Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

@elenakith  εννοούσα ότι η μετρηση έγινε περίπου 2 ωρες μετα το φαγητο...με είχε αγχωσει μηπως Μήπως δεν λειτουργούσε σωστά ο μετρητής σακχαρου μιας και του άντρα μου οι μετρήσεις, μου φάνηκαν πολύ μικρές  κ σκεφτομουν μηπως ο μετρητής  κλεβει καμια 20αρια μονάδες αλλα μάλλον βλακείες σκεφτόμουν.. .εχω τις αιματολογικές τις επόμενες μέρες θα τσεκάρουν κ το νηστειας μαζί με τ αλλα...ουφ!!!!!

κουραγιο σε όλες μας!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 5/12/2017 at 2:39 ΜΜ, rita# είπε:

Θυμάμαι πως ήταν στην πρώτη κόρη μ που ετρεχα συνεχεια κ αναρωτιέμαι πως θα τα καταφέρω με την μεγάλη μαζι....μήπως δεν έχω αρκετό χρόνο κ παραπονιέται ή αν θα πάραμελώ το μωρο.....αυτές που έχουν κι άλλα παιδάκια τι έκαναν? Πως τα καταφεραν?

Όταν έρθει εκείνη η ώρα, όλα τα προλαβαίνουμε εμείς οι μαμάδες, και όλα τα συνδιαζουμε.. και η μεγάλη σου θα προσαρμοστεί και θα το πάρει απόφαση ότι το μωρό ήρθε σπίτι για να μείνει... καμιά φορά μας πιάνουν άγχη εμάς τους μεγάλους, ενώ τα παιδιά είναι πιο χαλαρά και αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα..η μόνη διαφορά του πρίν και του μετά θα είναι ότι θα τρέχεις διπλα τώρα και η κούραση σου θα είναι επί 2...

• Μου αρέσει 1

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εμείς τελικά δεν πήγαμε για το doppler γιατί το εργαστήριο είναι στο κολωνάκι και φοβηθήκαμε για επεισόδια...θα πάμε την Τρίτη 12 του μηνός...τι να κάνουμε, λίγη υπομονή!

@ZinaLove αν θέλεις να τσεκάρεις το ζάχαρό σου γενικά καλύτερα να κάνεις μια γλυκοζηλιωμένη αιμοσφαιρίνη που δείχνει το μέσο όρο ζαχάρου το τελευταίο τρίμηνο. Αν είναι παθολογική σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πας σε έναν ενδοκρινολόγο να σε ρυθμίσει. Επίσης, πιο χρήσιμο από το να μετράς το ζάχαρο μετά το φαγητό είναι να μετράς το πρωινό ζάχαρο νηστείας (πριν φας κάτι), αυτό κανονικά στην εγκυμοσύνη πρέπει να είναι κάτω από 95 και ιδανικά κάτω από 90..

Κορίτσια τον ώριμο / γερασμένο πλακούντα τον βλέπουν από νωρίτερα ή από το στάδιο που είμαστε τώρα μπορεί να φανεί?

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Εμενα στην β επιπεδου ηταν grade2.τοτε μου το ειπε δλδ.ειναι ποτε θα σου συμβει.γερναει απο φυσικου του ετσι κ αλλιως αλλα εμενα βιαστηκε.χαχα.μπορει να πας να γεννησεις κ να ειναι grade1.μια φιλη μου ειχε grade3 απο τον 5ο μηνα.μια χαρα στις 39 εβδομαδες γεννησε.

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια μου! @elenakith υπομονή λιγο ακόμα για το doppler!! Καλύτερα που δεν πηγατε σήμερα!! Και Γρηγορόπουλος και Ερντογαν..νομίζω θα γίνεται χαμός!

@ZinaLove εμένα πάντα μου συστήνει ο γιατρός πρωί χωρίς να έχω φάει, να το τσεκάρω με εξεταση αιματος σε εργαστήριο που να εμπιστεύεται τα αποτελέσματα. Πάλι προχθές έκανα και ειχα 79.

Τώρα μου ειπε να πάω πριν τα Χριστούγεννα να δουμε πώς πάμε! 

Ετοιμες οι τσάντες μαιευτηρίου..και η δικιά μου..και της μικρής που θα τη φέρει τελευταία μέρα ο σύζυγος! 

@Μανιταρι Μαγικο να πάνε όλα καλά και με τον πολιτικό. Κι εγώ τον εκανα τον προηγούμενο μήνα! Tip: δηλωσέ τον άμεσα στο Ληξιαρχείο και στα δημοτολόγια του καθενός (δεν ξέρω αν ανηκετε στον ιδιο δήμο ειναι πιο βατό). Τώρα μου μένει να προσκομίσω ληξ.πράξη στην εφορία..

Αν αναρωτιέστε..οχι δεν υπάρχει ενιαίο σύστημα δημοσίου...τραγικό..αλλά αληθινό!!!

Αυτά από εμάς! Πάω να ανάψω το δεντράκι μας και τα φωτάκια τριγύρω στο σπίτι καιιιιιι να σιδερώσω....!

• Μου αρέσει 2

gLKFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!

@elenakith καλά κάνατε!! που να τρέχετε σήμερα που καίγεται η Αθήνα!! Δεν είμαστε για τέτοια! Κι εμείς ντόπλερ στις 20/12 έχουμε, αύριο έχουμε απλό υπέρηχο και μετά θα δούμε το γιατρό μετά τις γιορτές!! 

@biscottinomum και @Μανιτάρι Μαγικό Βίον ανθόσπαρτο κορίτσια!!!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Κοριτσακια καλημερα!!! Πως εισαστε σημερα;;;εγω ολο το βραδυ υπεφερα απο πονους στη μεση κ στο ισχιο.δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου.καλα για να γυρισω πλευρο την πληρωνε ο αντρας μου που πιανομουν απο πανω.σε καποια φαση βογγαγα για να γυρισω πλευρο κ ο κακομοιρης πεταχτηκε στον υπνο του τρομαγμενος κ με ρωταγε τι επαθα.:)

Καλησπέρα κορίτσια μου! Κάναμε κ εμείς Doppler! Σχεδόν 1700γρ. ο μικρός... Μας τον βρήκε φυσιολογικό αλλά λίγο αδυνατούλη... Τουλάχιστον δεν έχει επηρεαστεί από το ζάχαρο... Σε δύο εβδομάδες θα ξαναπάμε για απλό υπέρηχο... Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τα ψώνια του... Τελειώσαμε με το δωμάτιο κ τα ρουχαλακια... Λίγα λευκά είδη κ προϊόντα φροντίδας μας έχουν μείνει... Μέσα στο μήνα θέλω να πάρω κ ότι χρειάζεται για μένα ώστε μετά τις γιορτές που μπαίνω στο μήνα μου να φτιάξω την περιβόητη βαλίτσα :) Αντίστροφη μέτρηση κορίτσια!! :-D:-D:-D

• Μου αρέσει 2

tt1d93c4

πρίν από 39 λεπτά , ekrs είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Κάναμε κ εμείς Doppler! Σχεδόν 1700γρ. ο μικρός... Μας τον βρήκε φυσιολογικό αλλά λίγο αδυνατούλη... Τουλάχιστον δεν έχει επηρεαστεί από το ζάχαρο... Σε δύο εβδομάδες θα ξαναπάμε για απλό υπέρηχο... Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τα ψώνια του... Τελειώσαμε με το δωμάτιο κ τα ρουχαλακια... Λίγα λευκά είδη κ προϊόντα φροντίδας μας έχουν μείνει... Μέσα στο μήνα θέλω να πάρω κ ότι χρειάζεται για μένα ώστε μετά τις γιορτές που μπαίνω στο μήνα μου να φτιάξω την περιβόητη βαλίτσα :) Αντίστροφη μέτρηση κορίτσια!! :-D:-D:-D

Μια χαρα ο μπεμπακος σου.κ εμενα τοσο ηταν στο ντοπλερ 1717γρ.απο δω κ.περα παιρνουν πολυ γρηγορα βαρος.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα!! Τι κανουν ολες οι κοιλιτσες?? Ελπιζω να ειστε καλα και καλα αποτελεσματα στις εξετασεις!

Βγηκα σε αδεια επιτελους και μπορω να αφιερωσω χρονο σε οτι με ευχαριστει.. για αρχη καθαρισα λιγο το σπιτι και στολισα! Καλες γιορτες να εχουμε με υγιεστατα μωρα!

@elenakith πηρα για αρχη μια νυχτικια με κουμπακιαα κι ενα ρομπακι λεπτο. Ισως παρω ενα πιο χοντρο για το σπιτι..Θα δω μηπως μου παρει τιποτα η πεθερα μου βεβαια..

Καποιες ερωτησεις για την βαλιτσα.. 4σουτιεν θηλασμου ειναι ενταξει η να παρω κι αλλα? Επισης επιθεματα θελω να παρω, και διαβασα καπου για κοχυλια ...ξερει καμια τι ειναι? Μαζι μας παιρνουμε κι ενα ζευγαρι πετσετες ..σωστα?

κι εγω εχω πονους στο ισχιο και στα πλευρα μου..με πιεζει μαλλον το κεφαλι της μπεμπας..η οποια δεν λεει να γυρισει!

Η ωρα του τοκετου πλησιαζει! Απο τη μια ανυπομονω και απο την αλλη αγχωνομαι! Το παν ειναι να κρατησουμε στην αγκαλια μας υγιη μωρα! 

Εμεις εχουμε ραντεβου την αλλη εβδομαδα στον γιατρουλη , να δουμε πως παμε! Φιλακια σε ολες!

• Μου αρέσει 2

ufTXp2.png

Καλησπέρα σε όλες ! Εμείς κλείσαμε από ψώνια . Πήρα κ σουτιέν θηλασμού που ήθελα , αλλά κ καροτσάκι . Είναι πολύ ωραίο . Όλα είναι έτοιμα κ τον περιμένουν . Αύριο θα φτιάξω κ την βαλίτσα μου κ τέρμα .

@Rosa Maria πετσέτες ανάλογα αν σου παρέχει η κλινική που θα γεννήσεις . Για να γυρίσει άρχισε το περπάτημα ! 

@ekrs συγχαρητήρια! Μια χαρά ο μπέμπης .ψιλοπραγματα σας μένουν .

φιλακια στις κοιλίτσες 

• Μου αρέσει 4

S4bRp3.png

5 ώρες πρίν, Μανιταρι Μαγικο είπε:

Κοριτσακια καλημερα!!! Πως εισαστε σημερα;;;εγω ολο το βραδυ υπεφερα απο πονους στη μεση κ στο ισχιο.δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου.καλα για να γυρισω πλευρο την πληρωνε ο αντρας μου που πιανομουν απο πανω.σε καποια φαση βογγαγα για να γυρισω πλευρο κ ο κακομοιρης πεταχτηκε στον υπνο του τρομαγμενος κ με ρωταγε τι επαθα.:)

Περαστικά σου κορίτσι μου και υπομονή! Πώς είσαι στη διάρκεια της μέρας?

4 ώρες πρίν, Rosa Maria είπε:

Καλησπερα κι απο μενα!! Τι κανουν ολες οι κοιλιτσες?? Ελπιζω να ειστε καλα και καλα αποτελεσματα στις εξετασεις!

Βγηκα σε αδεια επιτελους και μπορω να αφιερωσω χρονο σε οτι με ευχαριστει.. για αρχη καθαρισα λιγο το σπιτι και στολισα! Καλες γιορτες να εχουμε με υγιεστατα μωρα!

@elenakith πηρα για αρχη μια νυχτικια με κουμπακιαα κι ενα ρομπακι λεπτο. Ισως παρω ενα πιο χοντρο για το σπιτι..Θα δω μηπως μου παρει τιποτα η πεθερα μου βεβαια..

Καποιες ερωτησεις για την βαλιτσα.. 4σουτιεν θηλασμου ειναι ενταξει η να παρω κι αλλα? Επισης επιθεματα θελω να παρω, και διαβασα καπου για κοχυλια ...ξερει καμια τι ειναι? Μαζι μας παιρνουμε κι ενα ζευγαρι πετσετες ..σωστα?

κι εγω εχω πονους στο ισχιο και στα πλευρα μου..με πιεζει μαλλον το κεφαλι της μπεμπας..η οποια δεν λεει να γυρισει!

Η ωρα του τοκετου πλησιαζει! Απο τη μια ανυπομονω και απο την αλλη αγχωνομαι! Το παν ειναι να κρατησουμε στην αγκαλια μας υγιη μωρα! 

Εμεις εχουμε ραντεβου την αλλη εβδομαδα στον γιατρουλη , να δουμε πως παμε! Φιλακια σε ολες!

4 σουτιέν ε? πωπω...εγώ έχω πάρει μόνο ένα! Πρέπει να πάρω ακόμα ένα τώρα που το σκέφτομαι, αλλά το μόνο που μου έκανε ήταν στο 50Ε. Μήπως έχει βρει φτηνότερα κάποια κοπέλα με μεγάλο στήθος (φοράω 85G κι αυτό προ εγκυμοσύνης να φανταστείτε)..

Κοχύλια έχω πάρει αλλά τελικά έχω βρει πολλές γνωστές που γέννησαν πρόσφατα και καμία δεν τα χρησιμοποίησε..οπότε δεν ξέρω αν είναι και τόσο αναγκαία. Νομίζω χρησιμεύουν για να προστατεύσεις μια θηλή ερεθισμένη (έχουν τρύπες για αερισμό και ταυτόχρονα δεν αφήνουν να έρχεται η θηλή σε τριβή με τα ρούχα) συν ότι μπορείς να μαζέψεις γάλα, αν έχεις πολύ. 

Όσο για πετσέτες εγώ σκέφτομαι να πάρω μπουρνούζι που υποθέτω ότι θα είναι πιο άνετο λόγω καισαρικής...

Όσο για το μωράκι νομίζω ότι ακόμα γυρίζουν μέσα στη μήτρα, έτσι δεν είναι? Αν κρίνω από το λόξυγγα που τον πιάνει όλες τις μέρες τον ένιωθα χαμηλά στην κοιλιά εκτός από μία μέρα που ήταν στον αφαλό...άρα συμπεραίνω ότι εκείνη τη μέρα είχε γυρίσει με το κεφάλι πάνω και μετά ξαναγύρισε με το κεφάλι κάτω...εκτός αν αυτά είναι φαντασίες...

• Μου αρέσει 1

302qp2.png

Ευχαριστω το μονο που κανω ειναι υπομονη χαχα.βασικα ολη την υπολοιπη μερα νιωθω κουρασμενη.δεν.μπορω να μεινω πολυ ωρα ορθια αλλα ουτε κ πολυ ωρα καθιστη ποναωωωωωω.γι αυτο συνηθως ειμαι ξαπλα.αλλα κ παλι πιανομαι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...