Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Μανιταρι Μαγικο το δευτερο ειναι, εχω και ενα κοριτσακι 18 μηνων. Λογικο ειναι να αγχωνεσαι!!! Αν εισαι Αθηνα, υπαρχουν διαφορα δωρεαν μαθηματα θηλασμου-τοκετου-φροντιδας μωρου που μπορεις να κανεις. Αυτα βοηθανε πολυ να ηρεμησεις και να λυσεις αποριες! Επισης, νομιζω πως τσαμπα πηρες αντιβιωση, καλο ειναι να μην συμβουλευεσαι γυναικολογο για τετοια θεματα, οι γνωσεις τους απεχουν παρα πολυ απο τα παθολογικα ζητηματα... next time παρε μια γνωμη και απο εναν παθολογο!

@SFSI81 ελπιζω να εισαι καλυτερα και να γλυτωσεις την αντιβιωση! Δυστυχως σε αυτη τη φαση τα περναμε ολα "σπαρτιατικα"!

• Ευχαριστώ 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 2 λεπτά , CME2205 είπε:

@Μανιταρι Μαγικο το δευτερο ειναι, εχω και ενα κοριτσακι 18 μηνων. Λογικο ειναι να αγχωνεσαι!!! Αν εισαι Αθηνα, υπαρχουν διαφορα δωρεαν μαθηματα θηλασμου-τοκετου-φροντιδας μωρου που μπορεις να κανεις. Αυτα βοηθανε πολυ να ηρεμησεις και να λυσεις αποριες! Επισης, νομιζω πως τσαμπα πηρες αντιβιωση, καλο ειναι να μην συμβουλευεσαι γυναικολογο για τετοια θεματα, οι γνωσεις τους απεχουν παρα πολυ απο τα παθολογικα ζητηματα... next time παρε μια γνωμη και απο εναν παθολογο!

@SFSI81 ελπιζω να εισαι καλυτερα και να γλυτωσεις την αντιβιωση! Δυστυχως σε αυτη τη φαση τα περναμε ολα "σπαρτιατικα"!

Να σου ζησει το κοριτσακι σου.Δεν μενω αθηνα..ασε μενω σε χωριο εδω κ 4 χρονια.το νοσοκομειο που θα γεννησω ειναι μια ωρα μακρια.ασε

Προσοχή στον πυρετό κοριτσια...δεν πρέπει να χτυπάει κόκκινα.. ..κ όταν έχουμε πυρετό δεν κάνουμε υπέρηχο.....φοβαμαι κ εγω μην αρρωστήσω ....κουραγιο σε όλες μας......

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!1530 έφτασε η μπουμπου και όλα μια χαρά...Αφού εμείς είμαστε υποχρεωτικά με καισαρική μας είπε 20 με 22 Γενάρη μας βλέπει αλλά θα μας πει αρχές του μήνα πιο σίγουρα. ..Τότε περιμέναμε βέβαια αλλά αγχωθηκα μόλις το ειπε.....φτάσαμε.......:):):)

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Ήρθε ο χειμώνας επιτέλους! :) 

On 29/11/2017 at 9:48 ΜΜ, Rosa Maria είπε:

Βγαινω σε αδεια την αλλη εβδομαδα και θα ασχοληθω εντατικα με ολα τα πραγματα. Να ρωτησω οσες αγορασατε νυχτικακι πηρατε με κοντο μανικι? Η μακρυ? Ρομπακι λεπτο η πιο χοντρο τυπου fleece? 

Εγώ κορίτσι έχω πάρει δύο νυχτικιές, μία κοντομάνικη και μία μακρυμάνικη και έχω και θα πάρω και δύο πυτζάμες, μία μακρυμάνικη και μία κοντομάνικη...ρομπάκι έχω ένα βελουτέ αλλά όχι χοντρό σαν φλις, πιο λεπτό (δώρο της πεθεράς για καλή ρόμπα ;) ). Εσύ κατέληξες τι θα πάρεις?

On 30/11/2017 at 12:43 ΠΜ, ZinaLove είπε:

Μετρησαμε το σακχαρο με μ μετρητη one touch verio flex ..102 εγω...84 ο αντρας μου...2ωρες παρα μετα και μια ωρα μετα η μετρηση ηταν 93 εγω και 78 ο αντρας μου....εχω πανικοβληθει.....λετε τοσο καιρο να μετραω βλακειες;;;;φταιει το μηχανημα;;;;

Οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές (αν και δεν κατάλαβα το 2 ώρες παρά μετά?)..γιατί πανικοβλήθηκες?

On 1/12/2017 at 7:24 ΜΜ, Οντετ είπε:

10525 

ο μαγικος αριθμος που πρέπεινα αποστηθισουμε ολες :)

Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός ? 

19 ώρες πρίν, SFSI81 είπε:

@Μανιταρι Μαγικο περαστικά κι αγύριστα. Τι συμπτώματα είχες; Εγώ έχω μπούκωμα με αποτελεσμα οι μύξες να προκαλούν βήχα. Κάνω ορό συχνά κ πίνω ένα φυτικό σιροπάκι όπως μου πε ο ΩΡΛ. Αν δεν βελτιωθώ σε 2 μέρες θα πάω να με δει μήπως χρειαστώ καμιά αντιβίωση. 

Πάντως κορίτσια οι μανούλες Δεκεμβρίου έχουν γεννήσει ήδη οι περισσότερες οπότε κι εμείς σιγά σιγά θα καλοσωρίζουμε τα μπεμπάκια μας :mad:

Το physiomer με θαλασσινό νερό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τον φυσιολογικό ορό, δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς, εμένα με έσωσε! :)

@Μανιταρι Μαγικο καλωσήρθες και με το καλό ο γάμος! Βίον ανθόσπαρτον σου εύχομαι! Με το καλό να πάρεις αγκαλιά και το μωράκι σου, στην ώρα του!

4 ώρες πρίν, rita# είπε:

Καλημέρα κοριτσια!1530 έφτασε η μπουμπου και όλα μια χαρά...Αφού εμείς είμαστε υποχρεωτικά με καισαρική μας είπε 20 με 22 Γενάρη μας βλέπει αλλά θα μας πει αρχές του μήνα πιο σίγουρα. ..Τότε περιμέναμε βέβαια αλλά αγχωθηκα μόλις το ειπε.....φτάσαμε.......:):):)

@rita : Μπράβο ρίτα, να τη χαίρεστε τη μπουμπού σας! Κοντά είμαστε, εμάς ο γιατρός μας είχε πει 24 Γενάρη..με το καλό να έρθει αυτή η μαγική ώρα!

Άγχος για τη γέννα νομίζω όλες έχουμε, εμένα με έχει πιάσει τελευταία άγχος το πώς θα είναι μέσα στο χειρουργείο την ώρα της καισαρικής, αν θα μου δώσουν αγκαλιά το μωρό και τέτοια...το ξέρω ότι είναι χαζά, τόσες γυναίκες κάθε μέρα αλλά όταν συμβαίνει σε σένα προσωπικά είναι αλλιώς χιχιχιχ..

Κορίτσια εμείς έχουμε αύριο το doppler και έχω αγωνία! Επιτέλους θα δούμε τον μπουμπούκο μας! 

Να σας ρωτήσω, πόσα σεντονάκια έχετε πάρει για την κούνια? και πόσα αδιάβροχα προστατευτικά στρώματος? εγώ έχω δύο κατωσέντονα και σκέφτομαι μήπως είναι λίγα και χρειάζομαι κανά δυο ακόμα...μήπως φέρνουν και σεντονάκια δώρα όμως οι συγγενείς? τι λέτε?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

302qp2.png

2 ώρες πρίν, elenakith είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Ήρθε ο χειμώνας επιτέλους! :) 

Εγώ κορίτσι έχω πάρει δύο νυχτικιές, μία κοντομάνικη και μία μακρυμάνικη και έχω και θα πάρω και δύο πυτζάμες, μία μακρυμάνικη και μία κοντομάνικη...ρομπάκι έχω ένα βελουτέ αλλά όχι χοντρό σαν φλις, πιο λεπτό (δώρο της πεθεράς για καλή ρόμπα ;) ). Εσύ κατέληξες τι θα πάρεις?

Οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές (αν και δεν κατάλαβα το 2 ώρες παρά μετά?)..γιατί πανικοβλήθηκες?

Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός ? 

Το physiomer με θαλασσινό νερό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τον φυσιολογικό ορό, δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς, εμένα με έσωσε! :)

@Μανιταρι Μαγικο καλωσήρθες και με το καλό ο γάμος! Βίον ανθόσπαρτον σου εύχομαι! Με το καλό να πάρεις αγκαλιά και το μωράκι σου, στην ώρα του!

@rita : Μπράβο ρίτα, να τη χαίρεστε τη μπουμπού σας! Κοντά είμαστε, εμάς ο γιατρός μας είχε πει 24 Γενάρη..με το καλό να έρθει αυτή η μαγική ώρα!

Άγχος για τη γέννα νομίζω όλες έχουμε, εμένα με έχει πιάσει τελευταία άγχος το πώς θα είναι μέσα στο χειρουργείο την ώρα της καισαρικής, αν θα μου δώσουν αγκαλιά το μωρό και τέτοια...το ξέρω ότι είναι χαζά, τόσες γυναίκες κάθε μέρα αλλά όταν συμβαίνει σε σένα προσωπικά είναι αλλιώς χιχιχιχ..

Κορίτσια εμείς έχουμε αύριο το doppler και έχω αγωνία! Επιτέλους θα δούμε τον μπουμπούκο μας! 

Να σας ρωτήσω, πόσα σεντονάκια έχετε πάρει για την κούνια? και πόσα αδιάβροχα προστατευτικά στρώματος? εγώ έχω δύο κατωσέντονα και σκέφτομαι μήπως είναι λίγα και χρειάζομαι κανά δυο ακόμα...μήπως φέρνουν και σεντονάκια δώρα όμως οι συγγενείς? τι λέτε?

Σ ευχαριστω για τις ευχες σου κοριτσακι μου.κ σε σενα ευχομαι με το καλο το νινακι σου να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα σας κοριτσακια εγω σημερα πηγα στο γιατρο ειδα το σπορακι μου, ειναι 2400γρ.πηρε λιγο(ευτυχως) ο γιιατρος μου δεν εδειξε να ανυσηχει για κατι.οσο για τα τσιμπηματα στον κολπο μου ειπε οτι ειναι απο την πιεση που ασκει το κεφαλακι του.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , Mariachi είπε:

@Katerinakiii πλησιάζει η ώρα . Τι καλά. Αντε με το καλό. Πως νιώθεις; Θύμισε μου αγοράκι ή κοριτσάκι εχεις; 

Αγορακιιιιι!!!εχω τρελο αγχος!!!

@Μανιταρι Μαγικο μπράβο . Γτ λίγο ; Ποσό ήταν την προηγούμενη φορά; 

@Katerinakiii όλα καλά θα πάνε. Και το άγχος λογικό είναι . Τουλάχιστον εσύ ξέρεις ποτέ θα γεννήσεις . 

Οριστε και το πινακακι μας ανανεωμένο 

Faith 30.....................ΠΗΤ 03/01/2018 -πρίγκιπας 

Biscottinomum.........ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Katerinakiii................ΠΗΤ 03/01/2018- πρίγκιπας 

Μανιτάρι μαγικό .....ΠΗΤ 06/01/2018 - πρίγκιπας 

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Katja..........................ΠΗΤ 14/01/2018 -πριγκίπισσα 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 .............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Panagiotamk..............ΠΗΤ 18/01/2018 -πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Rosa Maria..................ΠΗΤ 27/01/2018 - πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πρίγκιπας 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

ZinaLove....................ΠΗΤ 31/01/2018 - πριγκίπισσα 

Kalfeli........................ΠΗΤ 03/02/2018- πριγκίπισσα 

Οντετ ........................ΠΗΤ  06/02/2018- πρίγκιπας 

Rita#..........................ΠΗΤ 06/02/2018 - πριγκίπισσα 

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας

• Μου αρέσει 3

S4bRp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Mariachi είπε:

@Μανιταρι Μαγικο μπράβο . Γτ λίγο ; Ποσό ήταν την προηγούμενη φορά; 

@Katerinakiii όλα καλά θα πάνε. Και το άγχος λογικό είναι . Τουλάχιστον εσύ ξέρεις ποτέ θα γεννήσεις . 

Οριστε και το πινακακι μας ανανεωμένο 

Faith 30.....................ΠΗΤ 03/01/2018 -πρίγκιπας 

Biscottinomum.........ΠΗΤ 03/01/2018 -πριγκίπισσα 

Katerinakiii................ΠΗΤ 03/01/2018- πρίγκιπας 

Μανιτάρι μαγικό .....ΠΗΤ 06/01/2018 - πρίγκιπας 

Lina!!!.........................ΠΗΤ 11/01/2018 πρίγκιπας 

Katja..........................ΠΗΤ 14/01/2018 -πριγκίπισσα 

Mariachi.....................ΠΗΤ 15/01/2018-πρίγκιπας 

Dimitroula30 .............ΠΗΤ 17/01/2018-πρίγκιπας 

Panagiotamk..............ΠΗΤ 18/01/2018 -πρίγκιπας 

Μαιρουλι....................ΠΗΤ 19/01/2018

Synnefaki...................ΠΗΤ 20/01/2018

D_Nasia......................ΠΗΤ 23/01/2018-πριγκίπισσα 

Rosa Maria..................ΠΗΤ 27/01/2018 - πριγκίπισσα 

Pontiagr......................ΠΗΤ 28/01/2018

CME2205....................ΠΗΤ 28/01/2018 -πρίγκιπας 

Rainbow.....................ΠΗΤ 29/01/2018- πριγκίπισσα 

November rain............ΠΗΤ 30/01/2018- πριγκίπισσα 

elenakith....................ΠΗΤ 30/01/2018- πρίγκιπας 

Ekrs...........................ΠΗΤ 31/01/2018- πρίγκιπας 

ZinaLove....................ΠΗΤ 31/01/2018 - πριγκίπισσα 

Kalfeli........................ΠΗΤ 03/02/2018- πριγκίπισσα 

Οντετ ........................ΠΗΤ  06/02/2018- πρίγκιπας 

Rita#..........................ΠΗΤ 06/02/2018 - πριγκίπισσα 

Katerina29..................ΠΗΤ 16/02/2018-πρίγκιπας

Πριν μια εβδομαδα ηταν 2220.αλλα αφου κ ο γιατρος δεν ανησυχει δεν ανησυχω ουτε κ εγω.θα δουμε σε μια βδομαδα εχω παλι ντοπλερ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...