Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

..Το κακό μάτι εγώ το λέω κακία ενέργεια....μερικοι άνθρωποι απο την εμφάνιση εχουν κάτι το αρνητικό....ιατρικα νομιζω έχει να κάνει με την κυκλοφορία του αίματος...μου έτυχε να κανω μπανιο πρόσφατα κ κάποια στιγμή να αισθάνομαι να σκοτεινιάζουν ολα...σαν να έσβηνε ο υπολογιστής ενα πράγμα.. .μάζεψα δύναμη κ βγήκα αμέσως.. .Δεν εχω λιποθυμήσει ποτέ στη ζωη μου αλλά αισθάνθηκα πολυ κοντα . Μετά ειχα μια ανακατωσούρα αλλα πέρασε....το αιμα κ το κυκλοφορικο μας κάνουν κολπάκια τωρα στο τελος ..

Ξέχασα να σας πω απο τρανδαμινασες ότι η sgpt πήγε 54...εχω αγχωθεί λίγο.. .το εχει καμια;;λέτε να φταίνε οι βιταμινες κ τα utrogestan?αιματοκρίτη εχω 42..να και κατι καλο..κ γλυκόζη 83...νομιζω οτι μέχρι να τελειώσουμε θα εχω σπουδάσει ιατρική.. .....ταχυριθμα

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , ZinaLove είπε:

..Το κακό μάτι εγώ το λέω κακία ενέργεια....μερικοι άνθρωποι απο την εμφάνιση εχουν κάτι το αρνητικό....ιατρικα νομιζω έχει να κάνει με την κυκλοφορία του αίματος...μου έτυχε να κανω μπανιο πρόσφατα κ κάποια στιγμή να αισθάνομαι να σκοτεινιάζουν ολα...σαν να έσβηνε ο υπολογιστής ενα πράγμα.. .μάζεψα δύναμη κ βγήκα αμέσως.. .Δεν εχω λιποθυμήσει ποτέ στη ζωη μου αλλά αισθάνθηκα πολυ κοντα . Μετά ειχα μια ανακατωσούρα αλλα πέρασε....το αιμα κ το κυκλοφορικο μας κάνουν κολπάκια τωρα στο τελος ..

Ξέχασα να σας πω απο τρανδαμινασες ότι η sgpt πήγε 54...εχω αγχωθεί λίγο.. .το εχει καμια;;λέτε να φταίνε οι βιταμινες κ τα utrogestan?αιματοκρίτη εχω 42..να και κατι καλο..κ γλυκόζη 83...νομιζω οτι μέχρι να τελειώσουμε θα εχω σπουδάσει ιατρική.. .....ταχυριθμα

Μγν αγχωνεσαι για τις τρανσαμινασες, μια χαρα ειναι! Και τα αλλα πολυ καλα!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 35 λεπτά , ZinaLove είπε:

Πιστεύω πολύ στο κακό μάτι ακόμη σου λέω δεν μπορω να συνελθω.

• Μου αρέσει 1

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, CME2205 είπε:

@dimitroula30 κι εγω πιστευω στο ματι πολυ. Τουλαχιστον εχεις καποιον δυνατο στο ξεματιασμα να συνελθεις;

@ZinaLove εγω ειμαι 36

είπα στη μαμά μου να το κάνει, αλλά ακόμη έτσι είμαι. Είμαι στον καναπέ ξάπλα όλη μέρα, Ορεξη για τίποτε.    αν ξέρει καμια να ρίξει ενα καλό ξεματιασμα ας το κανει βρε κορίτσια μου. 

HBNJp3.png

Καλησπέρα  σε όλες τις κοιλίτσες!

On 8/12/2017 at 8:57 ΠΜ, katja είπε:

Γεια σας σε ολες κοριτσια!!!! Χαθηκα το ξερω αλλα σας διαβαζω!!!

Εχω μπει απο προχθες στο αλεξανδρα,  και προσπαθω να κρατηθω ψυχολογικα καλα, αλλα ειναι δυσκολο πολυ.... τη μια με τα φαγητα που μου δινουν δισβητικων, την αλλη μου τα τα αλλαζουν σε κανονικα για να πάρει βαρος το μωρο.... δεν ξερω τι να κανω.... ειναι και το πρωτο μου, ειναι και μικρουλη, αλλα νταλλα σε καθε υπερηχο το βαρος, μια 1900, μια 2100, με εχουν τρελανει.... αν τα σκεφτομαι αρχιζω και κλαιω.... αυτα...

Κάτια κουράγιο! Όλα καλά θα πάνε, είσαι σε καλά χέρια! έχεις μπει προληπτικά, αυτό να σκέφτεσαι...υπομονή και όλα θα έρθουν όπως πρέπει...διαβητικών γιατί σου δίνουν, έχεις ζάχαρο? σόρρυ αλλά δεν θυμάμαι...

On 8/12/2017 at 1:59 ΜΜ, Biscottinomum είπε:

@katja υπομονή!!!! Ευχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας θα ειναι μαζί σου! 

@Mariachi k @Μανιταρι Μαγικο νομίζω οτι ο ύπνος πια δεν υπάρχει στη ζωή μου ήδη! Φαντάσου μετά :):):) ισχία..μέση..αυχένας..και προστεθηκε και πολυ εντονη φαγουρα που ξυπναω πια και από αυτο....εχω κανει πια πληγες σε χερια και πόδια :P ελέγξαμε ζάχαρο ..ολα καλά 79...ελέγχουμε πιεση ολα καλά...σημερα πηγα εκανα για ουρικό οξύ και τρανσαμινάσες..αν δεν ειναι τιποτα απο αυτά τοτε κατι με πειράζει σαν αλεργια!

@ZinaLove νομιζω αν ηταν κάτι σοβαρό ο ιδιος θα σου το ανέφερε..ή κατι θα σου σύστηνε..αλλά ρωτα και το γυναικολόγο σου έτσι για να σου φυγει και εσένα!

Παίζει να είναι από ξηροδερμία? γιατί είχα κι εγώ φαγούρα από ξηροδερμία...

4 ώρες πρίν, dimitroula30 είπε:

Πιστεύω πολύ στο κακό μάτι ακόμη σου λέω δεν μπορω να συνελθω.

Δημητρούλα κι εγώ πιστεύω ως ένα σημείο στο κακό μάτι, αλλά μάλλον ο φόβος του ματιού είναι πιο επικίνδυνος...μην το σκέφτεσαι, πες μια προσευχή από μέσα σου και όλα θα πάνε καλά...πίεση μέτρησες? 

Εγώ είμαι 37 :) 

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Εννοείται και πάλι αυπνία :P εγώ είμαι 31!

@rainbow μέχρι τώρα δεν ειχα προπαρασκευαστικές συσπάσεις οπότε εγώ δεν ξερω να σου πω, απλά οτι μου λένε είναι οτι οι κανονικές συσπάσεις ειναι χαμηλά και ξεκινούν απο πισω προς τα μπρος!!!

Φιλιά πολλά και καλό βράδυ!!*

gLKFp3.png

Καλημέρα κορίτσια ! @dimitroula30 Ελπιζω να είσαι καλύτερα . @rainbow μερικές φορές νιώθω πονάκια στην μέση κ με το που ξαπλώνω φεύγουν . Φαντάζομαι ότι είναι οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις . 

Εγω είμαι 33 . 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε;;εγω εκτος απο οοοοοολα οσα εχω να κανω χτες ειχα κ μετακομιση.βεβαια δεν εκανα τπτ.να ναι καλα ο αντρας μου κ τα πεθερικα μου.

@rainbow ουτε κ εγω ειχα ιδεα για τις συσπασεις κ οταν πηγα για ντοπλερ μου λεει ο γιατρος εκλπηκτος οτι εχει σλκηρηνει η κοιλια μου.κ η μαια μου εξηγησε οτι οταν πετρωνει η κοιλια μου κ τεντωνεται ειναι προπαρασκευαστικες.να μην αγχωνομαι αρκει να μην πονανε κ οτι στην εβδομαδα που ειμαι ειναι φυσιολογικο.

On 5/12/2017 at 10:29 ΠΜ, elenakith είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Ήρθε ο χειμώνας επιτέλους! :) 

Εγώ κορίτσι έχω πάρει δύο νυχτικιές, μία κοντομάνικη και μία μακρυμάνικη και έχω και θα πάρω και δύο πυτζάμες, μία μακρυμάνικη και μία κοντομάνικη...ρομπάκι έχω ένα βελουτέ αλλά όχι χοντρό σαν φλις, πιο λεπτό (δώρο της πεθεράς για καλή ρόμπα ;) ). Εσύ κατέληξες τι θα πάρεις?

Οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές (αν και δεν κατάλαβα το 2 ώρες παρά μετά?)..γιατί πανικοβλήθηκες?

Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός ? 

Το physiomer με θαλασσινό νερό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τον φυσιολογικό ορό, δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς, εμένα με έσωσε! :)

@Μανιταρι Μαγικο καλωσήρθες και με το καλό ο γάμος! Βίον ανθόσπαρτον σου εύχομαι! Με το καλό να πάρεις αγκαλιά και το μωράκι σου, στην ώρα του!

@rita : Μπράβο ρίτα, να τη χαίρεστε τη μπουμπού σας! Κοντά είμαστε, εμάς ο γιατρός μας είχε πει 24 Γενάρη..με το καλό να έρθει αυτή η μαγική ώρα!

Άγχος για τη γέννα νομίζω όλες έχουμε, εμένα με έχει πιάσει τελευταία άγχος το πώς θα είναι μέσα στο χειρουργείο την ώρα της καισαρικής, αν θα μου δώσουν αγκαλιά το μωρό και τέτοια...το ξέρω ότι είναι χαζά, τόσες γυναίκες κάθε μέρα αλλά όταν συμβαίνει σε σένα προσωπικά είναι αλλιώς χιχιχιχ..

Κορίτσια εμείς έχουμε αύριο το doppler και έχω αγωνία! Επιτέλους θα δούμε τον μπουμπούκο μας! 

Να σας ρωτήσω, πόσα σεντονάκια έχετε πάρει για την κούνια? και πόσα αδιάβροχα προστατευτικά στρώματος? εγώ έχω δύο κατωσέντονα και σκέφτομαι μήπως είναι λίγα και χρειάζομαι κανά δυο ακόμα...μήπως φέρνουν και σεντονάκια δώρα όμως οι συγγενείς? τι λέτε?

Στο πλαίσιο της υποστήριξης των μητέρων που θηλάζουν, η «Αλκυόνη» λειτουργεί την τηλεφωνική γραμμή 10525 προσφέροντας στις μητέρες την δυνατότητα να λύσουν τις απορίες τους :)

tt1d8a73

Κοριτσια εύχομαι σε όλες με το καλό κ με έναν πόνο !! Είμαι από τις μανούλες Δεκεμβρίου 2017 αλλά έχω ΠΗΤ 30/12/17 !!! Είμαι 37+1 !! Είμαι με καμιά σας κοντά ;; εγώ περιμένω το τρίτο μου παιδάκι !!

xRdTp3.png

r7aPp3.png

v38wp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...