Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Γεια σας σε ολες κοριτσια!!!! Χαθηκα το ξερω αλλα σας διαβαζω!!!

Εχω μπει απο προχθες στο αλεξανδρα,  και προσπαθω να κρατηθω ψυχολογικα καλα, αλλα ειναι δυσκολο πολυ.... τη μια με τα φαγητα που μου δινουν δισβητικων, την αλλη μου τα τα αλλαζουν σε κανονικα για να πάρει βαρος το μωρο.... δεν ξερω τι να κανω.... ειναι και το πρωτο μου, ειναι και μικρουλη, αλλα νταλλα σε καθε υπερηχο το βαρος, μια 1900, μια 2100, με εχουν τρελανει.... αν τα σκεφτομαι αρχιζω και κλαιω.... αυτα...

5Uz8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Μανιταρι Μαγικο σε καταλαβαίνω . Μια από τα ίδια περνάω και εγώ . Δεν μπορώ να είμαι όρθια, να καθησω κ όταν είμαι ξάπλα πονάει ο αυχένας . Όσο για το βράδυ παλεύω , δεν κοιμάμαι ακριβώς . Χαχαχα 

@katja υπομονή κοριτσάκι μου . είναι δύσκολα να μν ξέρεις κ οι γιατροί να μν σε ενημερώνουν . Οι υπέρηχοι έχουν πάντα αποκλίσεις . Γτ μπήκες εάν επιτρέπεται ;θα είσαι στις σκέψεις μας ! Όλα καλά θα πάνε , θα το δεις , εσύ αυτο να σκεφτεσαι ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Κοριτσια  κάναμε doppler ολα Καλά με την πριγκίπισσα μου...διαβασα Όμως στο χαρτί για πλακούντα grade 2..μηπως ειναι νωρις;;;έκλεισα κ επίσημα 5 μήνες στο κρεβάτι με τον τράχηλο που φαίνεται να αντέχει ακόμα.. .Τώρα αυτό με τον πλακούντα; ;;;

@ZinaLove μπράβο κορίτσι μου. Εγώ όταν ρώτησα την γυναικολόγο μου είπε να μν ανησυχώ δν είναι Τπτ. Επίσης ο ίδιος ο έμβρυο λόγος μου είπε πως εφόσον ο μπέμπης μεγαλώνει φυσιολογικά κ του δίνω κ τροφή κ οξυγόνο δεν μας ανησυχεί ο πλακούντας. Για να μν σου ανέφεραν Τπτ το ίδιο ισχύει ρωτά όμως την γυναικολόγο σου. 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Διαφημίσεις

@katja υπομονή!!!! Ευχομαι να πάνε όλα καλά! Οι σκέψεις μας θα ειναι μαζί σου! 

@Mariachi k @Μανιταρι Μαγικο νομίζω οτι ο ύπνος πια δεν υπάρχει στη ζωή μου ήδη! Φαντάσου μετά :):):) ισχία..μέση..αυχένας..και προστεθηκε και πολυ εντονη φαγουρα που ξυπναω πια και από αυτο....εχω κανει πια πληγες σε χερια και πόδια :P ελέγξαμε ζάχαρο ..ολα καλά 79...ελέγχουμε πιεση ολα καλά...σημερα πηγα εκανα για ουρικό οξύ και τρανσαμινάσες..αν δεν ειναι τιποτα απο αυτά τοτε κατι με πειράζει σαν αλεργια!

@ZinaLove νομιζω αν ηταν κάτι σοβαρό ο ιδιος θα σου το ανέφερε..ή κατι θα σου σύστηνε..αλλά ρωτα και το γυναικολόγο σου έτσι για να σου φυγει και εσένα!

• Μου αρέσει 2

gLKFp3.png

Ναι οι πονοι ειναι μονιμοι πλεον κ ο υπνος δυσκολος εως ανυπαρκτος.κ οταν σηκωνομαι απο την καρεκλα η το κρεβατι ποναω χαμηλα στην κοιλια σαν κραμπα ενα πραγμα.υπομονη κοριτσια λιγο μας εμεινε..θα τα αντεξουμε ολα για τα σπορακια μας.:)

Κ εμενα 33 εβδομαδα ηταν grade2 τωρα στην 36 ειναι 2 προς 3 ισως να εχει φτασει κ 3 τωρα που μιλαμε.αλλα οσο το μωρακι παιρνει βαρος μην σε αγχωνει.:)

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!! Χθες κάναμε υπέρηχο, ο μικρός μου γίγαντας έφτασε 2700!! Ο γιατρός είπε πως αποκλείεται να φτάσουμε στις 28/1 που είναι η ΠΗΤ μου και θέλει να το πάρει νωρίτερα, ίσως και 2 εβδομάδες με πρόκληση για να μην ξεπεράσει τα 4500 κιλά και να μπορέσω να γεννήσω φυσιολογικά. Θα ξέρουμε σίγουρα όμως στις 9/1 που θα με εξετάσει κανονικά. Τώρα περιμένω στις 20/12 να κάνω το ντόπλερ. Επίσης, μου έδωσε τη λίστα με τα πράγματα για το μαιευτήριο, σας τη γράφω εδώ μήπως τη χρειάζεται καμία:

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ:

• 2 νυχτικά ή πυτζάμες με κουμπιά μπροστά για να είναι πρακτικά για θηλασμό
  • παντόφλες
  • 2 ή 3 σουτιέν θηλασμού
  • επιθέματα στήθους
  • σερβιέτες (αν και στα ιδιωτικά μαιευτήρια δίνουν μαζί με εσώρουχα μιας χρήσης)
  • είδη προσωπικής χρήσης πχ χτένα, οδοντόβουρτσα-οδοντόκρεμα, σαμπουάν, αφρόλουτρο, καλλυντικά κλπ
  • άνετα ρούχα σε περίπτωση που δεν θέλετε να φοράτε συνεχώς τις πυτζάμες σας
  • βιβλία ή περιοδικά, για κάποιες ελεύθερες ώρες που ίσως έχετε
  • φωτογραφική μηχανή!

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ:

• ουσιαστικά δε χρειάζεστε τίποτα για το μωρό (σε ιδιωτικό μαιευτήριο), εκτός από το καθισματάκι αυτοκινήτου και τα ρούχα που θα φορέσετε την ημέρα που θα φύγετε από το μαιευτήριο. Για τις υπόλοιπες ημέρες, τα ρούχα και τις πάνες τα παρέχει το μαιευτήριο

Επίσης, για τα κορίτσια που έχουν παντρευτεί και δεν έχουν αλλάξει ταυτότητες μετά το γάμο, θα πρέπει να έχετε μαζί σας πρόσφατα επικαιροποιημένη ληξιαρχική πράξη γάμου για να δηλώσετε το μωρό τις ημέρες που θα βρίσκεστε στο μαιευτήριο (υπάρχει σχετική υπηρεσία μέσα στο μαιευτήριο).

Αυτά κορίτσια!! Ελπίζω να βοήθησα!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

@katja θα μείνεις καιρό μέσα; Θα μείνεις μέχρι να γεννήσεις ή είναι μόνο για εξετάσεις; Για το βάρος του μωρού μην αγχώνεσαι, οι μετρήσεις είναι στο περίπου και μπορεί να έχουν τεράστια απόκλιση.

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πήγα κι εγώ να δω το μπεμπάκι μου που έφτασε 2180 στις 34 ακριβώς. @katja δεν είμαστε μακριά στο βάρος γιατί θεωρούν ότι είναι λίγο εσένα; εύχομαι να γυρίσεις σπίτι σύντομα...

Από βδομαδα θα κάνω ένα ζευγος κορτιζόνης γιατί έχω πολλές συσπάσεις, μην έχουμε τπτ απρόοπτα (καισαρική θα κάνω) 

@CME2205 ποιός αλλάζει ταυτότητα μετά το γάμο; :confused:

zRCTp3.png

@SFSI81 κανένας πια, ακόμα και αν θες δεν μπορείς,  όμως το έγραψα όπως το έλεγε το χαρτί που μου έδωσαν,  μπορεί κάποιο κορίτσι να είναι παντρεμένο πολλά χρόνια,  ή να μην είχε ωραίο όνομα και να αποφάσισε να πάρει του αντρα της!! Πότε δεν ξέρεις! !!

• Χαχα 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Καλησπέρα σε όλες. @katja υπομονή όλα εύχομαι να πάνε καλά . θετικη σκέψη!! Κορίτσια εγώ σημεΡΑ το πρωι κ ενω ήμουν στο αυτοκίνητο με τον αντρα μου ενιωσαπως μου έρχεται λιποθυμία. Μετα απο λίγο βέβαια συνηλθα αλλά μου εμεινε η ναυτία. Πριν το πάθη βέβαια αυτό βρηκα μια γνωστή στο δρομο η οποία θέλει να μείνει έγκυος αλλά μάλλον δεν μπορεί και νομιζω πως αυτό πουενιωσα ηταν απο κακό ματι. Ουφ. Ακόμη νιώθω κάπως. Απο την αλλη σκέφτομαι μήπως είναι επειδή σε 5μερες αλλαζω μήνα; δεν ξέρω πάντως φοβηθηκα.

HBNJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...