Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@dimitroula30 αχ κ εγω υποφερω απο αυπνιες καιρο τωρα.τι κ αν εχω κοιμηθει λιγες ωρες κ να νυσταζω μολις παω να κλεισω το ματι αυτο εκειιιιιι....γαριδα.κ αν τυχει κ με παρει ο υπνος νωρις,οπως σημερα...ξυπνησα στις 3.00 τα χαραματα.κλαψ....κλαψ.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Μανιταρι Μαγικο είπε:

@dimitroula30 αχ κ εγω υποφερω απο αυπνιες καιρο τωρα.τι κ αν εχω κοιμηθει λιγες ωρες κ να νυσταζω μολις παω να κλεισω το ματι αυτο εκειιιιιι....γαριδα.κ αν τυχει κ με παρει ο υπνος νωρις,οπως σημερα...ξυπνησα στις 3.00 τα χαραματα.κλαψ....κλαψ.....

καλημέρα μανιταράκι !! ευτυχώς μπόρεσα και ξανακοιμήθηκα!!το έχω παρατηρήσει σηκώνομαι 4 η ώρα κάθε βράδυ κι επειδή δεν έχω τι να κάνω πηγαίνω στο ψυγείο τρώω κάτι και μετά ξαναπέφτω και στριφογυρνάω για καμια μιάμιση ώρα μέχρι να ξανακοιμηθώ . 

HBNJp3.png

Καλημέρα ταλαιπωρες μανούλες... αϋπνίες,συχνοουριες, κράμπες, πετρώματα, όλα τα καλά μας έχουμε... θυμόσαστε το πρώτο τρίμηνο που παραπονιόμασταν για ναυτίες και κομαρες και λέγαμε ότι ακόμα δεν έχουν έρθει τα καλύτερα; εκεί που κοιμομασταν σαν προβατακια τώρα το μάτι γαρίδα.. πόνοι στα κόκαλα, στην λεκάνη,στα ισχία... τί άλλο ξέχασα! εγώ χθες πήγα για doppler όλα καλά,η μπουμπουκα είναι 1850 στις 31 βδομάδες και μου είπε η μαιευτήρας ότι μια μέρα  κάθε βδομάδα πλέον θα κάνω κορδέλα και θα με ξαναδεί σε κάνα μήνα.. μετά τις 20Γεναρη βλέπω να γεννάω.. από ετοιμασίες δεν έχω κάνει τίποτα.λεω από βδομάδα να ξεκινήσω που θα πάρει ο σύζυγος άδεια από την δουλειά του και θα μου φέρει τις βαλίτσες με τα ρούχα της μικρής κόρης μου από την αποθήκη..εγώ κορίτσια είμαι 39 χρονών, πρόλαβα πριν σαρανταρισω να τεκνοποιησω.. χαχαχα

Α! ξέχασα να σας πω ότι τελικά πήγαμε Δράμα στην Ονείρουπόλη, την Κυριακή με άλλο ένα ζευγάρι με τρία παιδάκια.. είχε πάρα πολύ κόσμο, όλο καροτσια, μωρά, παιδιά, να μου πεις για τα παιδιά πάς εκεί.... δόξα το Θεό καταφέραμε να πάμε και εγώ ήμουν σε καλή κατάσταση παρόλο που ξεκινήσαμε στις 10 το πρωί και επιστρέψαμε στις 8βραδυ, όρθια συνέχεια να με τραβολογανε τα παιδιά..

• Μου αρέσει 2

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα σε όλες ! Συγχαρητήρια @november rain Και @dimitroula30 για τα μπεμπακια σας! Εμείς έχουμε την Πέμπτη ραντεβού με τον γιατρό κ θα κάνουμε κ καρδιοτοκογραφο. Τι είναι η κορδέλα ; 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Καλημερα κοριτσια!!! Να ρωτησω κατι: καρδιοτοκογραφο (ή κορδελα, το ιδιο ειναι) γιατι κανετε; υπαρχει καποιος λογος ή για ρουτινα; εγω στην κορη μου δεν εκανα καθολου, μονο μια φορα που δεν κουνιοταν πολυ και ειχαμε παει να δουμε τι συμβαινει! Τωρα δεν εχω κανει αλλα ουτε και προβλεπεται να κανω.

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Biscottinomum είπε:

Πωπωωωω είμαστε πολλές του Ιανουαρίου!!!!!! Φιλάκια σε όλες!

Ειχαμε ιδια πητ,μου ειπε ομως οτι στις 38κ 2 θα μου το παρει με καισαρικη λογο ισχυακης θεσης κ διαβητη κυησης,εσυ ολα οκ???

πρίν από 24 λεπτά , CME2205 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Να ρωτησω κατι: καρδιοτοκογραφο (ή κορδελα, το ιδιο ειναι) γιατι κανετε; υπαρχει καποιος λογος ή για ρουτινα; εγω στην κορη μου δεν εκανα καθολου, μονο μια φορα που δεν κουνιοταν πολυ και ειχαμε παει να δουμε τι συμβαινει! Τωρα δεν εχω κανει αλλα ουτε και προβλεπεται να κανω.

Εμενα μου εκανε μια φορα στην 36 εβδομαδα,κ θα μου ξανακανει αλλη μια φορα αυριο.δεν εχω καποιο θεμα,ειδε τους παλμους κ μου ειπε ολα οκ.δεν ηθελε να πεσουν κατω απο 120 κ πανω απο 180 αν θυμαμαι καλα.ο καρδιοτοκογραφος δειχνει αν ζοριζετε το μωρο(απο τους χτυπους της καρδουλας του το καταλαβενει αυτο).τωρα,για ποιο λογο να ζοριζετε,αν ζοριζετε ,δεν το ξερουμε.απλα επισπευδει τον τοκετο.αυτα αποτι ξερω!!!

EpmQp3.png

@Faith 30 το θυμάμαι κοπέλα μου! Όλα καλά μέχρι τώρα!!!! Αχ με το καλό να αγκαλιάσεις το μικράκι σου!! Μια χαρά θα είσαι αφου θα εχεις περάσει κιόλας την 38η!!! Έφτασε ο καιρός!!!!

• Μου αρέσει 1

gLKFp3.png

Καλημέρα κορίτσια.... @Faith 30 άντε 10 μερούλες μείνανε και μετα ποιός σε πιάνει .. Κι εγώ λόγω ισχιακής θέσης έκανα καισαρική το πρώτο.

@CME2205 εμένα όταν μπαίνω στο μήνα μου με στελνει κάθε βδομάδα για καρδιοτοκογραφο. Βλέπουν σφυγμούς και συσπάσεις. Στο γιό μου είδαμε ότι ζοριζόταν (ήταν ισχιακός με περιτύλιξη)και πήγαινα πολύ συχνά μέχρι που τον βγάλαμε εκτάκτως 37+5. Στον υπέρηχο δεν φαινόταν κάτι...

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στρουμπουλες κοιλιτσες!!!πως ειμαστε σημερα;;;εγω σημερα εχω 3ο επαναληπτικο ντοπλερ να δουμε αν πηρε κ αλλο βαρος κ την πεμτη εχω γυναικολογο.πονεμενη ιστορια ο 9ος.στο πρωτο τριμηνο την εβγαλα στο κρεβατι,μονο για τουαλετα σηκωνομουν κ ειχα λιωσει στον υπνο.μετα στο 2ο τριμηνο νομιζα πως πεταω κ τωρα ποναωωωωω κ δεν μπορω να κοιμηθω.υπομονη κοριτσια κοντευουμε.τα μπεμπακια μας να ειναι καλα κ χαλαλι τους.απορω βεβαια με τις μαμαδες που εχουν κ αλλα μικρακια..πως τα καταφερνουν????

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Καλημερα στρουμπουλες κοιλιτσες!!!πως ειμαστε σημερα;;;εγω σημερα εχω 3ο επαναληπτικο ντοπλερ να δουμε αν πηρε κ αλλο βαρος κ την πεμτη εχω γυναικολογο.πονεμενη ιστορια ο 9ος.στο πρωτο τριμηνο την εβγαλα στο κρεβατι,μονο για τουαλετα σηκωνομουν κ ειχα λιωσει στον υπνο.μετα στο 2ο τριμηνο νομιζα πως πεταω κ τωρα ποναωωωωω κ δεν μπορω να κοιμηθω.υπομονη κοριτσια κοντευουμε.τα μπεμπακια μας να ειναι καλα κ χαλαλι τους.απορω βεβαια με τις μαμαδες που εχουν κ αλλα μικρακια..πως τα καταφερνουν????

@Μανιταρι Μαγικο  φτάνεις κι εσύ, όλα καλά θα πάνε...με ένα παιδί ήδη είναι δυσκολότερο αλλά συνηθίζεις. Προσωπικά ενώ στο πρώτο δεν ήξερα τι σημαίνει σύσπαση τώρα έχω από τον 4ο μάλλον λόγω κούρασης κι αγκαλιάς! 

Τα κορίτσια που κάνετε κορδελα στο ιατρείο δεν νομίζω να σας το χρεώνουν, σωστά; 

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...