Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Θα γίνουμε γονείς τον Ιανουάριο του 2018

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας κοριτσακια κ καλη εβδομαδα σε ολες!!!η αληθεια ειναι οτι ανυπομονω να γεννησω οχι γτ ταλαιπωρουμε ιδιαιτερα αλλα θελω να δω το σπορακι μου.βεβαια εχω πραγματα ακομα να κανω...

• Μου αρέσει 1

Θα ηθελα τα φωτα σας αν γνωριζεται η εχετε κατι παρομοιο κ εσεις..σημερα απο το πρωι νιωθω κατι σαν τσιμπημα στον κολπο...αλλα μεσα οχι εξωτερικα.δεν ποναω πολυ η συνεχεια,στιγμιαια αλλα ειναι ενοχλητικο.μηπως ξερει καποια γτ μπορει να συμβαινει;αυριο εχω γυναικολογο κ θα τον ρωτησω βεβαια.

Καλημερα κοριτσια!! Τι ωραια που ειναι τωρα που σταματησα τη δουλεια!! Με εχει πιασει και μια μανια και θελω να κανω ολο το σπιτι καθαρισμα!

@Μανιταρι Μαγικο το ειχα παθει κι εγω και μαλιστα στην αρχη ηταν τσιμπηματα και στη συνεχεια εγινε εντονος πονος. Ο γιατρος μου ειχε πει να παρω παραπανω μαγνησιο και να ξεκουραστω και μου περασε. Βεβαια ηταν αρκετα νωρις τοτε (νομιζω γυρω στις 25 εβδομαδες). Επειδη ομως εισαι ειδικη περιπτωση καλυτερα να το πεις στο γιατρο σου! Απο ετοιμασιες για το μωρο τι σου εχει μεινει;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Ναι θα τον ρωτησω αυριο!!για το μωρο εχω σχεδον τα παντα.να ναι καλα η κουμπαρα μου που μου εδωσε τα παντα.μονο την κουνια δεν εχω ακομα στα χερια μου αλλα δεν θα αργησει να μου την φερει.κ το καθισμα αυτοκινητου που δεν το εχω παρει ακομα απο την ξαδερφη του αντρα μου.τα ρουχαλακια του τα σεντονακια του οοοοοολα κομπλε.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Ναι θα τον ρωτησω αυριο!!για το μωρο εχω σχεδον τα παντα.να ναι καλα η κουμπαρα μου που μου εδωσε τα παντα.μονο την κουνια δεν εχω ακομα στα χερια μου αλλα δεν θα αργησει να μου την φερει.κ το καθισμα αυτοκινητου που δεν το εχω παρει ακομα απο την ξαδερφη του αντρα μου.τα ρουχαλακια του τα σεντονακια του οοοοοολα κομπλε.

Ε τοτε εισαι πανετοιμη!!! Κατσε χαλαρωσε, ξεκουρασου και απολαυσε τις τελευταιες στιγμες ηρεμιας της ζωης σου!!! Ερχεται το γλυκο βασανακι σου!!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 3 λεπτά , CME2205 είπε:

Ε τοτε εισαι πανετοιμη!!! Κατσε χαλαρωσε, ξεκουρασου και απολαυσε τις τελευταιες στιγμες ηρεμιας της ζωης σου!!! Ερχεται το γλυκο βασανακι σου!!!

Κ η βαλιτσουλα μου ετοιμη απο την προηγουμενη εβδομαδα ειναι κατι ελαχιστα μικροπραγματα μου λειπουν ακομα.ααα κ ο πολιτικος μου γαμος που θα γινει σε μια βδομαδα!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Μανιταρι Μαγικο είπε:

Κ η βαλιτσουλα μου ετοιμη απο την προηγουμενη εβδομαδα ειναι κατι ελαχιστα μικροπραγματα μου λειπουν ακομα.ααα κ ο πολιτικος μου γαμος που θα γινει σε μια βδομαδα!! 

Ωχ!! Αυτο ειναι λιγο αγχωτικο τελευταια στιγμη!!! Με το καλο!!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 7 λεπτά , CME2205 είπε:

Ωχ!! Αυτο ειναι λιγο αγχωτικο τελευταια στιγμη!!! Με το καλο!!

Βασικα ειναι ολα ετοιμα κ τα ρουχα μου κ οι βερες.για την αδεια εξουσιοδοτησα την μαμα μου κ δεν ασχοληθηκα καθολου.μονο να γινει μενει.εσενα ειναι το πρωτο σου παιδακι;;

Καλησπέρα κορίτσια...

@Μανιταρι Μαγικο έχεις προαίσθημα ότο φτάνεις; αυτό το τσίμπημα μπορεί να είναι και πίεση από το μωρό στην προσπάθεια να εμπεδωθεί...με το καλό ο γάμος σας.

Εγώ νιώθω πλέον ένα μόνιμο βάρος πολύ χαμηλά και παίρνω 6 μαγνήσια τη μέρα . Ασβέστιο δεν θα πάρω για να μην χειροτερέψει τις συσπάσεις.

Έχω κι ένα βήχα τελευταία που ταρανουνιέται όλη μου η κοιλιά. Μια ομορφιά νιώθω :-D:-D

zRCTp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , SFSI81 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...

@Μανιταρι Μαγικο έχεις προαίσθημα ότο φτάνεις; αυτό το τσίμπημα μπορεί να είναι και πίεση από το μωρό στην προσπάθεια να εμπεδωθεί...με το καλό ο γάμος σας.

Εγώ νιώθω πλέον ένα μόνιμο βάρος πολύ χαμηλά και παίρνω 6 μαγνήσια τη μέρα . Ασβέστιο δεν θα πάρω για να μην χειροτερέψει τις συσπάσεις.

Έχω κι ένα βήχα τελευταία που ταρανουνιέται όλη μου η κοιλιά. Μια ομορφιά νιώθω :-D:-D

Ευχαριστω κοριτσακι κ εσυ με το καλο να υποδεχτεις το μπεμπακι σου.εχει παρει θεση ο μπεμπης εδω κ 2 εβδομαδες.αχ τουλαχιστον να προλαβω να παντρευτω κ ας γεννησω την επομενη ωρα.κ εγω ψιλοπερασα γριπη, μου εγραψε κ αντιβιωση για μια εβδομαδα κ ακομα εχω φτερνισμα..

• Ευχαριστώ 1

@Μανιταρι Μαγικο περαστικά κι αγύριστα. Τι συμπτώματα είχες; Εγώ έχω μπούκωμα με αποτελεσμα οι μύξες να προκαλούν βήχα. Κάνω ορό συχνά κ πίνω ένα φυτικό σιροπάκι όπως μου πε ο ΩΡΛ. Αν δεν βελτιωθώ σε 2 μέρες θα πάω να με δει μήπως χρειαστώ καμιά αντιβίωση. 

Πάντως κορίτσια οι μανούλες Δεκεμβρίου έχουν γεννήσει ήδη οι περισσότερες οπότε κι εμείς σιγά σιγά θα καλοσωρίζουμε τα μπεμπάκια μας :mad:

• Μου αρέσει 1

zRCTp3.png

Πονουσε ο λαιμος μου κ η μυτη μου μπουκωμα κ πολυυυύυ κ φτερνισμα.κ επειδη ειχα γυναικολογο οταν με ειδε μου λεει...εισαι για αντιβιωση.μου εγραψε zinadol 500mg για μια εβδομαδα.μου ειπε να παρω κ ντεπον αλλα εγω δεν πηρα.

@CME2205 χαλάρωσε κ απόλαυσε το τώρα που κάθεσαι , όσο σε αφήνει και το μπεμπακι σου κ η κόρη σου βέβαια . 

@Μανιταρι Μαγικο σε βλέπω έτοιμη . Μια χαρά . Με το καλό κ για τον γάμο .

@SFSI81 κοριτσάκι μου ελπίζω να μν είναι Τπτ κ να φύγει αλλιώς περαστικά 

• Ευχαριστώ 1

S4bRp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Mariachi είπε:

@CME2205 χαλάρωσε κ απόλαυσε το τώρα που κάθεσαι , όσο σε αφήνει και το μπεμπακι σου κ η κόρη σου βέβαια . 

@Μανιταρι Μαγικο σε βλέπω έτοιμη . Μια χαρά . Με το καλό κ για τον γάμο .

@SFSI81 κοριτσάκι μου ελπίζω να μν είναι Τπτ κ να φύγει αλλιώς περαστικά 

Οχιιιιιι δεν ειμαι ετοιμηηηηηη ειμαι μολις 35+ 3 θελω τουλαχιστον 2 εβδομαδες να παρω.εκτος αυτου φοβαμαι ελαφρως αλλα δεν το λεμε χι- χι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...