Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!! Σημερα κι εγω ξεχωρισα τα ρουχα του μωρου, απο αυτα που ειχα απο την κορη μου μαζι με καποια που μου εδωσαν. Μαζεψα μια μεγαλη τζαμποσακουλα για να πλυνω, δεν ειναι ολα ρουχα ομως, περισσοτερο πετσετες, πανουλες και παντες. Ουσιαστικα εχω 5 φορμακια καλα για εξω που μου εχουν κανει δωρο και 6 για το σπιτι. Νομιζω οτι ειναι καλα για αρχη, δεν νομιζω να παρω αλλα.

Εγω τις συσπασεις τις νιωθω σαν ενα σφιξιμο στην κοιλια που ξεκιναει απο κατω και φτανει στο στομαχι, χωρις καθολου πονο ομως!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι νομίζω είσαι μια χαρά.. κ έχω τόσα εχω και τα σεντονακια τις κουβερτούλες.. εξαλλου μεγαλωνουν τοσο γρηγορα που ουσιαστικα πολλα πλυσιματα δεν θα τα προλαβουμε..θα θελουμε αλλο νουμερο.πάντα δεν εχω γιατι γιατί το λικνο ειναι υφασμάτινο..εχει έρθει η μάμα μου κ έβαλε το πρώτο πλυντήριο τωρα τώρα που ο καιρός είναι κάπως καλος..

Συσπασεις δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω.. τις μπερδευω κ με κινησεις του μωρου..Ίσως μονο οταν όταν η κοιλιά μου πετάει εξογκώματα αλλα Αυτό συμβαίνει αν στεναχωρήθω η κουραστώ.. 

@gtkt1311 με το καλό κορίτσι μου! Είσαι πολύ κοντά με αρκετές από εμάς . Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Από ότι είδα σε εσάς γέννησαν ήδη οι περισσότερες . Τι περιμένεις ;

S4bRp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Mariachi είπε:

@gtkt1311 με το καλό κορίτσι μου! Είσαι πολύ κοντά με αρκετές από εμάς . Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου. Από ότι είδα σε εσάς γέννησαν ήδη οι περισσότερες . Τι περιμένεις ;

Περιμένω αγοράκι !! Έχω ένα κ ένα !! Εσυ τι περιμένεις ;; είναι το πρώτο σου ;;

πρίν από 47 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

@gtkt1311καλοσορισες κ με το καλο να υποδεχτεις το 3ο σου αγγελουδι:)

Ευχαριστώ πολύ κ εσυ με το καλό !! Τι περιμένεις ;; 

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, rainbow είπε:

εσεις που ειστε σε μεγαλυτερες βδομαδες ..οι προπαρασκευαστικες συσπασεις πως ειναι; οπως οταν εχεις περιοδο; και σε ποια βδομαδα περιπου ξεκινανε;

Εμενα μου ξεκινησαν απο την 26 εβδομαδα,ειναι ενα πετρωμα στην κοιλια,σε ενα συγκεκριμενο σημειο(οχι σε ολη την κοιλια),χωρις πονο.αν αλλαξω σταση φευγει κατευθειαν.εχω μεχρι κ σημερα αλλα οχι πολλες,συνηθως 6 την ημερα.

3 ώρες πρίν, gtkt1311 είπε:

Κοριτσια εύχομαι σε όλες με το καλό κ με έναν πόνο !! Είμαι από τις μανούλες Δεκεμβρίου 2017 αλλά έχω ΠΗΤ 30/12/17 !!! Είμαι 37+1 !! Είμαι με καμιά σας κοντά ;; εγώ περιμένω το τρίτο μου παιδάκι !!

Με μενα,εγω 36 κ 4,22 του μηνος μπενω για καισαρικη!!!

EpmQp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Faith 30 είπε:

Εμενα μου ξεκινησαν απο την 26 εβδομαδα,ειναι ενα πετρωμα στην κοιλια,σε ενα συγκεκριμενο σημειο(οχι σε ολη την κοιλια),χωρις πονο.αν αλλαξω σταση φευγει κατευθειαν.εχω μεχρι κ σημερα αλλα οχι πολλες,συνηθως 6 την ημερα.

Με μενα,εγω 36 κ 4,22 του μηνος μπενω για καισαρικη!!!

Είμαστε πολύ κοντά ναι !! Εγώ 37+1 σήμερα !! Γιατί καισαρική ;; και εγώ έχω συσπάσεις αρκετες αλλά τρέχω όλη μέρα λόγω των μικρών !! 

2 ώρες πρίν, ZinaLove είπε:

Καλώς όρισες @gtkt1311!!

Ευχαριστώ πολύ !! Με το καλό κ εσυ !!

• Μου αρέσει 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου !  :-)

4 ώρες πρίν, gtkt1311 είπε:

Κοριτσια εύχομαι σε όλες με το καλό κ με έναν πόνο !! Είμαι από τις μανούλες Δεκεμβρίου 2017 αλλά έχω ΠΗΤ 30/12/17 !!! Είμαι 37+1 !! Είμαι με καμιά σας κοντά ;; εγώ περιμένω το τρίτο μου παιδάκι !!

Καλωσηρθες και με το καλο να υποδεχτεις το 5ο μελος της οικογενειας! Τα παιδακια σου ειναι πολυ μικρα, πως τα καταφερνεις? Μπραβο σου! 

Κοριτσια υπαρχει περιπτωση να εχω συσπασεις και να μην τις καταλαβαινω? Καποιες φορες νιωθω οτι το μωρο τεντωνεται στην κοιλια κ η κοιλια εξογκωνεται σε καποιο σημειο...λετε να ειναι συσπασεις?  Και τα πονακια περιοδου τι ειναι? 

302qp2.png

1 hour ago, elenakith είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου !  :-)

Καλωσηρθες και με το καλο να υποδεχτεις το 5ο μελος της οικογενειας! Τα παιδακια σου ειναι πολυ μικρα, πως τα καταφερνεις? Μπραβο σου! 

Κοριτσια υπαρχει περιπτωση να εχω συσπασεις και να μην τις καταλαβαινω? Καποιες φορες νιωθω οτι το μωρο τεντωνεται στην κοιλια κ η κοιλια εξογκωνεται σε καποιο σημειο...λετε να ειναι συσπασεις?  Και τα πονακια περιοδου τι ειναι? 

Ευχαριστώ πολύ !! Κ εσυ με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου . Η κόρη μου κλείνει τα 3 ο γιος μου 22 μηνών κ το μωρό τώρα !! Τρέλα !! Τα μικρά μου πηγαίνουν παιδικό το πρωί μέχρι τις 2 . Μετά τα παίρνουν οι γονεις μου κ τα κρατάνε μέχρι τις 6 που τα παίρνω εγώ κ ο άντρας μου . Χαμός !!! Φέτος αρχίσανε παιδικό κ εχουμε κολλήσει όλες τις ιώσεις !! Αυτά τα εξογκώματα είναι από τις κινήσεις του μωρού τις συσπάσεις θατις καταλάβεις πετρώνει όλη η κοιλιά . 

• Μου αρέσει 1

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Καλημέρα σε όλες . Τι κάνετε ; 

Οριστε κ το πινακακι μας 

Faith 30......................ΠΗΤ 22/12/2017- πρίγκιπας 

Gtkt1311.....................ΠΗΤ 30/12/2017 - πρίγκιπας 

Biscottinomum............ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Katerinakiii.................ΠΗΤ 03/01/2018- πρίγκιπας 

Μανιτάρι μαγικό .........ΠΗΤ 06/01/2018 - πρίγκιπας 

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Katja..........................ΠΗΤ 14/01/2018 -πριγκίπισσα 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 ..............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Panagiotamk...............ΠΗΤ 18/01/2018 -πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Rosa Maria..................ΠΗΤ 27/01/2018 - πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πρίγκιπας 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

ZinaLove....................ΠΗΤ 31/01/2018 - πριγκίπισσα 

Kalfeli........................ΠΗΤ 03/02/2018- πριγκίπισσα 

Οντετ ........................ΠΗΤ  06/02/2018- πρίγκιπας 

Rita#..........................ΠΗΤ 06/02/2018 - πριγκίπισσα 

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας

με το καλό να πάρουμε αγκαλιά τα μωρά μας 

• Μου αρέσει 3

S4bRp3.png

Παλι αϋπνία κορίτσια..... Πήγαμε για υπέρηχο χθες ο μικρός μας είναι μια χαρά και μας έκανε πολλά ναζακια! Παρασκευή πάω για καρδιοτοκογραφο. Αχ τον λατρεύω θέλω να τον ζουληξω!!!! 

• Μου αρέσει 3

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...