τις φωνές στη μικρή γιατί είχε κάνει κακά και δεν ερχόταν να την αλλάξω, την κυνηγούσα σε όλο το σπίτι και μετά αναγκαστικά να την σηκώσω αγκαλιά και να με κλωτσάει... είναι και 13,5 κιλά... βέβαια αυτό το κάνει κάθε μέρα, όμως σήμερα της φώναξα πολύ. Μετά αποφάσισα να μην πάμε βόλτα και έκατσα και έκανα φασίνα. Έκανα όλο το σαλόνι, έπλυνα μέχρι και τοίχους, καθάρισα το τζάκι, τράβηξα τους καναπέδες για να σκουπίσω... δεν είχα κανέναν λόγο να τα κάνω όλα αυτά και φυσικά δεν ένιωσα καλύτερα!!! Μία απελπισία χωρίς λόγο!!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 31 λεπτά , rainbow είπε:

επλυνα σημερα τα ρουχαλακια..!! Πηρα το proderm αλλα απογοητευτικα..ειχα κατι ωραια μαλακα φορμακια κ με το πλυσημο σκληρηναν.με μαλακτικο λετε να ειναι καλυρερα;

Γιατί σκληρυναν; πως τα στεγνωσες; τα έβλεπε ήλιος; όταν σιδερωνονται μαλακώνουν πάντως.μαλακτικο για μένα δεν χρειάζεται, περιττό το βρίσκω.με τον ατμό του σίδερου έρχονται στα ίσια τους..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

@CME2205   οι ορμόνες μας κάνουν σκαμπανεβάσματα....οι δουλειές ποτε ποτέ δεν σταματάνε προσπάθησε να μην κουράζεσαι.. το πολυ σε 7 βδομάδες θα ειναι καλύτερα για ολες μας...μερικες φορες κ εγω ειμαι πολυ χαλια...ισως φανεί σε κάποιες ασήμαντο αλλά το καλοκαίρι πεθανε ο σκυλος μου που τον ειχα 16μιση χρονια...κ ολα αυτο ανημπορη να βοηθησω γιατι επρεπε να ειμαι στο κρεβάτι...για μενα ηταν τοτε σαν ειχε καταστραφει ο κοσμος κ πενθουσα ποτε βουβα ποτε φωναχτα...σκεψου τις στιγμες ανακουφισης οταν παρεις το μωρακι σου στα χερια σου κ ο,τι θετικο εχει το μετα...εισαι ήδη πολυ δυνατή κ όλες εμείς οι πρωτομανουλες σας θαυμάζουμε που έχετε ήδη 2 κ 3 παιδια...λιγο η ανυπονησια λίγο το τελικό αγχος μας κάνει drama  queens ολες μας.. φυσιολογικό κ αναμενόμενο.. ..

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 37 λεπτά , CME2205 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια... Σήμερα ξύπνησα με πολύ κακή διάθεση. Όλο το πρωί έκλαιγα χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Μου φαινόταν το σπίτι βρώμικο και σκεφτόμουν ότι με 2 μωρά δεν θα τα φέρνω βόλτα.... Έβαλα και τις φωνές στη μικρή γιατί είχε κάνει κακά και δεν ερχόταν να την αλλάξω, την κυνηγούσα σε όλο το σπίτι και μετά αναγκαστικά να την σηκώσω αγκαλιά και να με κλωτσάει... είναι και 13,5 κιλά... βέβαια αυτό το κάνει κάθε μέρα, όμως σήμερα της φώναξα πολύ. Μετά αποφάσισα να μην πάμε βόλτα και έκατσα και έκανα φασίνα. Έκανα όλο το σαλόνι, έπλυνα μέχρι και τοίχους, καθάρισα το τζάκι, τράβηξα τους καναπέδες για να σκουπίσω... δεν είχα κανέναν λόγο να τα κάνω όλα αυτά και φυσικά δεν ένιωσα καλύτερα!!! Μία απελπισία χωρίς λόγο!!

Είναι από τις μέρες που λέμε ότι δεν μας πάει καλά από το πρωί... εντάξει μην στεναχωριέσαι όμως, συμβαίνει μερικές φορές σε όλους, ότι έγινε, έγινε, μην τα σκέφτεσαι αυτά τώρα... αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. σκέψου υπάρχουν και χειρότερα... εμένα ζυγίζει 16 κιλά και όποτε με βλέπει μου ζητάει αγκαλίτσα, λες και το έχουνε καταλάβει τα σκασμενα και μας το κάνουν επίτηδες.παντως εφόσον είσαι υγιής και έχεις καλή εγκυμοσύνη μην φοβάσαι να την πάρεις αγκαλιά, εννοείται όταν μπορείς να το αποφεύγεις ... εγώ σκέφτομαι ότι σε ένα μήνα θα έχει το μωρό προτεραιότητα και νιώθω τύψεις από τώρα που θα παραμελώ τα μεγαλύτερα

πρίν από 11 λεπτά , ZinaLove είπε:

@CME2205   οι ορμόνες μας κάνουν σκαμπανεβάσματα....οι δουλειές ποτε ποτέ δεν σταματάνε προσπάθησε να μην κουράζεσαι.. το πολυ σε 7 βδομάδες θα ειναι καλύτερα για ολες μας...μερικες φορες κ εγω ειμαι πολυ χαλια...ισως φανεί σε κάποιες ασήμαντο αλλά το καλοκαίρι πεθανε ο σκυλος μου που τον ειχα 16μιση χρονια...κ ολα αυτο ανημπορη να βοηθησω γιατι επρεπε να ειμαι στο κρεβάτι...για μενα ηταν τοτε σαν ειχε καταστραφει ο κοσμος κ πενθουσα ποτε βουβα ποτε φωναχτα...σκεψου τις στιγμες ανακουφισης οταν παρεις το μωρακι σου στα χερια σου κ ο,τι θετικο εχει το μετα...εισαι ήδη πολυ δυνατή κ όλες εμείς οι πρωτομανουλες σας θαυμάζουμε που έχετε ήδη 2 κ 3 παιδια...λιγο η ανυπονησια λίγο το τελικό αγχος μας κάνει drama  queens ολες μας.. φυσιολογικό κ αναμενόμενο.. ..

Συμφωνώ σε όσα λες, στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι σε 7 βδομάδες θα είμαστε καλύτερα... προσωπική εμπειρία ,μετά την γέννα θέλω 2-3 μήνες να έρθουν οι ορμόνες μου στα ίσια τους.. εκεί να δεις νεύρα!!!

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ Ωχ!! Δηλαδή το πάρτι νευρα -μουρμούρα θα συνεχιστεί.. τουλάχιστον θα βγω για ψώνια για φαγητό για καφε...εχω να παω σουπερ μάρκετ 6μηνες κ μου άρεσε πολύ να πηγαίνω. Θα πάω κομμωτήριο που εχω γίνει σαν τον ναυαγό...κ το πιο απλό θα περπατήσω πολυ..........θα σκύψω θα σηκώσω βαρος... κ πόσα αλλα...

πρίν από 9 λεπτά , november rain είπε:

Είναι από τις μέρες που λέμε ότι δεν μας πάει καλά από το πρωί... εντάξει μην στεναχωριέσαι όμως, συμβαίνει μερικές φορές σε όλους, ότι έγινε, έγινε, μην τα σκέφτεσαι αυτά τώρα... αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. σκέψου υπάρχουν και χειρότερα... εμένα ζυγίζει 16 κιλά και όποτε με βλέπει μου ζητάει αγκαλίτσα, λες και το έχουνε καταλάβει τα σκασμενα και μας το κάνουν επίτηδες.παντως εφόσον είσαι υγιής και έχεις καλή εγκυμοσύνη μην φοβάσαι να την πάρεις αγκαλιά, εννοείται όταν μπορείς να το αποφεύγεις ... εγώ σκέφτομαι ότι σε ένα μήνα θα έχει το μωρό προτεραιότητα και νιώθω τύψεις από τώρα που θα παραμελώ τα μεγαλύτερα

Συμφωνώ σε όσα λες, στο μόνο που διαφωνώ είναι ότι σε 7 βδομάδες θα είμαστε καλύτερα... προσωπική εμπειρία ,μετά την γέννα θέλω 2-3 μήνες να έρθουν οι ορμόνες μου στα ίσια τους..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ζαχαρωτο είπε:

Καλησπέρα Επειδή γέννησα ο εγώ στο Έλενας δεν μου έδωσαν απολύτως τίποτα.ίσα ίσα με ρώτησαν άμα έχω σεντόνια για το κουκανι.θα πάρεις τα πάντα για το μωρό και πετσέτα.πάνες θα πας και θα ζητάς στο γραφείο της μαιας.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΊΤΣΙΑ.

Σ΄' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ζαχαρωτό. Γενικά έμεινες ευχαριστημένη στο Έλενα? υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Σε τι δωμάτιο ήσουν και πόσο κόστισε?

1 hour ago, rainbow είπε:

επλυνα σημερα τα ρουχαλακια..!! Πηρα το proderm αλλα απογοητευτικα..ειχα κατι ωραια μαλακα φορμακια κ με το πλυσημο σκληρηναν.με μαλακτικο λετε να ειναι καλυρερα;

Στους πόσους βαθμούς τα έπλυνες?

1 hour ago, CME2205 είπε:

Βρε αγάπη, κάνει να πλένεις τοίχους και να τραβάς καναπέδες??? αν νιώθεις ότι το σπίτι είναι τόσο βρώμικο, θα μπορούσες να πάρεις μια γυναίκα να σε βοηθήσει με τις  χοντρές δουλειές...Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις όταν έρθει το μπεμπάκι, ήδη ξέρεις πώς να το φροντίσεις :) , θα βρεις τις ισορροπίες σου..

πρίν από 17 λεπτά , ZinaLove είπε:

Ωχ Ωχ!! Δηλαδή το πάρτι νευρα -μουρμούρα θα συνεχιστεί.. τουλάχιστον θα βγω για ψώνια για φαγητό για καφε...εχω να παω σουπερ μάρκετ 6μηνες κ μου άρεσε πολύ να πηγαίνω. Θα πάω κομμωτήριο που εχω γίνει σαν τον ναυαγό...κ το πιο απλό θα περπατήσω πολυ..........θα σκύψω θα σηκώσω βαρος... κ πόσα αλλα...

πωπω, έχεις κάνει πολλή πολλή υπομονή βρε κορίτσι! σίγουρα θα είσαι καλύτερα μετά ;) , ε οι ορμόνες κάποια στιγμή θα έρθουν στα ίσια τους, όπως όλες οι γυναίκες έτσι κι εμείς!

Αχ κορίτσια δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τις χθεσινές εικόνες, τα χεράκια, τα ποδαράκια, το κεφαλάκι, ένα πραγματικό μωράκι μέσα στην κοιλίτσα μου! Είναι λες και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει! Μου φαίνεται περίεργο που σε λίγο καιρό θα βγει και θα το έχουμε ανάμεσά μας.. έχωανάμεικτα συναισθήματα, σαν να θέλω και να μη θέλω να βγει ταυτόχρονα...

• Μου αρέσει 3

302qp2.png

@ZinaLove δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά συμφωνώ με την @november rain! Κι εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα καμία ψυχολογική διακύμανση κατά τη διάρκεια, με του που γέννησα όμως έγινε πάρτυ!! Όσο για τις εξόδους, μετά δεν θα θες να αφήσεις το μωρό και θα αναβάλλονται οι έξοδοι συνέχεια!!

@elenakith έχω γυναίκα η οποία ήταν να έρθει σήμερα αλλά μου έστειλε μήνυμα το πρωί ότι έχει ίλιγγο και δεν θα έρθει.... ακόμα όμως και να έρθει, η αλήθεια είναι ότι έχουμε παραγνωριστεί με αυτήν, την έχουμε πάρα πολλά χρόνια και κάνει μόνο "όσα βλέπει η πεθερά"... ίσως αυτή ήταν και η αφορμή όλου αυτού που με έπιασε...

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 2 λεπτά , CME2205 είπε:

@ZinaLove δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά συμφωνώ με την @november rain! Κι εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα καμία ψυχολογική διακύμανση κατά τη διάρκεια, με του που γέννησα όμως έγινε πάρτυ!! Όσο για τις εξόδους, μετά δεν θα θες να αφήσεις το μωρό και θα αναβάλλονται οι έξοδοι συνέχεια!!

@elenakith έχω γυναίκα η οποία ήταν να έρθει σήμερα αλλά μου έστειλε μήνυμα το πρωί ότι έχει ίλιγγο και δεν θα έρθει.... ακόμα όμως και να έρθει, η αλήθεια είναι ότι έχουμε παραγνωριστεί με αυτήν, την έχουμε πάρα πολλά χρόνια και κάνει μόνο "όσα βλέπει η πεθερά"... ίσως αυτή ήταν και η αφορμή όλου αυτού που με έπιασε...

όταν λες θα αναβάλλονται οι έξοδοι, δεν μπορούμε να βγαίνουμε μαζί με το μωρό αφού σαραντίσει??? έχω κάνει σχέδια και όνειρα εγώ και τρομάζω τώρα...

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

πρίν από 7 λεπτά , elenakith είπε:

όταν λες θα αναβάλλονται οι έξοδοι, δεν μπορούμε να βγαίνουμε μαζί με το μωρό αφού σαραντίσει??? έχω κάνει σχέδια και όνειρα εγώ και τρομάζω τώρα...

Εννοείται καλέ! Όμως για αρχή καλό είναι να προτιμάς ανοιχτούς χώρους. Δηλαδή να αποφεύγεις εμπορικά κέντρα, καφετέριες, σπίτια γνωστών που έχουν παιδιά που πάνε σχολείο κλπ. Αν ο καιρός είναι καλός, μπορείς να πας για έναν καφέ και να κάτσεις έξω, όμως επειδή θα είναι χειμώνας δεν ξέρουμε πως θα είναι!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...