Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Εμένα όταν θα μπω στο μήνα μου μου κάνει υπέρηχο κάθε εβδομάδα, μετράει και σφύξεις και ροή στον ομφάλιο λώρο. Νομίζω ότι αυτό καλύπτει και τα υπόλοιπα. 

@Μανιταρι Μαγικο όταν έχει κι άλλο παιδί η εγκυμοσύνη μπαίνει στον αυτόματο!! Εμένα λείπει ο άντρας μου από την Παρασκευή και είμαι μόνη μου με τη μικρή! Ευτυχώς έρχεται σήμερα το βράδυ. Απλά όλα τα πονάκια και τις δυσκολίες τα αγνοείς γιατί δεν έχεις και άλλη επιλογή!! Δεν ξέρω τι σχέδια έχεις για μελλοντικά παιδιά, πάντως σου εύχομαι να κάνεις κι άλλα παιδάκια και να το ζήσεις από πρώτο χέρι!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@CME2205 δεν πληρώνουμε Τπτ παραπάνω . Και εμείς επειδή μπαίνουμε στον μήνα μας θα ξεκινήσουμε να πηγαίνουμε κάθε εβδομάδα κ θα κάνουμε υπέρηχο κ καρδιοτοκογραφο .

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Κοριτσια οτι γυρισα απο το γιατρο που εκανα ντοπλερ.μια χαρα ο μπεμπης 2750γρ.πηρε 350 γρ.σε μια βδομαδα!!!καλα ο πλακουντας ειναι για πεταμα αλλα δεν εδειξε να ανησυχει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Κοριτσια οτι γυρισα απο το γιατρο που εκανα ντοπλερ.μια χαρα ο μπεμπης 2750γρ.πηρε 350 γρ.σε μια βδομαδα!!!καλα ο πλακουντας ειναι για πεταμα αλλα δεν εδειξε να ανησυχει.

Αντε καλε που ειναι για πεταμα!!!αφου τρεφεται το μωρακι σου απο αυτον κραταει ακομα!!!

@Mariachi θα ρωτησω κι εγω τον γιατρο μου γιατι μου βαλατε ιδεες... τωρα βεβαια εχω ντοπλερ την αλλη βδομαδα και στον γιατρο μου θα παω μετα τις γιορτες. Ετσι κι αλλιως 30/12 κλεινω 36 εβδομαδες, αρα μπαινω και στο μηνα μου κι εγω απο τις τελευταιες!!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κορίτσια και μένα ο γιατρός μου στα Χανιά απο οταν μπαίνεις στον μήνα σου, σου κάνει καθε εβδομάδα δωρεάν καρδιοτοκογράφο... εδώ στην Αθήνα ο γιατρός μου το κάνει κάπως "διαφορετικά".. ο υπερηχος κρατάει 15 λεπτά και εννοείται δεν πάς τοσο συχνά..εγώ τωρα θα πάω από εβδομάδα..Δευτέρα-Τρίτη...αντε να δούμε!!!!

• Μου αρέσει 1

gLKFp3.png

Διαφημίσεις

@CME2205 μου φαίνεται περίεργο που δεν κάνει καρδιοτοκογράφο  ο γιατρός σου. Εμένα έχει σταματήσει εδώ και ένα μήνα να μου παίρνει χρήματα για τους υπερήχοους doppler και φυσικά ο καρδιοτοκογράφος είναι δωρεάν μία μπορεί και δύο φορές την εβδομάδα. όσον αφορά την δική μου γιατρό είναι πολύ προσεκτική και σχολαστική θα έλεγα πράγμα που με κάνει να την εμπιστεύομαι τυφλά. Και δεν καταλαβαίνω το λόγο να ΜΗΝ κάνεις καρδιοτοκογράφο εφόσον υπάρχει η δυνατότητα αυτή.. ίσα ίσα που θα έπρεπε όλοι οι γιατροί να το κάνουν, για να βλέπουν και αν ζορίζεται το μωράκι και τις συσπάσεις της μήτρας.

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

@Μανιταρι Μαγικο μπράβο στο μωράκι κ εφόσον τρέφεται κανονικά δεν είναι για πέταμα ο πλακούντας .

@CME2205 ο κάθε γιατρός ακολουθεί δίκη του τακτική, βέβαια δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

@dimitroula30 εμενα ετσι κι αλλιως δεν μου παιρνει λεφτα ποτε, γενικα σαν ατυπος κανονας οι γιατροι δεν παιρνουν λεφτα μεταξυ τους. Ομως κι εκεινη τη φορα που ειχα παει νυχτα στο Ιασω να κανω καρδιοτοκογραφο γιατι δεν κουνιοταν το μωρο, παλι δεν ειχα πληρωσει κατι. Δεν καταλαβαινω ομως, αφου ο καρδιοτοκογραφος δειχνει μονο συσπασεις μητρας και σφυξεις μωρου, τα οποια τα δειχνει και ο υπερηχος, γιατι να μην αρκει ο υπερηχος;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@CME2205 δεν ξερω αν θα κανω κ αλλο παιδι κ οχι γτ δεν θελουμε αλλα δεν εχουμε κ την δυνατοτητα.ουτε κ γι αυτο την εχουμε εδω που τα λεμε αλλα ετυχε:-P.κ εγω κ ο αντρας μου θελουμε ενα αδερφακι για τον μπεμπη αλλα.....απλα ειλικρινα σας βγαζω το καπελο εσας τις δευτερο-τριτο μανουλες.ΗΡΩΙΔΕΣ!!!!

Ουτε εμένα μου έχει πει κάτι για καρδιοτοκογραφο..Νομιζω ότι ο υπέρηχος τα καλύπτει αυτά....βεβαια Ίσως είναι νωρίς ακόμα..παντως στο ιατρείο του δικού μου δεν νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα αυτή από άποψη χρόνου γιατι εχει πολυ κοσμο εκτός κ αν με στείλει στο ρεα..

Διαφημίσεις

Καλημερα εγκυουλες μου!!!! @CME2205 "..είναι ένας πολύ καλός δείκτης της φυσικής κατάστασης του εμβρύου και της οξυγόνωσης του εγκεφάλου του. Τοποθετούνται δύο κεφαλές στην κοιλιά της εγκύου για την ταυτόχρονη καταγραφή των καρδιακών παλμών του εμβρύου και της δραστηριότητας της μήτρας.Στη συνέχειαγίνεται ανάλυση των δεδομένων και σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, ακολουθεί βιοφυσικό προφίλ με το οποίο εκτιμώνται υπερηχογραφικά οι αναπνευστικές κινήσεις του εμβρύου, οι κινήσεις του σώματος και των άκρων, ο τόνος και η στάση του , καθώς επίσης και ο όγκος αμνιακού υγρού και το Doppler των μεγάλων εμβρυικών αγγείων.."

Τώρα γιατί και υπέρηχος και καρδιοτοκογραφημα , αν και εγώ δεν είμαι γιατρός, οι λιγες γνώσεις που έχω μου επιτρέπουν να πω οτι το δεύτερο έχει μεγαλύτερη διαρκεια απο το πρωτο αρα και πιο σίγουρα αποτελεσματα. 

Και στον καρδιολόγο να πας θα σου κανει και καρδιογράφημα και υπέρηχο, φαντάζομαι κάποια σημασία θα έχει δεν το κανει για να περάσει η ωρα .

και εφόσον δεν παίρνουν και χρήματα για αυτό, αρα δεν το κανουν για εισπρακτικους λόγους. 

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Καλημέρα όμορφες κοιλίτσες!!! :) 

Εμείς χθες κάναμε το doppler και μας τα βρήκαν όλα πολύ καλά και φυσιολογικά! Ο μπέμπης είναι 2200 και δεν έχει επηρεαστεί από το ζάχαρο! Όμως το μαναράκι πάλι κοιτούσε προς την πλάτη μου και ενώ κουνούσε ποδαράκια και χεράκια το κεφαλάκι δεν το κούνησε με τίποτα...οπότε πάλι δεν είδαμε προσωπάκι... λέτε να μας βγει ντροπαλός? θα μας το κάνει έκπληξη ο μικρούλης!

Για το καρδιοτοκογράφημα που λέτε ο γυναικολόγος δεν μου έχει πει τίποτα ακόμα. Θα με δει τώρα μόλις μπω στον μήνα μου και θα τον ρωτήσω τότε. Επίσης τώρα δεν ήταν τόσο κατηγορηματικός για καισαρική, είπε ότι αν με πιάσουν οι πόνοι και πληρώ κάποιες προϋποθέσεις για φυσιολογικό τοκετό, μπορώ να γεννήσω κι έτσι.. :) Απλά επειδή παλιότερα σε μια εξέταση είχα οριακή πίεση στα μάτια πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο να με μετρήσει και επίσης να κάνω κολπικό υπέρηχο, αλλά μόλις μπω στο μήνα μου μου είπε. 

Κορίτσια όσες γεννήσετε σε δημόσιο νοσοκομείο τι σεντονάκια θα πάρετε? Αυτά της κούνιας που είναι με λάστιχο κάνουν? Ή μήπως να πάρω πάνες αγκαλιάς αντί για σεντονάκια?

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

1 hour ago, elenakith είπε:

Καλημέρα όμορφες κοιλίτσες!!! :) 

Εμείς χθες κάναμε το doppler και μας τα βρήκαν όλα πολύ καλά και φυσιολογικά! Ο μπέμπης είναι 2200 και δεν έχει επηρεαστεί από το ζάχαρο! Όμως το μαναράκι πάλι κοιτούσε προς την πλάτη μου και ενώ κουνούσε ποδαράκια και χεράκια το κεφαλάκι δεν το κούνησε με τίποτα...οπότε πάλι δεν είδαμε προσωπάκι... λέτε να μας βγει ντροπαλός? θα μας το κάνει έκπληξη ο μικρούλης!

Για το καρδιοτοκογράφημα που λέτε ο γυναικολόγος δεν μου έχει πει τίποτα ακόμα. Θα με δει τώρα μόλις μπω στον μήνα μου και θα τον ρωτήσω τότε. Επίσης τώρα δεν ήταν τόσο κατηγορηματικός για καισαρική, είπε ότι αν με πιάσουν οι πόνοι και πληρώ κάποιες προϋποθέσεις για φυσιολογικό τοκετό, μπορώ να γεννήσω κι έτσι.. :) Απλά επειδή παλιότερα σε μια εξέταση είχα οριακή πίεση στα μάτια πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο να με μετρήσει και επίσης να κάνω κολπικό υπέρηχο, αλλά μόλις μπω στο μήνα μου μου είπε. 

Κορίτσια όσες γεννήσετε σε δημόσιο νοσοκομείο τι σεντονάκια θα πάρετε? Αυτά της κούνιας που είναι με λάστιχο κάνουν? Ή μήπως να πάρω πάνες αγκαλιάς αντί για σεντονάκια?

Μπραβο κοριτσακι το μπεμπακι σου μεγαλωνει!!!κ εγω σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω.δεν θα παρω σεντονακια κουνιας, αγκαλιας θα παρω κ κουβερτουλα.δεν νομιζω  βεβαια να τα χρησιμοποιησουμε μονο για να τα παρουμε.αλλα θα ρωτησω την μαια μου την δευτερα κ θα σας πω.

elenakith: Εμας η μπεμπα τους τελευταιους 2 μηνες και κοιταει προς την πλατη μου και εχει μονιμα τα ποδια στο καφαλι...μεσα απο μια χαραμαδα βλεπουμε προσωπο..αφου πλεον δεν μου βγαζει φωτογραφια...

θεση ποτε περνουν ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...